gvargiam Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 On 25/10/2021 at 8:46 ΠΜ, bdros said: Το πρόβλημα της μπαταρίας, μάλλον το έλυσα,με κατάργηση των ενημερώσεων, στην εφαρμογή θέματα... Την γύρισα στην εργοστασιακή κατάσταση κ έστρωσε. Πώς γίνεται αυτό; Είμαι ολίγον άσχετος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 (edited) 1 ώρα πριν, gvargiam said: Πώς γίνεται αυτό; Είμαι ολίγον άσχετος... Θα πας μεσα στην εφαρμογή Θεματα κατω δεξια που εχει ενα ανθρωπακι,μετα ρυθμίσεις και θα καταργησεις τις αυτόματες ενημερώσεις Edited October 30, 2021 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 14 minutes ago, nikaki71 said: Θα πας μεσα στην εφαρμογή Θεματα κατω δεξια που εχει ενα ανθρωπακι,μετα ρυθμίσεις και θα καταργησεις τις αυτόματες ενημερώσεις Έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 Όλο απενεργοποιώ το Bluetooth και κάθε τόσο το βρίσκω ενεργοποιημένο από τις "Υπηρεσιες Google" μου γράφει. Αυτό αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 (edited) Στο telegram εβαλαν την 12.5.6 EU σε recovery (για mi pilot). Αν την βάλω θα χάσω τα δεδομένα μου? Είναι καλύτερα να περιμένω την ΟΤΑ ή όχι? Edited October 30, 2021 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 1 hour ago, steliosk said: Στο telegram εβαλαν την 12.5.6 EU σε recovery (για mi pilot). Αν την βάλω θα χάσω τα δεδομένα μου? Είναι καλύτερα να περιμένω την ΟΤΑ ή όχι? Τι εννοεί για mi pilot;θα είναι η enhanced; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 4 ώρες πριν, fotios81 said: Τι εννοεί για mi pilot;θα είναι η enhanced; Κι εγω αυτό θα ρωτούσα τωρα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Καλημέρα.πηρα το τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες αλλά αναβάθμιση δεν πήρε ακόμη καμία.εχει την έκδοση ασφαλείας του ιουλίου.εχει βγει άλλη γιατί όσο και αν άλλαξα την χώρα δεν δίνει κάποια αναβάθμιση Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 1 minute ago, mpacardi said: Καλημέρα.πηρα το τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες αλλά αναβάθμιση δεν πήρε ακόμη καμία.εχει την έκδοση ασφαλείας του ιουλίου.εχει βγει άλλη γιατί όσο και αν άλλαξα την χώρα δεν δίνει κάποια αναβάθμιση Περιμένουμε την 12.5.6 τις επόμενες μέρες λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 1 minute ago, fotios81 said: Περιμένουμε την 12.5.6 τις επόμενες μέρες λογικά σε ευχαριστω πολυ.οποτε αναμενουμε Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 (edited) Μόλις μου ήρθε η 12.5.6.0 την κατεβάζω τωρα 979 mb Edited November 1, 2021 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 2 minutes ago, mpacardi said: Μόλις μου ήρθε η 12.5.6.0 την κατεβάζω τωρα 979 mb Και μένα .δεν είναι η enhanced νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 4 minutes ago, fotios81 said: Και μένα .δεν είναι η enhanced νομίζω θα δω μολις ανοιξει και θα σου πω οχι δεν ειναι τελικα.ειναι ενημερωση ασφαλειας του οκτωμβριου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 7 minutes ago, mpacardi said: θα δω μολις ανοιξει και θα σου πω οχι δεν ειναι τελικα.ειναι ενημερωση ασφαλειας του οκτωμβριου Ναι ασφαλείας είναι.οποτε περιμένουμε και την enhanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Just now, fotios81 said: Ναι ασφαλείας είναι.οποτε περιμένουμε και την enhanced αντε να δουμε ποτε θα ερθει και αυτη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Για πειτε τιποτα αλλαγες αν βρηκατε οσοι την εγκαταστησετε.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 3 minutes ago, nikaki71 said: Για πειτε τιποτα αλλαγες αν βρηκατε οσοι την εγκαταστησετε.... Απολύτως καμία.ασφαλειας είναι.με την enhanced ότι δούμε όταν έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Καλό μήνα . Έχω σε ορισμένες επαφές, περάσει και την ημερομηνία γενεθλίων, αλλά δεν μου έρχεται ειδοποίηση και ξεχνάω να τους ευχηθώ. Ξέρετε τι συμβαίνει ή τι πρέπει να ρυθμίσω; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 16 minutes ago, fotios81 said: Απολύτως καμία.ασφαλειας είναι.με την enhanced ότι δούμε όταν έρθει Συνήθως όταν έχει μόνο ενημέρωση ασφαλείας είναι στα 350 ΜΒ. Αυτή είναι 970ΜΒ, τώρα την κατεβάζω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Την έβαλα την αναβάθμιση, δεν καταλαβαίνω προς το παρόν διαφορές....το aod, πάλι είναι για 10 δευτερόλεπτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Προστέθηκε η επέκταση ram 2gb.πως δουλεύει αυτό; πάλι 6 GB δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 (edited) Σε εμένα λέει στην επέκταση 1GB και όχι 2.δεν ξέρω γιατί Edited November 1, 2021 by mpacardi 1 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 Σε εμένα εμφάνισε κάποια στιγμή την 12.5.6 EU, αλλά δεν είχα μπαταρία να κάνω τη διαδικασία. Τώρα που το φόρτισα και δοκίμασα πάλι, μου γράφει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2021 15 minutes ago, Green_Dragon said: Σε εμένα εμφάνισε κάποια στιγμή την 12.5.6 EU, αλλά δεν είχα μπαταρία να κάνω τη διαδικασία. Τώρα που το φόρτισα και δοκίμασα πάλι, μου γράφει πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Περιμενεις...Θα ξαναεμφανιστεί η αναβάθμιση 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 10 ώρες πριν, mpacardi said: Σε εμένα λέει στην επέκταση 1GB και όχι 2.δεν ξέρω γιατί Μπορείς να πεις πως το βλέπουμε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts