mol Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 υπαρχει κατι αντιστοιχο στον ΟΤΕ οπως το 2play της φορθνετ? δηλαδη θελω: απεριοριστο νετ (οχι απαραιτητα 24mbps, βολευομαι και με 8), απεριοριστες κλησεις στο εσωτερικο, απεριοριστες κλησεις στο εξωτερικο, 1 ωρα δωρεαν προς κινητα τηλεφωνα. στον ΟΤΕ ποσο κοστιζουν ανα μηνα ολα αυτα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 υπαρχει κατι αντιστοιχο στον ΟΤΕ οπως το 2play της φορθνετ? δηλαδη θελω: απεριοριστο νετ (οχι απαραιτητα 24mbps, βολευομαι και με 8), απεριοριστες κλησεις στο εσωτερικο, απεριοριστες κλησεις στο εξωτερικο, 1 ωρα δωρεαν προς κινητα τηλεφωνα. στον ΟΤΕ ποσο κοστιζουν ανα μηνα ολα αυτα? ευχαριστω Το πακέτο που θέλεις κοστίζει 45,50€/μήνα και το πάγιο συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσό. Το μόνο που δεν θα έχεις είναι οι διεθνής κλήσεις. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 θα ηθελα και εθνικες κλησεις στο πακετο... αρα παμε για πολυ πανω απο 55-60€ το μηνα. δε μπορω να τα διαθεσω και ετσι μενω στη φορθνετ. ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ο μόνος λόγος για να φύγεις Απο Forthnet θα ήταν αν δεν έπαιζε καλά το ιντερνετ στην περιοχή σου ή είσαι πολύ μακρυά απο dslam. Στη δική μου περίπτωση συντρεχαν και οι 2 λόγοι: ειδικά το βράδυ μεταξύ 6-12 σερνοταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 εχω καποια θεματακια με το νιτερνετ, αλλα ενταξει. προσπαθω να τα παλεψω. αποσταση απο το dslam εχω αρκετη. συγχρονιζω στη μιση ταχυτητα(και παραπακτω) απο οτι υποσχεται η φορθνετ(24mbps). ο μονος λογος που θελω να φυγω ειναι η αξιοπιστια του ιντερνετ. οι ολιγολεπτες/ολιγοδευτερολεπτες διακοπες του ιντερνετ με απωθουν μακρυα απο την εταιρια. καθομαι κυριως για τα ~40€/μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 οπότε το θέμα είναι πόσο σημαντική είναι η τηλεφωνία... ο ΟΤΕ σπάνια πέφτει από τις ταχύτητες που δίνει, αν και τις τελευταίες μέρες με την επιστροφή του κόσμου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει 1 θεματάκι. Διακρίνω κάποια πτώση στις ταχύτητες και δεδομένου ότι συγχρονίζω με το ζόρι στα 5 mbps και δεν ασχολούμαι με το downloading καθόλου, το θεωρώ απαράδεκτο να πηγαίνω πιο κάτω και να έχω προβλήματα στο κατέβασμα ιστοσελίδων και στη χρήση του skype. Αν συνεχίσει το θέμα και δεν βελτιωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, με βλέπω να ξαναγυρνώ στη forthnet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sastros Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα για δεύτερη τηλεφωνική γραμμή σε σύνδεση PSTN ΟΤΕ (που έχει ADSL) όπως στη forthnet ...? (Εννοώ χώρις να χρειαστεί να κάνει εγκατάσταση δεύτερης τηλεφωνικής σύνδεσης ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα για δεύτερη τηλεφωνική γραμμή σε σύνδεση PSTN ΟΤΕ (που έχει ADSL) όπως στη forthnet ...? (Εννοώ χώρις να χρειαστεί να κάνει εγκατάσταση δεύτερης τηλεφωνικής σύνδεσης ...) Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sastros Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Θέλω να έχω δεύτερη γραμμή σταθερού στο σπίτι ... κυρίως για εισερχόμενες κλήσεις (ακόμη και ως voip- αλλά να είναι ευκολη στη χρήση , χωρίς παρεμβολή pc) , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Θέλω να έχω δεύτερη γραμμή σταθερού στο σπίτι ... κυρίως για εισερχόμενες κλήσεις (ακόμη και ως voip- αλλά να είναι ευκολη στη χρήση , χωρίς παρεμβολή pc) , Μπορείς να έχεις με μια τηλεφωνική σύνδεση αυτό που ζητάς. Και η λύση είναι να βάλεις ατ λεγόμενα "φιλτράκια" πίσω από κάθε συσκευή που συνδέεται με πρίζα τηλεφώνου. Αν κατάλαβα καλά.:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Ναι βγήκε προσφορά και δίνει τα παραπάνω για 6 μήνες και μετά χρεώνεται με την παλιά χρέωση τους υπόλοιπους 6μήνες. Ισχύει για συμβόλαια με ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία για 12μήνες. Edited October 6, 2010 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Για τα 24 mbps η τιμή είναι στα 14,90 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Κάποιο link να τσεκάρουμε όλες τις επιλογές που έχουμε........:O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack01 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το Conn-X κι εγώ και ώρες ώρες κολλάει πάρα πολύ στα καλά καθούμενα μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Το Conn-X κι εγώ και ώρες ώρες κολλάει πάρα πολύ στα καλά καθούμενα μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος τι να κάνω; Πολλά μπορείς να κάνεις...... αρχικά μια επανεκκίνηση του υπολογιστή, μετά ίσως μια διαγραφή των cookies...... Από τη μεριά του router μπορείς να το κάνεις μια επανεκκίνηση κι αυτό ή στη χειρότερη περίπτωση ένα hard reset...... κοίταξε και για καμιά αναβάθμιση του firmware του BaudTec(αν αυτό έχεις)...... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jack01 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Τίποτα δεν έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Όταν λες κολλάει, τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Αν κανω αιτηση για νεα τηλεφωνικη γραμμη χωρις καποιο πακετο ομιλιας ήνετ,μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας σε παροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Αν κανω αιτηση για νεα τηλεφωνικη γραμμη χωρις καποιο πακετο ομιλιας ήνετ,μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας σε παροχο? Τι ακριβώς θέλεις να κανείς; Απο ΟΤΕ να πας σε άλλον πάροχο; Η κατευθείαν να βάλεις νέα γραμμή τηλεφώνου Εκτός ΟΤΕ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Βασικα θελω νεα γραμμη.Εκανα αιτηση για νεα αριθμοδοτηση σε παροχο αλλα ακομα περιμενω κ κουραστηκα διοτι χρειαζομαι νετ επειγοντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Αν κανω αιτηση για νεα τηλεφωνικη γραμμη χωρις καποιο πακετο ομιλιας ήνετ,μετα απο ποσο καιρο μπορω να κανω αιτηση φορητοτητας σε παροχο? Αν ισχύει ότι ίσχυε πριν ένα χρόνο περίπου, μπορείς να κάνεις αίτηση φορητότητας μετά από έξι μήνες. Βασικα θελω νεα γραμμη.Εκανα αιτηση για νεα αριθμοδοτηση σε παροχο αλλα ακομα περιμενω κ κουραστηκα διοτι χρειαζομαι νετ επειγοντως Όταν βιάζεσαι δεν ανακατεύεσαι με εναλλακτικούς παροχείς, πας κατευθείαν στη πηγή και μετά ανάλογα πράττεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 λοιπον παιδες εφαγα πακετο.ηρθε τεχνικος του οτε κ λεει οτι δεν μπορει να φτιαξει το θεμα με τις αποσυνδεσεις που εχω γιατι πρεπει ναρθει ηλεκτρολογος να καθαρισει το καλωδιο απτο κουτι του οτε μεχρι το σπιτι μου.τι παιζει εδω?ποσο παει το μαλι? ειναι καινουρια συνδεση κ μπορω να κανω παραχωρηση συμβολαιου για 3 μερες ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 λοιπον παιδες εφαγα πακετο.ηρθε τεχνικος του οτε κ λεει οτι δεν μπορει να φτιαξει το θεμα με τις αποσυνδεσεις που εχω γιατι πρεπει ναρθει ηλεκτρολογος να καθαρισει το καλωδιο απτο κουτι του οτε μεχρι το σπιτι μου.τι παιζει εδω?ποσο παει το μαλι? ειναι καινουρια συνδεση κ μπορω να κανω παραχωρηση συμβολαιου για 3 μερες ακομα. Εάν εννοείς Απο το κάφαο μέχρι το Σπιτι σου νομίζω Είναι Δουλεια του ΟΤΕ. Εάν Πάλι η Δουλεια βρίσκεται μέσα στο Σπιτι σου και γενικά μέσα στην αυλή ας το πω Τότε Είναι Δουλεια δίκια σου να βρεις ηλεκτρολόγο και να το φτιάξει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εκανα τελικά αίτηση στον ΟΤΕ.Υπάρχει περίπτωση να μην έχει διαθέσιμες θυρες και ο ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εκανα τελικά αίτηση στον ΟΤΕ.Υπάρχει περίπτωση να μην έχει διαθέσιμες θυρες και ο ΟΤΕ? και να μην εχει θα σου βρει! η θα βαλει νεες θυρες! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts