lefteris90 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 σύγκριση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Κάτσε γιατί απο φήμες καλά πάμε αλλά τέτοια μυστικοπάθεια απο την Sony δεν θα βρεις σε άλλες εταιρίες! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Αναφορικά με το νέο Compact μοντέλο το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει ευρέως ή μόνο στην Ιαπωνία, φαίνεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ της snapdragon 480 Sony A(ce) Είναι εξοπλισμένο με Android 11 και έχει μνήμη RAM 6 GB. Το SM4350 είναι γνωστό από την επίσημη σελίδα της Qualcomm ως τον αριθμό ανταλλακτικού της εταιρείας για τον Snapdragon 480 το οποίο έχει το Νοκια Χ20. Τα τσιπ της σειράς SD400 μέχρι στιγμής είναι βασικά για μοντέλα εισόδου. Τετάρτη 14 Απριλίου όλα τα νέα μοντέλα.. Οπότε θα ξέρουμε... https://www.gsmarena.com/sony_xperia_phone_launch_scheduled_for_april_14-news-48476.php Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Πάντως κάποια από αυτά πού γράφτηκαν χθές ήταν πρωταπριλιάτικα αστεία όπως παραδέχτηκαν κάποιοι leakers! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Νομίζω για Ιούνιο είχε αναφέρει η SONY Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 H παρουσίαση θα είναι σε 12 ημέρες, προς πώληση πιστεύω πριν τον Ιούνιο Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Πρώτη φορά πού έχω επειτα από χρόνια αγωνία για κινητό της sony. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Πολλά που ακούγονται θα μείνουν απλά φήμες γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της Sony Mobiles. Η φωτεινότητα της οθόνης πιστεύω θα είναι ένα το πολύ 20% πιο φωτεινή,το θέμα είναι με την κύρια κάμερα και τον αισθητήρα που θα έχει! Θα είναι αυτός που έχει τώρα το 1ii στα 1/1.7 και θα μειώσουν το μέγεθος των pixel για να δώσουν 64 mp ή θα παραμείνει στα 12mp με μεγαλύτερο αισθητήρα για να έχουν μεγαλύτερο pixel? Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Sony είναι η μοναδική που μπορεί να τραβήξει φωτογραφία στα 20 fps με AF/AE το οποίο δεν πρέπει να το απολέσει απο την νέα συσκευή! Για εμένα που τραβάω τα παιδιά με αυτό έχω πάρει αποτελέσματα επιπέδου dslr! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 είμαι ευτυχισμένος με το 1 ii μου και δεν το αλλαζω!!! Νίκο,απλως θα συμπληρώσω με ένα Xiaomi Mi 11 ultra και τελος!:lol: για τον ηχο του τι να πω?καλόμαθα!μουσική δεν ακούω από κανένα άλλο κινητό πια!!! Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Εγώ πάλι αν δω ότι δίνει κάτι πολύ διαφορετικό απο το 1ii θα το πουλήσω και θα το αλλάξω! Έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση και είναι σαν καινούργιο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Tα ακουστικά WF-1000XM4 έχουν περάσει την πιστοποίηση FCC σύμφωνα με το Gizmobolt. Tο θέμα είναι αν θα είναι έτοιμα ώστε να δοθούν ως δώρο στις προπαραγγελίες με το xperia 1iii Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Πρώτη φορά πού έχω επειτα από χρόνια αγωνία για κινητό της sony. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε καταλαβαίνω. Μια από τα ίδια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Να ρωτήσω έτσι για να κάνουμε κουβέντα ποιος είναι ο λόγος πού δεν πήγατε στο 1ii και τι θα σάς κάνει να πάτε στο 1iii? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Εγώ θα πάω στο III αν το μήκος του είναι όντως πιο μαζεμένο λόγω των μικρότερων bezels.αν είναι σαν τον προκάτοχο του,οχι. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Το μήκος του θα είναι το ίδιο,τα bezels θα μικρύνουν απλά κι άλλο. Πάντως οι διαστάσεις του είνα ιδανικές για καλό "πιάσιμο" στο χέρι. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Δε τίθεται θέμα σύγκρισης με το ΙΙ. Απλά τώρα είναι η ώρα να αλλάξω συσκευή και θέλω snap888 3.5mm και όχι τρύπες μέσα στην οθόνη. Ελπίζω ούτε αποτύπωμα μέσα στην οθόνη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Εγώ πάλι αν δω ότι δίνει κάτι πολύ διαφορετικό απο το 1ii θα το πουλήσω και θα το αλλάξω! Έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση και είναι σαν καινούργιο!Νικο μου,οπως νιωσεις εσυ καλυτερα!! εγώ οντας ευχαριστημενος από το 1 ιι και έχοντας στα πλάνα το mi 11 ultra να κανει παρεα στα υπολοιπα,δεν εχω κανεναν λογο!θα αποκτησω ενδεχομενως παλι με το 1 IV:lol: Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Υπάρχει ασυνήθιστη κινητικότητα και σε forum της βόρειας Ευρώπης για τη σειρα ΙΙΙ. Μακάρι να πάει καλά βρε σονυ να έχουμε ελπίδα να κρατηθείς στην αγορά. Μου αρέσει η Samsung αλλά η Sony ο, τι και να λέμε σε θέματα ποιότητας λογισμικού και υλικού είναι μπροστά. Εγώ BTW επειδή δουλεύω στο 5g lab της Sony ως εξωτερικός συνεργάτης το έχω δει το τηλέφωνο φυσικά στην απαραίτητη θήκη επομένως δε μπορώ να πω και πολλά στο θέμα εμφάνισης. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το 5g του είναι σε πολύ καλά επίπεδα και πολύ καλύτερα από άλλων κατασκευαστων. Οι κεραίες που χρησιμοποιεί κάνουν πολύ καλό beamforming και στο σήμα θα είστε κύριοι :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Αν έχει αρκετές διαφορές με το δικό μου σίγουρα θα το πάρω, και δεν εννοώ 120 hz οθόνη και τέτοια. Αναφέρομαι σε χτυπητές διαφορές όπως το 1 με το 1ii. Κρίμα που δεν έχεις μάθει τίποτα για αισθητήρες, κάμερες και τα λοιπά. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Αν έχει αρκετές διαφορές με το δικό μου σίγουρα θα το πάρω, και δεν εννοώ 120 hz οθόνη και τέτοια. Αναφέρομαι σε χτυπητές διαφορές όπως το 1 με το 1ii. Κρίμα που δεν έχεις μάθει τίποτα για αισθητήρες, κάμερες και τα λοιπά. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι ο τομέας μου. Το rf chipset κάνουμε verification παρέα με τη Sony. Γενικά μετά την παρουσίαση επιτρέπεται να βγάλουν τη θήκη. Άρα θα το δω :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Καλημέρα, ότι δείς και μάθεις πέστο μας! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Υπάρχει πουθενά καμία καλή προσφορά για το 1ii ή το 5ii; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 σε προσφορά το πρώτο 1000€ επίσημα τα κοιτάζω και γω αλλά τα Σόνυ δεν πέφτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Μόλις βγει το 1iii θα υπάρχει προσφορά μόλις πουλήσω το δικό μου!:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 έχει Κόρονοιο ... χαχά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts