Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα εναν δικο μου κωδικο...

Ελπιζω να μην εκανα κατι λαθος...

Γραφει ασυρματο δικτυο με ενεργοποιημενη ασφαλεια wpa...

Καλα το εκανα..?

Nova only Edge SA For Ever.. 

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβαλα εναν δικο μου κωδικο...

Ελπιζω να μην εκανα κατι λαθος...

Γραφει ασυρματο δικτυο με ενεργοποιημενη ασφαλεια wpa...

Καλα το εκανα..?

Καλυτερα να το αλλαξεις απο wpa σε wep key! Συνδεθηκες κανονικα ασυρματα?

Καλημέρα εγώ οταν του έβαλα κωδικό αποτελούμενο απο εννέα χαρακτήρες και τέσσερα ψηφία,στο μενού security wireless μετά στην αναζήτηση δικτύων (ασύρματα απο το laptop εννοείτε) δεν με αφήνε να δώ το δίκτυο δηλαδή τα αρχεία του desktop και το αντίστροφο, μόλις το έκανα disable ολα οκ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί?Πληροφοριακά δοκίμασα πρώτα την περίπτωση wpa και μετά την περίπτωση wpa +2 που θεωρείτε ακόμη ποιό ασφαλής.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Απο πληροφοριες μεσα απο την otenet μου ειπανε τα παιδια οτι ο οτε μετα τις γιορτες ετοιμαζει ταχυτητα 8 m bit....

Αντε να δουμε!!!

εγω ξερω για μια εταιρια που δεν εχει μπει ακομα στο χωρο οτι ετοιμαζει και 24 mbit :X

γιατι να βαλει wep και οχι wpa;

Καλημέρα εγώ οταν του έβαλα κωδικό αποτελούμενο απο εννέα χαρακτήρες και τέσσερα ψηφία,στο μενού security wireless μετά στην αναζήτηση δικτύων (ασύρματα απο το laptop εννοείτε) δεν με αφήνε να δώ το δίκτυο δηλαδή τα αρχεία του desktop και το αντίστροφο, μόλις το έκανα disable ολα οκ.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί?Πληροφοριακά δοκίμασα πρώτα την περίπτωση wpa και μετά την περίπτωση wpa +2 που θεωρείτε ακόμη ποιό ασφαλής.

Υπαρχει μια επιλογη CTS Που εχει σχεση με την επικοινωνια μεταξυ των clients που συνδεονται ασυρματα πανω στο router. Θα την βρεις στα advance settings και θα επιλεξεις disable.

Δε θα κολλησουμε στο προτυπο :) To wep ειναι πολυ ασφαλες και ειδικα στα 128 με 28 ψηφια.

εγω ξερω για μια εταιρια που δεν εχει μπει ακομα στο χωρο οτι ετοιμαζει και 24 mbit :X

Ποια εταιρια ειναι αυτη φιλε μου...?

Eυχαριστω για της απαντησεις οταν παω να το ρυθμισω και αντιμετωπισω δυσκολια θα σας ξαναρωτησω!!

Ναι φιλε μου συνδεθηκε μια χαρα ασυρματα!!

Και αυτο το τρελλο bandwidth μονο για Αθηνα ετσι? Ουτε λογος για περιφερεια!

Λογικα ναι..

Αν μας πεις και ο φιλος ποια ετιαρια ειναι αυτη που λεει..

Η περιφερια εχει ακομα μελλον μεχρι να ανπτυχθει τους εχουνε ξεχασει λιγο!!

Διστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμμία επιλογη CTS που εχει σχεση με την επικοινωνια μεταξυ των clients που συνδεονται ασυρματα πανω στο router. Μήπως κάνεις κάπου λάθος?Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δώ τα αρχεία των υπολογιστών μου (τοπικο δίκτυο δηλαδή) όταν ενεργοποιήσω το WEP ή WPA2.Ειδικότερα στην περίπτωση του WEP όταν το ενεργοποιώ μου βγάζει κάτω δεξιά στο εικονίδιο της ασύρματης επικοινωνίας και ένα κίτρινο τριγωνάκι.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει ,μήπως παίζει ρόλο οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί το ADSL?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ποια εταιρια ειναι αυτη φιλε μου...?

Eυχαριστω για της απαντησεις οταν παω να το ρυθμισω και αντιμετωπισω δυσκολια θα σας ξαναρωτησω!!

Ναι φιλε μου συνδεθηκε μια χαρα ασυρματα!!

δεν το παιζω ξερολας που ειμαι μεσα στα πραγματα(καμια σχεση) απλα ετυχε να μαθω απο καποιον που εργαζεται σ'αυτη την εταιρια για τα σχεδια της. δε θελω να πω κατι αλλο γιατι δεν εχω το δικαιωμα :O

Φιλε μου δεν σου ειπε κανεις οτι το παιζεις ξερολας..

Ειπες απλα κατι και το αφησες να αιωρειτε δικαιωμα σου!!!

Paidia xronia polla. Mia erwtisi.

Aurio tha paw na parw DSL.

Auto pou psaxnw einai:

1)2 mb sindesi

2) wireless exoplismo sto paketo sindesis.

H tellas opws kai i hol alla kai i vivodi den exoun diktio stin perioxi mou (agalaio) opote mesw ote tha ginei i sindesi.

Thelw na rwtisw :

To forthnet me 189 to paketo exei exoplismo kai meta se xrewnei gia 12 mhnes sinolika sou paei peripou 400 gia ena xrono.

Episis sou dinei modem wireless linksys.

Nomizw sthn periptwsi mou einai to kalitero...

Ti lete???????????

Χρόνια πολλά σε όλους

Μήπως έχει κάνει κάποιος διεξοδικά έρευνα αγοράς για τη χαμηλότερη τιμή σε πακέτο ADSL (στα 1024) + δωρεάν αστικά & υπεραστικά τηλέφωνα ??

Ποια η μέση μηνιαία τιμή για 1 χρόνο συμβόλαιο ??

Το TELLAS Zisto δεν είναι κάτι τέτοιο ?? Συμφέρει ??

Ααα, και κατι άλλο :

Τώρα έχω ADSL σύνδεση η οποία λήγει σε ένα μήνα. Αν θελήσω να αλλάξω εταιρεία, θα μου κοπεί για κάποιες μέρες το ΙΝΤΕΡΝΕΤ (εννοώ η ADSL πρόσβαση - μου είναι τελείως απαραίτητη η ADSL λόγω δουλειάς) και θα χρειαστεί να ξαναπληρώσω το τέλος ενεργοποίησης ??

Τι θα γίνει αν μείνω στην ίδια εταιρεία ??

Ευχαριστώ.:) :) :) :) :) :)

To forthnet me 189 to paketo exei exoplismo kai meta se xrewnei gia 12 mhnes sinolika sou paei peripou 400 gia ena xrono.

Ti lete???????????

400 € ???? Αποκλειεται να χρεωνει τοσα πολλα για ενα χρονο! Τα 189 που δινεις περιλαμβανουν το κοστος του εξοπλισμου και καποιους μηνες απο τους 12 του συμβολαιου συνολικα!

• 2 weeks later...
Paidia xronia polla. Mia erwtisi.

Aurio tha paw na parw DSL.

Auto pou psaxnw einai:

1)2 mb sindesi

2) wireless exoplismo sto paketo sindesis.

H tellas opws kai i hol alla kai i vivodi den exoun diktio stin perioxi mou (agalaio) opote mesw ote tha ginei i sindesi.

Thelw na rwtisw :

Ti lete???????????

Συγγνώμη αλλά στο site της vivodi αν δώσεις νούμερο από αιγάλεω όπως εγώ(εκεί που λέει για να ελέγξεις αν είναι ιδιόκτητο δίκτυο διαθέσιμο),μου έδωσε οκ. νούμερο που αρζίζει από 5985...;)
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Συγγνώμη αλλά στο site της vivodi αν δώσεις νούμερο από αιγάλεω όπως εγώ(εκεί που λέει για να ελέγξεις αν είναι ιδιόκτητο δίκτυο διαθέσιμο),μου έδωσε οκ. νούμερο που αρζίζει από 5985...;)

H Vivodi καλύπτει Αιγάλεω εδώ και λίγο καιρό. ;)

Το ίδιο και η Teledome.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά σε όλους

Μήπως έχει κάνει κάποιος διεξοδικά έρευνα αγοράς για τη χαμηλότερη τιμή σε πακέτο ADSL (στα 1024) + δωρεάν αστικά & υπεραστικά τηλέφωνα ??

Ποια η μέση μηνιαία τιμή για 1 χρόνο συμβόλαιο ??

Το TELLAS Zisto δεν είναι κάτι τέτοιο ?? Συμφέρει ??

Ααα, και κατι άλλο :

Τώρα έχω ADSL σύνδεση η οποία λήγει σε ένα μήνα. Αν θελήσω να αλλάξω εταιρεία, θα μου κοπεί για κάποιες μέρες το ΙΝΤΕΡΝΕΤ (εννοώ η ADSL πρόσβαση - μου είναι τελείως απαραίτητη η ADSL λόγω δουλειάς) και θα χρειαστεί να ξαναπληρώσω το τέλος ενεργοποίησης ??

Τι θα γίνει αν μείνω στην ίδια εταιρεία ??

Ευχαριστώ.:) :) :) :) :) :)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και welcome to the forum!

Θα απαντήσω στο 2ο σκέλος.. Αν αλλάξεις εταιρεία όχι απλά θα μείνεις κάποιες μερες χωρίς int αλλά και κανένα μήνα, γιατί πρώτα πρέπει να γίνει η διακοπή της υπάρχουσας και μετά να ξαναενεργοποιηθεί εκ νέου η καινούρια που στις περισσότερες εταιρείες, αν όχι σε όλες, θέλει 15-20 εργάσιμες μέρες θεωρητικά.

Το τέλος ενεργοποίησης περιλαμβάνεται συνήθως στην συνολική τιμή που προσφέρει το κάθε πρόγραμμα της εταιρίας που θα επιλέξεις, εξαρτάται τι υπηρεσία θα επιλέξεις.

Τέλος αν μείνεις στη ίδια εταιρία θα συνεχίσεις να έχεις int χωρίς καμία διακοπή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και welcome to the forum!

Θα απαντήσω στο 2ο σκέλος.. Αν αλλάξεις εταιρεία όχι απλά θα μείνεις κάποιες μερες χωρίς int αλλά και κανένα μήνα, γιατί πρώτα πρέπει να γίνει η διακοπή της υπάρχουσας και μετά να ξαναενεργοποιηθεί εκ νέου η καινούρια που στις περισσότερες εταιρείες, αν όχι σε όλες, θέλει 15-20 εργάσιμες μέρες θεωρητικά.

Το τέλος ενεργοποίησης περιλαμβάνεται συνήθως στην συνολική τιμή που προσφέρει το κάθε πρόγραμμα της εταιρίας που θα επιλέξεις, εξαρτάται τι υπηρεσία θα επιλέξεις.

Τέλος αν μείνεις στη ίδια εταιρία θα συνεχίσεις να έχεις int χωρίς καμία διακοπή.

Έτσι ακριβώς είναι.Το conexx που έχω εγώ λίγει ακριβώς σε ένα μήνα.Αν συνεχίσω την ίδια σύνδεση,θα έχω χωρίς διακοπή όλες τίς υπηρεσίες,αν αλλάξω και συγκεκριμένα πάω στη vivodi, τότε για αρκετές ημέρες θα είμαι χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.Μου το είπαν και στη vivodi αλλά και στη hol..;)
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Έτσι ακριβώς είναι.Το conexx που έχω εγώ λίγει ακριβώς σε ένα μήνα.Αν συνεχίσω την ίδια σύνδεση,θα έχω χωρίς διακοπή όλες τίς υπηρεσίες,αν αλλάξω και συγκεκριμένα πάω στη vivodi, τότε για αρκετές ημέρες θα είμαι χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.Μου το είπαν και στη vivodi αλλά και στη hol..;)

Απ' ό,τι ξέρω (έχω ondslkit 1mbit), αν δεν κάνεις αίτηση διακοπής ή ανανέωση πακέτου (αυτό θέλω να ρωτήσω, αν γίνεται να κάνεις ανανέωση πακέτου), τότε μεταφέρεσαι σε συμβόλαιο αορίστου χρόνου;

Είναι έτσι όπως τα λέω μέχρι εδώ;

Αν κάνω ανανέωση του πακέτου, θα έχω το συγκεκριμένο πακέτα για ακόμα ένα χρόνο με τα λεφτά που θα έχει όταν θα κάνω την ανανέωση; Και χωρίς διακοπή από το Ίντερνετ;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

τώρα που τελειώνει το πακετάκι μου απο την Otenet αξίζει να βάλω φοιτητικό;;

διαβάζω για αρκετές προειδοποιήσεις που έρχονται σε πολλούς για παράνομο download... :confused:

αλλιώς δεν βλέπω κάποια άλλη καλή προσφορά:worry:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Exo FORTHnet. Metakomizo, sto idio kentro nommizo, (Apo Melissia, N.Penteli). Antilamvanomai oti ean allaxo provider tha parei kanena mina.

Yparxei allo ena tilefono ekei pou mporo na to kratiso or na metafero to diko mou :

Exo loipon 2-3 erotiseis, mporeis na me voithiseis na mou peis ti symferei :

o Ean theliso na metafero thn syndesi mou FORTHnet sto allo tilefono

o Ean theliso na metafero thn syndesi mou FORTHnet kai to yparxon tilefono sto allo spiti

o Na kratiso to kainourio tilefono kai na paro ena apo 3-4-5-6 packs pou dinoun FORTHnet/HOL/Tellas

Kai h defterh erotisi :

o Exontas diavasei ta comments ton melon, antilamvanomai oti kalos provider einai aftos pou exei "ligous xristes" ston komvo pou anikeis kai ar megaliterh diathesimotita apo bandwitdth (gia na pareis afto pou sou yposxontai...)

Me ti tropo mporo na metriso or na enimerotho sthn N.Penteli poios provider dinei to kalytero bandwidth (se sxesi me afto pou agorazeis vevaia, ennoo, an pliroso 1Mbit thelo na pairno 1Mbit kai oxi 500KB..!!)

Tha ektimiso poly thn apantisi sou

• 2 weeks later...

Παιδιά μια ερώτηση.

Έχω γραμμή απ'τον ΟΤΕ (στα 768)

Σύνδεση forthnet, λήγει σε λίγες μέρες.

Σκέφτομαι να το κάνω 1bill για να βγαίνει πιο φθηνά.

Το ερώτημα είναι, είναι δυνατόν να μου βγαίνει πιο φθηνά να πάρω πακέτο με εξοπλισμό, αντί απλά να κάνω 1bill?

Και ξέρετε αν χρειαστεί να πληρώσω ξανά για ενεργοποίηση adsl?

Αν ναι τότε σίγουρα δε συμφέρει το 1bill σε σχέση με το in a box... :O

Επίσης αν έχετε να προτείνετε καμιά άλλη εταιρία please do so

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ιn a box στα 2048 με 3 μηνες πληρωμενους και 28,50 ε τον μηνα ειναι η νεα προσφορα..

και χωρις δωδεκαμηνη δεσμευση

Και το πακετακι εχει 117 ε με usb modem..

Υπαρχει και το in a box plus στα 189 με router ασυρματο linkys!!

Ιn a box στα 2048 με 3 μηνες πληρωμενους και 28,50 ε τον μηνα ειναι η νεα προσφορα..

και χωρις δωδεκαμηνη δεσμευση

Και το πακετακι εχει 117 ε με usb modem..

Υπαρχει και το in a box plus στα 189 με router ασυρματο linkys!!

kai sto eshop dinoun to 2048 box plus sta 189euro me doro ena eksoteriko disko 160GB!!! (pou mporeis na ton allakseis me opoiodipote serial ATA disko)!

Nαι βρε παιδιά απλά έλεγα ότι έχω ήδη τον εξοπλισμό :O

Τέλοσπάντων, ευχαριστώ:)

Tελικά θα συνεχίσω με ανανέωση της forthnet και θα κρατήσω την γραμμή μου (παρ'όλο που βγαίνει πιο ακριβά) γιατί θέλει 3 βδομάδες να είσαι offline για να το κάνουν. Καλά κρασιά...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...