Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οτε η χειρότερη εταιρία ήμουν αρκετά χρονιά στον οτε πλήρωνα όλο το πακέτο 75Ε το 2μηνο για 2αρα γραμμή χωρίς λεπτά σε σταθερά γύρο στον ένα χρόνο είχα προβλήματα με αποσύνδεσης ο τεχνικός ήρθε 5-6 φόρες και έλεγε κάτι @@@@ με λίγα λόγια άλλαξα καλώδια μπριζες ρουτερ τηλεφωνική συσκευή και το πρόβλημα ίδιο και ετσι έφυγα πήγα hol με 20Ε εχω γραμμή 6αρα 200 λεπτά σε σταθερά 20 σε κιν και 20 στο εξωτερικό το κυριότερο είναι ότι δεν εχω ούτε μια αποσύνδεση κανένα πρόβλημα άψογη εξυπηρέτηση αντί να παίρνεις εσύ τηλ περνούν αυτοί ααα και η ταχύτητα κληδονει στα 5και ΟΤΕ πάρε το μπουλο

το τελος για νεα συνδεση γραμμης οτε ποσο ειναι; 36 ευρω;

διοτι στην hol μου ειπανε γυρω στα 80 ευρω και δεν το πιστευα.

εγώ πριν ενάμιση μήνα έκανα σύνδεση και μου είπαν 35

οτε η χειρότερη εταιρία ήμουν αρκετά χρονιά στον οτε πλήρωνα όλο το πακέτο 75Ε το 2μηνο για 2αρα γραμμή χωρίς λεπτά σε σταθερά γύρο στον ένα χρόνο είχα προβλήματα με αποσύνδεσης ο τεχνικός ήρθε 5-6 φόρες και έλεγε κάτι @@@@ με λίγα λόγια άλλαξα καλώδια μπριζες ρουτερ τηλεφωνική συσκευή και το πρόβλημα ίδιο και ετσι έφυγα πήγα hol με 20Ε εχω γραμμή 6αρα 200 λεπτά σε σταθερά 20 σε κιν και 20 στο εξωτερικό το κυριότερο είναι ότι δεν εχω ούτε μια αποσύνδεση κανένα πρόβλημα άψογη εξυπηρέτηση αντί να παίρνεις εσύ τηλ περνούν αυτοί ααα και η ταχύτητα κληδονει στα 5και ΟΤΕ πάρε το μπουλο

Και που γινανε αυτα τα φοβερα φιλε μου;Τοοσο καλοι εκει στη hol,ενω οι οτετζηδες σαβουρα,ε;

Μπραβο τους.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

ίσως είμαι λίγο off-topic, αλλά αφορά γενικά το δίκτυο του ΟΤΕ (πάνω στο οποίο πατάνε οι άλλες εταιρείες)

στη περιοχή μου έχει αρχίσει και σκάβει ο οτε όλους τους δρόμους. λογικά θα είναι για vdsl.

σε πολλούς δρόμους έχουν σκάψει μια σχετικά λεπτή λορίδα, ενώ σε αρκετές γωνίες έχουν σκάψει λακούβες, και εγκαθιστούν "κουτιά". δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά...

τεσπα, λογικά όπως είπα θα είναι για vdsl.

αυτό θα βελτιώσει και τις adsl γραμμές (ο κόμβος πχ θα είναι πιο κοντά) ή είναι μόνο για τις νέες vdsl?

Δεν έχει καμία σχέση με τις adsl γραμμές και σίγουρα δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση. Οι εργασίες που γίνονται είναι για να φτάσουν οπτικές ίνες από το εκάστοτε αστικό κέντρο στο KV.

Και που γινανε αυτα τα φοβερα φιλε μου;Τοοσο καλοι εκει στη hol,ενω οι οτετζηδες σαβουρα,ε;

Μπραβο τους.

δεν ξέρω αν το σχόλιο σου είναι ειρωνικό η όχι αλλά ναι οι οτετζηδες και γενικά ο οτε είναι σαβούρα πέρα από την πληρωμή των λογαριασμών έκανα άλλα έξοδα 100 και ευρουλακια γιατι ακουλουθεισα πιστά αυτα που μου ειπε ο τεχνικός και τίποτα δεν έγινε στην τελική άχρηστες βολεμένες σαβούρες

θέλω να σε δω στο μέλλον τι θα λες και τι θα κάνεις, οταν θα εχεις κάποιο τεχνικο πρόβλημα με την Ηολ

Από τεχνικής υποστήριξης τουλάχιστον, η HOL είναι βράστα κι άστα...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Από τεχνικής υποστήριξης τουλάχιστον, η HOL είναι βράστα κι άστα...

Παλι βεβαια με τον οτε θα τα βάλουμε, γιατι αυτός θα παει να φτιάξει την βλάβη της χολ

Παλι βεβαια με τον οτε θα τα βάλουμε, γιατι αυτός θα παει να φτιάξει την βλάβη της χολ

Εγώ μαζί σου! Βλέπω κάθε μέρα στο κατάστημα κόσμο και κοσμάκη που δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τους τεχνικούς της HOL.

Τους τραβολογάνε εβδομάδες ολόκληρες...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

θέλω να σε δω στο μέλλον τι θα λες και τι θα κάνεις, οταν θα εχεις κάποιο τεχνικο πρόβλημα με την Ηολ

πολύ πατριωτικά το πήρες ρε φιλε χαχαχα είσαι κάτι στον οτε?? η άπλα είσαι πιστός στι σαβούρα που πουλάνε?? τουλάχιστον θα συνεχίσω να δίνω 20Ε με βλάβη και όχι 75 στον οτε με βλάβη

Off και on topic ταυτοχρονα!

Ολοι οι τεχνικοι και στον ΟΤΕ και στη HOL και στην Forthnet ειναι τζιμανια και "μαχημια" μην τρελαθουμε! Και οσοι συναναστρεφεστε με εταιριες το ξερετε καλα.

Τωρα για το on call απλως δεν ειναι τεχνικοι εκει μεσα, ενα pdf διαβαζουν και προσπαθουν να εξυπηρετησουν τον κοσμο με FAQ!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν ξερω γιατι κραζετε και τον Οτε και την Χολ ..!

εμενα οσες φορες μου χρειαστηκε να παρω τηλ. το τεχνικο τους τμημα ηταν αψογοι ....!

και ειδικα που κραζετε την ΧΟΛ πιστευω εχει το καλυτερο τμημα εξυπηρετησης ...

μιλησα με την χολ για χαμηλο συγχρονισμο που ημουν (λογο περιοχης εχουν ολοι προβλημα εδω περα)...το δηλωσαμε σαν βλαβη.. την αλλη μερα κιολας ηρθε τεχνικος της χολ να δει την γραμμη και καλα ... το πρωοθησαν για βλαβη στον Οτε ... και την μεθεπομενη μερα πρωι ηρθε τεχνικος του οτε .. εκανε τα κολπα του εκει στα Καφαο ... και ανεβηκα αλλα 4mb ...!

και οσο καιρο ημουν στον ΟΤΕ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα ουτε στην γραμμη ... ουτε με χαμηλο συγχρονισμο ουτε στην εξυπηρετηση τους ...!

και τωρα σε ενα μηνα τελειωνει ο χρονος με την ΧΟΛ ... και γυρναω ΟΤΕ και δεν ξανα φευγω ΠΟΤΕ !!!

;)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Δεν ξερω γιατι κραζετε και τον Οτε και την Χολ ..!

εμενα οσες φορες μου χρειαστηκε να παρω τηλ. το τεχνικο τους τμημα ηταν αψογοι ....!

και ειδικα που κραζετε την ΧΟΛ πιστευω εχει το καλυτερο τμημα εξυπηρετησης ...

μιλησα με την χολ για χαμηλο συγχρονισμο που ημουν (λογο περιοχης εχουν ολοι προβλημα εδω περα)...το δηλωσαμε σαν βλαβη.. την αλλη μερα κιολας ηρθε τεχνικος της χολ να δει την γραμμη και καλα ... το πρωοθησαν για βλαβη στον Οτε ... και την μεθεπομενη μερα πρωι ηρθε τεχνικος του οτε .. εκανε τα κολπα του εκει στα Καφαο ... και ανεβηκα αλλα 4mb ...!

και οσο καιρο ημουν στον ΟΤΕ ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα ουτε στην γραμμη ... ουτε με χαμηλο συγχρονισμο ουτε στην εξυπηρετηση τους ...!

και τωρα σε ενα μηνα τελειωνει ο χρονος με την ΧΟΛ ... και γυρναω ΟΤΕ και δεν ξανα φευγω ΠΟΤΕ !!!

;)

Κι εγω,δεν εχω παραπονα με του οτετζηδες.Πολυ γρηγορη ανταποκριση καθε φορα που τη χρειαστηκα,

Κοσμοτε,100Mbps.

εγώ δυστυχώς έχω τα παράπονα μου με τους τεχνικούς του ΟΤΕ. με ταλαιπωρήσανε για κανενα 2μηνο μέχρι να φτιάξουν κάτι στο περιστέρι όπου ειναι το γραφειο.

Ισχύει ότι στο oteshop μπορείς να πάρεις συσκευή με δοσεις και χρεωση στον λογαριασμό του τηλεφώνου(ΟΤΕ);Εχει πάρει κανείς με αυτό το τροπο και αν ζητάνε δικαιολογητικά;οποίος ξέρει..

εγώ δυστυχώς έχω τα παράπονα μου με τους τεχνικούς του ΟΤΕ. με ταλαιπωρήσανε για κανενα 2μηνο μέχρι να φτιάξουν κάτι στο περιστέρι όπου ειναι το γραφειο.

έπεσες σε παλιάς σχολή τεχνικούς ("θα κεράσεις καφεδάκι αφου θα σου φτιάξω τη γραμμή :wacko:")

λοιπον παιδια,

θελω να βαλω τηλεφωνο και ιντερνετ στο σπιτι μου (εκανα αιτηση στον οτε με σκοπο να μου βαλουν γραμμη και να παω σε αλλο παροχο αμεσως). Δεν εχει μπει ξανα τηλεφωνικη γραμμη στο συγκεκριμενο μερος. Πηγα εκανα αιτηση για νεα γραμμη στον οτε, ηρθαν και κοιταξαν και μου ειπαν οτι απεχω 350 μετρα απο την κολωνα-παροχη που μπορουν να με συνδεσουν. Ετσι μου ειπαν πως αν θελω τηλεφωνο θα πρεπει να πληρωσω εγω τις κολωνες τα εργατικα κτλ. Μου ειπαν πως ανα 40 μετρα μπαινει κολωνα και πως στο περιπου ειναι 170 ευρω η μια.

Επισης,υπαρχει μια κολωνα η οποια ειναι στα 200 περιπου μετρα απο μενα αλλα μου λενε πως δεν μπορουν να παρουν απο εκει γιατι δεν εχει υπογειο δικτυο-δεν μπορει να μπει αλλη γραμμη κατι τετοιο.

Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?

Αν υποθεσουμε οτι αυτα τα ποσα που μου ειπε ο τεχνικος ισχυουν τοτε για να βαλω γραμμη θα πρεπει να πληρωσω 1,500 ευρω πανω κατω για τις κολωνες +80 ευρω το τελος ενεργοποιησης.

Μου ακουγοντε πολυ τρελα αυτα τα ποσα...Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινετε?Ξερετε αν οντως ισχυουν αυτα?

Καπου ειχα διαβασει πως για τα πρωτα 200 μετρα δεν χρεωνεσε.

λοιπον παιδια,

θελω να βαλω τηλεφωνο και ιντερνετ στο σπιτι μου (εκανα αιτηση στον οτε με σκοπο να μου βαλουν γραμμη και να παω σε αλλο παροχο αμεσως). Δεν εχει μπει ξανα τηλεφωνικη γραμμη στο συγκεκριμενο μερος. Πηγα εκανα αιτηση για νεα γραμμη στον οτε, ηρθαν και κοιταξαν και μου ειπαν οτι απεχω 350 μετρα απο την κολωνα-παροχη που μπορουν να με συνδεσουν. Ετσι μου ειπαν πως αν θελω τηλεφωνο θα πρεπει να πληρωσω εγω τις κολωνες τα εργατικα κτλ. Μου ειπαν πως ανα 40 μετρα μπαινει κολωνα και πως στο περιπου ειναι 170 ευρω η μια.

Επισης,υπαρχει μια κολωνα η οποια ειναι στα 200 περιπου μετρα απο μενα αλλα μου λενε πως δεν μπορουν να παρουν απο εκει γιατι δεν εχει υπογειο δικτυο-δεν μπορει να μπει αλλη γραμμη κατι τετοιο.

Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?

Αν υποθεσουμε οτι αυτα τα ποσα που μου ειπε ο τεχνικος ισχυουν τοτε για να βαλω γραμμη θα πρεπει να πληρωσω 1,500 ευρω πανω κατω για τις κολωνες +80 ευρω το τελος ενεργοποιησης.

Μου ακουγοντε πολυ τρελα αυτα τα ποσα...Υπαρχει κατι που μπορειτε να μου προτεινετε?Ξερετε αν οντως ισχυουν αυτα?

Καπου ειχα διαβασει πως για τα πρωτα 200 μετρα δεν χρεωνεσε.

ρωτησες σε αλλον παροχο; επισης το να βαλεις στικακι για το ιντερνετ αλλα και βονταφον σταθερο τηλεφωνο δεν το εχεις σκεφτει; . Αυτη ειναι η μοναδικη λυση για μενα που μπορω να σου δωσω. Τωρα αμα εχεις κανενα γωνστο που εχει ασυρματο wifi και να μπορειτει να μοιραστειτε τα εξοδα και αυτο ειναι μια λυση για το ιντερνετ αλλα για την ομιλια αναγκαστηκα vodafone για το σπιτι που εχει με 5 ευρω νεα γραμμη χωρις καποιο προγραμμα και ειναι το πιο φθηνο αυτο ή κοιτα στο κοσμοτε για το σπιτι . αυτα , ισως για να μην μπορει ο οτε να μην μπορει να εχουνε και οι αλλοι παροχοι. Σε ποια περιοχη εισαι; .

δεν μπορω να παω σε αλλο παροχο, πρεπει πρωτα να μου περασει γραμμη ο οτε. το στικακι το εχω σκευτει για το νετ, οχι οτι με καλυπτει... Σταθερο δεν μπορω να βαλω.

Αμα επιανα σημα wifi τοτε θα μπορουσα να βαλω και εγω χωρις να πληρωσω τιποτα...

μα δεν ειναι το θεμα μου τα χρηματα του καθε προγραμματος! το θεμα μου ειναι τα χρηματα για να μπει η γραμμη!

δεν μπορω να παω σε αλλο παροχο, πρεπει πρωτα να μου περασει γραμμη ο οτε. το στικακι το εχω σκευτει για το νετ, οχι οτι με καλυπτει... Σταθερο δεν μπορω να βαλω.

Αμα επιανα σημα wifi τοτε θα μπορουσα να βαλω και εγω χωρις να πληρωσω τιποτα...

μα δεν ειναι το θεμα μου τα χρηματα του καθε προγραμματος! το θεμα μου ειναι τα χρηματα για να μπει η γραμμη!

Aρα,αλλαζεις σπιτι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Οι γείτονες το πιο πιθανον να θελουν αλλα κανουν τους δυσκολους και περιμενουν να βαλει "ο τυχερός" και να συνδεθουν τσάμπα! εχει τυχει αυτο πολλες φορες...

για τις κολωνες καποτε διάβασα το παρακάτω...

"Aν είσαι μέχρι 200μ από το τελευταίο BOX (box θεωρήται το κουτί που τερματίζει το υπόγειο δύκτιο, τα άλλα λέγονται μπουάτ) δεν πληρώνεις τίποτα. Από κει και πέρα πληρώνεις ό,τι αναλογεί στα πέραν των 200. Υπολόγιζε μπακάλικα 2,5 - 3 Ε το μέτρο.

Hint: Καλό είναι να έχεις έξω από το σπίτι σου στυλίσκο και για ΟΤΕ, ώστε 1 κολώνα να τη γλυτώσεις ;)"

αλλα επειδη εδω τα πραματα αλλαζουν καθε μερα, το καλυτερο ειναι να απευθυνθεις σε ενα καταστημα του Οτε και να τους ρωτησεις...το θεωρω καλυτερο απο την τηλεφωνικη επικεινωνία.

ναι αυτο το ειχα διαβασει και εγω.σε αυτο βασιζομαι.

οπως ειπα, δεν πηρα τηλεφωνο, ηρθαν και το ειδαν και πηγα και επανειλημενα στον οτε και μιλησα.

αυτα που εξηγω πιο πανω, αυτα μου ειπαν.

φυσικα δεν κανανε λογο ουτε για τα 200 μετρα δωρεαν.