Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, μόλις με πήραν απο το 13888 και μου έκαναν την εξής προσφορά:

φουλ πακέτο TV, 24αρι internet adsl, απεριόριστα σταθερά, 30' προς κινητά, δωρεάν router (με υποστήριξη και για vdsl), δωρεάν αποκωδικοποιητής (όχι με ενσωματωμένο σκληρό) και εγκατάσταση πιάτου.

Τελική τιμή 42,73 ευρώ με όλα μέσα (φπα και 10% φόρος συνδρ. τηλεόρασης)+31,5 ευρώ τέλη φορητότητας.

Τόσα ακριβώς πληρώνω και στη Nova χωρίς όμως τα αθλητικά (μόνο τα σίνεμα τα οποία δεν βλέπω και ποτέ, ναναι καλά οι πειρατές:cool:) αλλά με 12 ώρες προς κινητά (ούτε αυτά τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ).

Δέχτηκα την προσφορά γιατί κυρίως το internet της forthnet μου έχει σπάσει τα νεύρα και Δευτέρα θα έρθει το courrier για υπογραφές.

Ζήτησα να μου αυξήσει λίγο τα κινητά (αλλά ήθελε +3ευρώ για +50 λεπτά) ή να μου προσθέσει vdsl 50άρι (αλλά και σε αυτό ήθελε +10ευρώ), οπότε άφησα την αρχική προσφορά που μου έκανε.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά:confused:. Ειναι καλή προσφορά? Μήπως τόση είναι η τιμή του ούτως ή άλλως?Επρεπε να προσέξω τίποτα άλλο?

Να δούμε αν τηλεφωνήσει και η nova με τίποτα καλύτερο...

Γενικα ειναι πολυ καλη τιμη,μου την ειχαν κανει και μενα μετα απο ληξη συμβολαιου πριν κανα χρονο.

Με φορητοτητα (παλι)λογω αυξησης χρεωσεων στο συμβολαιο εριξα την τιμη στα 38ε.Και να σκεφτεις οτι εχω σε οικογενειακο 3XL cosmote

φουλ πακέτο TV, 24αρι internet adsl, απεριόριστα σταθερά, 30' προς κινητά, δωρεάν router (με υποστήριξη και για vdsl), δωρεάν αποκωδικοποιητής (όχι με ενσωματωμένο σκληρό) και εγκατάσταση πιάτου.

Τελική τιμή 42,73 ευρώ με όλα μέσα (φπα και 10% φόρος συνδρ. τηλεόρασης)+31,5 ευρώ τέλη φορητότητας.

Τόσα ακριβώς πληρώνω και στη Nova χωρίς όμως τα αθλητικά (μόνο τα σίνεμα τα οποία δεν βλέπω και ποτέ, ναναι καλά οι πειρατές:cool:) αλλά με 12 ώρες προς κινητά (ούτε αυτά τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ).

Δέχτηκα την προσφορά γιατί κυρίως το internet της forthnet μου έχει σπάσει τα νεύρα και Δευτέρα θα έρθει το courrier για υπογραφές.

Ζήτησα να μου αυξήσει λίγο τα κινητά (αλλά ήθελε +3ευρώ για +50 λεπτά) ή να μου προσθέσει vdsl 50άρι (αλλά και σε αυτό ήθελε +10ευρώ), οπότε άφησα την αρχική προσφορά που μου έκανε.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά:confused:. Ειναι καλή προσφορά? Μήπως τόση είναι η τιμή του ούτως ή άλλως?Επρεπε να προσέξω τίποτα άλλο?

Είναι καλή η τιμή. Βέβαια θα συμβιβαστείς λίγο στο θέμα της τηλεόρασης κυρίως όσον αφορά τις ταινίες γιατί μη περιμένεις να δεις τις ταινίες των novacinema στα cosmote cinema αλλά θα κερδίσεις σίγουρα στο ιντερνετ (εγώ από 5mbps στη forthnet πήγα στα 19mbps μετά την αλλαγή). Οι κλήσεις προς κινητά δεν σε απασχολούν οπότε δεν σε απασχολεί η μείωση του χρόνου. Πρόσεξε λίγο για το router. Μου είχαν πει και μένα για ρουτερ με υποστήριξη vdsl αλλά τελικά μου έστειλαν ένα μεταχειρισμένο (είχε γράμματα επάνω από τον προηγούμενο κάτοχο) απλό adsl ρουτερακι. Εάν ζητήσεις vdsl 30 πόσο παραπάνω θα σου ζητήσει στην τιμή;

Επίσης εάν σου κάνουν αντιπρόταση από nova προσπάθησε να τους κάνεις να σου δώσουν vdsl ώστε και με +5€ διατηρώντας τα υπόλοιπα που είχες.

Επίσης φίλε μου δίνουν και δωροεπιταγες για Γερμανό. Πάρε τηλ και πες τους δεν θυμάμαι καλά ,να επιβεβαιώσω ότι μουπάρχει είπατε και 150ε σε δωροεπιταγες?

Ξέρει κανεις ποια ειναι η διαδικασία και τι χαρτιά θέλω για να κανω μεταφορά του ίδιου αριθμού ΟΤΕ σε άλλη περιοχή της Αττικης λογο μετακόμισης?

Έφαγα μια ώρα στο νεο site και άκρη δεν βρήκα.

Edited by MAD 13

Μία αίτηση αλλά δεν μπορεις να τον μεταφέρεις σε όποια περιοχή της Αττικής θέλεις αλλά μόνο στο ίδιο αστικό κέντρο.

210 σε 210

2294 σε 2294

Είναι καλή η τιμή. Βέβαια θα συμβιβαστείς λίγο στο θέμα της τηλεόρασης κυρίως όσον αφορά τις ταινίες γιατί μη περιμένεις να δεις τις ταινίες των novacinema στα cosmote cinema αλλά θα κερδίσεις σίγουρα στο ιντερνετ (εγώ από 5mbps στη forthnet πήγα στα 19mbps μετά την αλλαγή). Οι κλήσεις προς κινητά δεν σε απασχολούν οπότε δεν σε απασχολεί η μείωση του χρόνου. Πρόσεξε λίγο για το router. Μου είχαν πει και μένα για ρουτερ με υποστήριξη vdsl αλλά τελικά μου έστειλαν ένα μεταχειρισμένο (είχε γράμματα επάνω από τον προηγούμενο κάτοχο) απλό adsl ρουτερακι. Εάν ζητήσεις vdsl 30 πόσο παραπάνω θα σου ζητήσει στην τιμή;

Επίσης εάν σου κάνουν αντιπρόταση από nova προσπάθησε να τους κάνεις να σου δώσουν vdsl ώστε και με +5€ διατηρώντας τα υπόλοιπα που είχες.

Το ρώτησα αυτό και μου είπε +7 ευρώ για vdsl30 και +10,5 ευρώ για vdsl 50. Του είπα λοιπόν να δοκιμάσω πρώτα το 24άρι του οτε πώς θα είναι στην πράξη και αν είναι το προσθέτω μετά. Βασικά εγώ αυτό που λες θέλω, δηλ. να με πάρει η nova να μου δώσει το vdsl στα ίδια λεφτά με πριν ή με κανα 5ευρω.

Ξέρει κανείς αν το πιάτο που έχω ήδη της nova μου κάνει για να πιάνω otetv; (για να γλυτώσω τα τρυπήματα)

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης φίλε μου δίνουν και δωροεπιταγες για Γερμανό. Πάρε τηλ και πες τους δεν θυμάμαι καλά ,να επιβεβαιώσω ότι μουπάρχει είπατε και 150ε σε δωροεπιταγες?

Αυτό δεν το ήξερα, καλή θα ήταν καμιά δωροεπιταγή. Μπορεί να τους πάρω, thanks

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Το ρώτησα αυτό και μου είπε +7 ευρώ για vdsl30 και +10,5 ευρώ για vdsl 50. Του είπα λοιπόν να δοκιμάσω πρώτα το 24άρι του οτε πώς θα είναι στην πράξη και αν είναι το προσθέτω μετά. Βασικά εγώ αυτό που λες θέλω, δηλ. να με πάρει η nova να μου δώσει το vdsl στα ίδια λεφτά με πριν ή με κανα 5ευρω.

Ξέρει κανείς αν το πιάτο που έχω ήδη της nova μου κάνει για να πιάνω otetv; (για να γλυτώσω τα τρυπήματα)

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό δεν το ήξερα, καλή θα ήταν καμιά δωροεπιταγή. Μπορεί να τους πάρω, thanks

To πιατο εννοειται πως κανει και για οτε tv και το lnb.το μονο που θα κανουν ειναι να το κουνησουν για να βλεπει τον δορυφορο.Θα αλλαξουν και το κουτι.Κατα τα αλλα ουτε καινουργια τρυπηματα ουτε καινουργια καλωδια και παρελκομενα.

Φιλε παρε τωρα που ειναι ζεστο το θεμα και δεν εχεις υπογραψει τιποτα.Μετα την υπογραφη και την ενεργοποιηση αστα καλυτερα

Ναι, βέβαια. Το πιάτο κάνει και μάλιστα είναι 20cm μεγαλύτερο από αυτό που δίνει η cosmote (η nova δίνει πιάτο διαμέτρου 80cm και η cosmote 60cm αν δεν κάνω λάθος) άρα θα έχεις καλύτερη στάθμη σήματος που παίζει ρόλο σε βροχές κτλ. Βέβαια το πιάτο πρέπει να γυρίσει στις 9ο από τις 13ο που είναι τώρα. Η εγκατάσταση είναι δωρεάν οπότε εσύ πες στον τεχνικό να σου αλλάξει το lnb και να στρέψει την κεραία μόνο και κρατάς την κεραία της cosmote ως ''back up''.

Μακάρι να σου κάνουν αντιπροσφορά από nova με vdsl. Πρότεινε τους να σου μειώσουν τον χρόνο προς κινητά και να σου βάλουν vdsl. Ίσως το δεχτούν έτσι. Σε μένα πάντως δεν το έδιναν και ήμουν forthnet σχεδόν 10 χρόνια. Αλλά ίσως άλλαξαν πολιτική τώρα, μακάρι να πετύχεις κάτι.

Edited by Tasos30
Επιπλέον πληροφορίες

Μία αίτηση αλλά δεν μπορεις να τον μεταφέρεις σε όποια περιοχή της Αττικής θέλεις αλλά μόνο στο ίδιο αστικό κέντρο.

210 σε 210

2294 σε 2294

το καλό είναι ότι άμα δεν είναι το ίδιο πρόθεμα η περιοχή που μετακομίζεις δεν πληρώνεις και νέα αριθμόδοτηση διότι δεν φταις εσύ που η περιοχή έχει άλλο πρόθεμα! . επίσης. κάτι άλλο σε πόσο χρονικό διάστημα γίνεται η γραμμή ευρυζωνικη ; το έχω ζητήσει από την Κυριακή και ακόμα τίποτα μου είπανε από μια μέχρι δώδεκα ημέρες ότι θα για γίνει. επίσης το άλλο καλό με την ευρυζωνικη είναι ότι μπορείς να μιλάς και να σε παίρνουν τηλέφωνο και να μιλάς ! δεν μπορούν ταυτόχρονα να καλούν και οι δυο συσκευές αλλά μπορούν πχ άμα σε πάρει ένα άτομο και μιλάς χτυπάει το άλλο τηλέφωνο δηλαδή κάθε θύρα phone 1 και 2 είναι ξεχωριστό κανάλι. !! τέλειο! επίσης οι βλάβες επιλύονται πιο γρήγορα από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών! επίσης μπορείσ,να πάρεις mini ups σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κρατάει 1-1.30 ώρα το μόντεμ και αυτό πολύ καλό είναι! άρα υπέρ είναι η Ευρυζωνικη τηλεφωνία! Θέλω να μου πει κάποιος εντύπωσεις διότι εμένα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα αλλά από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου τα είπανε.

Μετά από προβλήματα θα φύγω από τη cyta και επειδή ενδιαφέρομαι για vdsl είδα ότι ο ΟΤΕ δίνει για τη γραμμή μου όχι αυτό που είναι έως 50 αλλά έως 30

Αξίζει λέτε?

Θα πιάνω άνω των 20?

στα 23.90 είναι

Μετά από προβλήματα θα φύγω από τη cyta και επειδή ενδιαφέρομαι για vdsl είδα ότι ο ΟΤΕ δίνει για τη γραμμή μου όχι αυτό που είναι έως 50 αλλά έως 30

Αξίζει λέτε?

Θα πιάνω άνω των 20?

στα 23.90 είναι

Κανονικά θα πιάνεις 30 ακριβώς. Εγώ με 50 πιάνω 49999 αλλά δίνω 46 το μήνα μόνο σε ίντερνετ τηλέφωνο. Αν θα το χρησιμοποιήσεις και σου χρειάζεται τέτοια ταχύτητα να πας σε vdsl.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανονικά θα πιάνεις 30 ακριβώς. Εγώ με 50 πιάνω 49999 αλλά δίνω 46 το μήνα μόνο σε ίντερνετ τηλέφωνο. Αν θα το χρησιμοποιήσεις και σου χρειάζεται τέτοια ταχύτητα να πας σε vdsl.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά μόνο ίντερνετ χρειάζομαι αλλά δεν είναι ότι θέλω τέτοια ταχύτητα αποκλειστικά

Είχα θέμα με τη γραμμή μου στα ξαφνικά (έπιανε 15 και κατέληξε στα 7 με αποσυνδεσεις) στη cyta, δεν μπορούν να κάνουν κάτι μου είπαν και σκέφτηκα να στραφώ στον ΟΤΕ γιατί τον θεωρώ τον πλέον αξιόπιστο και ότι θα λύσει το πρόβλημα εάν υφίσταται

καλησπέρα σήμερα σε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπανε ότι από 29/1 το site της Κοσμοτε θα φορτώνει και σε κινητό σωστά, και θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και το call back μπαίνοντας από κινητό. επίσης παρατήρησα ότι έχει προστεθεί και video call.

Μια χαρά είσαι, εγώ δίνω 55 ,με 50 αρα Vdsl +6 ώρες κινητά

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Στην Πλάκα είμαι...έως 24 έχω αλλά μου φαίνεται ότι με έχουν κλειδώσει στο 4,άρα να πάρω τηλέφωνο να το τσεκάρουν?

Μέσα σε μια εβδομάδα ξεκίνησαν από την Κ.Πλάκα και πέρασαν τις οπτικές μέχρι σε εμάς πάνω,το είχαν πάρει ζεστά το πράγμα :p

Θα έρθει και σε εσάς πάντως,είναι μέχρι να πάρουν μπρος :lol:

απλά δεν υπάρχει πέρασα έκπληκτος από τον δρόμο που ξεκινάει να πάει πλάκα δηλαδή η σύνδεση της νέας οδού με την Κερατέα ερχόμενος από Λαύριο εκεί στο βενζινάδικο βλέπεις έβαλαν καμπινα vdsl !!! χάρηκα πάρα πολύ! ξέρω ότι θα απαιτήσει χρόνο να ηλεκτροδότηθει αλλά επιτέλους!! . ξεκινήσε η αναβάθμιση στην περιοχή. καλά είπε ό δήμαρχος ότι εντός του 2017 η Κερατέα και το Λαύριο θα περάσουν στην οπτική ίνα αλλά δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. αλλά όταν λες ότι έχει ξεκινήσει στην κάτω πλάκα από τον Σεπτέμβριο να βάζουν οπτικές ίνες από το Λαύριο τον παλιό δρόμο μέσω πλάκας το φέρανε προς την Κερατέα. πάντως δεν έχω καταλάβει σε πόσα μέτρα από την μια καμπίνα πρέπει να μπει άλλη καμπίνα. διότι εκεί που μπήκε δεν πρέπει να έχει παλιά καμπίνα κοντά.

Μια χαρά είσαι, εγώ δίνω 55 ,με 50 αρα Vdsl +6 ώρες κινητά

Μια χαρά είσαι εγω δίνω 68 με 50αρα cinema pack 30 λεπτά κινητά συν δεκτη pvr.

Send From Note 3 With Note 7 Rom

Μια χαρά είσαι εγω δίνω 68 με 50αρα cinema pack 30 λεπτά κινητά συν δεκτη pvr.

Send From Note 3 With Note 7 Rom

Εννοώ ότι έχω και το Ote tv σε αυτά τα χρήματα

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Εννοώ ότι έχω και το Ote tv σε αυτά τα χρήματα

Ναι αυτό εννοώ ότι δίνεις λιγότερα από μενα οπότε θεωρητικά μπορεί να είσαι χειρότερα από τον προηγούμενο που δίνει λιγότερα αλλά είσαι καλύτερα από μένα που δίνω περισσότερα. Μόνο με απειλή διακοπής περνουμε καλύτερες τιμές αλλιώς τίποτα.

Send from note 3 with Note 7 rom

καλησπερα στην online πληρωμη λογαριασμου σταθερης εχει Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron και χρησιμοποιει συστημα ecomerce της eurobank , ( το ιδιο ακριβως συστημα εχει και στο my elpedison οταν πας να κανεις on-line πληρωμη με την μονη διαφορα οτι εχει και πληρωμη μεσω του masterpass και οταν πατησεις επανω και επιλεξεις Ελλαδα σε παει στο alpha wallet να κανεις εισοδο , αμα μπεις σου βγαζει δεν υποστηριζεται η καρτα απο την επιχειρηση να βαλεις αλλη καρτα . ) .

Ενας τροπος να πληρωνεται με amex τον λογαριασμο οτε (αλλα και elpedison ) ειναι μεσω alpha wallet βαζωντας την enter bonus amex σας ως κυρια καρτα και θα παρετε κανονικα ποντους .

Εχτες ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου σε vob δεν εχει αλλαξει κατι στην ποιοτητα επικοινωνιας αλλα εβγαλα ολα τα φιλτρα απο καθε τηλεφωνο και το ευχαριστηθηκα διοτι οταν ειχα τηλεφωνο κανονικο και οχι ευρυζωνικο ειχα αποσυνδεσεις και δεν ηξερα πιο φιλτρο εφταιγε.

Το καλο ειναι οτι μπορεις εχοντας μια συσκευη συνδεδμενη στο phone 1 και μια αλλη στο phone 2, μπορεις να σε παρουνε πχ στο phone 1 να απαντησεις και να σηκωσεις το τηλεφωνο απο την phone 2 και να παρεις κανονικα τηλεφωνο , δεν μπορεις ενω εχεις απαντησει σε μια εισερχομενη κληση να απαντησεις απο το αλλο phone σε αλλη εισερχομενη . Επισης μπορεις ενω εχεις κανει εξερχομενη κληση απο το phone1 μπορεις απο το phone 2 να παρεις κανονικα τηλεφωνο , εχει τις ιδιοτητες της isdn αλλα οχι ακριβως!

Επισης ενα μπερδεμα ειναι οτι αμα μιλας στο σταθερο px .phone 1 σε μια εισερχομενη κληση και σε παιρνουνε τηλεφωνο δηλαδη 2 εισερχομενη κληση ακους το ηχο της αναμονης κλησης και χτυπαει το αλλο τηλεφωνο που ειναι συνδεδεμενο στην αλλη θυρα πχ στο phone 2 , πας να το σηκωσεις και πεφτει η γραμμη , ενω παραλληλα στο κινητο που σε παιρνει τηλεφωνο δεν ακουγεται τιποτα παλι αναμονη ενω εσυ δεν ακους τιποτα. λες και μπλοκαρει η αναμονη αμα σηκωσεις το ακουστηκο που βαραει .

Οσο αφορα τον συνχρονισμο δεν αλλαξει τιποτα απολυτως οπως και πριν με το απλο τηλεφωνο και τωρα με το ευρυζωνικο τιποτα καμια διαφορα ! .

οσο για το mini ups πρεπει να ειναι μονιμα στην μπριζα; δεν του κανει κακο; καταλαβαινω οτι αμα κοπει με ρευμα το τροφοδοτει το ρουτερ με ρευμα αλλα φοβαμαι την μπαταρια του 4χ2200 mah ειναι αρκετα μεγαλη χωρητικοτητα μου ειπανε οτι κραταει το ρουτερ εως 5 ωρες ενω αλλοι μου ειχανε πει εως 3 ωρες ! τελικα τι ισχυει δεν εχω καταλαβει .

:worry: - επειδη με εκνευριζει το αργο ιντερνετ της wind θελω να φυγω,αλλωστε τοσα χρονια πελατης δεν ειδα και τιποτα σπουδαιο,το πακετο μου ειναι απεριοριστα σταθερα προς Ελλαδα και προς εξωτερικο,1 ωρα προς κινητο και πληρωνω 32 ευρω και κατι ψιλα

εριξα μια ματια στον ΟΤE αλλα στο COSMOTE Home Double Play 24 L (αν και δινει μιση ωρα προς κινητα-δεν βαριεσαι) ειναι στα 30 και κατι ενω μετα απο 2 χρονια παει στα 38 και ερωτω αξιζει τον κοπο απο θεμα ταχυτητας να μπω στην διαδικασια ? στην wind ωρες-ωρες δεν μπορω να δω ενα βιντεο στο youtube ή αν ειναι αποθηκευμενο καπου,μου εχει σπασει τα νευρα και η ταχυτητα σε site μετρησεων αναθεμα και εαν ξεπερασει κατα τι τα 7Mbps,απο σταθερο τηλεφωνο ομως τα παω μια χαρα,εχω καλεσει εξωτερικο πολλες φορες και η γραμμη ηταν αψογη (!)

ημουν πολυ παλια στον ΟΤΕ και οι τιμες ηταν εξωφρενικες γιαυτο εφυγα ομως μετα απο τοσα χρονια η wind μου φερεται λες και ειμαι κανενας παρακατιανος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7018913#post7018913

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Πιθανώς ναι πιθανώς όχι.....απλά ο οτε μάλλον ξέρει ποιές γραμμές είναι καλές και ποιές σάπιες για να δώσει στους εναλλακτικούς!Και μετά τα 2 χρόνια στον οτε αν ανανεώσεις το συμβόλαιο τότε η τιμή μένει χαμηλά πάλι!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά όταν πήγα από Forthnet στον ΟΤΕ. Ίσως τυχαίο, ίσως όχι. Και πιάνει στο υπνοδωμάτιο που δεν έπιανε με της Forthnet, (στο ίδιο σημείο το modem εννοείται).
Φιλικά, Κατερίνα

Η λήψη στο Wi-Fi έχει να κάνει αποκλειστικά με τη συσκευή(router).

Sent from my XT1562

:worry: - επειδη με εκνευριζει το αργο ιντερνετ της wind θελω να φυγω,αλλωστε τοσα χρονια πελατης δεν ειδα και τιποτα σπουδαιο,το πακετο μου ειναι απεριοριστα σταθερα προς Ελλαδα και προς εξωτερικο,1 ωρα προς κινητο και πληρωνω 32 ευρω και κατι ψιλα

εριξα μια ματια στον ΟΤE αλλα στο COSMOTE Home Double Play 24 L (αν και δινει μιση ωρα προς κινητα-δεν βαριεσαι) ειναι στα 30 και κατι ενω μετα απο 2 χρονια παει στα 38 και ερωτω αξιζει τον κοπο απο θεμα ταχυτητας να μπω στην διαδικασια ? στην wind ωρες-ωρες δεν μπορω να δω ενα βιντεο στο youtube ή αν ειναι αποθηκευμενο καπου,μου εχει σπασει τα νευρα και η ταχυτητα σε site μετρησεων αναθεμα και εαν ξεπερασει κατα τι τα 7Mbps,απο σταθερο τηλεφωνο ομως τα παω μια χαρα,εχω καλεσει εξωτερικο πολλες φορες και η γραμμη ηταν αψογη (!)

ημουν πολυ παλια στον ΟΤΕ και οι τιμες ηταν εξωφρενικες γιαυτο εφυγα ομως μετα απο τοσα χρονια η wind μου φερεται λες και ειμαι κανενας παρακατιανος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7018913#post7018913

εγώ λέω να δοκιμάσεις άλλους εναλλακτικούς πάροχους και μετά να πας στο οτε ! hrs σου προτείνω έχει και συμβόλαιό για ένα χρόνο με απεριόριστα σταθερά , ίντερνετ έως 24 και 300 λεπτά προς κινητά με 17.89 ευρώ! νομίζω ότι είναι η φθηνότερη τιμή για όλες αυτές τις περιοχές . Επίσης ρώτησα για νέα γραμμή στο 13888 για φορητοτητα στον οτε και μου είπανε ότι υπάρχει προσφορά για φορητοτητες όταν πας στον οτε ! .

Λοιπόν το πακέτο με ίντερνετ έως 24 , 30 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα σταθερα με 25.10 ευρώ για 24 μήνες συμβόλαιο. επίσης πληρώνεις κόστος μεταφοράς 36-37 ευρώ. ενώ στην hrs παραπάνω δεν έχει κόστος μεταφοράς αλλά πληρώνεις 25 ευρώ το voip ρούτερ με ενσωματωμένη μπαταρία .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Καλησπέρα. Γνωρίζετε τι είναι η υπηρεσία COSMOTE Telephony Service που χρεώνουν 0,54/μήνα (1η φορά είδα αυτή τη χρέωση); Στο site αναφέρει:

"Για να έχεις δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι σου και επί τόπου επισκευή, προσωρινή ή άμεση αντικατάσταση της τηλεφωνικής σου συσκευής, ανάλογα με την κατάστασή της. Αφορά απλές τηλεφωνικές συσκευές τηλεφωνικής γραμμής με ένα κανάλι φωνής."

Αφορά δηλαδή μόνο την τηλεφωνική συσκευή και όχι τις ενδεχόμενες βλάβες που προκύπτουν στη γραμμή ή στο router, σωστά; :confused:

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map