Theodore41 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ αυτο ου θα γράψω. Διάβασα λοιπόν σήμερα,οτι ο ΟΤΕ,πούλησε το δορυφόρο του για πάνω απο 200μυρια€ σε κάποιους Άραβες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ναι ισχύει http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/02/2013_482445 ξεπουλάει ο ΟΤΕ και σίγουρα όχι για το συμφέρον του κράτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 http://pcnea.blogspot.gr/2013/02/arabsat.html πως ακριβώς ενισχύεται η ελληνική διαστημική θέση αφού η εταιρία που θα στείλει το δορυφόρο είναι αραβική? για σου ρε Ελλάδα με τα στρατηγικά ξεπουλήματα!!! α και έτσι για την ιστορία η hellas Sat ανήκε στον ΟΤΕ, που είναι γερμανικός? Δηλαδή η ελληνικότητα της εταιρίας είναι 3 βήματα πίσω πλέον...χαχαχαχαχαχα!!!! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ναι ισχύει http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/02/2013_482445 ξεπουλάει ο ΟΤΕ και σίγουρα όχι για το συμφέρον του κράτους Για ποιο κράτος συζητάμε, ο οτε ανήκει στην γερμανική κυβέρνηση, εχει πωληθεί εδω και κάποια χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 ναι ισχύει http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_07/02/2013_482445 ξεπουλάει ο ΟΤΕ και σίγουρα όχι για το συμφέρον του κράτους Για ποιό λόγο,έφτασε στο σημείο,να πουλάει συνέχεια;Παει για φούντο; Και αν δε βγαίνει ή εταιρία,γιατι δεν κοιτάει και άλλες λύσεις; Λέω εγω τώρα... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Για ποιό λόγο,έφτασε στο σημείο,να πουλάει συνέχεια;Παει για φούντο; Και αν δε βγαίνει ή εταιρία,γιατι δεν κοιτάει και άλλες λύσεις; Λέω εγω τώρα... Ο δορυφόρος αυτος εχει διάρκεια ζωης, νομίζω τελος του 2015 τιθεται εκτός τροχιάς και καταστρέφετε, καλα έκανε λοιπόν και τον πούλησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiki Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα παιδιά Θέλω να βάλω internet στο χωριό. Υπάρχει ήδη σύνδεση οτε μόνο για τηλέφωνο. Στη forthnet μου είπαν ότι αν έχω αναλογική γραμμή δεν μπορούν να κάνουν τη σύνδεση. Πώς μπορώ να δω τι σύνδεση έχω; Στη σελίδα του οτε μου έβγαλε ότι υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση μέχρι 2Mbps. Η τιμή για το double play economy είναι 21,9 για 6 μήνες. Μετά το εξάμηνο ξέρει κανείς πώς διαμορφώνεται και αν είναι μέσα και το πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα παιδιά Θέλω να βάλω internet στο χωριό. Υπάρχει ήδη σύνδεση οτε μόνο για τηλέφωνο. Στη forthnet μου είπαν ότι αν έχω αναλογική γραμμή δεν μπορούν να κάνουν τη σύνδεση. Πώς μπορώ να δω τι σύνδεση έχω; Στη σελίδα του οτε μου έβγαλε ότι υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση μέχρι 2Mbps. Η τιμή για το double play economy είναι 21,9 για 6 μήνες. Μετά το εξάμηνο ξέρει κανείς πώς διαμορφώνεται και αν είναι μέσα και το πάγιο; δεσ εδω http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=843 κοστιζει 24,90 ευρω το μήνα. Προσφορά περιορισμένης διάρκειας. Ισχύει για 12 μήνες και για νέες αιτήσεις μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet. Μετά το πέρας του 12μήνου η τιμή διαμορφώνεται στα 34,90€/ μήνα. αναλογικη γραμμη εννουνε pstn; δεν το περιμενα αυτο να το ακουσω κανουνε αμαν να μαζεψουνε πελατες με φορητοτητα τωρα τι ειναι αυτο; . τι να πω οτι ναναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Στα χωρια,δεν υπαρχει ψηφιακο δικτυο,και ετσι οι κατοικοι,χρεωνονται με την κληση και οχι με χρονοχρεωση,οπως παλια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Στα χωρια,δεν υπαρχει ψηφιακο δικτυο,και ετσι οι κατοικοι,χρεωνονται με την κληση και οχι με χρονοχρεωση,οπως παλια. Δεν υπάρχει πουθενά πλέον αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν υπάρχει πουθενά πλέον αυτό που λες Πριν απο κανα 5άρι χρονια,το ειχα δει στο δικο μου το χωριο,στα ορη και στα ψηλα βουνά.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Πριν απο κανα 5άρι χρονια,το ειχα δει στο δικο μου το χωριο,στα ορη και στα ψηλα βουνά.:p Βάλε και άλλα τόσα, πέραν αυτού, αυτές οι εποχές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αλλά μην χαλάμε άλλο το τοπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ρώτησα στο θέμα της cyta,ρωτάω κι εδώ. μια φίλη κλείνει χρόνο στον οτε τον άλλο μήνα (μάρτιο) και θέλει να φύγει,να πάει στην cyta. Πότε μπορεί να κάνει αίτηση στην cyta ώστε να κερδίσει χρόνο;; και να μην μείνει πολύ χωρίς τηλέφωνο; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 ρώτησα στο θέμα της cyta,ρωτάω κι εδώ. μια φίλη κλείνει χρόνο στον οτε τον άλλο μήνα (μάρτιο) και θέλει να φύγει,να πάει στην cyta. Πότε μπορεί να κάνει αίτηση στην cyta ώστε να κερδίσει χρόνο;; και να μην μείνει πολύ χωρίς τηλέφωνο; Δε θα μείνει χωρίς τηλέφωνο (βασικά μπορεί να συμβεί για ελάχιστες ώρες). Μέχρι να αλλάξει σε cyta θα έχει ΟΤΕ, δε θα κοπεί. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλημέρα παιδιά Θέλω να βάλω internet στο χωριό. Υπάρχει ήδη σύνδεση οτε μόνο για τηλέφωνο. Στη forthnet μου είπαν ότι αν έχω αναλογική γραμμή δεν μπορούν να κάνουν τη σύνδεση. Πώς μπορώ να δω τι σύνδεση έχω; Στη σελίδα του οτε μου έβγαλε ότι υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση μέχρι 2Mbps. Η τιμή για το double play economy είναι 21,9 για 6 μήνες. Μετά το εξάμηνο ξέρει κανείς πώς διαμορφώνεται και αν είναι μέσα και το πάγιο; Μετά το πρώτο 6μηνο πάει στα 26,90 με πάγιο και φπα. Αν θες στείλε μου με pm τον αριθμό να σου πω αν μπορείς να βάλεις ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια καλημερα. εχω 8 μηνες τωρα connx 24αρι με τηλεφωνο οπου πληρωνεις οσο μιλας (δε το χρησιμοποιω καθολου). τους πρωτους 6 μηνες ειχα πολυ καλη προσφορα (15 ευρω το μηνα special offer -5 ευρω απο κινητο κοσμοτε εβγαινα περιπου με 25 ευρω το διμηνο!). ομως ο τελευταιος λογαριασμος μου , ηρθε 119 ευρω! εγκεφαλικο! πηρα τηλεφωνο, κ μ ειπαν οτι πλεον μπηκα στο δευτερο εξαμηνο πακετου κ ειναι κ κατι αναδρομικα κτλ κτλ ! το θεμα ειναι οτι θεωρω με κοροιδεψαν. το 12μηνο μου ληγει στις 6 Ιουνιου, και μου ειπαν αμα θελω να διακοψω πληρωνω 75 ευρω ! τροπος να γλιτωσω αυτα υπαρχει ? πηγαινοντας σε αλλο παροχο μπορει να μου τα καλυψει καπως;? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Οχι. Πληρώνεις κανονικά. Τι θα πει σε κοροιδεψαν; Δεν ήξερες ότι αυτή η τιμή είναι για 6 μηνό και μετά αλλάζει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Οχι. Πληρώνεις κανονικά. Τι θα πει σε κοροιδεψαν; Δεν ήξερες ότι αυτή η τιμή είναι για 6 μηνό και μετά αλλάζει; Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με σταθερό. Εκανα (τηλεφωνικά) 12μηνη ανανέωση με προνομιακή τιμή για 6 μήνες και νορμαλ μετά αλλά μου είχαν πει ότι μόλις κλείσω το 6μηνο να ξαναζητήσω 12μηνη ανανέωση αμέσως και θα πάρω πάλι άμεσα τη χαμηλή τιμή για 6 μήνες ακόμα. Τώρα που έφτασε η λήξη του πρώτου εξαμήνου μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω ανανέωση αν δεν παρέλθει το 12μηνο (και φυσικά αν δεν πληρώσω ακριβά τους επόμενους 6 μήνες). Και ότι πιθανόν να ίσχυαν άλλα όταν έκανα εγώ τη 12μηνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αυτο απο οσο γνωριζω επαψε να ισχυει εδω και καιρο...ανανεωση δηλαδη στο 6μηνο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με σταθερό. Εκανα (τηλεφωνικά) 12μηνη ανανέωση με προνομιακή τιμή για 6 μήνες και νορμαλ μετά αλλά μου είχαν πει ότι μόλις κλείσω το 6μηνο να ξαναζητήσω 12μηνη ανανέωση αμέσως και θα πάρω πάλι άμεσα τη χαμηλή τιμή για 6 μήνες ακόμα. Τώρα που έφτασε η λήξη του πρώτου εξαμήνου μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω ανανέωση αν δεν παρέλθει το 12μηνο (και φυσικά αν δεν πληρώσω ακριβά τους επόμενους 6 μήνες). Και ότι πιθανόν να ίσχυαν άλλα όταν έκανα εγώ τη 12μηνη. Όταν την έκανες την ανανέωση όντως ίσχυε αυτό, αλλά μετά άλλαξε η πολιτική. Πάρε στο 13888 και απαίτησε να ανοίξουν παράπονο (SR) και να ανατρεξουν στην ηχογραφημενη κλήση. Έτσι θα εξυπηρετηθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Θελω να μπω στη σελιδα του ρουτερ(ενα baudtec ,το κλασικο ασπρο που δινει το conn-x) αλλα δεν δεχεται το admin-admin στους κωδικους... Και δεν θυμαμαι να τους εχω αλλαξει... Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Θελω να μπω στη σελιδα του ρουτερ(ενα baudtec ,το κλασικο ασπρο που δινει το conn-x) αλλα δεν δεχεται το admin-admin στους κωδικους... Και δεν θυμαμαι να τους εχω αλλαξει... Καμια ιδεα?? Baudtec T263R1U-A0, B0 & Baudtec T263R1U-A1, B1 Default Εργοστασιακός Κωδικός Πρόσβασης για τον δρομολογητη (Router) είναι: 1234 (απο σελ ΟΤΕ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Baudtec T263R1U-A0, B0 & Baudtec T263R1U-A1, B1 Default Εργοστασιακός Κωδικός Πρόσβασης για τον δρομολογητη (Router) είναι: 1234 (απο σελ ΟΤΕ) Το μοντελο του ρουτερ μου ειναι TW263R4-A2.... Δοκιμασα και το 1234 αλλα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Δεν εννοεις reset το ρουτερ ε? Aπο που γινεται η επαναφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts