rigasnic Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Όχι, οι κόμβοι είναι του ΟΤΕ και πάνε και συστεγάζονται εκεί ή λίγο πιο δίπλα τα μηχανήματα των άλλων παρόχων. Δηλαδή η απόσταση σε σένα δε θα αλλάξει. Θα αλλάξει το DSLAM και άντε και λίγα μέτρα καλώδιο και η μάρκα του εξοπλισμού. Γνώμη μου είναι να κάτσεις εκεί που είσαι αν δεν έχεις άλλα προβλήματα. Τα 24mbps δεν είναι εγγυημένα και με τα 12 αν όντως δουλεύουν καλά πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 24 mbps δεν μπορει να πιασει καμια γραμμη απο τον ΟΤΕ. Το μεγιστο ειναι 18 για να μην σας λενε και ψεματα κιολας Γιατί να μην μπορεί να πιάσει? Αν είσαι στα 100-200 μέτρα απόσταση (καλωδιακή και όχι χιλιομετρική όμως) γιατί να μην συγχρονίσεις στα 24? Για την ακρίβεια στα 23998. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freerider88 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Γιατί να μην μπορεί να πιάσει? Αν είσαι στα 100-200 μέτρα απόσταση (καλωδιακή και όχι χιλιομετρική όμως) γιατί να μην συγχρονίσεις στα 24? Για την ακρίβεια στα 23998. Θεωριτικα ειναι δυνατον , πρακτικα ειναι αδυνατον εκτος και αν μενεις πανω απο κεντρο του ΟΤΕ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 στο γραφειο που κλειδωνω στα 23997, δεν μενω ΠΑΝΩ στον ΟΤΕ! :P Στα 200-300 μετρα ειναι το κεντρο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 κάνω σήμερα το τεστ διαθεσιμότητας στο οτενετ.γρ και βλέπω έκπληκτος Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας στις ταχύτητες: 2Mbps , 8Mbps , 24Mbps Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα conn-x TV στην περιοχή σας. Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2009 01:00:49 παίρνω τηλ και μου λένε έχετε μόνο μέχρι 8 στη γραμή σας :mad: κανει λάθος το τεστ; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Στο τηλέφωνο υπάρχει περίπτωση να έκριναν ότι ναι μεν στην περιοχή σου λειτουργεί 24mbps, αλλά εσύ είσαι μακριά από τον κόμβο και δε θα δουλέψει, οπότε σου είπαν μέχρι 8. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδια και με 8αρα συνδεση δεν λειτουργει το connx tv? Γιατι στον φιλο ειπαν πως δεν ειναι διαθεσιμο? Εχω εναν φιλο που βλεπει connx tv με 8αρα απροβληματιστα! Μηπως φταιει η περιοχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Γιατι απλα δεν παρεχεται σε ολες τις περιοχες τις Ελλαδος. Ακομα και με 2αρα απ'οσο διαβαζω διατιθεται. Με 8αρα ΣΙΓΟΥΡΑ. Απλως δεν υποστηριζεται η περιοχη ακομα.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Στο τηλέφωνο υπάρχει περίπτωση να έκριναν ότι ναι μεν στην περιοχή σου λειτουργεί 24mbps, αλλά εσύ είσαι μακριά από τον κόμβο και δε θα δουλέψει, οπότε σου είπαν μέχρι 8. Ναι αυτό μου είπε. Στη forthnet γράφει: Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL: Στην περιοχή σας είναι διαθέσιμες οι ταχύτητες έως 8192 εκτός ιδιόκτητου δικτύου Forthnet Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Αναμενόμενη κάλυψη: 25/11/2009 ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (Ζώνη 6) Άν περιμένω μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχω 24αρα στη forthnet ή θα είναι το ίδιο με την 8αρα του ΟΤΕ; Εδώ και 3 χρόνια χρησιμοποιώ 2αρα forthnet και δεν έχω κανένα σοβαρό παράπονο. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Μετα απο δυο χρονια παραμονης στην οτενετ αποφασισαν αλαγη παροχου. το ερωτημα ωστοσο ειναι το εξης ...το μειλ που ειναι @otenet.gr παυει να ισχυει ή θα μπορει να το βλεπει κανονικα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Ναι, μπορεί να τα χρησιμοποιεί και τα δωρεάν μηνύματα που δίνει! Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος, γιατί το είχα διαβάσει στο adslgr και δεν είναι από προσωπική εμπειρία. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Μετά από 1 χρόνο χωρίς ADSL (από τότε που έκλεισε η altec...) πήγα και πήρα -με κλειστά μάτια- ένα conn-x 2 Mbps. Και ελπίζω μα πάνε όλα καλά... Μπρρρρ... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Μετα απο δυο χρονια παραμονης στην οτενετ αποφασισαν αλαγη παροχου. το ερωτημα ωστοσο ειναι το εξης ...το μειλ που ειναι @otenet.gr παυει να ισχυει ή θα μπορει να το βλεπει κανονικα? Για 6 μηνες θα λειτουργει. Μερικες περιπτωσεις κρατησαν παραπανω... αλλα δεν γνωριζω τον λογο .. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 οι 6 μηνες που λες ειναι κατι "επισημο"? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Συμφωνα με την ΕΕΤΤ ειναι 6 μηνες. Ετσι μου ειπαν απο την ΟΤΕΝΕΤ και αλλοι γνωστοι μου, παλια οταν πηγα να κοψω την τοτε συνδεση μου. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Μετά από 1 χρόνο χωρίς ADSL (από τότε που έκλεισε η altec...) πήγα και πήρα -με κλειστά μάτια- ένα conn-x 2 Mbps. Και ελπίζω μα πάνε όλα καλά... Μπρρρρ... :cry: Γιατί να μη πάνε. Εγώ, σε δυο σπίτια,την έχω ένα+ χρόνο πριν κλείσει η altec (φαινόταν ότι ήταν μπακάλικο και πρόλαβα να διακόψω) και περίπου 4 σε εταιρεία και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το εγκατέστησα και από τότε δε ξανά ασχολήθηκα. :) ... το ερωτημα ωστοσο ειναι το εξης ...το μειλ που ειναι @otenet.gr παυει να ισχυει ή θα μπορει να το βλεπει κανονικα? Σε 6 μήνες θα απενεργοποιηθεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Παιδια καλησπερα Εχω μια συνδεση 8ρα. Διαπιστωσα στον ενα μηνα που την εχω οτι σπανιοτατα κατεβαζω πανω απο 200-220ΚΒ/sec. Τσεκαρα το μοντεμ και ειναι κλειδωμενο γυρω στα 6,5-7000kbps. Τωρα το θεμα ειναι οτι μου ειπαν στον ΟΤΕ οτι βλαβη δηλωνεται ΜΟΝΟΝ οταν για 2ρα = η download ταχυτητα πεφτει κατω απο τα 30-35 ΚΒ/SEC για 8ρα = -=- -=- -=- 120-125ΚΒ/SEC για 24ρα = -=- -=- -=- 370ΚΒ/SEC Ποια ειναι τα σχολια σας? Ο αδεφος μου που ειναι Βοστωνη, εχει 2ρα συνδεση και κατεβαζει με τις ιδιες ταχυτητες που κατεβαζω και εγω που εχω 8ρα....καλο ε? Οσο για το download το μετρησα απο το site του ΟΤΕ που εχει αρχειακια διαφορων μεγεθων απο 1ΜΒ μεχρι 1GB για να τσεκαρεις ευχαριστω Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Δωσε μας στατιστικα του ρουτερ σου. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Κοίτα.. και εγώ με 2άρα σύνδεση Conn-X η ταχύτητα που συνήθως κατεβάζω είναι γύρω στα 220. Μάλλον στην περιοχή σου θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν θα είχαν ελέγξει σωστά την γραμμή σου. Πες τους να το ελέγξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Δωσε μας στατιστικα του ρουτερ σου. Internet Settings ADSL Status Connected Data Rate Down/Up 6463/381(Kbps) WAN MAC address 00-1C-DF-7B-DC-48 Connection Type PPPoA Subnet mask 255.0.0.0 Wan IP 94.66.14.216 Default gateway 80.106.108.40 DNS Address 195.170.0.1 Features UPnP Enabled Firewall Enabled WLAN MAC Address 00-1C-DF-7B-DC-47 Wireless Enabled Mode Mixed (11b+11g) ESSID Broadcast Enabled SSID Belkinthebest Channel Auto Security Enabled Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Internet Settings ADSL Status Connected Data Rate Down/Up 6463/381(Kbps) WAN MAC address 00-1C-DF-7B-DC-48 Connection Type PPPoA Subnet mask 255.0.0.0 Wan IP 94.66.14.216 Default gateway 80.106.108.40 DNS Address 195.170.0.1 Features UPnP Enabled Firewall Enabled WLAN MAC Address 00-1C-DF-7B-DC-47 Wireless Enabled Mode Mixed (11b+11g) ESSID Broadcast Enabled SSID Belkinthebest Channel Auto Security Enabled Οχι ακριβως αυτα. Καπου λεει για Snr / Attenuation κτλ. Πιο ρουτερ εχεις; (το PPPoA καλυτερα βαλτο PPPoE) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Οχι ακριβως αυτα. Καπου λεει για Snr / Attenuation κτλ. Πιο ρουτερ εχεις; (το PPPoA καλυτερα βαλτο PPPoE) Φιλε Doganos, Εχω ενα BELKIN. To snr, attenuation δυστυχως δεν τα εντοπισα πουθενα. Γιατι προτεινεις το PPPoE? O OTE μου εδωσε το PPPoA. Λες να τρεξει ποιο γρηγορα ετσι? Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Οχι δεν εχει να κανει με την "γρηγοραδα" απλως εαν εχεις 8αρα "καλυτερα" ειναι στο PPPoE. Σιγουρα θα υπαρχει καπου αυτα τα στατιστικα. Δεν ειχα ποτε τετοιο ρουτερ για να σου πω. Ψαξε καλυτερα. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Οχι δεν εχει να κανει με την "γρηγοραδα" απλως εαν εχεις 8αρα "καλυτερα" ειναι στο PPPoE. Σιγουρα θα υπαρχει καπου αυτα τα στατιστικα. Δεν ειχα ποτε τετοιο ρουτερ για να σου πω. Ψαξε καλυτερα. :) Οταν γυρισω σπιτι θα το ψαξω πιο καλα και θα σε ενημερωσω. Ελπιζω να μην την κανεις για εκλογες:lol::lol: Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Παιδιά καλημέρα. Στο σπίτι μου (Αλεξάνδρεια Ημαθίας), έχω σύνδεση Cyta 2Play 2Mbps και θέλω να περάσω σε πακέτο μεγαλύτερης ταχύτητας. Η μόνη διαθέσιμη είναι τα 12Mbps αλλά και πάλι σκέφτομαι να δώσω κάτι πραπάνω και να έχω σύνδεση ΟΤΕ στα 24Mbps μέγιστο. Το θέμα είναι πως κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος της Cyta στην Αλεξάνδρεια, μου είπε ότι όσοι έβαλαν ConnX στα 24Mbps, διέκοψαν τη σύνδεση και πήγαν στη Cyta με 12Mbps γιατί όπως ισχυρίζεται, το τοπικό δίκτυο του ΟΤΕ δεν υποστηρίζει ταχύτητες πέραν των 8-10Mbps, άρα είτε έχεις 12ρα σύνδεση, είτε 24ρα το ίδιο είναι από άποψη download. Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Είναι όντως πιθανό να μην έχει ο ΟΤΕ δίκτυο για ταχύτητες άνω των 12Mpbs; Σημειωτέον ότι μένω λίγα μέτρα από το κτίριο του ΟΤΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts