Thou_Bou Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 όλων μας, στην έκδοση miui , γράφει κάτι σαν RKG..XM όπου τα 2 ενδιάμεσα γραμματα στους περισσότερους είναι EU, σωστά; πχ εμενα τωρα είναι RKGEUXM_12.0.3 το RKG λογικά σημαίνει το μοντέλο μας, το Redmi Note 10 το απλό. υπάρχει κάποιος με το Pro που θα είχε την καλοσύνη ν αναφέρει τί εκδοση λογισμικού βλέπει στο δικό του? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 αν θελεις πες μας πώς μπαίνουμε σε light mode και θα το δοκιμασω να σου πω΄. προς το παρον παντως δεν εχω δει κατι περιεργο στην οθονη του. ΥΓ. αν θελουν κ αλλοι ν'αλλαξουν ρομ ωστε να εχει τον miui dialer, θα προτεινα να ξεκινήσουν με την "αίτηση" για ξεκλειδωμα bootloader (θα πρέπει ν περιμένουν 7 ημέρες για να εγκριθεί και να ξεκλειδωθεί). μετά από αυτό, η διαδικασία περάσματος επίσημης ρομ που να υποστηρίζει τον miui dialer ειναι κυριολεκτικά παιχνιδάκι. θα το δοκιμάσω το Μ.Σάββατο και θα ενημερώσω. Light mode εννοώ το λευκό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Light mode εννοώ το λευκό οκ, μόλις το ξαναέλεγξα, δεν μου εμφανίζει τπτ περίεργο με τερμα την φωτεινότητα στο λευκό θέμα. αν κ ανακάλυψα μόλις την λειτουργία ανάγνωσης, την οποία θα έχω μονιμα ενεργή. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 οκ, μόλις το ξαναέλεγξα, δεν μου εμφανίζει τπτ περίεργο με τερμα την φωτεινότητα στο λευκό θέμα. αν κ ανακάλυψα μόλις την λειτουργία ανάγνωσης, την οποία θα έχω μονιμα ενεργή. Μπορεί να μου το έκανε γιατί ήμουν στον ήλιο. Λειτουργία ανάγνωσης έχω μόνο την νύχτα και τσεκαρισμενο το χαρτί στο φουλ.ειναι πολύ καλό για τα μάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μπορεί να μου το έκανε γιατί ήμουν στον ήλιο. Λειτουργία ανάγνωσης έχω μόνο την νύχτα και τσεκαρισμενο το χαρτί στο φουλ.ειναι πολύ καλό για τα μάτια λειτουργία ανάγνωσης και χαρτί μονίμως ενεργά εγώ πλέον. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 λειτουργία ανάγνωσης και χαρτί μονίμως ενεργά εγώ πλέον. Την ημέρα με το φως του ήλιου δε χρειάζεται νομίζω. έχω βάλει πρόγραμμα με την δύση κ είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ένα εκνευριστικο για εμένα θέμα, που ελπίζω να είναι λογισμικού κ να διορθωθεί, είναι ότι το ραδιόφωνο,σε ανοιχτή ακρόαση, ανά μερικά λεπτά κάνει διακοπές για κάποια δευτερόλεπτα.μετα επανέρχεται και ξανακουγευακ κανονικά,μέχρι να το ξαναπάθει λίγο αργότερα.το ίδιο ακριβώς θέμα έχει και το redmi note 7 που έχω. Και τα 2 τρέχουν έκδοση 12.0.3. EU. Aν μπορεί κάποιος άλλος κάτοχος να το παρατηρήσει και να αναφέρει αν πιθανώς συμβαίνει και σε αυτόν, θα το εκτιμουσα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Έστειλα αναφορά στην Xiaomi για το aod και μου απάντησαν σχετικά γρήγορα ότι το έχουν έως 10 δευτερόλεπτα για εξοικονόμηση μπαταρίας.και τους απαντάω ότι αυτό θα έπρεπε να είναι επιλογή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 όλων μας, στην έκδοση miui , γράφει κάτι σαν RKG..XM όπου τα 2 ενδιάμεσα γραμματα στους περισσότερους είναι EU, σωστά; πχ εμενα τωρα είναι RKGEUXM_12.0.3 το RKG λογικά σημαίνει το μοντέλο μας, το Redmi Note 10 το απλό. υπάρχει κάποιος με το Pro που θα είχε την καλοσύνη ν αναφέρει τί εκδοση λογισμικού βλέπει στο δικό του? RKFEUXM το προ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 -δεν εχει notif. led όμως λόγω της amoled οθόνης υπάρχει τρόπος (με εφαρμογή από το google play) ρύθμισης του περιμετρικού της σελφι κάμερας χώρου, ως κύκλο ειδοποιήσεων. Για να μην τις ψάχνω όλες μια μια, ποια εφαρμογή το κάνει αυτό; Ευχαριστώ Sent from my M2101K6G using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 RKFEUXM το προ σ' ευχαριστώ πολύ. αλλες 2 μερούλες για το ξεκλειδωμα bootloader κ την πολυπόθητη δοκιμή μου.. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μην τις ψάχνω όλες μια μια, ποια εφαρμογή το κάνει αυτό; Ευχαριστώ Sent from my M2101K6G using Tapatalk λέγεται ΑΟD (από το always on display), αν κ την εγκατέστησα, βαρέθηκα να την παραμετροποιήσω και ρυθμίσω. ΥΓ. η εφαρμογή true phone dialer κάνει ικανοποιητικές εγγραφές κλήσς οι οποίες αποθηκεύονται στον φάκελο data τησ εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Aπο καμερα τι λεει το κινητο?Αξιζει να φυγω απο Χ3 nfc και να προτιμησω αυτο?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 στο banggood έχει θήκη τύπου σιλικόνης, με συρώμενο κάλυμα για την κάμερα...δεν μπόρεσα να αντισταθώ... Από την μπαταρία, οι κάτοχοι, είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 όλων μας, στην έκδοση miui , γράφει κάτι σαν RKG..XM όπου τα 2 ενδιάμεσα γραμματα στους περισσότερους είναι EU, σωστά; πχ εμενα τωρα είναι RKGEUXM_12.0.3 το RKG λογικά σημαίνει το μοντέλο μας, το Redmi Note 10 το απλό. υπάρχει κάποιος με το Pro που θα είχε την καλοσύνη ν αναφέρει τί εκδοση λογισμικού βλέπει στο δικό του? Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Σ'ευχαριστώ. άρα τα απλά redmi note 10, έχουν λογισμικό τύπου RKGMIXM (global) ή RKGEUXM (EE) (ή RKGΙΝXM ή RKGΙDXM για περιοχές Ινδίας κ Ινδονησίας). ελπίζω αργότερα σήμερα να μπορέσω να ενημερώσω σχετικά με τις ρόμ, αν κάποιες περιλαμβάνουν ακόμα τον miui dialer. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Ποια είναι η διαφορά RKGEUXM και RKFEUXM; υπάρχουν πολλά bugs παιδιά συμβατότητας με εφαρμογές... Είναι θέμα πιστεύω του Android 11. Στην ενημέρωση Ιουνίου, πιστεύω θα λυθούν πολλά από αυτά. Υπομονή κάνω.. Και στο 8 pro που είχα πριν υπήρχαν προβλήματα, τα οποία έστρωσαν με το χρόνο. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 (edited) στις RKGMIXM εκδόσεις λογισμικού του remi note 10, παραμένουν οι dialer κ sms app της google. μένουν ν δοκιμαστούν οι EU (ακ κ με τέτοια ήρθε, οπότε αμφιβάλλω...), οι ΙΝ(Ινδίας), ΙD(Ινδονησίας), TR(Τουρκίας), RU(Ρωσίας)... ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια είναι η διαφορά RKGEUXM και RKFEUXM; υπάρχουν πολλά bugs παιδιά συμβατότητας με εφαρμογές... Είναι θέμα πιστεύω του Android 11. Στην ενημέρωση Ιουνίου, πιστεύω θα λυθούν πολλά από αυτά. Υπομονή κάνω.. Και στο 8 pro που είχα πριν υπήρχαν προβλήματα, τα οποία έστρωσαν με το χρόνο. νομίζω, ότι όλες οι εκδόσεις λογισμικού του remdi note 10 (απλού), είναι της μορφής RKG...XM όπου τα 2 ενδιάμεσα γράμματα σημαίνουν "χώρα/περιοχή". EU = Eυρώπη, ΜΙ= global XiaoMI. IN=Iνδία, ID= Iνδονησία, TR=Τουρκία, RU= Ρωσία. το RKF θα έλεγα ότι ανήκει σε άλλο μοντέλο, ισως κάποια άλλη "έκδοση" του redmi note 10. Edited May 1, 2021 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 RKG νομιζω ειναι το νοτ 10 και RKF το νοτ 10 προ.οποτε αν εχω δικιο προσοχη τι περνατε μην έχετε λαθος ρομ για λαθος τηλ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 (edited) RKG νομιζω ειναι το νοτ 10 και RKF το νοτ 10 προ.οποτε αν εχω δικιο προσοχη τι περνατε μην έχετε λαθος ρομ για λαθος τηλ. λογικότατο ακούγεται αυτό που αναφέρεις. μόλις πέρασα "from scratch" την 12.0.3. EU, προτού καταφύγω σε εξωτικές ανατολίτικες περιοχές... update: όπως το περίμενα,παραμένει ο google dialer... πάμε Ινδία..ούτε... 3 δοκιμές ακόμα μένουν, Ινδονησία, Ρωσία, Τουρκία (μετά την μαγειρίτσα αν χρειαστεί...) Ινδονησία, σε αγαπάμε. Όσο λιγότερη google γίνεται. Miui dialer Με λίγα λόγια, η fastboot ρομ της Ινδονησίας (είναι η μόνη από όσες δοκίμασα), έχει τον παλιό γνωστό μας miui dialer. Edited May 1, 2021 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 λογικότατο ακούγεται αυτό που αναφέρεις. μόλις πέρασα "from scratch" την 12.0.3. EU, προτού καταφύγω σε εξωτικές ανατολίτικες περιοχές... update: όπως το περίμενα,παραμένει ο google dialer... πάμε Ινδία..ούτε... 3 δοκιμές ακόμα μένουν, Ινδονησία, Ρωσία, Τουρκία (μετά την μαγειρίτσα αν χρειαστεί...) Ινδονησία, σε αγαπάμε. Όσο λιγότερη google γίνεται. Miui dialer Με λίγα λόγια, η fastboot ρομ της Ινδονησίας (είναι η μόνη από όσες δοκίμασα), έχει τον παλιό γνωστό μας miui dialer. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45694-Stable-MIUI-V12-X-X-X-ROM-%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD-MIUI-12-ROM-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-30-04-2021/ εδω θα βρεις mi dialer και αλλα ωραια Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45694-Stable-MIUI-V12-X-X-X-ROM-%CE%9B%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD-MIUI-12-ROM-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-30-04-2021/ εδω θα βρεις mi dialer και αλλα ωραια ναι, το ξέρω το φόρουμ αυτό, απλά λέω να μην το πειράξω με αλλαγή recovery, είμαι οκ με την επίσημη Ινδονησιακή ρομ. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Χρόνια πολλά στη παρέα.λοιπον έχω δύσκολη ερώτηση.εχω το κινητό κάνα μήνα αγορασμενο από Γερμανό και το θέμα μου είναι ότι έχει αυτό το τρεμοπαιγμα στην οθόνη το οποίο το έχω δει μόνο με 120hz και dark mobe στο mi τηλεχειριστήριο.πουθενα άλλου.αλλα είδα στο YouTube μια ενημέρωση που θα έχει στρώνει το πρόβλημα.αλλα αυτή η ενημέρωση είναι 12.01 ενώ εμένα φοράει 12.03.οποτε επειδή πρώτη φορά παίρνω xiaomi υπάρχει περίπτωση πιο μικρό νούμερο να είναι πιο καινούργια αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Χρόνια πολλά στη παρέα.λοιπον έχω δύσκολη ερώτηση.εχω το κινητό κάνα μήνα αγορασμενο από Γερμανό και το θέμα μου είναι ότι έχει αυτό το τρεμοπαιγμα στην οθόνη το οποίο το έχω δει μόνο με 120hz και dark mobe στο mi τηλεχειριστήριο.πουθενα άλλου.αλλα είδα στο YouTube μια ενημέρωση που θα έχει στρώνει το πρόβλημα.αλλα αυτή η ενημέρωση είναι 12.01 ενώ εμένα φοράει 12.03.οποτε επειδή πρώτη φορά παίρνω xiaomi υπάρχει περίπτωση πιο μικρό νούμερο να είναι πιο καινούργια αναβάθμιση. Έχει ξανασυμβεί πιο μικρό νούμερο να είναι νεότερη έκδοση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 σκέφτομαι να πάρω αυτή την κάρτα μνήμης: https://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=15763&fbclid=IwAR29RghTDLy4BUShct1AWXHmqOjhJ_SYWIXjGNMX8e7Tv8v8yseBbgNVJ_0 Θα την διαβάζει το κινητό μας; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 σκέφτομαι να πάρω αυτή την κάρτα μνήμης: https://www.terrabytenet.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=15763&fbclid=IwAR29RghTDLy4BUShct1AWXHmqOjhJ_SYWIXjGNMX8e7Tv8v8yseBbgNVJ_0 Θα την διαβάζει το κινητό μας; Nαι,την διαβαζει κανονικά... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts