Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην απορείς, μένουν στον ΟΤΕ άτομα σαν και 'μένα, που ενώ εδώ και 4 χρόνια ήμουν στη hol και ήμουν υπερευχαριστημένη τώρα αναγκάζομαι να γυρίσω στον ΟΤΕ γιατί μετακομίζω σε ένα προάστιο της Λαμίας (σε απόσταση 6 χλμ. από το κέντρο) και κανένας εναλλακτικός πάροχος δεν έχει δίκτυο εκεί. Οπότε με βαριά καρδιά γυρίζω στον ΟΤΕ και στις τιμές του, που ουδεμία σχέση έχουν με τον ανταγωνισμό. Θεωρώ ότι ο ΟΤΕ σε ένα και μόνο σημείο έχει πλεονέκτημα, στο εύρος του δικτύου

του.

Δε νομιζω οτι οι αλλοι,που πληρωνουν τα πολλα,το κανουν μονον για το ευρος,αλλα και για την ποιοτητα εξυπηρετησης.

Ο ανηψιος μου,με Wind στο μαγαζι,κομμωτηριο,ταλαιπωρηθηκε 15 μερες απο βλαβη,την οποια δεν εφτιαχναν,και το μαγαζι εχανε πελατες,μιας και κλεινονται ραντεβου για βαψιματα-χτενισματα, απο τηλεφωνου.

Οταν ειδοποιηθηκε ο ΟΤΕ,γιατι βεβαια ο ιδιωτης,αυτον εδειξε ως φταιχτη,ηλθε την αμεσως επομενη ημερα,και αφου μετρησε,συνεπερανε οτι το φταιξιμο ηταν στον ιδιωτη.Οι αλλοι ομως το ταλαιπωρουσαν το θεμα,μεχρι που ο μικρος αναγκαστηκε και αλλαξε πηγαινοντας στον ΟΤΕ,για ναναι σιγουρος οτι θα εχει τηλεφωνο.

Αρα,δεν ειναι μονον τα λεφτα που μετρανε.Για τον ιδιο λογο κι εγω,πληρωνω 65€ για σταθερο,κινητο και Conn-Ex 24άρι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δε νομιζω οτι οι αλλοι,που πληρωνουν τα πολλα,το κανουν μονον για το ευρος,αλλα και για την ποιοτητα εξυπηρετησης.

Ο ανηψιος μου,με Wind στο μαγαζι,κομμωτηριο,ταλαιπωρηθηκε 15 μερες απο βλαβη,την οποια δεν εφτιαχναν,και το μαγαζι εχανε πελατες,μιας και κλεινονται ραντεβου για βαψιματα-χτενισματα, απο τηλεφωνου.

Οταν ειδοποιηθηκε ο ΟΤΕ,γιατι βεβαια ο ιδιωτης,αυτον εδειξε ως φταιχτη,ηλθε την αμεσως επομενη ημερα,και αφου μετρησε,συνεπερανε οτι το φταιξιμο ηταν στον ιδιωτη.Οι αλλοι ομως το ταλαιπωρουσαν το θεμα,μεχρι που ο μικρος αναγκαστηκε και αλλαξε πηγαινοντας στον ΟΤΕ,για ναναι σιγουρος οτι θα εχει τηλεφωνο.

Αρα,δεν ειναι μονον τα λεφτα που μετρανε.Για τον ιδιο λογο κι εγω,πληρωνω 65€ για σταθερο,κινητο και Conn-Ex 24άρι.

ειναι πως θα σου τυχει. εγω ειχα forthnet 2 χρονια και δεν αντιμετωπισα ποτε το παραμικρο προβλημα. κεντρο πατρας. πλεον επειδη μενω επαρχια, και δυστυχως η forthnet εκει..δεν... πηγα στον οτε απο περισι, και λεω ευχαριστω που μου παρεχει 2mb που αναλογως τις διαθεσεις μπορει να συνδεθω απο 500kb-1900kb, Και πληρωνω 55 ευρω απλα για να εχω internet.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΕ.. :O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην απορείς, μένουν στον ΟΤΕ άτομα σαν και 'μένα, που ενώ εδώ και 4 χρόνια ήμουν στη hol και ήμουν υπερευχαριστημένη τώρα αναγκάζομαι να γυρίσω στον ΟΤΕ γιατί μετακομίζω σε ένα προάστιο της Λαμίας (σε απόσταση 6 χλμ. από το κέντρο) και κανένας εναλλακτικός πάροχος δεν έχει δίκτυο εκεί. Οπότε με βαριά καρδιά γυρίζω στον ΟΤΕ και στις τιμές του, που ουδεμία σχέση έχουν με τον ανταγωνισμό. Θεωρώ ότι ο ΟΤΕ σε ένα και μόνο σημείο έχει πλεονέκτημα, στο εύρος του δικτύου του.

το εύρος το έχει γιατί δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πολλά περισσότερα χρόνια από τους άλλους.

τόσο μακριά τι ταχύτητες να πιάνεις άραγε?

εγώ έχω αρχίσει να απομυθοποιώ την εξυπηρέτησή τους. υπάρχουν κάποιοι που σου δίνουν την εντύπωση πως πρέπει να βάλει το χέρι στη τσεπη για να σε βοηθήσουν

εγώ έχω αρχίσει να απομυθοποιώ την εξυπηρέτησή τους. υπάρχουν κάποιοι που σου δίνουν την εντύπωση πως πρέπει να βάλει το χέρι στη τσεπη για να σε βοηθήσουν

εδώ σε εμένα είχε έρθει ένας του οτε για να φτιάξει μία βλάβη, και το μόνο που έκανε ήταν να δει κάτι και να μου πει πως θα ξαναέρθει αύριο. θα έχουν βρει καμία τρύπα στα ωράρια, και θα την σκαπουλάρουν

Τη μία φορά που είχα βλάβη στο internet τόσα χρόνια με conn-x, ο τεχνικός ήρθε την επόμενη ημέρα το πρωί στις 08:00. Βέβαια βρίσκομαι στην επαρχία και αυτό βοηθάει κάπως.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

στην επαρχία είναι λίγο διαφορετικα γιατί παίζει να γνωρίζονται αλλά στην Αθήνα δεν παλεύονται.

κλασσική δημόσια υπηρεσία που τους παρακαλάς

κλασσική δημόσια υπηρεσία που τους παρακαλάς

τους κερνάς και καφέ να κάτσουν περισσότερο μπας και βρουν λύση στη βλάβη σου.

2 επισκέψεις την ημέρα θα κάνουν αυτοί με τόσο αργό ρυθμό :lol:

Ο ΟΤΕ κατάργησε οριστικά το πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά εξωτερικού;

Από όσο θυμάμαι έχει ένα πακέτο μηνιαίο με 5-6 ευρώ που το κολλάς στο πρόγραμμα που έχεις! Και έχει πάμπολλες χώρες! Και μιλάς σε όλες αυτές τις χώρες απεριόριστα!

Καλησπέρα σας!

Στο σπίτι στο χωριό μου έχουμε σύνδεση στον ΟΤΕ. Χωρίς κάποιο πρόγραμμα ενεργοποιημένο.

Το πρόβλημα είναι πως ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα του παππού μου που απεβίωσε πριν από 7 χρόνια.

Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να αλλάξω τον λογαριασμό στο όνομα της γιαγιάς μου ή κάποιου άλλου ?

Καλησπέρα σας!

Στο σπίτι στο χωριό μου έχουμε σύνδεση στον ΟΤΕ. Χωρίς κάποιο πρόγραμμα ενεργοποιημένο.

Το πρόβλημα είναι πως ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα του παππού μου που απεβίωσε πριν από 7 χρόνια.

Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να αλλάξω τον λογαριασμό στο όνομα της γιαγιάς μου ή κάποιου άλλου ?

από όσο θυμάμαι χρειάζεται πιστοποιητικό θανάτου και συμβόλαιο του σπιτιου και επιπλέον την ταυτότητα σου και το εκκαθαριστικό σημείωμα ή αφμ. Επίσης δεν θυμάμαι εαν πληρώνεις κάτι για την αλλαγή νομίζω ότι πληρώνεις κάτι. Απλά επειδή έχω μπέρδευτει με την δεη ρώτα το αυτο εαν πληρώνεις κάτι.

Μάλιστα, θα έχω τρέξιμο από ότι φαίνεται. Θα πρέπει να βρω κάποια οικονομική λύση στο σταθερό γιατί λιγοστεύουν τα έσοδα. :O

Το ΟΤΕ Economy 165 σε τι τελική τιμή βγαίνει ? Μαζί με το πάγιο δηλαδή γιατί δε ξέρω από αυτά.

Μάλιστα, θα έχω τρέξιμο από ότι φαίνεται. Θα πρέπει να βρω κάποια οικονομική λύση στο σταθερό γιατί λιγοστεύουν τα έσοδα. :O

Το ΟΤΕ Economy 165 σε τι τελική τιμή βγαίνει ? Μαζί με το πάγιο δηλαδή γιατί δε ξέρω από αυτά.

εγώ στην θέση σου θα έβαζα cyta που με 16ευρώ πάγιο θα είχα δωρεάν ίντερνετ άμα δεν χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο θα ήτανε πιστευω η καλύτερη λυση ή θα πήγαινα στην wind με το πρόγραμμα το οικονομικό που με 15.60ευρω€ έχει 240 λεπτά προς όλα τα σταθερά. Δεν νομίζω να βρεις οικονομικότερη λυση που να σου προσφέρει κάτι εκτός του σκέτου παγίου που θα πλήρωνες μόνο στον οτε με τα ίδια χρήματά!.

εγώ στην θέση σου θα έβαζα cyta που με 16ευρώ πάγιο θα είχα δωρεάν ίντερνετ άμα δεν χρησιμοποιούσα το τηλέφωνο θα ήτανε πιστευω η καλύτερη λυση ή θα πήγαινα στην wind με το πρόγραμμα το οικονομικό που με 15.60ευρω€ έχει 240 λεπτά προς όλα τα σταθερά. Δεν νομίζω να βρεις οικονομικότερη λυση που να σου προσφέρει κάτι εκτός του σκέτου παγίου που θα πλήρωνες μόνο στον οτε με τα ίδια χρήματά!.

Το πρόβλημα είναι ότι μόνο γραμμές ΟΤΕ υπάρχουν και δε νομίζω μέσω κάποιος άλλης εταιρία να γλίτωνα το πάγιο του ΟΤΕ. Σκεφτόμουν για λύση με κάποια κινητής τηλεφωνίας εταιρία πχ Vodafone που προσφέρει σταθερό με λιγότερα χρήματα μιας και η μόνη χρήση είναι για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα. Τώρα όποτε καταφέρω και βρω χρόνο (λόγο εξεταστικής) θα πάω σε ένα κατάστημα ΟΤΕ να ρωτήσω για το πρώτο θέμα μου και βλέπουμε.

Ευχαριστώ JOHNMEGARYTHMOS για τις απαντήσεις σου!

Το πρόβλημα είναι ότι μόνο γραμμές ΟΤΕ υπάρχουν και δε νομίζω μέσω κάποιος άλλης εταιρία να γλίτωνα το πάγιο του ΟΤΕ. Σκεφτόμουν για λύση με κάποια κινητής τηλεφωνίας εταιρία πχ Vodafone που προσφέρει σταθερό με λιγότερα χρήματα μιας και η μόνη χρήση είναι για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα. Τώρα όποτε καταφέρω και βρω χρόνο (λόγο εξεταστικής) θα πάω σε ένα κατάστημα ΟΤΕ να ρωτήσω για το πρώτο θέμα μου και βλέπουμε.

Ευχαριστώ JOHNMEGARYTHMOS για τις απαντήσεις σου!

καλή δύναμή με την εξεταστικη και εγώ δίνω τώρα. Τέλος πάντων μπες εδώ http://www.adslgr.com/ και επέλεξε την περιοχή σου να δεις τι εναλλακτικοί παροχοι υπάρχουν και αναλόγως ψάξε να δεις την συμφέρουσα λυση. Ξερω ότι το σταθερό τις vodafone συμφέρει αλλά το κακο που έχει ειναι ότι δεν εμφανίζεται ο αριθμός του σταθερού τηλεφώνου σου αλλά απόκρυψη και άμα ζητήσεις να βγάλεις την απόκρυψη θα φαίνεται ο αριθμός του κινητού που ειναι συνδεδεμένο και πιστευω ότι αυτο ειναι πρόβλημα.

Αυτα αναγράφονται σαφώς στο σιτε του οτε

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/prodconnection_transform.html

• 2 weeks later...

καλησπερα ,

ειμαι εδω και χρονια συνδρομητης του ΟΤΕ , δυστυχως το επαγγελματικο μου mail ειναι της οτενετ και δεν θελω για πολλους λογους να το αλλαξω.Ομως το κοστος ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο διαφορες προσφορες απο αλλες εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας.μου ειπανε λοιπον οτι μπορω να ζητησω το mail Μου να συνδεθει με αλλη γραμμη του ΟΤΕ (συγκεκριμενα ενος φιλου που ειναι συνδρομητης της ΟΤΕ ) πηγιανοντας σε ενα οτεshop με κοιταγανε σαν χανοι και μου ειπαν να τηλεφωνησω στο 13888 τηλεφωνησα εκει μου ειπαν ειμστε το εμπορικο δεν ξερουμε μιληστε με connx , μιλαω με connx μου ελενε μιληστε με εμπορικο , τους γκαζωνω και τελικα μου λενε οτι δεν γινεται αυτο αλλα το μονο που μπορει να κανει χαριστικα η ΟΤΕ ειναι να κρατησω το mail για αλλους 6 μηνες μετα τερμα αν δεν κανω αλλη συνδεση στον ΟΤΕ με δικο μου ονομα.καποια αποψις?

ΥΓ για να καταλαβω δηλαδη το παραλογο αν εμενα με διωξουν απο τον επαγγελματικο μου χωρο για χψ λογους και εκει που παω (σπιτι μου κλπ) δεν εχω connx την πουλεψα? Ωραια αντιμετωπιση .........αλλα θα τους φτιαξω καποιο λακκο εχει η φαβα και δεν μου τα λενε ολα

Περαν του οτι αυτο που ζητας ειναι δυσκολο και δεν πιστευω οτι υπάρχει σαν υπηρεσία, για ποιον λογο να σε εξυπηρετήσει μια εταιρεία απο την στιγμη που ξέρει οτι θα πας σε κάποιαν αλλη, δεν ειναι λιγο αντιδεοντολογικό?

για σας...εχω Internet και τηλ. ote στο σπιτι μου..το προβλημα ειναι οτι εχω Internet και τηλ. μονο στο υπογειο κε πριν λιγεσ μερεσ εφερα στο πανο σπιτι τηλεφονο(απο το υπογειο)αλλα δεν μπορω να εχω internet τι πρεπει να κανω???? το εχω δοκιμασει με spliter αλλα τιποτα...:(

για σας...εχω Internet και τηλ. ote στο σπιτι μου..το προβλημα ειναι οτι εχω Internet και τηλ. μονο στο υπογειο κε πριν λιγεσ μερεσ εφερα στο πανο σπιτι τηλεφονο(απο το υπογειο)αλλα δεν μπορω να εχω internet τι πρεπει να κανω???? το εχω δοκιμασει με spliter αλλα τιποτα...:(

Αφου ο ρουτερ ειναι στο υπόγειο το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι,

1 Να περάσεις καλώδιο UTP

2 Να εγκαταστήσεις κάπου ενδιάμεσα έναν wifi repeater.

3 Υπάρχει βέβαια και η λύση να ανεβάσεις τον ρουτερ επάνω αλλά δεν θα εχεις ιντερνετ στο υπόγειο.

ευχαριστω πολυ..αλλα μπορω αν γινεται να αγωρασω εναν ρουτερ αλλα εφερα αυτον που εχω κατω κε αγορασα κε ενα αλλο splitter για δοκιμη αλλα τιιποτααα:( κατι μαλον θελει η γραμμη δεν ξερω....εγω εφερα το τηλ πανω με την βοηθεια του συναγερμου που εχω αυτος που τον εβαλε εβαλε και τηλεφονο για να με περνει τηλ οταν χτυπαει....και ετσι εγο συνδεσα την κεντρικη γραμμη(του τηλεφονου) με ολες τισ μπριζεσ τηλεφονου του σπιτιου....2 καλοδια ηταν το ενα πρασινο κε το αλλο ασπρο καπια ιδεα μηπος πλζζ γιατι 8ελω να εχω ασυρματο και ethernet πανω...ευχαριστω!!!:)

ευχαριστω πολυ..αλλα μπορω αν γινεται να αγωρασω εναν ρουτερ αλλα εφερα αυτον που εχω κατω κε αγορασα κε ενα αλλο splitter για δοκιμη αλλα τιιποτααα:( κατι μαλον θελει η γραμμη δεν ξερω....εγω εφερα το τηλ πανω με την βοηθεια του συναγερμου που εχω αυτος που τον εβαλε εβαλε και τηλεφονο για να με περνει τηλ οταν χτυπαει....και ετσι εγο συνδεσα την κεντρικη γραμμη(του τηλεφονου) με ολες τισ μπριζεσ τηλεφονου του σπιτιου....2 καλοδια ηταν το ενα πρασινο κε το αλλο ασπρο καπια ιδεα μηπος πλζζ γιατι 8ελω να εχω ασυρματο και ethernet πανω...ευχαριστω!!!:)

Επαναλαμβάνεις την ιδια ερωτηση και αγνοείς πλήρως τι απάντησή μου.

οποτε ας απαντηση καποιος αλλος

Αφου ο ρουτερ ειναι στο υπόγειο το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι,

1 Να περάσεις καλώδιο UTP

2 Να εγκαταστήσεις κάπου ενδιάμεσα έναν wifi repeater.

3 Υπάρχει βέβαια και η λύση να ανεβάσεις τον ρουτερ επάνω αλλά δεν θα εχεις ιντερνετ στο υπόγειο.

Νικο μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το UTP και για το wi fi repeater;

Ειδικα το δευτερο με ενδιαφερει αρκετα. Θελω να μοιρασω το ιντερνετ στο υπολοιπο σπιτι οπου δε φτανει το σημα απο το ρουτερ.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue