Jump to content

kd66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kd66

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kd66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, θα μπορουσες να αναφερεις καποιο site απο Αγγλια γιατι ψαχνω κατι να το παραλαβω αμμεσα? Πλησιαζουν τα γενεθλια του γιου μου κι επειδη του το εχω υποσχεθει εδω και καιρο δε θαθελα να τον απογοητευσω. Δεκτη και καποια προταση για κατι οικονομικο κατω απο 100€ Ευχαριστω!
  2. Φιλε μου ευχαριστω, θα το κοιταξω.
  3. Μπορουσες μεχρι και εχθες.:X την Παρασκευη πηρα και μου ειπαν οτι γινεται , απλα μου λεει παρε 1η του μηνος Δευτερα να το περασω κατευθειαν απο αρχη του μηνα, παιρνω σημερα και μου λεει μονο προς τα πανω μπορω, μονο σε ακριβοτερο.... αλλαγη τιμολογιακης πολιτικης απο σημερα !@#$#$%^%$#:angry:
  4. Eυχαριστω για την απαντηση, αλλα δεν εχω, αλλα και να ειχα δε βολευει γιατι παιρνει αυτη οποτε μπορει λογω δουλειας. Βρηκα κατι μετα απο επικοινωνια με καποιον απο Αμερικη γι αυτο http://www.magicjack.com/plus-v05/ Μου ειπε οτι το εχει παρει και παιρνει Ελλαδα με κοστος μισο λεπτο το λεπτο ........ και οτι μπορεις να το ρυθμισεις να παιρνεις και απο το κινητο
  5. Την καλησπερα μου σε ολους. Διαβασα ολο το νημα, ενημερωθηκα για αρκετα, αλλα θελω κατι συγκεκριμενο αν μπορει να βοηθησει καποιος φιλος. Η γυναικα μου ειναι Αμερικη, συγκεκριμενα pheonix arizona, και θελει να κανει μια συνδεση γιατι με το καρτοκινητο δεν προλαβαινει να ανανεωνει γιατι μας παιρνει συνεχεια. Σε 2 μηνες το πολυ μετακομιζουμε ολοι οικογενειακως και θα ηθελα αν ειναι δυνατο να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα για απεριοριστες κλησεις για Ελλαδα , ισως καποιο οικογενειακο προγραμμα για μεταξυ μας επικοινωνια οταν θα ειμαστε εκει... και οτι αλλο σχετικο... Πριν λιγο μιλουσαμε και μου ειπε οτι δινουν δωρεαν το iphone4 με 2 χρονια συμβολαιο 75$ αλλα δε θυμαμαι ποια εταιρεια μου ειπε... και μου ειπε απλα να το ψαξω απο δω αν μπορω... Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας.
×
×
  • Create New...