gattis Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Sto epomeno epeisodio:arxizoun erwtikh sxesh bazaka-savas, h zounh gnwrizei ton papakaliath kai o markoulakhs ws guest star epistrefei gia na diekdhkisei thn baleria xristodoulidou!!! eleos aman poia o papakaliaths exei 3emeinei apo idees kai epanalambanei ta idia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Sto epomeno epeisodio:arxizoun erwtikh sxesh bazaka-savas, h zounh gnwrizei ton papakaliath kai o markoulakhs ws guest star epistrefei gia na diekdhkisei thn baleria xristodoulidou!!! eleos aman poia o papakaliaths exei 3emeinei apo idees kai epanalambanei ta idia... .... καλό θα ήταν να βάλεις και κανά "spoiler" , για να μην την χαλάσεις σε κανέναν...(αν υπάρχει πλέον κανείς:p )! Άλλο ήθελα να πώ όμως: ξέχασες να πείς και τον γκόμενο που θα βρεί και το πιθήκι ...:pig: Όντως, το παράκανε ο παπακαλιάτης αυτή τη φορά :down: Βαρετή βραδιά σήμερα, ψιλομούφα και η 10η εντολή.. ίσως το πιο ενδιαφέρον σήμερα ήταν τα 2 γκολάκια:p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renia_ Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Σουπερ που παιζει κ αν λιγο,η Πεμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 ποσο τηλεθεαση εχει ρε παιδια κ ολοι λετε γιαυτο? το 2 μερες μονο ειναι για νοημονες ανθρωπους οποτε ισως καποιοι ''προτειμουν'' να δουν κατι σε στιλ της αγαπης μαχαιρια... η σειρα ειναι κορυφαια κ ο παπακ ακομη περισσοτερο.συγκρινετε ανετα κ με σειρες του εξωτερικου... λιγο Πεμη οντως επρεπε να δουμε,κ αυτη μονο στο παπακ λεει ναι ομως ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 den katalava ta yponooymena poy elege i pemi zoyni me tin mana toy papak... ti ennooysan??? ELEOS me to eidilio savas kai mana....... Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renia_ Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 den katalava ta yponooymena poy elege i pemi zoyni me tin mana toy papak... ti ennooysan??? ELEOS me to eidilio savas kai mana....... Eμενα δεν μου μοιαζει ειδιλιο!Απλος αναγκη ψυχηκη!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Sto epomeno epeisodio:arxizoun erwtikh sxesh bazaka-savas, h zounh gnwrizei ton papakaliath kai o markoulakhs ws guest star epistrefei gia na diekdhkisei thn baleria xristodoulidou!!! eleos aman poia o papakaliaths exei 3emeinei apo idees kai epanalambanei ta idia... υποθετω κανεις πλακα...:D :D :D Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Eμενα δεν μου μοιαζει ειδιλιο!Απλος αναγκη ψυχηκη!!:) αναγκη ξεαναγκη μπλιαχ ειναι το ειδυλλιο :down: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Sto epomeno epeisodio:arxizoun erwtikh sxesh bazaka-savas, h zounh gnwrizei ton papakaliath kai o markoulakhs ws guest star epistrefei gia na diekdhkisei thn baleria xristodoulidou!!! eleos aman poia o papakaliaths exei 3emeinei apo idees kai epanalambanei ta idia... υποθετω κανεις πλακα...:D :D :D Εννοείται [εκτός πια κι αν πέφτω τόσο πολύ έξω] αλλά από τον Παπακαλιά όλα να τα περιμένεις. Υ.Γ. Ο Λούλης κινείται με επιτυχία στα βήματα του Μαρκουλάκη. Θα κάνει λαμπρή καριέρα ως τηλεοπτικός κερατάς... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Τι έγινε στο προχθεσινό επεισόδιο του «Δυο μέρες μόνο»; ΖΑΠ Ο δολοφόνος πυροβολεί τον Χρήστο Λούλη και παίρνει μαζί του τη Λήδα Ματσάγγου, ενώ τους κυνηγά ο Παπακαλιάτης με ένα όπλο. ΖΑΠ Η Λήδα Ματσάγγου σκοτώνει τον δολοφόνο. ΖΑΠ Επόμενη σκηνή, λίγους μήνες μετά: Ο Παπακαλιάτης βρίσκεται σε γκρουπ θέραπι, ο Λούλης είναι στην εντατική, η Ματσάγγου φεύγει για το εξωτερικό, ενώ ανάμεσα στη Θέμιδα Μπαζάκα, μητέρα του Παπακαλιάτη, και του φίλου τού γιου της, Γιώργου Πυρπασόπουλου, ένας έρωτας αρχίζει να γεννιέται. ΖΑΠ Και μέσα στη σύγχυση και την ταραχή, σκάει μύτη και η Πέμυ Ζούνη, που υποδύεται τη γιατρό και κολλητή της Θέμιδας Μπαζάκα. ΖΑΠ Πινόκιο, έχω μια απορία. Ποιο είναι αυτό το 15,5% (το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης) του τηλεοπτικού κοινού που άντεξε για ένα τέταρτο να παρακολουθήσει το πόνημα του Παπακαλιάτη; OFF EGINAN OLA AYTA XTHES? trelo xali o papak pia! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ένα επεισόδιο χάσαμε και έγινε χαμός. Πάντως το κάνει ιδιαίτερα πολύπλοκο κι αυτός βρε παιδί μου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Τι έγινε στο προχθεσινό επεισόδιο του «Δυο μέρες μόνο»; ΖΑΠ Ο δολοφόνος πυροβολεί τον Χρήστο Λούλη και παίρνει μαζί του τη Λήδα Ματσάγγου, ενώ τους κυνηγά ο Παπακαλιάτης με ένα όπλο. ΖΑΠ Η Λήδα Ματσάγγου σκοτώνει τον δολοφόνο. ΖΑΠ Επόμενη σκηνή, λίγους μήνες μετά: Ο Παπακαλιάτης βρίσκεται σε γκρουπ θέραπι, ο Λούλης είναι στην εντατική, η Ματσάγγου φεύγει για το εξωτερικό, ενώ ανάμεσα στη Θέμιδα Μπαζάκα, μητέρα του Παπακαλιάτη, και του φίλου τού γιου της, Γιώργου Πυρπασόπουλου, ένας έρωτας αρχίζει να γεννιέται. ΖΑΠ Και μέσα στη σύγχυση και την ταραχή, σκάει μύτη και η Πέμυ Ζούνη, που υποδύεται τη γιατρό και κολλητή της Θέμιδας Μπαζάκα. ΖΑΠ Πινόκιο, έχω μια απορία. Ποιο είναι αυτό το 15,5% (το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης) του τηλεοπτικού κοινού που άντεξε για ένα τέταρτο να παρακολουθήσει το πόνημα του Παπακαλιάτη; OFF Kατάντια... :down: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Εχω απορία!! Αυτος ο τρελλός ας πούμε πυροβολησε το Χρήστο Λούλη ε? Πέθανε? μετα ο τρελλός τί έγινε?? Οκ πήρα απάντηση.. μ*λ*κία μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melina_20 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 diladi suggnwmi epeidi den to eida alla mia periergeia tin exw...i sofia ekei pou sto trailer tis elege o psixakias na dialexei eipe ton papakaliati????aklautos o loulis?????k auti ti apegine tous ligous mines meta??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paty Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 γεια χαρα σ'ολους. Ειμαι καινουρια στο forum, και τυχαια ανακαλυψα αυτο το site. θα΄θελα τη βοηθεια σας για τη σειρα "δυο μερες μονο". Θα σας παω πισω στον πρωτο κύκλο. στο πρωτο επεισόδιο, στο τελος εκει που ειναι νυφη μπροστα στον καθρεφτη και θυμαται, ακουγεται μια μουσική. ποια μουσικη ειναι? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0KiN Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 geia sas paidia... psaxnw ena tragoudi apo to prwto epeisodio ths 2hs sezon ths seiras 2 meres mono.einai background se mia erwtikh skhnh pros to telos tou epeisodiou sto 40 lepto peripou kserei kanenas pws legetai? an den exete dei to epeisodio sas para8etw link ... apla valte to cursor sto 40 lepto kai pathste play wste na mhn perimenete na fwrtwsei olh h tainia... euxaristw ek twn proterwn :) http://video.google.com/videoplay?docid=871909560736458994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Mipws kserei kapoios poios htan o arithmos tou xtesinou episodiou??? (ws 1o thewritai to 1o episodeio tou 2ou kuklou tis seiras) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Mipws kserei kapoios poios htan o arithmos tou xtesinou episodiou??? (ws 1o thewritai to 1o episodeio tou 2ou kuklou tis seiras) No 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εγώ έχω μια άσχετη απορία..Πού είναι το σπίτι του Παπακαλιάτη στο έργο? Πωπω..όποτε το βλέπω..:cry: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Εγώ έχω μια άσχετη απορία..Πού είναι το σπίτι του Παπακαλιάτη στο έργο? Πωπω..όποτε το βλέπω..:cry: Wraio meros.... Episis wraio meros einai kai o Faros pou paei pote pote me ti Sofia:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εγώ έχω μια άσχετη απορία..Πού είναι το σπίτι του Παπακαλιάτη στο έργο? Πωπω..όποτε το βλέπω..:cry: πρεπει να ειναι το private house στο club Island Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paty Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 κανεις που να εχει την απαντηση στην παραπανω ερωτηση μου??? :cold: :what: :eek: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Χαίρεται κι από εμένα. Παρακολουθώ κι εγώ φανατικά όλα τα επεισόδια της σειράς, αλλά εχθές το έχασα λόγω του αγώνα. Αλήθεια, έπαιξε εχθές το επεισόδιο, ή ήταν επανάληψη? Επειδή δεν το βλέπω να έχει μπεί στα torrents όπου και τα κατεβάζω όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manifavas Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 simfona me to site toy mega tin alli evdomada exei "2 hours series finale" toy dyo meres mono Παράθεση clubs.pathfinder.gr/charmed_site Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Είναι το φινάλε της σειράς ή του β' κύκλου;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts