Alfie_86 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν εχω το συγκεκριμένο τηλεφωνο Απο φιλους βλεπω οτι ειναι το απολυτο vfm Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Άντε μακάρι!Να σαι καλά φίλε μου! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να γράφει 2k βίντεο το κινητό; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Χαιρετω την ομάδα..σήμερα πείρα και γω το κινητό από γνωστό σλρουτζομαγαζο..κινέζικο με περασμένη την oficial global....έχω το εξής θέμα..οταν το αφήνω για πολύ ώρα και πάω να το ανοίξω ή με το δαχτυλικο ή με το button αργεί να ανοίξει 5-6 δευτερόλεπτα...μετά αν το κλριδωσω καπάκι και το ανοίξω λειτουργεί φυσιολογικά...δοκιμασα επανεκκινήσεις και επαναφορά εργοστασιακών αλλά τπτ..το ίδιο..αύριο σκοπεύω να τους το πάω πίσω..εκτωςωαν έχετε να προτείνεται τπτ Update: όσο κουφό και αν φενετσι τελικά έφταιγε η micro sd κάρτα..την εβγαλα και όλα ρολόι..την έβαλα σε άλλο κινητό και ζητούσε φορμάτ..την έκανα ,την ξαναβαλα στο xiaomi και έστρωσε..ή κάρτα καινούρια σχετικά class 10 32gb kinston Από ποιο σκρουτζομάγαζο το πήρες, αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Από ποιο σκρουτζομάγαζο το πήρες, αν επιτρέπεται; http://www.safesales.gr..ειναι και διπλα στο σπιτι μου κιωλας και ειναι τεσταρισμενο για τα θεματα εγγυησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδιά το πήρε μια φίλη μου από το πλαίσιο χθες. Σε περίπτωση βλάβης που το πάει; Στο πλαίσιο ή υπάρχει αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Παιδιά το πήρε μια φίλη μου από το πλαίσιο χθες. Σε περίπτωση βλάβης που το πάει; Στο πλαίσιο ή υπάρχει αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα; Ευχαριστώ! Η επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα είναι η infoquest. Μπορείς να το πας εκεί ή στο ΠΛΑΙΣΙΟ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Η επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα είναι η infoquest. Μπορείς να το πας εκεί ή στο ΠΛΑΙΣΙΟ Να 'σαι καλά ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Από ότι φαίνεται τέλος του μήνα ( Ιούλιος 2017) θα κυκλοφορήσει η συσκευή, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο Xiaomi Today. Θα έρχεται με Snapdragon 630, MIUI 9 και τιμή που θα ξεκινά από τα 179 δολάρια Αν οι διαρροές αληθεύουν, το Xiaomi Redmi Note 5 θα έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών fullHD (1920 x 1080), οχταπύρηνο Snapdragon 630 SoC με μέγιστο χρονισμό στα 2,2GHz και γραφικά Adreno 508. Για λειτουργικό θα φορά το Android 7.1.1 Nougat με το ακυκλοφόρητο ακόμη MIUI 9. Η οπίσθια κάμερα του νέου Redmi Note θα έρχεται στα 16MP με αισθητήρα Sony Exmor και η μπροστινή στα 13MP. Το Redmi Note 5 θα έρχεται με τρεις επιλογές για RAM και αποθηκευτικό χώρο: μία στα 3GB με 32GB αποθηκευτικό χώρο, μία στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 32GB και μία στα 4GB με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.790mAh. Θα υποστηρίζει USB Type-C 3.1, Bluetooth 5 και Quick Charge 4.0. Σύμφωνα με τη διαρροή, η τιμή για την έκδοση των 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι στα 179 δολάρια. Η τιμή για την έκδοση των 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι λίγο πιο πάνω από 200 δολάρια και η πιο ακριβή έκδοση των 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου θα κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 220 δολάρια. http://www.mi6xiaomi5.com/wp-content/uploads/2017/05/Xiaomi-Redmi-Note-5.jpg Πηγές http://www.gsmarena.com/leak_details_redmi_note_5_snapdragon_630_660_chipset_3790mah_battery-news-25997.php http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-redmi-note-5-specs-price-leak/ Edited July 4, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ιδιο με το 4... Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Εκτός από την μπαταρία που θα είναι σημαντικά μικρότερη:X Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Μικρο το κακο. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Ανάθεμα τη την xiaomi με τα τόσα κινητά που έχει βγάλει που δεν ξέρουμε τι παίρνουμε στο τέλος!Λοιπόν παρέλαβα σήμερα και το κουτί δεν γράφει πάνω 4x αλλά μόνο 4 και στα πλάγια με κόκκινα γράμματα global version!Τι έχω πάρει τελικά γτ από το ΠΛΑΙΣΙΟ για 4χ το παρήγγειλα αλλά... Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Ανάθεμα τη την xiaomi με τα τόσα κινητά που έχει βγάλει που δεν ξέρουμε τι παίρνουμε στο τέλος!Λοιπόν παρέλαβα σήμερα και το κουτί δεν γράφει πάνω 4x αλλά μόνο 4 και στα πλάγια με κόκκινα γράμματα global version!Τι έχω πάρει τελικά γτ από το ΠΛΑΙΣΙΟ για 4χ το παρήγγειλα αλλά... Αυτό είναι, θα το διαπιστώσεις από τη μνήμη ram που είναι 4GB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Αυτό είναι, θα το διαπιστώσεις από τη μνήμη ram που είναι 4GB. Ναι το ξέρω ότι έχει 4 γιγα ραμ απλά επειδή έχω δει διάφορα βιντεάκια στο youtube ,έβλεπα εκεί ότι το κουτί έγραφε 4χ και όχι απλά 4 Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Ανάθεμα τη την xiaomi με τα τόσα κινητά που έχει βγάλει που δεν ξέρουμε τι παίρνουμε στο τέλος!Λοιπόν παρέλαβα σήμερα και το κουτί δεν γράφει πάνω 4x αλλά μόνο 4 και στα πλάγια με κόκκινα γράμματα global version!Τι έχω πάρει τελικά γτ από το ΠΛΑΙΣΙΟ για 4χ το παρήγγειλα αλλά... Έχεις πάρει το 4χ με την 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 αν δεν τα μάθατε, σύντομα παίρνουμε έκδοση 7 !!! Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Έχεις πάρει το 4χ με την 800αρα. Ωραία οπότε πήρα αυτό που ήθελα ☺ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Αυτό είναι, θα το διαπιστώσεις από τη μνήμη ram που είναι 4GB. Εγώ είχα την εντύπωση πως και το 4X έχει 3GB μνήμη ram. Έτσι γράφει στα χαρακτηριστικά του, στα σκρουτζομάγαζα που κοιτάω. Edit: Εκτός αν μιλάτε για το 64άρι. Edited July 5, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παιδιά σημερα πηρα το κινητο,πριν ειχα motorola moto g2,αν και ειναι λιγος ο χρονος που το εχω εχω μεινει κατευχαριστημενος απο ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Παιδιά ποια εφαρμογή για την κάμερα μας αφήνει να τραβάμε 2k? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Ωραία οπότε πήρα αυτό που ήθελα ☺ Δεν υπάρχει note 4x με την 800, απλά αγόρασες το global Note 4. Aπόδειξη ότι στο κάτω μέρος στο ηχείο έχει 6 τρυπίτσες αριστερά και δεξιά, το Note 4x έχει 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Δεν υπάρχει note 4x με την 800, απλά αγόρασες το global Note 4. Aπόδειξη ότι στο κάτω μέρος στο ηχείο έχει 6 τρυπίτσες αριστερά και δεξιά, το Note 4x έχει 5. Πάντως 5 έχει εμένα δεξιά κ αριστερά Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Πάντως 5 έχει εμένα δεξιά κ αριστερά Όλα τα redmi note με snapdragon είτε τα global με την 800αρα είτε τα κινέζικα 4Χ 5 τρύπες έχουν αριστερά και δεξιά στο κάτω μέρος. 6 έχουν όσα έχουν επεξεργαστή mediatek Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Όλα τα redmi note με snapdragon είτε τα global με την 800αρα είτε τα κινέζικα 4Χ 5 τρύπες έχουν αριστερά και δεξιά στο κάτω μέρος. 6 έχουν όσα έχουν επεξεργαστή mediatek Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α ωραία τότε Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Ρε παιδιά κάτι δεν μου κολλάει με την μπαταρία του κινητού!Ενώ βρίσκομαι κοντά στη δεύτερη μέρα από τότε που το φορτισα και είμαι στις 8 και κάτι ώρες οθόνη με 30% επιπλέον μπαταρία,στο σχεδιάγραμμα μου γράφει ότι είμαι μια μέρα και 10 ώρες!Γτ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts