ALR Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αν ο κολλητός σου ήξερε, τότε πολύ απλά χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν είναι κολλητός σου :O Αν δεν ήξερε τότε έκανες ένα λάθος και τώρα απλώς αντιμετωπίζεις τις συνέπειες. Και στην πρώτη περίπτωση έκανες λάθος που δεν κινήθηκες γρήγορα αλλά μη σε απασχολεί καθόλου μιας και στην ζωή δεν γίνονται και πολλά πράγματα τυχαία ;) Αν ισχύει η πρώτη περίπτωση, πήγαινε στο πάρτυ, πάρε μια μπύρα, κούνα την και άνοιξε την στη μάπα του κολλητού σου. Αν ισχύει η δεύτερη , πήγαινε στο πάρτι και πιές την :lol: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 την κοπέλα την ξέρεις καλά;; αν ναι,μπορείς να πας να την πιάσεις και να της πεις το κ το!όλη την ιστορία! και μετά δεν ξαναμιλάς ούτε σε αυτήν ούτε στον άλλον!;) αλλά και αυτό που ετοιμάζεις με την κολλητή σου ακούγεται καλό...:cool: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ναι το ήξερε , μετά ήρθε κ μ έλεγε ότι έκανε εκείνη τη πρώτη κίνηση κ δεν ξέρω ρω τι άλλες μπούρδες ! τεσπα ! δεν ξέρω με μια φίλη μου που το συζήτησα μου είπε να μη κάνω τπτ , ο καλύτερος μου φίλος μου λέει ότι πρέπει να τα βρούμε… ουφ … Είμαι μπερδεμένος … το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν θέλω να τους βλέπω μαζί … νιώθω πολύ μλκς … Εγώ δεν θέλω να πάω αλλά έχω μια υποχρέωση …και στο κάτω κάτω εκείνη δεν το ήξερε εκείνη … Όσο για τη πρώτη κίνηση που δεν έκανα , είπα και νωρίτερα ότι δεν έγινε γιατί πίστευα ότι δεν άξιζε να θυσιάσω τη φίλια για μια κοπέλα … Μεγαλώνουμε παθαίνουμε μαθαίνουμε … την κοπέλα την ξέρεις καλά;; αν ναι,μπορείς να πας να την πιάσεις και να της πεις το κ το!όλη την ιστορία! και μετά δεν ξαναμιλάς ούτε σε αυτήν ούτε στον άλλον!;) αλλά και αυτό που ετοιμάζεις με την κολλητή σου ακούγεται καλό...:cool: Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα πια ... Στο κάτω κ ο ίδιος μου το χε προτείνει και εγώ αρνήθηκα ... Αύριο που θα βρεθώ με τη κολλητή μου θα δω Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 (edited) Den tha hthela na symvei me tipota. Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Κοίταξε μερικές φορές η ζωή τα φέρνει αλλιώς. Και στη συνέχεια θα καταλάβεις ότι δεν πάνε όλα όπως τα θές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συμβιβαστείς, να το αποδεχτείς και να το ξεπεράσεις. Η εκδίκιση δεν είναι κάτι που ξυπνάμε μια μέρα και λέω, "Α θα του δείξω". Καλύτερα να χάσεις μια κοπέλα [που θα βρείς πολλες στο δρόμο σου άλλωστε ;) ] παρά να διώξεις και τους δυό απ' τη ζωή σου. Δεν είναι όλα παίξε-γέλασε πλέον. Ναι είσαι 17, είσαι μικρός ακόμα αλλά να ξέρεις ότι στη ζωή υπάρχουν και θα υπάρξουν αδικίες. Απλά εσύ καταφέρνεις μέσα απο αυτά να μαθαίνεις, να κάνεις τις σωστές κινήσεις, τη σωστή στιγμή. Και στο τέλος θα καταλάβεις ότι όλα αυτά μπούρδες είναι και είναι απλά κάποια πράματα για να ξεφύγετε απ' τη ρουτίνα. Θα τα θυμάσαι με τον κολλητό σου και θα γελάς [ελπίζω βέβαια] και θα θυμηθείτε και κείνη την ωραία ύπαρξη που έπαιξε με τα μυαλά σας ;) . Και που σαι; Στη ζωή όλα να τα παίρνεις κούλ και φλού [αυτά που πρέπει τουλάχιστον] Μην δίνεις και πολύ σημασία, γιατι μερικά πράματα, πολύ απλά, δεν αξίζουν. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Κάλεσε μας όλους που απαντήσαμε να τον κάνουμε να μετανοιώσει :p :devil: :devil: :X :X :O ... Σοβαρά τώρα η κατάσταση είναι δύσκολη.. Ανάλογα πόσο θέλεις την κοπέλα και πόσο φίλος είναι ο "κολλητός" σου.. Δλδ αξίζει να προσπαθήσεις να χαλάσεις τη σχέση τους? Ή πρέπει να παραμείνεις ουδέτερος? Γιατί το πρώτο πολλές φορές καταλήγει σε μεγάλους καβγάδες... Επείδη (δυστυχώς) το ίδιο σενάριο το έχω δει αρκετές φορές (ευτυχώς, όχι σε μένα) κάθε φορά είναι διαφορετική και ανάλογα τη "δύναμη" που έχεις. Πάντως, επειδή στη θέση του κολλητού σου έχω βρεθεί και εγώ, να ξέρεις ότι ούτε για αυτόν είναι εύκολο... Μπορεί να σε "αγαπάει και να σε εκτιμάει" σαν φίλο, αλλά να μην μπορούσε να μείνει χωρίς να κάνει τίποτα (εφ'όσον την ήθελε υπερβολικά). Για αυτό οφείλεις να καταλάβεις και τη θέση του... :O :O ΥΓ Σε κάθε περίπτωση θα πρότεινα να πας στο πάρτι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 χμμμμ εγω εκανα το αλλο τα εφτιαξε ενας φιλος μου με αυτην που μου αρεσε και μετα απο 2 εβδομαδες το εμαθα.... του λεω εισαι μεγαλος $%@^@#^$# και μου λεει γιατι? του λεω καλα να περνατε... εσενα γουσταρε εσενα πηρε :devil: :devil: την επομενη εγω μιλησα με την πρωην του και βγηκαμε για καφε η συνεχεια γνωστη :devil: τα φτιαξαμε(εγω ηξερα οτι δεν την εχει ξεπερασει) και του ειπα μια μερα να βγουμε να δει την καινουργια μου κοπελα δεχτηκε αυτος (τι βλακας...) βγηκαμε δυο ζευγαρια η με το που την ειδε αλλαξε δεκα χρωματα :oops: :D και οπως ηταν φυσικο τα χαλασανε μετα που τελειωσε η βολτα.... τελικα ωρες ωρες ειμαι :nuke: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Για μια αξιοπρέπεια ζούμε :) Δεν θα πάταγα σε τέτοιου είδους party με τίποτα, αλλά θα φρόντιζα να καταλάβει η κοπέλα τι έχει παιχτεί...και μετά θα την έκανα. Το κεφάλι πάντα ψηλά. . . Μην κατρακυλάτε σε τέτοιες καταστάσεις :) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Φιλε μου γιατι να τον εκδικηθεις ? εσενα σου αρεσε η κοπελα αλλα δεν εκανες τιποτα.. Αν εκεινος εκανε , την πλησιασε , και του εκατσε η φαση γιατι ? ποιο το κακο? Πρεπει να ενεργεις γρηγορα .. σου αρεσει της την πέφτεις .. και ας φας χυλοπιτες ..ολα μεσα στο προγραμμα ειναι .. φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 geia se oloys.. file poseidon o kollitos soy tha eprepe na katsei na skeftei poios apo toys dio aksize pio poly.afoy theorise simantikoteri tin kopela einai logiko oti tha xasei esena..se ayti tin zoi den mporoye na ta exoyme ola.ego sto parti den tha pigaina kai se kamia periptosi den tha ta eftiaxna me kapoia proin toy i den tha ekana kati tetoio gia na toy tin spaso ..giati etsi ginese san kai ayton..to mono poy tha ekana itan isos na frontiza me kapoion tropo na mathei i kopela to olo skiniko i epilogi diki soy! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Παιδία σας ευχαριστώ όλους σας για τις απάντησης και το ενδιαφέρον σας … axidous εγώ νιώθω πολύ άσχημα γιατί …όπως είπε και 1 φίλος παραπάνω και όπως είχα πει και σε 1 κουβέντα μας …έβαλε τη κοπέλα πάνω από μένα πράγμα που εγώ δεν περίμενα … τέλος πάντων … Μάλλον δεν θα πάω άλλωστε μου έχει ζητήσει 1 κοπέλα να βγούμε …ίσως να περάσω από κει να αφήσω το Δώρο της κοπέλας …Δεν έχω καμία διάθεση να πάω και να τους δω να φιλιούνται … Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 αυτο που εκανα βεβαια δεν το μετανιωσα ποτε διοτι και η κοπελα ηταν στα προθυρα να κανουμε σχεση και ο φιλος μου το ηξερε αυτο (αλλα βλεπετε τα "λογια" κανουν μεγαλο κακο) η κοπελα ηξερε οτι εσυ την ηθελες? ο φιλος σου αφου το ηξερε επρεπε λογικα να μιλησει μαζι σου πριν κανει οτι κανει δωσε το δωρο στην κοπελα μιλα της μιλα και στον φιλο σου "γεια τι κανεις καλα? παντα καλα" και φυγε σαν κυριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Άλλο Ανοίγεις thread στο myPhone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 afou hksere pos thn goustareis nomizo pos eprepe na sou pei oti kai aytos nio8ei kati... mhpos na ksanasuzhthsete ta peri filias? sto partyy de vlepo to logo na mhn pas...oute ton logo gia na pareis ekdikhsh.,..alloste h kopela de sou ftaei se tpt apolutos... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 kati paromoio ekane kai emena o kolitos mou pige kai ta eftiaxe me ayti pou goustara trela mesa stis panelinies ego iha skopo (kai to ixere) na kano kinisi meta tis panelinies alla mallon zilepse kai ta eftiaxan to kalo se oli tin istoria einai oti ta eftiaxa mazi tis autos ta ehei me mia hodri twra malwsa mazi tou kai kanw tin zoi mou me tin kopela pou goustaro alla tsouzi stin idea oti aytos tin filage Παράθεση http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Δικιά μου περίπτωση τώρα. Κι αν αυτός ο δήθεν """""φίλος""""" τα έχει με άλλη, 3 χρονιά τώρα, και χώνεται στην δικιά σου (φίλη που γουστάρεις θέλω να πω (αλλά δεν το ξέρει ούτε αυτός ούτε αυτή -βλακεία μου βέβαια-)); Τι γίνεται τότε; Τον "φίλο" τον ξερώ από τότε που γεννήθηκα αλλά υστέρα από τόσα που έγιναν τα δυο περίπου τελευταία χρόνια, και δεν είναι δυνατό να γραφτούν εδώ μέσα, δεν μιλάμε. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Δικιά μου περίπτωση τώρα. Κι αν αυτός ο δήθεν """""φίλος""""" τα έχει με άλλη, 3 χρονιά τώρα, και χώνεται στην δικιά σου (φίλη που γουστάρεις θέλω να πω (αλλά δεν το ξέρει ούτε αυτός ούτε αυτή -βλακεία μου βέβαια-)); Τι γίνεται τότε; Δικό σου λάθος. Καλά έκανε το παιδί και της την έπεσε. Μπράβο του. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Καλημερα !Χτες βγηκα το randez –vous μου και μετά πέρασα για 1 δεκάλεπτο από το <<πάρτι >> …Ευχήθηκα. εδωσα το δωρο και μετά μίλησα στους καλεσμένους …Παρ όλο που τους έβλεπα να φιλιούνται δεν με πείραζε γιατί το rendez –vous μου είχε πάει τέλεια και όταν μπήκα μέσα μας κοίταγε όλο το μαγαζί :D ;) βέβαια το όλο show έχει συνεχεία σήμερα στο πάρτι του καλύτερου μου φίλου :rolleyes: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον σας Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσω ότι όσα ειπώθηκαν για εκδίκηση ήταν για τον <<φίλο>>νου και όχι προς τη κοπέλα … Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ρε...Κάνε κάτι με την κολλητή που είναι και θεά :p Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 telika ti egine sto allo party? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Πήγα και πέρασα πολύ ωραία …εκείνοι στο χαβά τους …όλη την ώρα φιλιόντουσαν …Έλεος …τέλος πάντων όλα καλά πήγαν ! μετά από όλα αυτά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι καθόλου μαζί τους ! Εγώ να μαι καλά ;) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 kai ygeia panw ap' ola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 etsi mpravo...kai ksexna kai tis ekdikhseis kai ta xaza.. h pio kalh "ekdikhsh" pou mporeis na pareis einai na to afhseis mono tou... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Πήγα και πέρασα πολύ ωραία …εκείνοι στο χαβά τους …όλη την ώρα φιλιόντουσαν …Έλεος …τέλος πάντων όλα καλά πήγαν ! μετά από όλα αυτά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι καθόλου μαζί τους ! Εγώ να μαι καλά ;) Δε βρήκες κι εσύ καμία να φιλάς για σπάσιμο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 AN mou sinebene kati tetio stin arxi 8a to epaiza adiaforos kai stin sinexeia 8a prospa8oysa na tous xoriso... :devil: :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts