MIKU Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Αν ελευθερωθεί μια γραμμή ,πχ από διακοπή ή θάνατο, ο ΟΤΕ δε θα τη δώσει σε εναλλακτικό αλλά σε δικούς τους πελάτες που είναι σε αναμονή! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Θα περιμένω λίγο καιρό μήπως και με καλέσουν για κάτι καλύτερο Να σε καλέσουν οι ίδιοι είναι σχεδόν απίθανο, όπως έγραψες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εχει κοπη σε κανενα αλλο υο ιντερνετ??η μονο εγω δεν εχω στο ξαφνικο σε καμια συσκευη??εχει θεμα η κοσμοτε δυτικη θεσσαλονικη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εγώ Ναουσα το πρωί ήμουνα οκ.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Χτες ειχε προβλημα και το κεντρο Αθηνας, περιοχη Μεγαρο Μουσικης. Edited February 7, 2017 by dalton114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ειχε θεμα τελικα εφτιαξε τωρα που ξύπνησα ειναι κομπλέ....αλλα θα μου πεις την κυριακη θα φυγουμε ολοι να βγαλουν το βλημα στο νετ θα κολλήσουμε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 https://postimg.org/image/d2arpylvn/ Adsl μεσα απο τα νεα καφαο του vdsl μονο με ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 https://postimg.org/image/d2arpylvn/ Adsl μεσα απο τα νεα καφαο του vdsl μονο με ΟΤΕ. δεν ξερω απο τεχνικα εγω παντως που εβαλα 30αρα γραμμη σε μια προσφορα που με δωσαν πιανω στο κατεβασμα 3,200!!παραπανω δηλαδη απο την γραμμη μου!!!!εκει που με 24αρα επιανα 18 μαξιμουμ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 δεν ξερω απο τεχνικα εγω παντως που εβαλα 30αρα γραμμη σε μια προσφορα που με δωσαν πιανω στο κατεβασμα 3,200!!παραπανω δηλαδη απο την γραμμη μου!!!!εκει που με 24αρα επιανα 18 μαξιμουμ!! Υποθέτω εννοείς 3,2MB/s. Δεν είναι παραπάνω από τη γραμμή σου. Έστω ότι πιάνεις την ονομαστική ταχύτητα της 30άρας δηλαδή 30.000.000 bps. Προσοχή είναι bits ανά δευτερόλεπτο όχι bytes. 30.000.000/8(1 byte είναι 8bits)=3.750.000bytes 3.750.000/1.048.576(τόσα bytes έχει το 1mb) μας κάνει περίπου 3,58mb/s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Υποθέτω εννοείς 3,2MB/s. Δεν είναι παραπάνω από τη γραμμή σου. Έστω ότι πιάνεις την ονομαστική ταχύτητα της 30άρας δηλαδή 30.000.000 bps. Προσοχή είναι bits ανά δευτερόλεπτο όχι bytes. 30.000.000/8(1 byte είναι 8bits)=3.750.000bytes 3.750.000/1.048.576(τόσα bytes έχει το 1mb) μας κάνει περίπου 3,58mb/s. μου εκαψες τον εγκεφαλο ναι 3,2 mb,s εννοω αλλα oπως και να εχει με την 24 αρα που ειχα επιανε 1,8mb/s αναλογικα αν το παρεις δεν ειναι αισθητη η διαφορα ???λογικα δεν θα επρεπε να πιανω κοντα στα 2,4mb,s??δες λιγο τις φωτο σε 2 τεστ που εκανα ακομα και τα ping παλιοτερα επιανα 30 τωρα πηγε στα 60 και το download απο 18.00 πηγε στο 26,88!!! http://imgur.com/a/iuVaR http://imgur.com/a/iuVaR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 μου εκαψες τον εγκεφαλο ναι 3,2 mb,s εννοω αλλα oπως και να εχει με την 24 αρα που ειχα επιανε 1,8mb/s αναλογικα αν το παρεις δεν ειναι αισθητη η διαφορα ???λογικα δεν θα επρεπε να πιανω κοντα στα 2,4mb,s??δες λιγο τις φωτο σε 2 τεστ που εκανα ακομα και τα ping παλιοτερα επιανα 30 τωρα πηγε στα 60 και το download απο 18.00 πηγε στο 26,88!!! http://imgur.com/a/iuVaR http://imgur.com/a/iuVaR Δεν ειχες 24αρα, ειχες ΕΩΣ 24... γυρω στα 18 κλειδωνες Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 μου εκαψες τον εγκεφαλο ναι 3,2 mb,s εννοω αλλα oπως και να εχει με την 24 αρα που ειχα επιανε 1,8mb/s αναλογικα αν το παρεις δεν ειναι αισθητη η διαφορα ???λογικα δεν θα επρεπε να πιανω κοντα στα 2,4mb,s??δες λιγο τις φωτο σε 2 τεστ που εκανα ακομα και τα ping παλιοτερα επιανα 30 τωρα πηγε στα 60 και το download απο 18.00 πηγε στο 26,88!!! http://imgur.com/a/iuVaR http://imgur.com/a/iuVaR Το μόνο που παίζει ρόλο, είναι πως αν κατέβαζες με το μέγιστο στην 30άρα θα έπιανες περίπου 3,6mb/s ενώ αν έπιανες το μέγιστο στην 24άρα θα κατέβαζες με 2,86mb/s. Συνεπώς δεν ήσουν στα 24 αλλά χαμηλότερα, αλλά όπως και να έχει η βελτίωση είναι αισθητή. Ωστόσο το ping είναι άλλο πράγμα, έχει να κάνει με την απόκριση, και όσο χαμηλότερο τόσο το καλύτερο. Με wi-fi έχει συνδεθεί η συσκευή που έκανες τη μέτρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Το μόνο που παίζει ρόλο, είναι πως αν κατέβαζες με το μέγιστο στην 30άρα θα έπιανες περίπου 3,6mb/s ενώ αν έπιανες το μέγιστο στην 24άρα θα κατέβαζες με 2,86mb/s. Συνεπώς δεν ήσουν στα 24 αλλά χαμηλότερα, αλλά όπως και να έχει η βελτίωση είναι αισθητή. Ωστόσο το ping είναι άλλο πράγμα, έχει να κάνει με την απόκριση, και όσο χαμηλότερο τόσο το καλύτερο. Με wi-fi έχει συνδεθεί η συσκευή που έκανες τη μέτρηση; καταλαβα....ναι με wifi αλλα εχω ρουτερ καλο με διπλη γραμμη στα 2,4 και στα 5 ghz αυτη ειναι συνδεδεμενο στα 5 απο το λαπτοπ μου απο την εφαρμογη στην σελιδα που προτείνει ο οτε http://www.speedtest.net/ εντoμεταξυ απο το παράθυρο μου στα 15 μετρα βλεπω την κεραία και το κτιριο του οτε http://imgur.com/a/tSCFX και μου λεει στο τμημα εξυπηρέτησης οτι δεν πιανω ακομα καλυτερες ταχύτητες επειδη ειμαι μακρυα απο τον οτε!!!που να ξερε τον λεω αδερφε τωρα που μου μιλας βλεπω το κτιριο ααααα λεει ναι τοτε να στειλω τεχνικο να τσεκαρει το καφαο πως το λενε!!!φυσικα δεν ηρθε ποτε αλλα γελασα με τον τυπο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται λίγο χαμηλό το upload. θεωρητικά το 30άρι έχει 2,5 από ότι βλέπω. Αν είσαι από καμπίνα θα πρέπει να είσαι κοντά σε αυτήν την ταχύτητα. Όσο καλό ρούτερ και να έχεις, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που λειτουργούν επιβαρυντικά(π.χ. πολλά γειτονικά ασύρματα δίκτυα στο ίδιο κανάλι). Σε πρώτη φάση εγώ θα δοκίμαζα να συνδέσω κάποιον υπολογιστή μέσω ethernet για να δω τι αποτελέσματα βγάζει εκεί, πριν υποπτευθώ ότι έχει πρόβλημα η γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται λίγο χαμηλό το upload. θεωρητικά το 30άρι έχει 2,5 από ότι βλέπω. Αν είσαι από καμπίνα θα πρέπει να είσαι κοντά σε αυτήν την ταχύτητα. Όσο καλό ρούτερ και να έχεις, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που λειτουργούν επιβαρυντικά(π.χ. πολλά γειτονικά ασύρματα δίκτυα στο ίδιο κανάλι). Σε πρώτη φάση εγώ θα δοκίμαζα να συνδέσω κάποιον υπολογιστή μέσω ethernet για να δω τι αποτελέσματα βγάζει εκεί, πριν υποπτευθώ ότι έχει πρόβλημα η γραμμή. θα το δοκιμασω και θα σου πω....και για το καναλι που ειπες το εχω αλλαξει με εναν οδηγο που βρήκα ωστε να μην με εμποδιζουν οι γειτονες..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εμενα παντως που πιανη 23mbps σχεδον με 3MB/sec κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Χτες ειχε προβλημα και το κεντρο Αθηνας, περιοχη Μεγαρο Μουσικης. Μονο χθες? εδω και περιπου 10 μερες το ιντερνετ σερνεται και το κινητο και ταμπλετ δεν συνδεονται κατευθειαν στο wifi , πολλες φορες θελει επανεκκινηση το ρουτερ :wacko: στους Αμπελοκηπους Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 https://postimg.org/image/qy1tj2f73/ Αυτη την στιγμη με οτε παιρνω adsl μεσα απο τα νεα καφαο του vdsl και πιανω σχεδον 23. Αμα κανω φορητοτητα προς wind θα συνεχισω να παιρνω adal μεσα απο το καφαο η θα με ριξουνε σε αστικο κεντρο και θα πιανω 1-2mbps οπως ημουνα παλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Δεν νομίζω πως μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Δεν νομίζω πως μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό κάποιος. Πηρα τηλ την wind και μου απαντησαν πως ναι βεβαιως θα σου δινουμε και εμεις. Ψεματα για να με κανουνε πελατη τους. Αμ δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 https://postimg.org/image/qy1tj2f73/ Αυτη την στιγμη με οτε παιρνω adsl μεσα απο τα νεα καφαο του vdsl και πιανω σχεδον 23. Αμα κανω φορητοτητα προς wind θα συνεχισω να παιρνω adal μεσα απο το καφαο η θα με ριξουνε σε αστικο κεντρο και θα πιανω 1-2mbps οπως ημουνα παλια; Αποκλείεται νσ σου δωσει η wind adsl απο vdsl καφαο, δεν πρόκειται να της το παρέχει ο οτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Αποκλείεται νσ σου δωσει η wind adsl απο vdsl καφαο, δεν πρόκειται να της το παρέχει ο οτε Τους πηρα τηλ και μου απαντησαν θετικα αλλα μαλον δεν ξερουν τι λενε η το λενε απλα για να γινω πελατης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τους πηρα τηλ και μου απαντησαν θετικα αλλα μαλον δεν ξερουν τι λενε η το λενε απλα για να γινω πελατης τους. Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να απαντήσει αρνητικά σε κάποιο αίτημα η wind, απάντηση: ΟΧΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εχει παρει κανεις καμια προσφορα προσφατα για ανανεωση η μεσω φορητοτητας να μας πει τι πηρε και ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εχει παρει κανεις καμια προσφορα προσφατα για ανανεωση η μεσω φορητοτητας να μας πει τι πηρε και ποσο; Μετά από οχτώ χρόνια συνδρομητής double play έκανα αίτημα φορητότητας και μου αντιπρότειναν: Απεριόριστα σταθερά συν 30' προς κινητά με 26,36 ευρώ τον μήνα (τελική) και 200' χρόνο ομιλίας το μήνα στα δύο κινητά της οικογένειας, για έναν μόνο χρόνο.Επίσης μου είπαν ότι στα κινητά θα έχω απεριόριστο....mywifi :) ενώ μου είπαν ότι θα αναβαθμίσουν τη γραμμή μου για να μην έχω αποσυνδέσεις (όχι ότι είχα ποτέ...) Τα συμπεράσματα δικά σας. Υ.Γ Εννοείται ότι "την έκανα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts