guy_fawkes Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Καλοβλεπω το Xperia 1 Mark III και αν καταλήξω τελικά θα είναι το πρώτο μου sony τηλεφωνο.Λέτε ομως να υπάρχει θέμα με την 4k οθόνη στα 120hz και την μπαταρία; Φοβάμαι ότι θα τελειώνει γρήγορα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk4Κ όταν βλέπεις videos η έργα. 120 hz στην καθημερινότητα σου,δεν νομίζω ότι θα έχει και πολύ σχέση. Αν βάλεις και την μπαταρία πού η Sony πάντα έκανε καλή διαχείριση τότε τα πράγματα είναι ευοίωνα. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 το IP68 είναι καλύτερο για σκόνη και το IPX8 για νερό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Το IP68 από μόνο του μας λέει ότι είναι στο επίπεδο 6 της κλίμακας για τη σκόνη και στο επίπεδο 8 για τη κλίμακα υγρασίας https://c3.chipkin.com/assets/uploads/2018/Oct/ip_guide_26-13-32-31.png Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 (edited) αν σε ενδιαφέρουν πάντως τόσο πολύ αυτά δες τι λέει εδω https://m.republicworld.com/technology-news/mobile/ip-ratings-explained.html As of now, IP68 is the best rating anyone can have for their device. It provides users with protection from dust and submersion in water. People having devices with IP68 rating need not worry about the device getting caught in the dust as it provides complete protection from it. However, the water submersion level of 1-meter and half an hour stays intact here. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 15, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 Κάτι ακούστηκε για Ιούλιο για το 1 και Αύγουστο για το 5. Κλασική Sony, παρουσιάζει νωρίς τις συσκευές αν και δεν είναι έτοιμες για να αποφύγει τα leaks όπως λέει και η διάθεση στην αγορά μερικούς μήνες μετά. Προφανώς και γι'αυτό δεν ανακοίνωσαν τιμή από τώρα. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 (edited) preorder στην Ρωσία στα 1100 το 1 lll και 930 το 5 με δώρο τα WF-XB700 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 16, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 για αρχικές τιμές είναι οκ αρκεί όμως να μη μείνουν εκεί κολλημένες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 καλές αν είναι με ΦΠΑ δεν έχω ιδέα για αυτό αν δεν είναι πολύ φοβάμαι Ευρώπη θα είναι πολύ υψηλότερες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2021 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=488958&page=2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Στην Ιαπωνία μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Συνεχίζονται οι φήμες για το μικρό. https://www.phonearena.com/news/sony-tipped-to-release-a-mystery-phone-later-this-year_id131593 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2021 Τελικά δεν είδα κάτι το wow όπως περίμενα. Θα περιμένω να κυκλοφορήσει βέβαια επίσημα και βλέπουμε. Το πιο δελεαστικό πάντως προς στιγμήν είναι τα 12/256. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 όπως το δει κανείς! εμένα το 360 reality audio , το af σε όλες τις κάμερες, και τα 20 fps burst mode σε όλες τις κάμερες είναι για εμένα Must to buy! Τα 12gb ούτε που μου λένε κάτι! Είναι οι προτεραιότητες που βάζει κάποιος! Άλλος θα πει ευτυχώς έχει κάρτα SD, άλλως για τα 120 hz(ούτε που με ενδιέφερε εμένα προσωπικά) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) αν δεν πιάνει τα pixel και samsung ulta σε φωτό που ο Γιαπωνέζος τόσο σκληρά προσπάθησε να μας πείσει απατο θα πάει και αυτό,αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτό πάλι με την πολιτική που ακολουθεί δηλ εγώ δεν ρίχνω τιμές κτλ γιατί είμαι σούπερ ουαου πάλι απατο θα πάει όποιος αγνοεί την αγορά όλοι ξέρουμε το τελος πάντως εμένα με τον τρόπο που μιλούσε περίμενα να βγάλει κανένα iphone από την τσέπη .... χαχά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 22, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Εσύ περίμενες να βγάλει κάτι τσίπικο μπας και το αγοράσεις αλλά φευ!:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Τελικά δεν είδα κάτι το wow όπως περίμενα. Θα περιμένω να κυκλοφορήσει βέβαια επίσημα και βλέπουμε. Το πιο δελεαστικό πάντως προς στιγμήν είναι τα 12/256. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσο wow? Τι άλλο έμεινε να δώσει? Κορυφαία ποιότητα κατασκευής θα έχει, water/dust protection θα έχει, led οθόνη 4k 120hz θα έχει, κορυφαίες επιδόσεις με sd888 και 12 gb ram, gorilla glass victus, micro sd, stereo speakers, θύρα 3.5mm, fast charging, δαχτυλικο αποτύπωμα στο πλάι το οποίο το θεωρώ καλύτερο από κάθε face id και touch on screen, κάμερα φαίνεται υποσχόμενη, μένει να τη δούμε στη πράξη Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να βάλει και δεν το έβαλε? Γιατί ειλικρινά δε μπορώ να βρω κάτι Οι συσκευές 1 iii και 5 iii φαίνονται πολλά υποσχόμενες, μένει να δούμε στη πράξη πως θα τα πηγαίνουν στο τομέα της κάμερας, στην αυτονομία και ελπίζουμε σε μια καλύτερη τιμολογιακή πολιτική Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 hybrid sim έχει είναι το σωστό δεν έχει ξεχωριστά sd slot Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 (edited) hybrid sim έχει είναι το σωστό δεν έχει ξεχωριστά sd slot Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk όχι ρε μας έχεις τρελάνει! Το έχεις γράψει 2 σελίδες πιο πίσω και σου απαντήσαμε! Δεν έχει ξεχωριστό, είναι στην εσοχή με την sim έλεος ρε γμτ με την χαζομάρα! Edited April 22, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 hybrid sim έχει είναι το σωστό δεν έχει ξεχωριστά sd slot Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δέχεται κάρτες sd η δεν δέχεται? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Δέχεται κάρτες sd η δεν δέχεται? δέχεται εννοείται!Απλά έχει λυσάξει ο άλλος ότι δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή και μπαίνει στην ίδια με την κάρτα sim αυτό είναι το πρόβλημα του! Αυτό και η τιμή που δεν είναι κάτω απο 300 όπως το σαϊομι του Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 δέχεται εννοείται!Απλά έχει λυσάξει ο άλλος ότι δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή και μπαίνει στην ίδια με την κάρτα sim αυτό είναι το πρόβλημα του! Αυτό και η τιμή που δεν είναι κάτω απο 300 όπως το σαϊομι του Ε μα πραγματικά Μου θυμίζει το γνωμικό που λέει κάποιου του χαριζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια Ας μην παίζουμε με τις λέξεις και ας μείνουμε στο τι προσφέρει η συσκευή και τι όχι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 face id δεν εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Εάν λοιπόν κατάλαβα καλά οι διαφορές του 5ii με το 5iii είναι οι εξής ? Επεξεργαστής 888 , μπαταρία 4500 από 4000 , φορτιστής 33w και τέλος κάμερα ζουμ με 2 focal length 70 Kai 105 mm Σωστά ? Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 (edited) Ε μα πραγματικά Μου θυμίζει το γνωμικό που λέει κάποιου του χαριζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια Ας μην παίζουμε με τις λέξεις και ας μείνουμε στο τι προσφέρει η συσκευή και τι όχι τίποτα καινούριο δεν προσφέρει η συσκευη και μέινε όπου θέλεις σου αρέσει δεν σου αρέσει,τις ******** του Γιαπωνέζου να τις πουλήσει άλλου,σε όλα τα φόρουμς τον κράζουν μαζί και την Σόνυ,απολύτως κανένα ενδιαφέρον ,οποίος θέλει σοβαρό τηλέφωνο και σοβαρή εταιρεία με φανταστικό service πάει samsung Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 24, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Ε μα πραγματικά Μου θυμίζει το γνωμικό που λέει κάποιου του χαριζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια Ας μην παίζουμε με τις λέξεις και ας μείνουμε στο τι προσφέρει η συσκευή και τι όχι Τώρα κατάλαβες έτσι όπως σου απάντησε το τρολ τι εννοεί και τι σκοπό έχει σωστά?:lol: Απο την απάντηση πάρε και κατάλαβε τι γνώσεις τεχνικές και τεχνολογικές έχει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts