Βασίλης Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Bγαίνει με νέες συνδέσεις 4 και 8 mbps η Otenet...Εμαθε κανείς τιμές; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169051 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 aaax, ta nevra mou...exw steilei thn aithsh sth forthnet apo tis 3 Apriliou kai akomh kanena neo...xthes phra thl. mpas kai xathike pouthena h aithsh kai moy eipan oti thn exoun lavei alla den exei prowthithei akomh ston OTE!!!Otan rwthsa giati h despoinis apanthse oti den einai upeuthini ayth alla to texniko tmhma kai otan zhthsa thl. gia na epikoinwnisw mazi toys mou eipe oti den uparxei kapoio thl.!!!ELEOS! kai to xeirotero einai oti mia sunadelfos phre otenet on dsl thn perasmenh Tetarth kai to Savvato eixe hdh energopoiithei... Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ψαχνω να βρω αποψεις για την On Telecom και δεν βρήκα κάποιο θεμα. Κάποιος που να έχει βαλει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ευχαριστώ φίλε αν και δεν περίμενα να μην υπάρχει θέμα με αυτό στο myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 καλησπερα παιδια.θελω να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ειμαι ασχετος απο ADSL.Εχω μια ISDN γραμμη σπιτι μου και σκεφτομαι να την βγαλω και να βαλω ADSL.θα κανω βλακεια αν διαλεξω βιβοντι???μενω ν.ηρακλειο αττικης.μου ειπε ο ξαδερφος μου οτι παραγειλε μια συνδεση στα 1 mbps και μαζι θα εχει 500 δωρεαν λεπτα το μηνα ολα αυτα με 27ε μονο. και ερχονται λοιπον οι ερωτησεις αξιζει αυτο το πακετο???? θα μπορεσω να κρατησω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου που εχω και τωρα?? θα πληρωνω μονο 27ε και στον οτε τιποτα??? καποια αλλη προταση??? με ενδιαφερει να εχω γρηγορο ιντερνετ και αν γινετε τον ιδιο αριθμο σταθερου που ειχα χωρις ομως να πληρωνω τιποτα στον οτε.και φυσικα το πιο φθηνο πακετο ευχαριστω http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 καλησπερα παιδια.θελω να κανω μερικες ερωτησεις μιας και ειμαι ασχετος απο ADSL.Εχω μια ISDN γραμμη σπιτι μου και σκεφτομαι να την βγαλω και να βαλω ADSL.θα κανω βλακεια αν διαλεξω βιβοντι???μενω ν.ηρακλειο αττικης.μου ειπε ο ξαδερφος μου οτι παραγειλε μια συνδεση στα 1 mbps και μαζι θα εχει 500 δωρεαν λεπτα το μηνα ολα αυτα με 27ε μονο. και ερχονται λοιπον οι ερωτησεις αξιζει αυτο το πακετο???? θα μπορεσω να κρατησω τον ιδιο αριθμο τηλεφωνου που εχω και τωρα?? θα πληρωνω μονο 27ε και στον οτε τιποτα??? καποια αλλη προταση??? με ενδιαφερει να εχω γρηγορο ιντερνετ και αν γινετε τον ιδιο αριθμο σταθερου που ειχα χωρις ομως να πληρωνω τιποτα στον οτε.και φυσικα το πιο φθηνο πακετο ευχαριστωΌλα αυτά θα γίνουν αν κάνεις σύνδεση στο ιδιόκτητο δίκτυο της vivodi.Τότε ξεμπερδεύεις με τον οτε και τα πάγια του.Κάνε μια επίσκεψη στο site της vivodi και δες αν καλύπτεται η περιοχή σου από το ιδιόκτητο δίκτυο τους.Μια φίλη στο αιγάλεω που έβαλε μου είπε ότι όλα καλά εκτός από το help desk.Για να τους πιάσεις είναι σαν να έχεις πιάσει το lotto;) ;άλλη πρόταση είναι και το 2play της forthnet. 2-10Mbps με 80ευρό το δίμηνο.Χωρίς πάγια και απερι'οριστες κλήσεις I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Όλα αυτά θα γίνουν αν κάνεις σύνδεση στο ιδιόκτητο δίκτυο της vivodi.Τότε ξεμπερδεύεις με τον οτε και τα πάγια του.Κάνε μια επίσκεψη στο site της vivodi και δες αν καλύπτεται η περιοχή σου από το ιδιόκτητο δίκτυο τους.Μια φίλη στο αιγάλεω που έβαλε μου είπε ότι όλα καλά εκτός από το help desk.Για να τους πιάσεις είναι σαν να έχεις πιάσει το lotto;) ;άλλη πρόταση είναι και το 2play της forthnet. 2-10Mbps με 80ευρό το δίμηνο.Χωρίς πάγια και απερι'οριστες κλήσειςαν βαλεις βιβοντι η καποια αλλη ιδιωτικη εταιρεια το ρουτερ που θα σου βαλουν ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΛΕς τις αλλες πριζες του σπιτιου πλην αυτης που θα μπει το ρουτερ.ΟΛΕΣ οι συσκευες του σπιτιου θα πρεπει με καλωδιο να συνδεθουν πανω στο ρουτερ αυτο!δηλαδη μεεεετρα καλωδιο απο κρεβατοκαμαρα μεχρι το ρουτερ πχ.λυση υπαρχει με τα ασυρματα αλλα εγω γουσταρω να εχω και απλες συσκευες.εβαλα βιβοντι,σε μια εβδομαδα.για να την βγαλω περιμενω 3 μηνες με τους γελοιους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 αποτι καταλαβα μου λετε να μεινω μακρια απο VIVODI και να προτιμησω κατι σε 2PLAY???μια καινουργια που εσκασε μυτη την NETONE την εχει δοκιμασει κανενας???επισης για να γτιαξω ασυρματο δικτυο για να παιρβει και η διπλανη μου ιντερνετ τι πρεπει να κανω???ασχετος γαρ http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 ευχαριστώ φίλε αν και δεν περίμενα να μην υπάρχει θέμα με αυτό στο myphone. Την Αναζήτηση την χρησιμοποίησες καθόλου; :confused: Πρεμιέρα για την On Telecoms - Triple play με 35 ευρώ; Υπηρεσίες 3Play από την on Telecoms On Telecoms: «Καλωσορίζει» την απόφαση της ΕΕΤΤ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 μπορει κάποιος να μου πει (που έχει adsl και δεν ανήκει σε ιδιοκτητο δικτυο) τι ακριβως βλέπει στον λογιαρισμό του οτε για τα τελη γραμμης adsl? http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 μπορει κάποιος να μου πει (που έχει adsl και δεν ανοικει σε ιδιοκτητο δικτυο) τι ακριβως βλέπει στον λογιαρισμό του οτε για τα τελη γραμμης adsl? Kαταρχάς πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί κάποιος να έχει ADSL, να μην ανήκει σε ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά παρόλα αυτά να μη βλέπει τίποτα για το ADSL στο λογαριασμό του ΟΤΕ. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 μπορει κάποιος να μου πει (που έχει adsl και δεν ανοικει σε ιδιοκτητο δικτυο) τι ακριβως βλέπει στον λογιαρισμό του οτε για τα τελη γραμμης adsl? Kαταρχάς πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί κάποιος να έχει ADSL, να μην ανήκει σε ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά παρόλα αυτά να μη βλέπει τίποτα για το ADSL στο λογαριασμό του ΟΤΕ. Ακριβώς, ο λογαριασμός του OTE δεν έχει καμία σχέση με τον λογαριασμό της εταιρείας του Internet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Kαταρχάς πρέπει να καταλάβεις ότι μπορεί κάποιος να έχει ADSL, να μην ανήκει σε ιδιόκτητο δίκτυο, αλλά παρόλα αυτά να μη βλέπει τίποτα για το ADSL στο λογαριασμό του ΟΤΕ. δηλαδη θα μου έρχεται ξεχωριστος λογιαριασμός από αυτόν του οτε?και τι θα γράφει αν έχω αγοράσει ένα προπληρωμένο πακέτο? http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ακριβώς, ο λογαριασμός του OTE δεν έχει καμία σχέση με τον λογαριασμό της εταιρείας του Internet. ok αλλά ποιο θα είναι το συνολικό ποσό που θα αναγράφεται πχ για μία σύνδεση forthnet στα 768? http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 δηλαδη θα μου έρχεται ξεχωριστος λογιαριασμός από αυτόν του οτε?και τι θα γράφει αν έχω αγοράσει ένα προπληρωμένο πακέτο? Με προπληρωμένο πακέτο δε θα δεις κανένα λογαριασμό. Θα είναι σαν να αγόρασες πχ μια χρονοκάρτα ή ένα καρτοκινητό. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Με προπληρωμένο πακέτο δε θα δεις κανένα λογαριασμό. Θα είναι σαν να αγόρασες πχ μια χρονοκάρτα ή ένα καρτοκινητό. πολύ καλο αυτό αλλα ουτε και στον λογιαριαμό του οτε δεν θα αναγραφεται τίποτα? http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ενδιαφέρομαι για ADSL, έχω μεν το δικαίωμα για πρόσβαση μέ Δίοδο, αλλά με ενδιαφέρουν οι ερχόμενοι 2-3 μήνες περισσότερο. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον αξιόπιστο και οικονομικό provider; Για 2-3 μήνες (αποκλειστικά χωρίς δεσμέυσεις για 6μηνο κτλ) έχει κάποια εταιρία προσφορά στα 768 Kbps; Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos91a Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ενδιαφέρομαι για ADSL, έχω μεν το δικαίωμα για πρόσβαση μέ Δίοδο, αλλά με ενδιαφέρουν οι ερχόμενοι 2-3 μήνες περισσότερο. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον αξιόπιστο και οικονομικό provider; Για 2-3 μήνες (αποκλειστικά χωρίς δεσμέυσεις για 6μηνο κτλ) έχει κάποια εταιρία προσφορά στα 768 Kbps; http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001656 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 πολύ καλο αυτό αλλα ουτε και στον λογιαριαμό του οτε δεν θα αναγραφεται τίποτα? ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Πληρώνεις το πακέτο και τέλος. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001656 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε manos91a για την πληροφορία! Υπάρχει άλλη εταιρία που να προσφέρει πακέτο για 2-3 μήνες (αποκλειστικά χωρίς δέσμευση); Αν έχεις Altec είσαι ικανοποιημένος, έχει κρυφές χρεώσεις (τέλη ενεργοποίησης, επιπλέον χρεώσεις στο τιμολόγιο του ΟΤΕ κτλ) ή απλά πληρώνεις τα 40 ευρώ και καθάρισες; Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Πληρώνεις το πακέτο και τέλος. ok ευχαριστω http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paras Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Γεια σας παιδια,θελω να βαλω adsl (τελειως αγνωστο θεμα για μενα) κ θα ηθελα την παντα πολυτιμη βοηθεια σας. Λοιπον μενω στη Τριπολη κ εχω pstn γραμμη. Εχω πανω κατω καταληξει στον οτε κ σε 768αρα συνδεση(no φραγκα ;) ).Θελω 2-3 μηνες κ να μην ερχεται τπτ στον λογαριασμο σπιτι. Εχω καποιες ερωτησεις κ θα ηθελα να με βοηθησετε στο τι να επιλεξω. 1ον:οτε ondsl ή conn-x? 2ον:να παρω το μοντεμ που δινει ο οτε ή να παρω ρουτερ? (μεχρι 40 ευρω) 3ον:να το εγκαταστησω μονος μου ή να τους πληρωσω την 50αρα? Ξερω οτι μπορει να εχουν χιλιοειπωθει κ οτι μπορει να σας κουρασω αλλα τα εχω μπερδεψει :p θα με βοηθουσατε παρα πολυ Αν επρεπε να το γραψω αλλου σας ζηταω συγγνωμη http://www.myphone.gr/banners/myphone/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 1. εγω πρωτινό Forthnet με 1 η 10Mbps με 19,50€/μήνα για τους 6 μήνες.Τιμή Αγοράς: 117€ 2.καλύτερα να ειναι τεχνολογίας "adsl+2" παρα ενα απλο μοντεμ 3.εννοείτε να το σύνδεσής μόνος edit: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet 10Mbps η 24Mbps: Αναμενόμενη κάλυψη: 20/08/2007 για τριπολη (αναλογα με την περιοχη) :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Πληρώνεις το πακέτο και τέλος. Εισαι σιγουρος? γιατι εγω πηγα σε αντιπροσωπο της εταιριας(της Altec συγκεκριμενα) κ μου ειπε οτι θα πληρωσω: 1ον)40ευρω για ενεργοποιηση γραμμης 2ον)40ευρω το πακετο altec στα 768 για 2+1 μηνες 3ον)25 ευρω το μηνα στον οτε. +το οτι μετα τους τρεις μηνες, ναι μεν δεν θα εχω dsl αλλα τα 25 ευρω στον οτε θα συνεχισω να τα πληρωνω. Μπορει παρακαλω να μου απαντησει καποιος που εχει πληρη γνωση επι του θεματος γιατι με τοσα που εχω ακουσει παω να τρελαθω! (εχω γραμμη PSTN) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ισχύει αυτό που είπε ο αντιπρόσωπος. Μετα τους τρεις μήνες, να πάρεις τηλέφωνο στο 134 να σου διακόψουν την ADSL πρόσβαση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts