deadly01 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 τελικά ο ote tv θα πάρει την a1 ή οχι; ή μήπως θα την έχει και η nova (link).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 μάλλον προς νόβα το κόβω το θέμα. Ήδη η nova δείχνει το τουρνουά που παίζει ο Ολυμπιακός αυτό το ΣΚ. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kd66 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 μπορω απο ΟΤΕ Double Play απεριοριστα 24 MB να παω σε μικροτερο η στα νεα ΟΤΕ Double Play Economy Μπορουσες μεχρι και εχθες.:X την Παρασκευη πηρα και μου ειπαν οτι γινεται , απλα μου λεει παρε 1η του μηνος Δευτερα να το περασω κατευθειαν απο αρχη του μηνα, παιρνω σημερα και μου λεει μονο προς τα πανω μπορω, μονο σε ακριβοτερο.... αλλαγη τιμολογιακης πολιτικης απο σημερα !@#$#$%^%$#:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Χαιρετω. Εχω Conn-X,μαζι με anyway της Κοσμοτε,που περιλαμβανει mobile internet σε λαπτοπ-iPad,κινητο. Εχω κατι να ρωτησω λοιπον.Μπορω να εχω δυο κινητα με την ιδια καρτα SIM,ωστε να μπορω να τα χρησιμοποιω εναλλαξ; Οταν θελω να παω στο μπανιο στη θαλασσα πχ,δεν θελω να παιρνω μαζι μου το S3,για λογους ασφαλειας,και αντ'αυτου,να μπορω να παιρνω ενα απο τα παλια μου τηλεφωνα,που ειναι σε αριστη κατασταση. Γινεται; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Μια γρήγορη ερώτηση: έκανα σύνδεση οτε νταμπλ πλει 24 απεριόριστα τέλη Ιουνίου. Ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 73.5 για το δίμηνο Ιουλιου - Αυγούστου. Περιλάμβανε: Τέλος σύνδεσης 29 ευρώ Αναδρομικά 29-6 έως 30-6 περίπου 1 ευρώ Πάγια τέλη ΟΤΕ Double Play 24 απεριόριστα 1-7 έως 31-8 30 ευρώ. Το πρόβλημα μου είναι στο νέο λογαριασμό. Περιλαμβάνει: αναδρομικά 3-7 έως 31-8 22 ευρώ!! Και πάγια τέλη 1-9 έως 31-10 52 ευρώ!!! Τα αναδρομικά τι σημαίνουν;;; Και άλλη μια ερώτηση: Για ποιό λόγο το πάγιο είναι +20 ευρώ; Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αν δε γράφει αναλυτικά ο λογαριασμός για τις χρεώσεις σου, τηλεφώνησε στο 13888 (ατελής κλήση) και θα στα πουν με κάθε λεπτομέρεια. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Αν δε γράφει αναλυτικά ο λογαριασμός για τις χρεώσεις σου, τηλεφώνησε στο 13888 (ατελής κλήση) και θα στα πουν με κάθε λεπτομέρεια. στον οτε προπλήρωνεις τa πάγια του επόμενου διμήνου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 στον οτε προπλήρωνεις τa πάγια του επόμενου διμήνου πάντα. ΟΧΙ πάντα! Αν πάτε να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση νέας σύνδεσης , σου δίνει το σύστημα την δυνατότητα να επιλέξεις αποστολή-έκδοση λογαριασμού ανα μήνα ή ανα 2μηνο. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 ΟΧΙ πάντα! Αν πάτε να κάνετε ηλεκτρονική αίτηση νέας σύνδεσης , σου δίνει το σύστημα την δυνατότητα να επιλέξεις αποστολή-έκδοση λογαριασμού ανα μήνα ή ανα 2μηνο. καλύτερa κάθε μηνα ξέρεις πόσα έξοδα έχεις και δεν σου έρχεται γεμάτος ο λογαριασμός το δίμηνο και παθαίνεις . Πάντως είναι βέβαιο ότι μπορείς να πληρώνεις κάθε μηνα τον οτε ; διότι εγώ ξερω ότι είναι κάθε δίμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 καλύτερa κάθε μηνα ξέρεις πόσα έξοδα έχεις και δεν σου έρχεται γεμάτος ο λογαριασμός το δίμηνο και παθαίνεις . Πάντως είναι βέβαιο ότι μπορείς να πληρώνεις κάθε μηνα τον οτε ; διότι εγώ ξερω ότι είναι κάθε δίμηνο. Υπάρχει η δυνατότητα της μηνιαίας εξόφλησης λογαριασμού, αλλά αυτός δεν σου έρχεται σε έντυπη μορφή παρά μόνο ηλεκτρονικά. Έτσι τουλάχιστον με ενημέρωσαν από το 13888 που είχα επικοινωνήσει πριν μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peperanos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μια ερώτηση παιδιά....Είδα στο site του οτε για ένα πρόγραμμα 2mbs 17€ αλλά δεν λέει πουθενά αν πληρώνεις extra πάγιο και πόσο καιρό ισχύει η τιμή.Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μια ερώτηση παιδιά....Είδα στο site του οτε για ένα πρόγραμμα 2mbs 17€ αλλά δεν λέει πουθενά αν πληρώνεις extra πάγιο και πόσο καιρό ισχύει η τιμή.Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?? Το λεει πάνω απο εκει που διάβαζες http://oteshop.ote.gr/storefront/double-play/-internet/-conn-x/prodote_connx.html Πακέτο Internet: OTE Conn-x 2, Ταχύτητα: 2 Mbps, Τιμή/μήνα: € 17,06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Το λεει πάνω απο εκει που διάβαζες http://oteshop.ote.gr/storefront/double-play/-internet/-conn-x/prodote_connx.html Πακέτο Internet: OTE Conn-x 2, Ταχύτητα: 2 Mbps, Τιμή/μήνα: € 17,06 ειναι χωρίς το πάγιο του οτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Το πάγιο εχει να κανει με την τηλεφωνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδια ο ΟΤΕ υπηρεσια φραγης κλησεων απο αριθμους με αποκρυψη? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδια ο ΟΤΕ υπηρεσια φραγης κλησεων απο αριθμους με αποκρυψη? Ναι υπάρχει, ACR Αnonymous Call Rejected λέγετε και ενεργοποιείτε με κωδικό, νομίζω ομως οτι πρέπει να πας σε κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 ίσως είμαι λίγο off-topic, αλλά αφορά γενικά το δίκτυο του ΟΤΕ (πάνω στο οποίο πατάνε οι άλλες εταιρείες) στη περιοχή μου έχει αρχίσει και σκάβει ο οτε όλους τους δρόμους. λογικά θα είναι για vdsl. σε πολλούς δρόμους έχουν σκάψει μια σχετικά λεπτή λορίδα, ενώ σε αρκετές γωνίες έχουν σκάψει λακούβες, και εγκαθιστούν "κουτιά". δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά... τεσπα, λογικά όπως είπα θα είναι για vdsl. αυτό θα βελτιώσει και τις adsl γραμμές (ο κόμβος πχ θα είναι πιο κοντά) ή είναι μόνο για τις νέες vdsl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ναι υπάρχει, ACR Αnonymous Call Rejected λέγετε και ενεργοποιείτε με κωδικό, νομίζω ομως οτι πρέπει να πας σε κατάστημα Ειναι δωρεαν? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Αυτα τα πακετα http://oteshop.ote.gr/storefront/double-play/-internet/-conn-x/prodote_connx.html δεν υπαρχουν πλεον? Πηρα τηλ και με αναγκαζουν να παω στα καινουργια απεριοριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 το τελος για νεα συνδεση γραμμης οτε ποσο ειναι; 36 ευρω; διοτι στην hol μου ειπανε γυρω στα 80 ευρω και δεν το πιστευα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 το τελος για νεα συνδεση γραμμης οτε ποσο ειναι; 36 ευρω; διοτι στην hol μου ειπανε γυρω στα 80 ευρω και δεν το πιστευα. Όντως στη HOL τα τέλη ενεργοποίησης νέας σύνδεσης είναι 85,90 αλλά υπάρχει δυνατότητα να γίνει και με 40 €uros. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartas Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 το τελος για νεα συνδεση γραμμης οτε ποσο ειναι; 36 ευρω; διοτι στην hol μου ειπανε γυρω στα 80 ευρω και δεν το πιστευα. Καλά στην hol έχουν χάσει το μέτρο. Και στον ΟΤΕ πάντως εάν θέλεις να κόψεις νωρίτερα την γραμμή χάθηκες. 110 ευρουλάκια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 τέλος πρόωρης διακοπής έχουν όλοι αλλά και τα 110 του ΟΤε πολλά είναι. Η forthnet Νομίζω το έχει 70. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ειναι δωρεαν? Απόρριψη Ανωνύμων Κλήσεων Θέλετε να αποκλείετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιούνται με απόκρυψη αριθμού στο τηλέφωνό σας; Χρέωση: € 0,62 / μήνα ανά Τηλεφωνική Γραμμή http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/-/prodaporripsi_anonimon_kliseon.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Απόρριψη Ανωνύμων Κλήσεων Θέλετε να αποκλείετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιούνται με απόκρυψη αριθμού στο τηλέφωνό σας; Χρέωση: € 0,62 / μήνα ανά Τηλεφωνική Γραμμή http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/-/prodaporripsi_anonimon_kliseon.html χρεώσεις στα πάντα. νομίζω ο οτε χρεώνει και το να έχεις και αναγνώριση κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts