guy_fawkes Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 έχει Κόρονοιο ... χαχά!!! ούτε γρατζουνιά δεν έχει!:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 όχι βρε ευχαριστώ είπαμε το κοιτάζουμε δεν είναι καιρός για τέτοια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 o τύπος έχει leaks για samsung συσκευές και γενικά είναι πάντα σοβαρός! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.olixar.com/ultra-thin-sony-xperia-1-iii-case-100-clear Στο site της OLIXAR έχουν ήδη κυκλοφορήσει θήκες για το xperia 1iii & 10iii Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Υπάρχει πουθενά καμία καλή προσφορά για το 1ii ή το 5ii;κάτι πήρε το μάτι μου στον amazon.de με prime στα 783 όλα μαζί περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Πάντως δεν βλέπω από τίς φωτογραφίες μεγαλύτερους αισθητήρες ( θα ήταν πιο χοντρό πιστεύω) ούτε κανένα ουαου περισκόπιο! Επίσης καλό θα ήταν να μήν μπει στο παιχνίδι των πολλών mp γιατί θα χάσει τα 20 FPS στην λήψη. Νομίζω 16 mp στην main και μέχρι εκεί! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Υπάρχει πουθενά καμία καλή προσφορά για το 1ii ή το 5ii; https://www.amazon.de/dp/B086M1T3Y3 770€ βγαίνει τελική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Από προστασία οθόνης για Sony πάτε σε Copter. Είτε στη ζελατίνα (φοβερή με αίσθηση γυαλιού) είτε exoglass που έχει φοβερή ευκρίνεια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Η 4Κ καί 90hz η μόνο 120hz χωρίς 4Κ θα έχει... Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Συνήθως Ευρώπη πιο ακριβά λόγω vat :cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Ή ίσως 2 διαφορετικές τιμές λόγω διαφορετικής μνήμης. Για το μόνο πού είμαι περίεργος είναι ο αισθητήρας που έχουν χρησιμοποιήσει στην main camera. Τίποτα άλλο δεν με νοιάζει τόσο πολύ. Θέλω μεγαλύτερο αισθητήρα καί Max 16 mp Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 https://youtu.be/aw3FnkIFia8 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Υπάρχει πιθανότητα να έχει κινητό μεταβλητού τύπου φακό? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2021 6 ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση και οι φήμες φουντώνουν(έτσι είναι οι φήμες:)) Λένε ότι το λάθος που έκανε η Sony παλιά που ήθελε 3 μήνες να φέρει στα ράφια μια νέα συσκευή απο την παρουσίαση θα διορθωθεί! Ούτως η άλλως απο το 5ii είχε γίνει η αρχή που σε 20 ημέρες είχε ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί επίσημα σε κάποιες χώρες. Ετσι και με την νέα σειρά iii λένε ότι τουλάχστον σε κάποιες αγορές η πώληση θα ξεκινήσει απο τέλη Απριλίου- αρχές Μαϊου. Επίσης άλλη μια φήμη απο γνωστό leaker είναι ότι η Sony επαναφέρει τα G lenses που είχε και το Xperia Z1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 6 ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση και οι φήμες φουντώνουν(έτσι είναι οι φήμες:)) Λένε ότι το λάθος που έκανε η Sony παλιά που ήθελε 3 μήνες να φέρει στα ράφια μια νέα συσκευή απο την παρουσίαση θα διορθωθεί! Ούτως η άλλως απο το 5ii είχε γίνει η αρχή που σε 20 ημέρες είχε ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί επίσημα σε κάποιες χώρες. Ετσι και με την νέα σειρά iii λένε ότι τουλάχστον σε κάποιες αγορές η πώληση θα ξεκινήσει απο τέλη Απριλίου- αρχές Μαϊου. Επίσης άλλη μια φήμη απο γνωστό leaker είναι ότι η Sony επαναφέρει τα G lenses που είχε και το Xperia Z1 Μακάρι να είναι έτσι. Λόγω δουλειάς θέλω 3.5mm υποδοχή - βολεύει, γιατί οι αντάπτορες ξεχνιούνται κτλ - και ήμουν ανάμεσα στη Mark3 με σαφη προτεραιότητα, και realme gt 5g. Αλλά κλασσικά τα κινέζικα είναι ΕΠΙΦΟΒΑ στα πάντα τους, και η ΣΟΝΥ θα με σώσει... Συνήθως η Sony έχει κάποιου είδους προσφορά στο launch. Ελπίζω αυτό να το κρατήσουν :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Σύμφωνα με το e-price Μάιο θα κυκλοφορήσει το 10 iii πρίν το 1 iii Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 (edited) το καρφί το έβγαλαν για να ταλαιπωρούν το κόσμο όπως και πολλά άλλα,για οτιδήποτε άλλο βρίσκουν χώρο και ειδικά αν είναι για hype.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 9, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Μακάρι να είναι έτσι. Λόγω δουλειάς θέλω 3.5mm υποδοχή - βολεύει, γιατί οι αντάπτορες ξεχνιούνται κτλ - και ήμουν ανάμεσα στη Mark3 με σαφη προτεραιότητα, και realme gt 5g. Αλλά κλασσικά τα κινέζικα είναι ΕΠΙΦΟΒΑ στα πάντα τους, και η ΣΟΝΥ θα με σώσει... Συνήθως η Sony έχει κάποιου είδους προσφορά στο launch. Ελπίζω αυτό να το κρατήσουν :) η ποιότητα της Σονυ ήταν και είναι εκ των ουκ άνευ!!!!! όμως έχοντας στην κατοχή μου 2 Κινεζικά,πιο αξιόπιστα δεν έχω ξαναδεί! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 (edited) ε πως θα βγουν να πουν ότι κινητό χωρίς τις σούπερ ντουπερ γυάλινες πλάτες η αλουμινίου δεν αξίζει ,βέβαια μετά ο άλλος στο youtube τους ρεζιλευει..... επίσης ως προς το hardware και μόνο 3 σιαομι ουδέν πρόβλημα ποτέ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 9, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Οποίο κινέζικο και να έχω δοκιμάσει έχει θέματα με το software. Από compatibility Με δικτυο μέχρι Bluetooth. Με το Sony έχω ξενοιασει. Στο realme θα πήγαινα λόγω 3.5mm. Τώρα που υπάρχει το Sony δύσκολο να κοιτάξω το realme. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Αυτό θα είναι το Xperia 10iii μαζί με τα specs του Οι φωτογραφίες είναι αρκετά κακής ποιότητας. Επίσημες προδιαγραφές του Xperia 10 III οθόν 6,0 ιντσών FHD + Εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Android 11 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Snapdragon 690 μνήμη 6 GB Χωρητικότητα αποθήκευσης 128 GB Μέγεθος 154 x 68 x 8,3 χιλιοστά βάρος 169 γραμμάρια Χωρητικότητα μπαταρίας 4500mAh Πίσω κάμερα 8MP,12MP,8MP Μπροστινή κάμερα 8MP κάρτα microSD Bluetooth Έκδ.1.1 Wi-Fi a / b / g / n / ac Υποδοχή ακουστικών η μπαταρία αν είναι σωστά τα παραπάνω στοιχεία έχει ανέβει κι άλλο αποτο προηγούμενο μοντέλο στα 4500mAh κατά 900mAh και σε συνδιασμό με το sd 690 όπου λέγεται ότι έχει υψηλή απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας, δείχνει να έχει πολύ μεγάλα αποθέματα μπαταρίας. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αναγνώρισης ζώων . Οθόνη OLED hdr. https://androidnext.info/?p=10974 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 πάμε στοίχημα ότι θα φοράει τον 765g? :p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 Για το lll; κανένα νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2021 πάμε στοίχημα ότι θα φοράει τον 765g? :p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk θα δούμε.... Για το lll; κανένα νεότερο; ότι έχεις διαβάσει στις πίσω σελίδες:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Γίνεται να έχει μπαταρία η συσκευή 2 κελιών απο 2300mAh το κάθε ένα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts