Jump to content

dimd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimd

  • Ημ. Γέννησης 10/04/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους όπως και άλλο μέλος έτσι και εγώ από χτες δεν έχω internet στην περιοχή της Λάρισας.Εχω και εγώ 50 γραμμή μέσω καμπίνα της wind.
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Μολις έκανα ανανέωση και δεν μεταφέρθηκαν τα mb.Αλλαξε κάτι ξέρει κάποιος?
  3. Καλημέρα σε όλους.Μπορει να μου πεί κάποιος πως μπορώ να αποκτήσω και εγώ που βρίσκομαι Λάρισα?
  4. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω.Εχω και εγώ την ίδια συσκευή και όταν προσπάθησα να κάνω update με wifi κόλλησε. Αλλά μόλις το έκλεισα ξανά επανήλθε και έτσι παράτησα το θέμα update.Εχω στείλει 4 email στην εταιρεία αλλά τίποτα!! Έχω στείλει μήνυμα και στην σελίδα τους στο facebook ούτε και από εκεί απάντηση!!
  5. Αυτο γράφει και στο site της Oukitel http://www.oukitel.com/oukitel-u7-plus-android-nougat-updating-notice-and-method-28.html
  6. [/color]Καλημέρα για δοκίμασε αυτό. http://www.majordroid.com/download-update-oukitel-u7-plus-android-7-0-nougat/
  7. Οχι δεν κάνει εγκατάσταση απο μονο του.Μετα το τελευταιο update οτι άχρηστο υπήρχε πλεον δεν υπάρχει.Περιττές εφαρμογές δεν έχει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμίσεις video έχει μια επιλογή EIS αλλά δεν κάνει και πολύ δουλειά!Αλλα όπως διαβάσατε έως τώρα οι κάμερες του είναι μέτριες!
  8. Φακό έχει.GPS με την εφαρμογή GPS locker δουλεύει κανονικά. Φόρτιση απο το 15% έως το 100% έγινε σε 4 ώρες.για ιούς έγινε σάρωση με Dr.web δεν βρέθηκε κάτι.
  9. Παρέλαβα σήμερα!Θα γράψω παρακάτω τι έχω δεί εως τώρα στο κινητό.Έχουμε και λέμε: 1.Το κινητο έχει διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο 12,7gb. 2.Σήμα κινητής παρα πολύ καλό 2g,καλό 3g,4g καλό αλλά Λάρισα που μένω ΟΧΙ παντού! 3.Σήμα wifi πάρα πολυ κάλο και σταθερό!Απο την στιγμή που θα συνδεθεί πρώτη φορά κάθε φορά που ανοίγει σε 3 sec είναι έτοιμο. 4.Ακουστικότητα χωρίς να είναι στο τέρμα καλό χωρίς παραμορφώσεις κατα την διάρκεια της κλήσης. 5.Ηχείο καλό αν και στο πολύ δυνατό παραμορφώνει λίγο την ποιότητα του ήχου. 6.Η οθόνη φωτεινή και χωρίς να είναι στο τέρμα.Η αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας λειτουργεί καλά. 7.Έχει τελικά led notification για αναπάντητες-μηνύματα-ακόμα και στο viber. 8.Η κάμερες του μέτριες!Με καλό φωτισμό κάτι κάνει!(80Ε έχει μην τρελαθούμε κιόλας!!)Σε βίντεοκλήση πάντως με έβλεπαν καλά. 9.Μνήμη ram μετά απο εγκατάσταση εφαρμογών και ανοιχτές όλες ειναι διαθέσiμη Πάνω απο 1g! 10.Mπαταρία δεν έχω να πω κατι ακόμα.Αν κρινω απο το ht3 που έχω καλά θα παει μάλλον. 11.Όταν βλέπουμε την εικόνες πού έχουμε κανει αυτόματα προεπησκόπηση τα βίντεο που έχουμε και ας είναι μέσα σε φάκελο. 12.Κάνει ζοομ ακόμα και στην αναπαραγωγή βίντεο. 13.Μεταφορά εφαρμογών στην sd κάρτα δεν κάνει. 14.Για ήχο κλήσης σε επαφή θα πρέπει να αντιγράφει το mp3 αρχείο στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο γιατι εάν είναι στην sd κάρτα δεν το βλέπει. 15.Εάν θέλετε να βάλετε φωτογραφία σε μία επαφή όταν σας καλούνε θα πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογή(Εγω έβαλα το HD caller id και δουλέυει καλά). 16.Η απόκριση των δαχτύλων πάνω στην οθόνη πολύ καλή. 17.Μετά απο πλοήγηση 1 ώρας μέσω wifi ουτε ζεστάθηκε αλλά ουτε κόλλησε. Πιστέυω να μήν σας κούρασα!! Υ.Γ Να πώ ένα ευχαριστώ το φίλο μου Παναγιώτη που έκανε την παραγγελία του κινητού για λογαριασμό μου.
  10. Καλησπέρα.Μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση ΟΤΑ .Αφου κατέβηκε και έκανε εγκατάσταση τώρα δεν ανοίγει!!:(
  11. Καλημέρα και απο εμένα.Μετα απο όσα δίαβασα αγόρασα και εγώ το RYE!
×
×
  • Create New...