Jump to content

Φήμες και νέα για τα Sony Xperia

KOUNELOS1986
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακαρι αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο συνεπεις οσον αφορα την καλυψη της ζητησης, οποτε σιγουρα θα υπαρξει θεμα με την διαθεσιμοτητα
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μακαρι αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο συνεπεις οσον αφορα την καλυψη της ζητησης, οποτε σιγουρα θα υπαρξει θεμα με την διαθεσιμοτητα

Εγω παντως εχω εναν γνωστο στο γερμανο και εχει πει ηδη το πρωτο arc που θα φτασει στο καταστημα να το κρατησουν για μενα..Αλλα δεν ξερουν ποτε....

μα γι αυτό πηγε πισω η κυκλοφορια του.Για να μην υπαρξει προβλημα διαθεσημοτητας.Ερχετε μεγαλη ποσοτητα στην Ελλαδα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

μα γι αυτό πηγε πισω η κυκλοφορια του.Για να μην υπαρξει προβλημα διαθεσημοτητας.Ερχετε μεγαλη ποσοτητα στην Ελλαδα.

εχεις δει κανενα τεχνολογικο προιον με το που σκασει σε καποια χωρα να εχει ανεξαντλητα αποθεματα???

γιατι εγω δεν θυμαμαι κατι τετοιο, ουτε με το n8, ουτε με το ipad2, ουτε με το Iphone4 και παει λεγοντας...

στην αρχη ειναι λογικοτατο να υπαρχει προβλημα

με την παροδο του χρονου ομως και καθως εφοδιαζονται και αλλα καταστηματα το κινητο θα μπουν ολα σε μια ταξη ;)

αυτο για την μεγαλη ποσοτητα ειδικα για την Ελλαδα που το ακουσες παλι? :rolleyes:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Όπως είπε και πιο πάνω ο griniris, κάτι τέτοιο άκουσα από την αντιπροσωπία της Sony Ericsson, προκειμένου να μην υπάρξει αμερ προβούν διαθεσιμότητας.
I fly with ASICS DynaFlyte 2

οκ, θα το κοιταξω, ευχαριστώ

Αν είναι αγορασμενο απο έξω δεν θα το βρεις σιγουρα, αυτη ειναι η διαφορα του ΑRC απο Ελληνικη αντιπροσωπεια και παραεισαγωγης. Παντα υπαρχουν τα γκρεεκλισ αλλα οκ και το ROOT με ψθστομ ΡΟΜ. Εγω κανε το πρωτο με το PLay μου

τα πρωτα κομματια ηταν να ερθουν απριλη .φαντασου για ποση ελλειψη θα υπηρχε μετα.Προτιμησαν να πανε πισω την κυκλοφορια ωστε να μην υπαρξει τετοιο θεμα.Αυτα τα ξερω απο ανθρωπο της εταιριας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.getitnow.gr/getreviews-arc

Το ανακοινωσε για προπαραγγελια αρα φτανει ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πωπω ομως κατανταει σπαστικη τετοια καθυστερηση... :mad:

φιλε δεν καταλαβενω γιατι περιμενεις να το παρεις απο καταστημα γερμανου κτλπ....εγω το πηρα (οπως και αλλοι) απο ιντερνετικο με 90 ευρω διαφορα και καλυτερο πακετο.....μηπως σε ενδιαφερει επειδη εχει γερμανικο manual? σιγα....

Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja:

φιλε δεν καταλαβενω γιατι περιμενεις να το παρεις απο καταστημα γερμανου κτλπ....εγω το πηρα (οπως και αλλοι) απο ιντερνετικο με 90 ευρω διαφορα και καλυτερο πακετο...

καποιος ειπε οτι η αντιπροσωπεια του ειπε οτι μπορει να το παρει απο αλλου αλλα δεν θα εχει εγγυηση στην Ελλαδα πριν το φερει η ιδια εδω...

καλησπερα εχω το arc και πηγα σημερα να του κανω αναβαθμηση.το συνδεσα με τον υπολογιστη και το pc companion και μου εβγαλε οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμηση.το κινητο δεν πρεπει να εχει το μαμισιο λογισμικο πως μπορω να το επαναφερω στην εργοστασιακη εκδοση.ευχαριστω

καλησπερα εχω το arc και πηγα σημερα να του κανω αναβαθμηση.το συνδεσα με τον υπολογιστη και το pc companion και μου εβγαλε οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμηση.το κινητο δεν πρεπει να εχει το μαμισιο λογισμικο πως μπορω να το επαναφερω στην εργοστασιακη εκδοση.ευχαριστω

Δοκιμασε να το κανεις αναβαθμιση με το SEUS. Και εμενα δεν το εκανε με το companion και με το αλλο δουλεψε μια χαρα. Κατεβασε το απο εδω http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiaarc?cc=gb&lc=en

Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει κανει την αναβαθμιση σε 2.3.3? αν ναι.....εχει καμια σημαντικη διαφορα απο την 2.3.2?

Δεν είναι απαραίτητο ότι ο τελικός χρήστης θα δει διαφορά με κάποια αναβάθμιση. Μπορεί όμως να γίνουν διορθώσεις σε θέματα ασφαλείας ή bugs τα οποία ποτέ δεν αντιλαμβάνεται κάποιος οπότε καλό είναι να γίνονται αν είναι διαθέσιμες.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδια υπαρχει καποιος που να εχει κανει την αναβαθμιση σε 2.3.3? αν ναι.....εχει καμια σημαντικη διαφορα απο την 2.3.2?

καλησπερα εχω κανει αναβαθμιση απο 2.3.2 σε 2.3.3 εχει καποιες διαφορες 1 καλυτερο σημα wifi 2 καλυτερο βιντεο 3 εγινε ταχυτερη η επανεκινηση του τηλ δηλαδη οταν το εσβηνα πριν εκανε μεχρι και 4 λεπτα να επανελθει 4 καλυτερη διαχειρηση μπαταριας με φυσιολογικη χρηση μου πηγε μεχρι και 3 μερες

Να προσθεσω και

έκανα και update στην 2.3.3, ολα οκ.

κατι νεο που ειδα σε αυτην την εκδοση, ειναι οτι στην αναπαντητη κληση, οταν ειναι κληδωμένη η οθόνη βγανει μια λεπτη γραμμή που αναφέρει οτι έχει 1 αναπαντητη.

Επίσης περάστηκαν τα "Εντοπισμός μέσων" κατι για το fb, και "Store" , για το Play Now.

Δεν είδα κατι άλλο διαφορετικό.

Sent from my Sony Arc using Tapatalk

καλησπερα εχω κανει αναβαθμιση απο 2.3.2 σε 2.3.3 εχει καποιες διαφορες 1 καλυτερο σημα wifi 2 καλυτερο βιντεο 3 εγινε ταχυτερη η επανεκινηση του τηλ δηλαδη οταν το εσβηνα πριν εκανε μεχρι και 4 λεπτα να επανελθει 4 καλυτερη διαχειρηση μπαταριας με φυσιολογικη χρηση μου πηγε μεχρι και 3 μερες

Να προσθεσω και

έκανα και update στην 2.3.3, ολα οκ.

κατι νεο που ειδα σε αυτην την εκδοση, ειναι οτι στην αναπαντητη κληση, οταν ειναι κληδωμένη η οθόνη βγανει μια λεπτη γραμμή που αναφέρει οτι έχει 1 αναπαντητη.

Επίσης περάστηκαν τα "Εντοπισμός μέσων" κατι για το fb, και "Store" , για το Play Now.

Δεν είδα κατι άλλο διαφορετικό.

Sent from my Sony Arc using Tapatalk

Παιδια εσεις πως την κανατε? μεσω pc companion?

επισης αν αποθηκευσω τις εφαρμογες και τα παιχνιδια στην καρτα μνημης και μουσικη ,εικονα και βιντεο τα εχω στην καρτα μνημης..τι θα ''χασω''? φανταζομαι ουσιαστικα απλα μετα θα πρεπει να ξανακανω το interface οπως το ειχα εε?

Edited by iwannis

Παιδια εσεις πως την κανατε? μεσω pc companion?

επισης αν αποθηκευσω τις εφαρμογες και τα παιχνιδια στην καρτα μνημης και μουσικη ,εικονα και βιντεο τα εχω στην καρτα μνημης..τι θα ''χασω''? φανταζομαι ουσιαστικα απλα μετα θα πρεπει να ξανακανω το interface οπως το ειχα εε?

Περιμένουμε κι εμεις την αναβάθμιση με το ταπεινό Χ10!

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Καμιά custom rom θα πέρασε η φίλη/φίλος. Δεν έχει βγει ακόμη η 2.3.Χ

λογικα ναι...γιατι την ψαχνει το pc companion και δεν την βρισκει.....!και την θελω γιατι με την μπατατια εχω προβλημα...μερα με το ζορι βγαζει ....(βεβαια μπορει να φταει οτι ακομα ειναι αρχη.....δεν ξερω..)

το κακό με την 2.3.3 είναι οτι ακόμα δεν γίνεται root με το gingerbreak.

εσυ απο που την εκανες την αναβαθμιση?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Παιδια εχτος απο την αναβαθμιση υπαρχει τιποτα αλλο ωστε να κανει την μπαταρια να κραταει περισσοτερο? ουτε μερα δεν μου βγαζει καλα καλα...εχω μεγαλο προβλημα...

Edited by iwannis
Συνεχόμενα μηνύματα

Ειχα ενα HTC HD2 και ειχα κανει back up απο το Titanium backup.

Σημερα που μου ηρθε το Arc προσπαθω να κανω ανακτηση οσων ειχα σωσει αλλα μου ζηταει την Pro εκδοση και οτι δεν εχω αδεια για Root.

Κατι πηρε το ματι μου για Rooting της συσκευης αλλα δεν θελω να την πειραξω απο τωρα.

Υπαρχει τροπος να ανακτησω τις εφαρμογες που ειχα στο HD2?

• The title was changed to Φήμες και νέα για τα Sony Xperia
  • The topic was pinned