zxr Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Για τα προσωπικά σου αρχεία εξυπακούεται ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα μνήμης. Κι από τη στιγμή που το κινητό φέρει την 2.3 θα μπορείς να εγκαταστήσεις και εφαρμογές σε αυτή. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 ΤΟ arc ήδη πωλείται σε αρκετά online καταστήματα εδώ στην Γερμανία.Η τιμή για το Midnight Blue είναι κοντά στα 430€. Μερικά μαγαζιά έχουν αρκετά αποθέματα ακόμα.Ας όψεται που κοντεύουν οι διακοπές σε μερικές βδομάδες αλλιώς.... στην γερμανια ειστε τυχεροι...εμεις στην ελλαδα και ιουνιο..και 555! 120 διαφορα...ελεοςς...(και εδω στην ελλαδα κανουν κατι εξυπνο...σου λενε...αν το παρετε απο μαγαζι πριν την επισημη κυκλοφορια του στην ελλαδα σεβρις και εγγυηση δεν στα καλυπτει η σονυ ερικσον εελλαδας..και αν μου συμβει το οτιδηποτε απο γερμανια(π.χ) πρεπει να το στελνω,να περιμενω τοσο καιρο ναι εχω την αγωνια για το ποτε θα μου ερθει...και αν θα μου ερθει σε ''κομματια''..ετσι σιγουρευουν πελατες..-δυστηχως- σαν εμενα... Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Πάντως η άποψη μου είναι ότι η ποιότητα κατασκευής όσον αφορά το πίσω καπάκι της μπαταρίας,είναι απαράδεκτη για κινητό αυτής της κατηγορίας.Καλύτερα, για κάποιον που η ποιότητα κατασκευής παίζει σημαντικό ρόλο ,θα ήταν πρώτα να περιμένει να το δει απο κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Πάντως η άποψη μου είναι ότι η ποιότητα κατασκευής όσον αφορά το πίσω καπάκι της μπαταρίας,είναι απαράδεκτη για κινητό αυτής της κατηγορίας.Καλύτερα, για κάποιον που η ποιότητα κατασκευής παίζει σημαντικό ρόλο ,θα ήταν πρώτα να περιμένει να το δει απο κοντά. Εγώ φίλε το βρίσκω τέλειο.... και το πίσω καπάκι και το design - εμφάνιση, μέγεθος, πάχος.... για μένα αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο πακέτο σε σχέση τιμή - δυνατότητες - smartphone..... Αν δεν σε νοιάζουν τα περί dual core και κτλ.... το Arc είναι μονόδρομος !!!!!!!!! :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αν δεν σε νοιάζουν τα περί dual core και κτλ.... το Arc είναι μονόδρομος !!!!!!!!! :) Θα συμφωνήσω !!! Είναι όχι μόνο το πιο όμορφο smartphone της αγοράς και χαίρεσαι να το χαζεύεις αλλά επίσης και το πιο προσεγμένο σχεδιαστικά !!! Χαίρεται να το βλέπει το μάτι σου και να το κρατάει το χέρι σου !!!!! Και σήμερα δεν υπάρχουν και πολλά παρόμοια ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Θα συμφωνήσω !!! Είναι όχι μόνο το πιο όμορφο smartphone της αγοράς και χαίρεσαι να το χαζεύεις αλλά επίσης και το πιο προσεγμένο σχεδιαστικά !!! Χαίρεται να το βλέπει το μάτι σου και να το κρατάει το χέρι σου !!!!! Και σήμερα δεν υπάρχουν και πολλά παρόμοια ... κανενα θες να πεις! ολα ειναι iphone style.... Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 κανενα θες να πεις! ολα ειναι iphone style.... Καλημέρα, μπορεί να ειναι οπως λες, αλλά όλα τα άλλα, htc, sony, samsung, κ.α, έχουν ξεπεράσει το iphone, είτε σε desing, είσαι σε σχεδιασμο και λειτουργικότητα. Η google μπηκε πολυ δυνατά στο παιχνιδι και το αποδυκνειει!!! Η apple, μένει σιγά σιγά πίσω. Dual Core smartphone έβγαλε η lg πρώτη, και θα ακολουθησει η apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 φιλε αυτο που λες δεν ΓΙΝΕΤΑΙ....αφου λενε απο ιουνιο...! και εγω εχω παρει! :wacko: στο μεταξυ...ημουν ετοιμος να το παρω απο το play247.gr..αλλα επικοινονησα με την σονυ ερικσον ελλαδας..και μου ειπανε...οτι αν το παρεις απο οπουδηποτε πριν το φερουν οι ιδιοι δεν εχεις την δικια τους εγγυηση και σερβις...και ετσι...παρατησα την ιδεα..και παω για 15 ιουνιου και πλαισιο...:/ Δεν ισχύει κάτι τέτοιο……..μίλησα και με την sony ericsson Γερμανίας και με την ελληνική αντιπροσωπεία , η όποια μου απάντησε ότι αν η συσκευή προέρχεται από χώρα της Ευρώπης υποστηρίζετε κανονικά η εγγύηση. Απλά με ενημέρωσε ότι επειδή στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα η συσκευή θα μπορούν να με εξυπηρετήσουν από Ιούνιο μόλις δηλαδή την παραλάβει η ελληνική αντιπροσωπεία επίσημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Εγώ φίλε το βρίσκω τέλειο.... και το πίσω καπάκι και το design - εμφάνιση, μέγεθος, πάχος.... για μένα αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο πακέτο σε σχέση τιμή - δυνατότητες - smartphone..... Αν δεν σε νοιάζουν τα περί dual core και κτλ.... το Arc είναι μονόδρομος !!!!!!!!! :) Συμφωνώ μου αρέσει πολύ το τηλέφωνο , δεν νομίζω ότι χρειάζομαι έξαλλου dual core , έχω ξαναπεί ότι το μόνο πρόβλημα μου ήταν το wifi το οποίο μετά από πολύ διάβασμα σε πολλά forum κατάφερα να το λύσω , δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η όχι αλλά κατεβάζοντας από το store την εφαρμογή wifi fixer το πρόβλημα δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Συμφωνώ μου αρέσει πολύ το τηλέφωνο , δεν νομίζω ότι χρειάζομαι έξαλλου dual core , έχω ξαναπεί ότι το μόνο πρόβλημα μου ήταν το wifi το οποίο μετά από πολύ διάβασμα σε πολλά forum κατάφερα να το λύσω , δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η όχι αλλά κατεβάζοντας από το store την εφαρμογή wifi fixer το πρόβλημα δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί. Ποιό wifi fixer χρησιμοποίησες .... για δώσε το ink... :happy: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ποιό wifi fixer χρησιμοποίησες .... για δώσε το ink... :happy: https://market.android.com/details?id=org.wahtod.wififixer&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Καλημέρα, μπορεί να ειναι οπως λες, αλλά όλα τα άλλα, htc, sony, samsung, κ.α, έχουν ξεπεράσει το iphone, είτε σε desing, είσαι σε σχεδιασμο και λειτουργικότητα. Η google μπηκε πολυ δυνατά στο παιχνιδι και το αποδυκνειει!!! Η apple, μένει σιγά σιγά πίσω. Dual Core smartphone έβγαλε η lg πρώτη, και θα ακολουθησει η apple. εγω δεν μιλησα για λειτουργηκοτητα...αλλα για ντιζαιν...που δεν θα συμφωνησω...δεν το εχουν ξεπερασει...τουλαχιστον το gs2 και το optimus2x οχι...τωρα αλλα μπορει...!μα δεν μπηκε η google πολυ δυνατα...αλλα οι εταιριες που εχουν το anroid... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο……..μίλησα και με την sony ericsson Γερμανίας και με την ελληνική αντιπροσωπεία , η όποια μου απάντησε ότι αν η συσκευή προέρχεται από χώρα της Ευρώπης υποστηρίζετε κανονικά η εγγύηση. Απλά με ενημέρωσε ότι επειδή στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα η συσκευή θα μπορούν να με εξυπηρετήσουν από Ιούνιο μόλις δηλαδή την παραλάβει η ελληνική αντιπροσωπεία επίσημα. δεν ξερω ρε φιλε...εμενα μου ειπαν...οτι αν το παρω απο αλλου..πριν διατεθει στην ελληνικη αγορα..δεν θα εχω σερβις και εγγυηση...θα ξαναπαρω να ρωτησω παλι...αν ισχιει κατι τετοιο...μην περιμενω μεχρι 15 ιουνιου... Edited May 19, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Παιδιά καλησπέρα απο μένα..Το xperia arc μου φενεται απλά θεϊκό..Είδα τουλάχιστον άλλα 20 κινητά σε hands-on και είναι το ιδανικό κινητό για μένα..Έχω όμως μια απορια.Θέλω κάποιος που να ξέρει να μου πει πότε θα κυκλοφορίσει στον Γερμανό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Παιδιά καλησπέρα απο μένα..Το xperia arc μου φενεται απλά θεϊκό..Είδα τουλάχιστον άλλα 20 κινητά σε hands-on και είναι το ιδανικό κινητό για μένα..Έχω όμως μια απορια.Θέλω κάποιος που να ξέρει να μου πει πότε θα κυκλοφορίσει στον Γερμανό.. Λενε μεσα στον ιουνιο...δεν εχουν ακριβη ημερομηνια....παντως πιστευουμε πριν τις 15....(το πλαισιο λεει 15 ιουνιου..) Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devolution Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Λενε μεσα στον ιουνιο...δεν εχουν ακριβη ημερομηνια....παντως πιστευουμε πριν τις 15....(το πλαισιο λεει 15 ιουνιου..) Μακάρι να το φέρουν όσο πιο σύντομα γίνετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Μακάρι να το φέρουν όσο πιο σύντομα γίνετε.. ναι φιλε...και εγω το ιδιο λεω...πουλησα απο τις 1 μαιοιυ το x8 μου,περιμενωντας οτι τις επομενες μερες θα εχω στα χερια μου το arc ...αλλα που....ακομα περιμενω να το φερουν...! Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 γεια.αν παρω το κινητο απο εξωτερικο απο ebay μπορω να περασω ελληνικα μετα μεσω ubudu?το χει κανει κανεις?αν καποιος ξερει με σιγουρια ας μου πει για να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nako Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Καλησπέρα...έκατσα σήμερα και διάβασα όλες τις σελίδες που λένε για το arc..Το έχω απο το Πάσχα..Δεν έχω βρει αρνητικά μόνο το θέμα τς μπαταρίας...Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει..1ον θέλω να βάλω φωτογραφία για φόντο και μου τις ζουμάρει υπερβολικά πολυ σε σημείο να έχω φόντο της sony μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;;; και 2ον υπάρχει κανένας τρόπος να περάσω τα μηνύματα μου απο το παλιο μου nokia 5800 γιατί έχω φάει τον κόσμο;;; :( Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 μεχρι τις 17 του ιουνιου το τηλεφωνο θα ειναι διαθεσιμο παντου. Προτιμησαν να καθυστερησουν την κυκλοφορια του για να μην υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας λογω ελλειψης πρωτον υλων. περιπου 5 χιλ κομματια θα ειναι η πρωτη φουρνια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) εγω δεν μιλησα για λειτουργηκοτητα...αλλα για ντιζαιν...που δεν θα συμφωνησω...δεν το εχουν ξεπερασει...τουλαχιστον το gs2 και το optimus2x οχι...τωρα αλλα μπορει...!μα δεν μπηκε η google πολυ δυνατα...αλλα οι εταιριες που εχουν το anroid... Σιγα το desing που έχουν αυτα που αναφέρεις όπως και το iphone.Τεσπα, δεν ειναι έδω το καταλληλο σημεια για τις διαφορες αυτες. Τελος επιμένω για την google, γιατι αν δεν το είχε βγαλει το android, τι θα φοραγαν τα κιν? m.windows 7, sybian ή οτιδήποτε άλλο? Απλα οι εταιρείες βάζουν οτι λειτουργικό τους δίνουν, η apple φυσικα, ως "κομπλεξικη" εταιρεία δεν θα εδινε ποτε το os σε άλλη. Οπότε google, και εταιρείς κινητων, βλέπουν στα κατάματα την apple..!!! και δεν φοβούνται.. άλλωστε αυτός ειναι και ο σκοπός, να πάρουν μεγάλο μερίδιο αγοραστών απο την apple... Δες και αυτό και παρατήρησε οτι και 3 είναι ίδια...οβαλ κινητα.. Αυτα.:) Edited May 20, 2011 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAN Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλημερα σε ολους,ηθελα να κανω μια χαζη ερωτηση που ομως πιστευω θα εχει περασει απο το μυαλο ολων.Ολα αυτα τα προιοντα που ερχονται απο Japan και στην περιπτωση μας τα τηλεφωνα ελενχονται για ραδιενεργεια απο καποιον επισημο φορεα η <<αγγουρια>> Ενδιαφερομαι και εγω για το ARK και για αυτο ρωταω.!!!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Έχει αναλυθεί το θέμα στις πρώτες σελίδες του thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Σιγα το desing που έχουν αυτα που αναφέρεις όπως και το iphone. αν δεν εχει design το arc, τοτε ποιο εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwannis Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Σιγα το desing που έχουν αυτα που αναφέρεις όπως και το iphone.Τεσπα, δεν ειναι έδω το καταλληλο σημεια για τις διαφορες αυτες. Τελος επιμένω για την google, γιατι αν δεν το είχε βγαλει το android, τι θα φοραγαν τα κιν? m.windows 7, sybian ή οτιδήποτε άλλο? Απλα οι εταιρείες βάζουν οτι λειτουργικό τους δίνουν, η apple φυσικα, ως "κομπλεξικη" εταιρεία δεν θα εδινε ποτε το os σε άλλη. Οπότε google, και εταιρείς κινητων, βλέπουν στα κατάματα την apple..!!! και δεν φοβούνται.. άλλωστε αυτός ειναι και ο σκοπός, να πάρουν μεγάλο μερίδιο αγοραστών απο την apple... Δες και αυτό και παρατήρησε οτι και 3 είναι ίδια...οβαλ κινητα.. Αυτα.:) Μα δεν σου ειπα οτι αυτα εχουν τρομερο ντιζαιν...το arc ομως εχει...και βρησκεται στην 1η θεση σε θεμα ντιζαιν κατα πολυ...! μα φυσικα.Μα το os φιλε ειναι δικο της...ειναι της apple..ειναι σαν να λες η σονυ ερικσον να εβγαζε ενα λογισμικο και να το εδινε σε ολους....αυτο ειναι που κανει ξεχωριστη την apple κιολας...το ντιζαιν...και οτι ειναι διαφορετικη... αν δεν εχει design το arc, τοτε ποιο εχει; χαχα...αυτο ξαναπες το.... μαλλον τα τετραγωνισμενα στυλ iphone ..:P (το iphone ομως αν και τετραγωνισμενο..εχει πολυ καλο ντιζαιν...πιστευω ειναι ακριβως μετα το αρκ...στην 2η θεση....κατι κοπιες στυλ optimus 2x και gs2...πανε απο 5αδα και κατω... Edited May 20, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) αν δεν εχει design το arc, τοτε ποιο εχει; Μα δεν ειπα το αντιθετο...και φυσικα εχει το ARC....!!! Μαλλον έχουμε μπερδευτει μεταξυ μας.... Δεν ειμαι φίλος τις apple για διαφορους λογους που δεν θα αναφερω εδω. αλλα μαρεσει παρα πολυ το arc το οποιο θα το παρω την αλλη βδομαδα....!!!! (ειχα το x10) :D:D Edited May 20, 2011 by bpapad81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts