Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia eida ton titlo tou thematos kai eipa na postarw edw :)

gia na min psaxnw apo site se site iparxei kapio site sigkritiko aksiopisto kai pro pantws up to date gia na sigkrino times kai programmata? peite an kserete kapoia kai oxi aparaitita pou na asxolountai mono me ayto ;)

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλό φαίνεται. Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός βγάζει και ποια εταιρεία/πρόγραμμα συμφέρει. Καλό. :D

Η μέγιστη είναι 48 kb. Αλλα λίγο δύσκολα θα δείς αυτη την ταχύτητα. Εγω με Τελλάς που είχα πριν έβλεπα σταθερά 45 kb συνέχεια. Και για όσους είναι σε Siemens Dslam η ταχύτητα είναι κλειδωμένη στα 448 kbps up kai 160 down και για αυτό είναι λίγο καλύτερες οι ταχύτητες.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

παιδια μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.

λεω να παρω το κουτι της forthnet με το nintendo ds!

τωρα εχω γραμμη isdn,μπορω να σταματησω τη συνδεση isdn και να την ξανακανω pstn για να γλιτωνω το παγιο? me to adsl θα υπαρχει ετσι κι αλλιως ελευθερη γραμμη για να περνουν οταν θα ειμαι μονιμα online??

εκανα αιτηση να σταματησει το isdn για να βαλω adsl.

δεν πιστευω να εκανα βλακεια :worry:

τωρα εχω γραμμη isdn,μπορω να σταματησω τη συνδεση isdn και να την ξανακανω pstn για να γλιτωνω το παγιο? me to adsl θα υπαρχει ετσι κι αλλιως ελευθερη γραμμη για να περνουν οταν θα ειμαι μονιμα online??

Αφού έκανες την αίτηση προφανώς και μπορείς ε;Ναι γίνεται αλλά για μένα δεν αξίζει τον κόπο.Ναι με την dsl θα υπάρχει πάντα ελεύθερη γραμμή.

Filemou ean paris tilefono sto 134 kai zitisis tin diakopi tis gramis tha exis problima me tin ADSL ( efoson tin exis energopiisi) ean den exis kani tin etisi tou ADSL akoma mporis na kanis tin diakopi tis ISDN se PSTN kai meta na kanis tin energopiisi apo to Boxaki sou

Elpizo na sou 3emple3a ligo ta pragmata :)

Αφού έκανες την αίτηση προφανώς και μπορείς ε;Ναι γίνεται αλλά για μένα δεν αξίζει τον κόπο.Ναι με την dsl θα υπάρχει πάντα ελεύθερη γραμμή.

Oso afora to kostos einai gegonos giati exi xreosi metatropis apo tin ali makroxronia ise sigoura kerdismenos

Pedia apotin stigmi pou gini 1 etisi gia ADSL over X ston Ote tote opia alagi stin grami epibarini kai tin ADSL dld ean exo ISDN kai ADSL over ISDN kai zitiso tin katargisi tou ISDN tote kobo kai tin ADSL kai tha prepi na kano 3ana etisi gia ADSL over PSTN ( elpizo na katalabenete ti simeni auto meres kai meres kathisterisis)

Se osous exoun ISDN kai theloun na tin ala3oun gia na baloun PSTN + ADSL mporoun na kanoun ta e3is

1) kaloume sto 134 kai zitame tin metatropi tis gramis apo ISDN se PSTN ( episis anaferete pos den thelete anagnorisi alios i diafora stin ISDN apo tin PSTN stin timi ine 3 euro ton mina opote kalitera krata tin ISDN)

2) pame ston ote kai zitame mia bebeosi pos i gramoulamas ine PSTN pleon kai oxi ISDN ( alios perimenis na erthi o logariasmos tis gramis pou anaferi pos ine PSTN epanotou)

3) pleon imaste etimi na kanoume tin etisi mas gia tin ADSL over PSTN

ean xriazeste parapano dieukrinisis stiltemou email oso afora ta parapano xrimatika posa pou anefera etsi ta ipologisa sto peripou euxaristo

Πολύ καλό φαίνεται. Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός βγάζει και ποια εταιρεία/πρόγραμμα συμφέρει. Καλό. :D

Sorry filemou ala to theoro poli ana3iopisto kai animeroto ( distixos giati san idea ine kali )

Παιδιά καλημέρα!

Επειδή λήγει η σύνδεσή μου με τη Forthnet σε 2 εβδομάδες (στα 256)

σκεφτόμουν να ανέβω στα 512. Υπάρχει κάποια καλή προσφορά αυτή τη

στιγμή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Παιδιά καλημέρα!

Επειδή λήγει η σύνδεσή μου με τη Forthnet σε 2 εβδομάδες (στα 256)

σκεφτόμουν να ανέβω στα 512. Υπάρχει κάποια καλή προσφορά αυτή τη

στιγμή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Tis Forthnet einai i kalyteri (6 mines 512/128 me 100 evro, symperilamvanomenou FPA).

Omos prepei na zitiseis kai apo ton pOTE anavathmisi sou sta 512, pou kostizei 17.5 evro + FPA, kai meta to pagio auxanetai kata 5 evro to mina.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tis Forthnet einai i kalyteri (6 mines 512/128 me 100 evro, symperilamvanomenou FPA).

Omos prepei na zitiseis kai apo ton pOTE anavathmisi sou sta 512, pou kostizei 17.5 evro + FPA, kai meta to pagio auxanetai kata 5 evro to mina.

Αν ο φιλος ειχα πακετο της forthnet το ποιο πιθανο ειναι οτι η γραμμη του ειναι νοικιασμενη που συμαινει οτι καλυτερα ειναι να παρει καποιο πακετο forthnet ξανα για να μην πληρωνει νεες συνδεσεις στον ΠΟΤΕ (για ενεργοποιηση ADSL)

SV9PFY

paidia telika epeidh ginetai enas xamos aytes tis meres me tis times stis adsl :shifty: pia einai i kalyterh kai fthinoterh(kaluterh legontas na exei kalo provider kai na pianei kales taxythtes xwris problem kai fthini enow me ola plhrwmena,xwris na exeis tpt allo apo kei kai pera px.pagia kai alla) kai an ontws aksizei aoristou i pio ligous mhnes.:)

eyxaristw para polu kai sorry an rwtisa polla apla exw mperdeytei ligo :wacko:

paidia telika epeidh ginetai enas xamos aytes tis meres me tis times stis adsl :shifty: pia einai i kalyterh kai fthinoterh(kaluterh legontas na exei kalo provider kai na pianei kales taxythtes xwris problem kai fthini enow me ola plhrwmena,xwris na exeis tpt allo apo kei kai pera px.pagia kai alla) kai an ontws aksizei aoristou i pio ligous mhnes.:)

eyxaristw para polu kai sorry an rwtisa polla apla exw mperdeytei ligo :wacko:

Basika exo mathi pos oti plironis pernis dld min perimenis kali paroxi apo ton paroxo me xoma timi ara ean endiaferese gia taxitita (ping times for game use & kai megalo download) tote ine monodromos gia tous 2 megalous paroxous Forthnet & oteNet me tin proti na exi ligotera problimata apoti anaferonte toulaxiston (problimata iparxoun pantou to thema ine na exis esi tin psixikisou iremia) :)

min se anisixi giauto to myphone ine to kalitero forum in Gr

jiannisk και lewton ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

(έστω και αν καθυστέρησα λίγο να της δω λόγω δουλειάς)...

Βλέπω πως θα συνεχίσω με Forthnet (κάτι που ούτως ή άλλως με

βολεύει μια και δεν έχω παράπονο). jiannisk δεν έχω πάρει κάποιο

έτοιμο πακέτο... Πήρα γραμμή από ΟΤΕ κατευθείαν μια και μου έκαναν

μια "καλή" προσφορά (δωρεάν modem) και δεν είχα σκοπό να δεσμευτώ

σε έναν ISP. ;)

εγω θα κανω συνδεση με οτε να πληρωνω την γραμμη κ δωρεαν το μοντεμ, κ πληρωνω τελος ενεργοποιησης.

και θα επιλεξω το ενα γιγαμπαιτ απο forthnet με 4 ευρω το μηνα. για πρωτη επαφη νομιζω ειναι καλα.

Αν ο φιλος ειχα πακετο της forthnet το ποιο πιθανο ειναι οτι η γραμμη του ειναι νοικιασμενη που συμαινει οτι καλυτερα ειναι να παρει καποιο πακετο forthnet ξανα για να μην πληρωνει νεες συνδεσεις στον ΠΟΤΕ (για ενεργοποιηση ADSL)

Πολλοί έχουν απορίες για πακέτα και τιμές από τους πάροχους ακολουθεί ένα χρήσιμο Link!!!

http://www.e-pcmag.gr/modules/pcmag0/index.php?id=6

εγω θα κανω συνδεση με οτε να πληρωνω την γραμμη κ δωρεαν το μοντεμ, κ πληρωνω τελος ενεργοποιησης.

και θα επιλεξω το ενα γιγαμπαιτ απο forthnet με 4 ευρω το μηνα. για πρωτη επαφη νομιζω ειναι καλα.

Μόλις αρχίσεις να μαθαίνεις τα κόλπα θα δεις ότι το 1gb είναι πολύ λίγο και δεν θα σε καλύπτει.Το modem ποιος στο δίνει δωρεάν και τι μάρκα είναι;

Για πλάκα κατεβάζουμε 2,5 (και βάλε) GB την ημέρα, το ίδιο κι εσύ μόλις εξοικειωθείς.. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σου φτάσει το όριο του ενός GB τον μήνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Πολλοί από εμάς, έχουμε συνδέσεις HOL από το περιοδικό RAM, οι οποίες λήγουν τέλη του μήνα... Σε λίγο καιρό πολλοί από εμάς θα μπούμε στο μεγάλο δίλημμα πού να συνεχίσουμε... Υπάρχουν διάφορα δελεαστικά πακέτα με επικρατέστερο αυτό της Φορθνετ 3+3 μήνες δώρο για απλή συνδρομή.

Όμως από την άλλη, υπάρχουν και τα πολύ φθηνά πακέτα που δίνουν δώρο μόντεμ και μάλιστα με δυνατότητες άμεσης σύνδεσης των απλών τηλεφωνικών συσκευών για κλήσεις Voip (βλέπε Broadbandpack)... Το μόνο κακό είναι ότι ακούγεται πως είναι κλειδωμένο το Voip μόνο για evoice της HOL...

Επίσης καλή περίπτωση ακούγεται και το Ondsl Kit της OTENET. Με 2+2 μήνες δώρο και εφόσον υπογράψουμε 12μηνο συμβόλαιο, έχουμε από τον 5ο ως τον 12ο μήνα 50% έκπτωση στο πάγιο της γραμμής+ στη συνδρομή από ΟΤΕΝΕΤ...

Το μειονέκτημα στην αγορά πακέτων είναι ότι θα πρέπει να διακόψουμε και να κάνουμε εκ νέου αίτηση για DSL, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνουμε μερικές μέρες χωρίς DSL (υπολογίστε καμιά 10αριά μέρες περίπου).

Ακούω προτάσεις. Τι συμφέρει περισσότερο; Τι θα πράξετε οι περισσότεροι; :confused:

Aνανεωση στο 3+3 της forthnet μάλλον ή όποια άλλη συνδρομη ISPonly με συμφέρει.

Δεν μπαινω σε διαδικασία να κοψω τη γραμμή και φτου και απ την αρχή. Μακρια απο μένα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...