Jump to content

pennywise4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pennywise4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

pennywise4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Θα περιεγραφα το κινητο ως ευαίσθητο!...στο αμαξι το ειχα στο διπλανο κάθισμα και σε μια στροφη απλα επεσε και εκανε restart.δεν επαθε κατι αλλα ξενερωσα λιγο. Θηκες αποτι εχω ψαξει δεν εχουν βγει ακομη. Η οθονη ειναι παρα πολυ καλη. Ωραια χρωματα και φοβερη αναλυση. Το ιδιο και η φωτεινότητα.ειδικα κατω απο τον ηλιο με full brightness δεν υπαρχει κανενα θεμα. Πλεον απο κινα το κιν ειναι στα 80-90€ οποτε θεωρω τις τιμες 100-110 λογικες απο την στιγμη που θα εχεις υποστηριξη εδω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπβς έγραψα πιο πανω εμενα μου κραταει περιπου 1.5 μερα αλλα αρχισε να στρώνει με τον καιρο... Δεν μπορω να σ πω ποσο θα κρατησει.ο καθενας χρησιμοποιεί την συσκευη διαφορετικα. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι το αγορασα με περιπου 40% στις 19.00 το απογευμα και περιπου στις 2.00 το εβαλα να φορτησει εχοντας το σε συνεχομηνη χρηση (data transfers, εγκατασταση ολων των εφαρμογων, internet test, φωτογραφιες και οτι αλλο κανουμε ολοι σε μια καινουργια συσκευη) με περιπου 10%. Το πρωι το εβγαλα απο τη πριζα και το ξαναεβαλα το μεθεπομενο απογευμα.
  2. Σ ευχαριστω!! Ετσι φαίνεται. Το κινητο δεν απογοήτευσε ούτε σε (σημερινη) πτωση. Σφίχτηκε η καρδούλα μου οταν επεσε με την μαπα, αλλα δεν αφησε κανενα σημαδι ουτε εφυγε το καπακι της μπαταρίας ουτε εκανε restart...
  3. Τεχνικά Χαρακτηριστικά : SIM : Dual Sim Οθόνη : 5.5 inch, IPS HD, 2.5D Ανάλυση οθόνης : 1280 x 720 Επεξεργαστική μονάδα : Mediatek Quad Core MT6737, 1.3GHz RAM : 2GB Αποθηκευτικός χώρος : 16GB Λειτουργικό σύστημα : Android 6.0 Front Camera : 5.0MP (interpolated) Rear Camera : 13.0MP (interpolated) Network : GSM/WCDMA Gravity Sensor : Support Proximity Sensor : Support Light Sensor : Support Μπαταρία : 2500mAh Διαστάσεις συσκευής : 157.5 x 78.3 x 8.5mm Περιεχόμενα συσκευασίας : Φορτιστής, Καλώδιο USB, Handsfree ----------------------------- Kάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και μια εβδομάδα. Έψαχνα για μια οικονομική αλλά καλή συσκευή καθώς είμαι από αυτούς που δεν δίνουν πολλά χρήματα για κινητά (> 200€). Τα specs που διάβαζα μου έκαναν κλικ από την πρώτη στιγμή ειδικά όταν είδα την presale τιμή. προς το παρόν το κινητό συμπεριφέρεται άψογα σε όλα τα επίπεδα (ταχύτητα, ανάλυση οθόνης, ποιότητα κατασκευής, ποιότητα ήχου και κλήσεων κ.α.) η μπαταρία είναι μέτρια (1,5 - 2 μέρες, χωρίς games, μόνο browsing και τηλέφωνα για δουλειά) όπως και οι κάμερες σε εξωτερικό χώρο για 8mp πάρα πολύ καλή, αλλά σε εσωτερικό και σκοτεινό καλύτερα να ζωγραφίσεις. Η Oukitel εμένα προσωπικά με κάλυψε στις ανάγκες μου. Για περισσότερες πληροφορίες feel free to ask!
×
×
  • Create New...