Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

36 euro γράφει και είναι σβησμένο, δεν το είδες; :rolleyes:

Σε μενα το λες; ακομα δεν το βλεπω:X

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

ευχαριστω! στο δικο μου λινκ δεν το εβγαζε ετσι!!

Εδώ και μερικές μέρες (από τις 11/5) ξαφνικά και χωρίς να έχω κάνει κάτι στον Η/Υ, η ταχύτητα του conn-x έπεσε στα μισά.

Δηλαδή από 1.22 Kib/sec (όπως δείχνει ο jdownloader) κατέβηκε στα 580 Kib/sec. Κάποιες μάλιστα φορές έπαιζε μεταξύ 40-400 Kib/sec.

Κάλεσα τις βλάβες και με ενημέρωσαν αφού το κοίταξαν ότι δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.

Τους ξανακάλεσα μετά από 2-3 μέρες και αναμένω απάντησή τους.

Την ώρα μάλιστα που δήλωνα βλάβη, το πρόγραμμα έδειχνε ότι έπιασε 1,17Kib/sec ! !

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με conn-x στο Κέντρο ΑΡΥΣ;

Σκέφτομαι ακόμα και να αλλάξω πάροχο και να πάω Wind ή Cyta!:(

και να αλλάξεις εταιρία μπορεί να έχεις τα ίδια προβλήματα. καλό θα ήταν να βρεις το πρόβλημα και αν νομίζεις ότι καλύτερο θα ήταν σε άλλη εταιρία τότε κάνε τη μετάβαση. θα αποφύγεις και τις υψηλές τιμές του ΟΤΕ

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει πρόβλημα το download source που προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις; Πάντως για την αλλαγή παρόχου που λες, έχεις κλείσει 12μηνο στον ΟΤΕ ή θα φας κάνα τέλος διακοπής στο κεφάλι. Δεν είναι και λίγα τα ρημάδια.
Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

12μηνο έχω κλείσει, αλλά εκείνο που με προβληματίζει είναι αυτό που έγραψα πιό πάνω: "Την ώρα μάλιστα που δήλωνα βλάβη, το πρόγραμμα έδειχνε ότι έπιασε 1,17Kib/sec ! !"

Κατι έχω διαβάσει για traffic share, που σου μειώνει την ταχύτητα, ισχύει κάτι τέτοιο;

Πριν από λίγο μίλησα στο 13888 και την ώρα που μιλάγαμε, έκαναν reset και έπιασε τα 1.17!

Τι να πω τώρα; Μάλλον κάνουν traffic shaping.

καλά αυτή η τακτική θέλει κράξιμο. δεν γίνεται να πληρώνεις μία συγκεκριμένη ταχύτητα και να παίρνεις χαμηλότερη.

μπορούμε να το δούμε και με άλλο τρόπο αν ο οτε χρησιμοποιεί traffic shaping.

καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το double play του οτε και αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι ότι στις τιμές που λένε είναι και το πάγιο μέσα; θελώ να πω είναι τελική τιμη; ευχαριστώ

Ναι, συμπεριλαμβάνεται το πάγιο.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το double play του οτε και αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι ότι στις τιμές που λένε είναι και το πάγιο μέσα; θελώ να πω είναι τελική τιμη; ευχαριστώ

εχει μέσα το πάγιο αλλά δεν έχει μέσα αναγνώριση κτλ. πάρε ρώτα καλύτερα να σου πουν την τελική που θα έχεις γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως αν στυριχθείς στις διαφημίσεις.

... and Justice for ... ALL ...

Μόνο η αναγνώριση δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Είναι 2,46 ευρώ το δίμηνο και είναι απαράδεκτο που εν έτει 2012 τη χρεώνουν ακόμη!

εχει μέσα το πάγιο αλλά δεν έχει μέσα αναγνώριση κτλ. πάρε ρώτα καλύτερα να σου πουν την τελική που θα έχεις γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως αν στυριχθείς στις διαφημίσεις.

Πολύ σωστό γιατί οι συγκεκριμένες διαφημίσεις του οτε είναι όλο ασάφειες ..

Όντως καλά θα είναι όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι να ρωτάμε πρώτα..

Μόνο η αναγνώριση δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Είναι 2,46 ευρώ το δίμηνο και είναι απαράδεκτο που εν έτει 2012 τη χρεώνουν ακόμη!

Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι κοστίζει παραπάνω η αναγνώριση και την χρεώνουν παραπάνω. Για κάτι τέτοια έφυγα τρέχοντα με την πρώτη ευκαιρία

Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

γραμμη 2 mbps στα 25 ευρω με φπα... απαραδεκτοι:ninja:

και μια εβδομαδα δεν ειχα ιντερνετ και η εξυπηρετηση τους ηταν απαραδεκτη. με επαιρναν τηλ. στο σταθερο [ενω τους ειχα δωσει το κινητο μου], επαιρναν σε αλλες ωρες που δεν μπορουσα να μιλησω κ αναγκαζομουνα να τους παρω εγω για να μου πουν οτι θα το δουν κ θα με ξαναπαρουν... αυτο γινοταν για μια εβδομαδα,τελικα δεν εμαθα τι ειχε γινει κ ενα πρωι ηρθε το ιντερνετ...

Keep The Scene UP...

τις παλιές κακές συνήθειες του ο οτε δεν μπορεί να τις ξεχάσει

γραμμη 2 mbps στα 25 ευρω με φπα... απαραδεκτοι

Η ΗΟL έχει βγάλει πακέτο 24ρι full DP στα 23, η Wind μαζί με κινητά στα 33 και η Forthnet με προπληρωμή σου δίνει internet 24ρι με 18 ευρώ....εγώ απορώ με όσους μένουν στον ΟΤΕ.

Η ΗΟL έχει βγάλει πακέτο 24ρι full DP στα 23, η Wind μαζί με κινητά στα 33 και η Forthnet με προπληρωμή σου δίνει internet 24ρι με 18 ευρώ....εγώ απορώ με όσους μένουν στον ΟΤΕ.

...αλλα αμα απολυσει τους μισους,για να ριξει το κοστος και να μπορει να μειωσει τις τιμες,θα ξεσηκωθει το συμπαν.Η μηπως δεν ειναι ετσι;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μην απορείς, μένουν στον ΟΤΕ άτομα σαν και 'μένα, που ενώ εδώ και 4 χρόνια ήμουν στη hol και ήμουν υπερευχαριστημένη τώρα αναγκάζομαι να γυρίσω στον ΟΤΕ γιατί μετακομίζω σε ένα προάστιο της Λαμίας (σε απόσταση 6 χλμ. από το κέντρο) και κανένας εναλλακτικός πάροχος δεν έχει δίκτυο εκεί. Οπότε με βαριά καρδιά γυρίζω στον ΟΤΕ και στις τιμές του, που ουδεμία σχέση έχουν με τον ανταγωνισμό. Θεωρώ ότι ο ΟΤΕ σε ένα και μόνο σημείο έχει πλεονέκτημα, στο εύρος του δικτύου του.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr