Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι δεν είμαι Αθήνα. λίγο χαζό πάντως να μην υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για τέτοια θέματα. τουλάχιστον για την καμπίνα έπρεπε να υπάρχει κάποιος για να μην ταλαιπωρουντε τόσοι πελάτες για 2-3 μέρες για κάτι που πιθανών να είναι και 20 λεπτά δουλειά. το να μην έρχονται στα σπίτια το σκ είναι φυσιολογικό πάντως. τεσπα υπομονή μέχρι Δευτέρα, τουλάχιστον μου έδωσαν 10gb στο κινητό.

Μπορεί να είμαι "φρέσκος" ακόμα στον ΟΤΕ, αλλά έμαθα κάποια πράγματα..

Στην Αθήνα νομίζω πως υπάρχουν τεχνικοί stand by, ενώ στην επαρχία το Σ/Κ πολύ "δύσκολα" ανοίγουν καμπίνα... Εκτός βέβαια κι αν είναι μεγάλο το πρόβλημα και επηρεάζει μεγάλο αριθμό συνδρομητών, τότε μπορεί να ξεκινήσει συνεργείο για την αποκατάσταση των βλαβών στην επαρχία. Διαφορετικά, αν είναι 2-3 γειτονιές με πρόβλημα, πάει το τοπικό συνεργείο την επόμενη εργάσιμη... (εκτός κι αν έχει πρόβλημα κάνα κεντρικό καλώδιο, θα κάνει μέρες η αποκατάσταση)

Καλημέρα σας . Επειδή σε κανα μηνα λήγει το φουλ πακέτο του πατέρα μου ποια είναι ικανοποιητική προσφορά αυτήν την περίοδο και πού μπορώ να απευθυνθώ για προσφορά?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Κάτω από 20€ δεν νομίζω να στο δώσουν, μπορείς να μιλήσεις με το 13888 και αν σου πούνε κάτι άλλο ζητα διακοπή, στο τμήμα διακοπών θα σου κάνουν σίγουρα την προσφορά.

καλησπερα, εχω προγραμμα doubleplay 24 L που λήγει 10ο/2020 αλλα το ιντερνετ δεν φτάνει ούτε στα 8, αν το διακοψω σήμερα για φορητότητα σε άλλο πάροχο..ποσο θα κοστίσει; έιναι σταθερο το ποσο ή όσο πιο κοντα στη λήξη τόσο μικρότερο το κοστος;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

καλησπερα, εχω προγραμμα doubleplay 24 L που λήγει 10ο/2020 αλλα το ιντερνετ δεν φτάνει ούτε στα 8, αν το διακοψω σήμερα για φορητότητα σε άλλο πάροχο..ποσο θα κοστίσει; έιναι σταθερο το ποσο ή όσο πιο κοντα στη λήξη τόσο μικρότερο το κοστος;

παρε τηλ την εταιρια που θες να βαλεις θα σου πουν τ θα κανεις δεμ θα πληρωσεις τπτ , ο οτε εχει αλλαξει τιμες κ αυτο ειναι κατα της συμβασης μπορεις να διακοψεις οποτε θες, μιλας κ θα στα πουν :rolleyes: αυτα μου ειπαν αυτα λεω ,

Xiaomi Mi 9t pro red

αν δεν πιάνεις ταχύτητα με ΟΤΕ πολύ χλωμό το βλέπω να πιάνεις παραπάνω με τους άλλους.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν ειναι ετσι, με wind θα εχω vdsl 50 +wind tv = 29 € / μηνα ενω τωρα 28 €/ μηνα με 7 μβ και χωρις τν....

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Καλή τύχη με τη wind πάντως. :lol:

Εγώ έχω 50 VDSL, απεριόριστα σταθερά (κινητά δεν με ενδιαφέρουν, έχω whatsup, tv δεν με ενδιαφέρει επίσης έχω Netflix) με 30 ευρώ.

Κλειδώνει στα 49.999. Δεν παίζεται σε τέτοια θέματα η Cosmote.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν ειναι ετσι, με wind θα εχω vdsl 50 +wind tv = 29 € / μηνα ενω τωρα 28 €/ μηνα με 7 μβ και χωρις τν....

Αν υπάρχει καμπίνα VDSL κοντά στο σπίτι σου και η καλωδίωση στο σπίτι σου δεν έχει θέματα, μια χαρά θα παίζεις με όλες.

Ακριβώς. 100mbps ο γαμπρός μου στο Περιστέρι με καμπίνα στα 50 μέτρα, κλειδωμένος σταθερά 105mbps περίπου; δίνουν κάτι παραπάνω, και χωρίς αποσύνδεση 2 χρόνια. Μόνο με διακοπή ρεύματος πέφτει. Μιλάμε για 500 errors το μήνα.. Τίποτα. Για wind μιλάω.

Το πράγμα είναι απλό. Όποιος δεν θέλει να έχει θέματα με το ίντερνετ βάζει την εταιρία που έχει στην περιοχή του καμπίνα. Αν έχει wind βάζεις wind αν έχει ΟΤΕ βάζεις cosmote και πάει λέγοντας. Μόνο έτσι σε περίπτωση βλάβης (ναι όλα τα πράγματα κάποια στιγμή χαλάνε) ο παροχος που έχει την καμπίνα θα σε εξυπηρετήσει ποιο γρήγορα και δεν θα μεσολαβεί κάποιος 3ος που θα πρέπει να στείλουν αίτηση και μέχρι να πάει τεχνικός και και και.... καλό 2020....

Αν η βλάβη είναι στην καμπίνα, δεν θα επηρεάζει μόνο εσένα. Πάλι θα τρέξει οποιοσδήποτε πάροχος και να την έχει αναλάβει. Προσωπικά έκλεισα 4ετία με vdsl από wind σε καμπίνα του ΟΤΕ, και βλάβη δεν θυμάμαι. Άντε αν υπολογίσω 2 με 3 φορές μάξιμουμ που δεν είχε δίκτυο για λίγες ώρες.

Sent from my SM-G970F

Αν η βλάβη είναι στην καμπίνα, δεν θα επηρεάζει μόνο εσένα. Πάλι θα τρέξει οποιοσδήποτε πάροχος και να την έχει αναλάβει. Προσωπικά έκλεισα 4ετία με vdsl από wind σε καμπίνα του ΟΤΕ, και βλάβη δεν θυμάμαι. Άντε αν υπολογίσω 2 με 3 φορές μάξιμουμ που δεν είχε δίκτυο για λίγες ώρες.

Sent from my SM-G970F

Μπορεί η βλάβη να είναι στην δικιά σου κάρτα στην καμπίνα και αυτό επηρεάζει μόνο εσένα οπότε αν είσαι μόνος σου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες πόσο θα καθυστερήσει η αποκατάσταση. Και εγώ wind έχω από καμπίνα του ΟΤΕ χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά εδώ και 6 μήνες...

καλησπερα σημερα μου εσβηνε το λαμπακι telephony στο speedport entry2i οποτε θελει, ενω τα 3 υπολοιπα λαμπακια ητανε σταθερα αναμενα , τι μπορει να φταιει; εχει τυχει σε κανεναν αλλον; το ρουτερ ειναι καινουργιο εχει 4-5 μηνες που το εχω . παντως το δηλωσα βλαβη.

πολυ εκνευριστικο αυτο παντως δεν μου εχει ξανα τυχει.

και δεν δουλευει το σταθερο τηλεφωνο.

το εχω δηλωσει βλαβη και τιποτα δεν εχει αλλαξει οι ελενχοι συνεχιζονται γραφει το μυνημα

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Καλή τύχη με τη wind πάντως. :lol:

Εγώ έχω 50 VDSL, απεριόριστα σταθερά (κινητά δεν με ενδιαφέρουν, έχω whatsup, tv δεν με ενδιαφέρει επίσης έχω Netflix) με 30 ευρώ.

Κλειδώνει στα 49.999. Δεν παίζεται σε τέτοια θέματα η Cosmote.

ξεχασα να πω πως στην περιοχη μου δεν προσφερει η Cosmote 50 vdsl οπτε ειναι μονοδρομος....η wind εχει κουτι και λεει οτι παρεχει vdsl 50.....ουτε εμεν με ενδιαφερει τοσο η τν ΑΛΛΑ τα 7-8μβ με 6 συσκευες στο σπιτι για μουσικη ταινιες κτλπ..δεν....δεν παιζουν κολλαει συνεχεια...Δεν ειναι θεμα καλωδιωσης..απλα η κοσμοτε ΔΕΝ εχει ακομα δυνατοτητα για 50αρα οποτε σιγα να μη δωσω και αλλα 6€ το μηνα για το μπουστερ....θα περιμενω να ληξει το συμβολαιο και αντε γεια!

Ipad 3,Ipad 5

Κάτοχος της 50αρας και εγώ εδώ και ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά χθες κόπηκε το ίντερνετ, φαίνεται ότι συγχρονίζει, χωρίς να έχω ιντερνετ μιας και η ταχύτητα δεν φτάνει ούτε να ανοίξει σελίδα και ενώ όταν σηκώνω το τηλέφωνο ο ήχος είναι καλός, με το που γίνεται κλήση ακούγεται το παράσιτο της αρκούδας. Μίλησα με την εξυπηρέτηση το δήλωσαν σαν βλάβη και βλέπουμε... Σημειωτέον οι καμπίνες είναι της Wind μαζί με όλο το δίκτυο επέκτασης οπτικών ινών (περιοχή Λάρισας). Άντε να δούμε πότε θα υπάρξει λύση....

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους όπως και άλλο μέλος έτσι και εγώ από χτες δεν έχω internet στην περιοχή της Λάρισας.Εχω και εγώ 50 γραμμή μέσω καμπίνα της wind.

Καλησπέρα σε όλους όπως και άλλο μέλος έτσι και εγώ από χτες δεν έχω internet στην περιοχή της Λάρισας.Εχω και εγώ 50 γραμμή μέσω καμπίνα της wind.
Και εσύ φίλε χωρίς Internet? Συγχρονίζει και εσένα αλλά δεν έχεις Internet? Δήλωσες βλάβη? Σου είπαν τίποτα?

Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω με VDSL απο KV OTE σε Nova, μονο IPv6 περνω χωρις λογο και IPv4 ουτε λογος..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από VDSL 50 πήγα στα 100 εδώ έξι μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα, Αργυρούπολη ( Αττικής) Cosmote

Καλημέρα.

Άλλαξα την σύνδεση μου σε vdsl 50. Επειδή η απόσταση από την καμπίνα είναι λίγο μεγάλη θέλω να δω τι ταχύτητα μου δίνει.Ψάχνοντας τα στατιστικά δεν μπόρεσα να βρω στα ποσά κλειδώνει η γραμμή.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει που να ψάξω.

Δες στο interface του router.

Εκεί θα δεις στα ποσα κλειδώνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.

Άλλαξα την σύνδεση μου σε vdsl 50. Επειδή η απόσταση από την καμπίνα είναι λίγο μεγάλη θέλω να δω τι ταχύτητα μου δίνει.Ψάχνοντας τα στατιστικά δεν μπόρεσα να βρω στα ποσά κλειδώνει η γραμμή.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει που να ψάξω.

μπες στο 192.168.1.1 και πατησε στο status information και δες τα Downstream και Upstream τι γραφουνε , αυτο αφορα το speedport entry 2i δεν εχω καποιο αλλο ρουτερ του οτε για να ξερω καποιο αλλο. ελπιζω να βοηθησα.