gallidoula Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Σε 1 μηνα ληγει κανονικα το συμβολαιο που ειχα οτενετ με 20 ευρω στο 1mbs. Επειδη μετα θα χρεωνομαι με κανονικες χρεωσεις (δηλ 26 ευρω/μηνα) θελω να το αλλαξω ωστε να κυμαινομαι στις ιδιες χρεωσεις.Τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Έχω ondsl kit στο 1mbit. Μπορώ να ανανεώσω το πακέτο για ένα ακόμα χρόνο; Θα κοπεί για κάποιο χρονικό διάστημα η σύνδεσή μου; Μέχρι τώρα πλήρωνα για το 1 mbit 20,5 ευρώ το μήνα. Τώρα κοστίζει 19,5 ανά μήνα. Σε εμένα θα ισχύσει αυτό το 19,5 το μήνα ή το 20,5. Προφανώς απαντήσεις σε αυτό το ζήτημα υπάρχουν και αλλού. Με συγχωρείτε προκαταβολικά που δεν είχα χρόνο να ψάξω. ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Και το δικό μου λήγει τώρα... από ο,τι έμαθα 20 ευρώ θα γίνει αν δεσμευτώ για άλλον ένα χρόνο. Αλλιώς αν δεν κάνω τίποτα θα είναι στα 26 ευρώ. Αλλά μάλλον είναι καλύτερα τα πακέτα που έχουν και τσάμπα τα τηλέφωνα πλέον γύρω στα 46 ευρώ με 4 MB χωρίς ΟΤΕ. Οπότε λέω να 'το ζήσω'. Θα μπει λένε σε 20 εργάσιμες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 είμαι μεταξύ ontelecoms και forthnet....έχει βάλει κανείς on ??? εντυπώσεις / παράπονα? έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν ξέρω τι να κάνω......όλοι λένε για όλες τις εταιρίες ότι είναι πως θα σου κάτσει... είπα να βάλω forthnet γιατί τη θεωρούσα πιο αξιόπιστη, αλλά και αυτή τα βλέπω τα χάλια της εδώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 είμαι μεταξύ ontelecoms και forthnet....έχει βάλει κανείς on ??? εντυπώσεις / παράπονα? έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν ξέρω τι να κάνω......όλοι λένε για όλες τις εταιρίες ότι είναι πως θα σου κάτσει... είπα να βάλω forthnet γιατί τη θεωρούσα πιο αξιόπιστη, αλλά και αυτή τα βλέπω τα χάλια της εδώ... Αν δεν εχεις γραμμη ΟΤΕ ξεχνα την Forthnet... Δεν εχω ακουσει τιποτα κακο για την ΟΝ. Η Forthnet δεν προλαβαινει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 είμαι μεταξύ ontelecoms και forthnet....έχει βάλει κανείς on ??? εντυπώσεις / παράπονα? έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν ξέρω τι να κάνω......όλοι λένε για όλες τις εταιρίες ότι είναι πως θα σου κάτσει... είπα να βάλω forthnet γιατί τη θεωρούσα πιο αξιόπιστη, αλλά και αυτή τα βλέπω τα χάλια της εδώ... ON με κλειστιά μπούτια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 έκανα τελικά αίτηση στη forthnet. Ο κόμβος της στην περιοχή μου είναι καινούριος (Αύγουστο ξεκίνησε παροχή υπηρεσιών) και ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα......αν κάνει πάνω απο 25 μέρες κάνω αίτηση διακοπής και νέα αίτηση προς την ΟΝ. Η ΟΝ είναι περισσότερο καιρό στην περιοχή αλλά δεν έχω ακούσει και τίποτα καλό.....τες πα. Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο την πάτησα...:) Ευχαριστώ πάντως.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δυστυχως ΟΝ δεν υπαρχει στην περιοχη μου (καθως αφορα μονο Αθηνα) οποτε ειμαι μεταξυ Φορθνετ που με εχει καθυστερησει 1 μηνα ηδη και Hellas Online που ακουγεται ενδιαφερουσα η προσφορα της.. Θα εκτιμησω καποια γνωμη/ες παραπανω κυριως απο οσους εχουν εμπειριες για τις παραπανω. Ενδιαφερομαι για τα αντιστοιχα πακετα double play. -δ Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Δυστυχως ΟΝ δεν υπαρχει στην περιοχη μου (καθως αφορα μονο Αθηνα) οποτε ειμαι μεταξυ Φορθνετ που με εχει καθυστερησει 1 μηνα ηδη και Hellas Online που ακουγεται ενδιαφερουσα η προσφορα της.. Θα εκτιμησω καποια γνωμη/ες παραπανω κυριως απο οσους εχουν εμπειριες για τις παραπανω. Ενδιαφερομαι για τα αντιστοιχα πακετα double play. -δ Εχει και Βιβοντι ριξε μια ματια.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 καλησπερα παιδια.θελω τν βοηθεια σας.μολις μετακομισα θεσσαλονικη κ θελω να βαλω dsl.βασικα θελω αν γινετε να βαλω dsl χωρις σταθερο τηλεφωνο.γινετε?αν ναι συμφερει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 καλησπερα παιδια.θελω τν βοηθεια σας.μολις μετακομισα θεσσαλονικη κ θελω να βαλω dsl.βασικα θελω αν γινετε να βαλω dsl χωρις σταθερο τηλεφωνο.γινετε?αν ναι συμφερει? σχεδον ναι ! Forthnet ADSL έως 24Mbps από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet! ΜE 21,50€/μήνα. EΔΩ :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 σχεδον ναι ! Forthnet ADSL έως 24Mbps από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet! ΜE 21,50€/μήνα. EΔΩ Και γιατι να μην εχει ΚΑΙ τηλεφωνο με 3,4Ευρω παραπανω? :rolleyes: ΙRONMAIDEN διαβασε κι _ΕΔΩ_ ;) Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 σχεδον ναι ! Forthnet ADSL έως 24Mbps από το ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet! ΜE 21,50€/μήνα. EΔΩ Η forthnet έχω την εντύπωση ότι προϋποθέτει γραμμή ΟΤΕ. Δεν τα αναλαμβάνει όλα από την αρχή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 βασικα αυτο με ενδιαφερει...να μην πληρωνω παγιο στον οτε κ στην οποιαδηποτε εταιρια για dsl. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 καλησπερα παιδια.θελω τν βοηθεια σας.μολις μετακομισα θεσσαλονικη κ θελω να βαλω dsl.βασικα θελω αν γινετε να βαλω dsl χωρις σταθερο τηλεφωνο.γινετε?αν ναι συμφερει? Πρώτα θα πρέπει να μάθεις το τηλέφωνο κάποιου γείτονα, ώστε να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα στους εναλλακτικούς που παρέχουν ανενεργό βρόχο (HOL/Vodafone, Netone, On Telecoms, Tellas, Vivodi). Δώσε το τηλέφωνο -σβήνοντας τα 2 τελευταία ψηφία- για να σε βοηθήσουμε (αρκεί το 2310-1234xx). Διάβασε και αυτό, θα σε βοηθήσει. Aν σε καλύπτει η Vivodi, πας σε Maxx 10 (Full LLU σε ανενεργό βρόχο) με €25/μήνα για 10Mbps Internet χωρίς να έχει τηλεφωνιά η γραμμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 το κοιταξα μολις για Vivodi και μου λεει DSL Κάλυψη Διαθεσιμότητα ΑDSL μέσω του δικτύου τoυ OTE. ενημερωθηκα απο τν tellas μ ενα πακετο χωρις συνδρομη στον οτε με ολα τα εξοδα πληρωμενα για την εγκατασταση κ εξοπλισμος κ απεριοριστο interner χωρις ογκοχρεωση,χρονοχρεωση με 29,95 το μηνα.οπου το σταθερο που θα μου εγκαταστησουν αυτοι θα μπορω να το χρησιμοποιω με εξτρα χρεωση αναλογα με τα τηλεφωνα που κανω.ειναι καλη προσφορα νομιζω. εχετε κατι καλυτερο υπ οψη?η ταχυτητα ειναι στα 4 mbps. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 το κοιταξα μολις για Vivodi και μου λεει DSL Κάλυψη Διαθεσιμότητα ΑDSL μέσω του δικτύου τoυ OTE. ενημερωθηκα απο τν tellas μ ενα πακετο χωρις συνδρομη στον οτε με ολα τα εξοδα πληρωμενα για την εγκατασταση κ εξοπλισμος κ απεριοριστο interner χωρις ογκοχρεωση,χρονοχρεωση με 29,95 το μηνα.οπου το σταθερο που θα μου εγκαταστησουν αυτοι θα μπορω να το χρησιμοποιω με εξτρα χρεωση αναλογα με τα τηλεφωνα που κανω.ειναι καλη προσφορα νομιζω. εχετε κατι καλυτερο υπ οψη?η ταχυτητα ειναι στα 4 mbps. Η Tellas αυτή τη στιγμή είναι κακή επιλογή, μέχρι να ανακοινώσει αναβαθμίσεις στα πακέτα της. Επίσης, επειδή δεν υπάρχει κέντρο στη θεσσαλονίκη που να το καλύπτει η Tellas και να μην το καλύπτει η HOL/Vodafone, δώσε το τηλέφωνο -σβήνοντας τα 2 τελευταία ψηφία- για να σε βοηθήσουμε (αρκεί το 2310-1234xx). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 α οκ 2310 2270xx για help ρε παιδια μην κανω καμμια χαζομαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 μια καλη λύση με 24μβ ειναι η hol μόνο ιντερνετ (και θα εχεις δυνατότητα ιντερνετικου τηλεφώνου μορφης 231300χχχχ) εδω που σε καλυπτη το ιδιόκτητο με € 21,34 και Eξοπλισμός για ασύρματη δικτύωση με Wi-Fi + Δυνατότητα VoIP τηλεφωνίας €5,50 / μήνα έξτρα η Συνδυασμός internet και τηλεφωνίας σε ένα πακέτο με μοναδικά προνόμια από €34 το μήνα με 6μβ η €37 με 24μβ :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 α οκ 2310 2270xx για help ρε παιδια μην κανω καμμια χαζομαρα. Κέντρο: ΕΡΜΟΥ Επιλογές (Full LLU σε ανενεργό βρόχο, χωρίς γραμμή ΟΤΕ): 1. HOL Double Play: €34 για 6Mbps ή €37 για 24Mbps Περιλαμβάνει 2 τηλεφωνικές γραμμές και απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις Σημείωση: Τα €21 για το Hibox που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν σε αφορούν αφού πρόκειται για Shared LLU που απαιτεί να πληρώνεις το πάγιο ΟΤΕ. 2. Vodafone ADSL X24 Full: €32,50 για 24Mbps Δεν περιλαμβάνει καθόλου τηλεφωνία 3. Forthnet 2play SoHo: €25 για 24Mbps Περιλαμβάνει τηλεφωνία με χρονοχρέωση Απαιτεί ενεργή τηλεφωνική γραμμή ΟΤΕ που θα μεταφερθεί με φορητότητα στο ιδιόκτητο της Forthnet. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσεις στον ΟΤΕ τέλος ενεργοποίησης PSTN €35 + τα πάγια του πρώτου 2μήνου: €30. Συνολικό αρχικό κόστος €65 4. Tellas Zisto DSL: €30 για 4Mbps Περιλαμβάνει τηλεφωνία με χρονοχρέωση Αυτή τη στιγμή είναι κακή επιλογή, μέχρι να ανακοινώσει αναβαθμίσεις στα πακέτα της Προσωπικά από τα παραπάνω θα σου πρότεινα είτε το HOL 2play, που με μικρή διαφορά χρημάτων από τη Vodafone σου δίνει σταθερό + απεριόριστες κλήσεις, είτε να κάνεις την πατέντα "αίτηση για γραμμή στον ΟΤΕ και μόλις ενεργοποιηθεί με την εκτύπωση που αναφέρει ότι είσαι κάτοχος της γραμμής αμέσως αίτηση για Forthnet 2play SoHo", είτε να περιμένεις τα νέα προγράμματα της Tellas. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 καταλαβα...επειδη ομως βιαζομαι λιγακι κ ειδα οτι τα πακετα αυτα δεν με καλυπτουν μονο το πρωτο π προτινες κ εσυ,εκλεισα με την tellas αυτο το πακετο π ανεφερα στο προηγουμενο ποστ.νομιζω οτι ειναι πολυ καλο για μενα...το μονο που φοβαμαι ειναι η ταχυτητα κ αν ειναι σταθερη η γραμμη ή αν κοβεται.τι ταχυτητα λετε να πιανει?τωρα εχω οτενετ 1024 κ κατεβαζει με 100-120. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 καταλαβα...επειδη ομως βιαζομαι λιγακι κ ειδα οτι τα πακετα αυτα δεν με καλυπτουν μονο το πρωτο π προτινες κ εσυ,εκλεισα με την tellas αυτο το πακετο π ανεφερα στο προηγουμενο ποστ.νομιζω οτι ειναι πολυ καλο για μενα...το μονο που φοβαμαι ειναι η ταχυτητα κ αν ειναι σταθερη η γραμμη ή αν κοβεται.τι ταχυτητα λετε να πιανει?τωρα εχω οτενετ 1024 κ κατεβαζει με 100-120. Όλα τα πακέτα που σου έγραψα σε καλύπτουν βάσει του τηλεφωνικού αριθμού που έδωσες. :!: Για να το επιβεβαιώσεις δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τα sites των εταιρειών και να βάλεις τον αριθμό (23102270xx) αντικαθιστώντας το xx με 2 οποιαδήποτε ψηφία. Ελπίζω να ζήτησες το ασύρματο router από την Tellas (Speedtouch 585), σε διαφορετική περίπτωση τηλεφώνησέ τους και ζήτησέ το, είναι μακραν καλύτερο από αυτό που δίνουν ως Standard. Τα 4Mbps της Tellas έχουν μέγιστη πραγματική ταχύτητα download περίπου 450kb/sec. Πάντως, όπως σου έγραψα και παραπάνω, ήταν η χειρότερη στιγμή να επιλέξεις την Tellas, αφού οι αναβαθμίσεις/μειώσεις τιμών που αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγο καιρό δεν γνωρίζουμε αν θα καλύπτουν και εσένα που έκανες αίτηση πριν ανακοινωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να ακυρώσεις την αίτηση που έκανες, στην περίπτωση που δε θα σε πειράξει το ενδεχόμενο να παραμείνεις στα €30 για 4Mbps δεσμευμένη για 1 χρόνο. Τέλος, αν πρόκειται να πραγματοποιείς τηλέφωνα σε αστικούς/υπεραστικούς προορισμούς το πακέτο της HOL ή της Forthnet θα σου ταίριαζε μάλλον καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 βασικα εβαλα το απλο π δινει η tellas.σε τι ειναι καλυτερο το αλλο?γιατι σκοπευω να αγορασω ενα ρουτερ.δλδ η ταχυτητα μου θα ειναι οντως 4 φορες πιο μεγαλη απο οτι εχω τωρα? λογικα θα καλυπτουν κ εμενα αυτα,στον οτε τουλαχιστον ετσι γινετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 βασικα εβαλα το απλο π δινει η tellas.σε τι ειναι καλυτερο το αλλο?γιατι σκοπευω να αγορασω ενα ρουτερ.δλδ η ταχυτητα μου θα ειναι οντως 4 φορες πιο μεγαλη απο οτι εχω τωρα? λογικα θα καλυπτουν κ εμενα αυτα,στον οτε τουλαχιστον ετσι γινετε. Tηλεφώνησέ τους και ζήτησέ αντί για το standard modem/router (Siemens), το ασύρματο Thomson (585). Είναι πιο σταθερό και υποστηρίζει και ασύρματο δίκτυο εκτός από τα 4pc που σου επιτρέπει να συνδέσεις με καλώδιο Θα σου κοστίσει €2,9/μήνα x 12 μήνες = €34,80 και μετά γίνεται δικό σου. Στην αγορά πωλείται προς €70 το συγκεκριμένο router. Δεν υπάρχει λόγος να σου φέρουν το απλό και μετά να πληρώσεις για την αγορά του άλλου, απλά τροποποίησε την παραγγελία. Επίσης διευκρίνησε αν απαιτείται να στείλεις φωτοτυπία διπλής όψεως της ταυτότητάς σου και υπογεγραμμένη την αίτηση για να προχωρήσει η διαδικασία (δηλαδή αν περιμένεις να σου στείλουν courier), ή έχει ολοκληρωθεί τηλεφωνικά η αίτηση και δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Και να τους παίρνεις τηλέφωνο μέχρι να σου πούν ότι το αίτημα εστάλη στον ΟΤΕ, διαφορετικά μπορεί να περιμένεις πολύ αν τους αφήσεις... 13 εργάσιμες μετά την αποστολή της αίτησης από την Tellas στον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ πρέπει να σου φέρει το καλώδιο μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας. Βρες που είναι ο κατανεμητής της πολυκατοικίας (συνήθως στο ισόγειο, ένα ξύλινο κουτί/ντουλάπι που έχει καλώδια ΟΤΕ). Κοντά στις 13 εργάσιμες (αρχές Νοέμβρη αν δεν καθυστερήσει η Tellas στην αποστολή του αιτήματος) θα κοιτάξεις στον κατανεμητή αν υπάρχει ένα ασύνδετο καλώδιο που θα γράφει "Tellas", όταν το δεις πες μας. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 καταλαβα...επειδη ομως βιαζομαι λιγακι κ ειδα οτι τα πακετα αυτα δεν με καλυπτουν μονο το πρωτο π προτινες κ εσυ,εκλεισα με την tellas αυτο το πακετο π ανεφερα στο προηγουμενο ποστ.νομιζω οτι ειναι πολυ καλο για μενα...το μονο που φοβαμαι ειναι η ταχυτητα κ αν ειναι σταθερη η γραμμη ή αν κοβεται.τι ταχυτητα λετε να πιανει?τωρα εχω οτενετ 1024 κ κατεβαζει με 100-120. Συγχαρητήρια, αυτό θα πει βεβιασμένη απόφαση (ελήφθη μέσα σε 15 ώρες). Εύχομαι να μην το μετανιώσεις. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts