Jump to content

Nako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nako

  1. Καλησπέρα..Προσπαθω εδω και μερικες ωρες να αναβαθμισω το S4, κατι που φαινεται απλα αδύνατο..Λοιποοον εκανα επαναφορα εργοστασιακων, είτε το συνδεσω μεσω Kies 3 ειτε αμα προσπαθησω να κανω update απο το κινητό συνεχιζει να μου λεει οτι έχω το τελευταίο update..Συνοπτικα, εκδοση android 4.3 και made in Vietnam. Καμια ιδέα τι γινεται; Το κινητό δεν ειναι ρουτ. Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα.. Εχει η μητέρα μου ενα LG g3 και κάθε μέρα παγώνει η οθόνη ενω είναι κλειδωμένο και δεν ξεπαγώνει μεχρι να του κάνεις επανεκκίνηση.. Αυτο γίνεται 2-3 φορες καθε μέρα και το κινητό δεν είναι ουτε 1 μήνα που το έχει :mad: ..καμια ιδέα;
  3. Οκ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και θα συνεχισω στο σωστο topic.. :)
  4. Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση.. Εχω xperia Z και μου κανει κατι νερα το τευλευταιο 6μηνο :worry: και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αλλαξω για το S4.. Θα το πουλησω απο 190-220 μου είπαν, οποτε απο σκρουτζομαγαζα να αγορασω το S4 παει περιπου ενα 200 εξτρα να πληρωσω... Τι μου προτεινεται;; Θετικά αρνητικα; και με ροοτ τι παιζει;; :/ Sorry που ρωταω αλλα είναι πολλες οι σελιδες και λιγος ο χρονος για να τις διαβασω ολες και να αποφασισω... :worry: Ευχαριστω!! :happy: :)
  5. Nako

    Sony Xperia Ζ

    Μετα απο λιγη ώρα το ιδιο βράδυ εστρωσε μόνο του και ανοιξε κανονικα...πρασινο led και εκανε μονο του επανεκκινηση και είναι κομπλέ τωρα...ετσι ήθελε να με τρομαξει λιγο απο ότι φαινεται..
  6. Nako

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπέρες..μετά απο την τελευταία αναβάθμηση που έκανα στο Ζ και μετα απο το root και και ενω το κινητο ηταν κομπλέ πηγα να κανω μια επανεκκίνηση και έχει κολλήσει..Πιο συγκεκριμένα..κοκκινο led αναμμένο και στην οθόνη ενα άσπρο τριγωνο με ένα κατσαβίδι και μια μπλε μπάρα απο κατω και δείχνει οτι φορτωνει κατι και οτι ειναι φουλ..ολη μπλε... καμιά ιδεα??? :worry: :worry: :cry:
  7. Nako

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει εάν γίνεται upgrade από την 244;;;
  8. μια απο τα ιδια και γω...εχω si 1245-4552... τι γινετε ρε παιδια;;;με το που κλεινει το κιν μου λεει τελικα οτι δεν υπαρχει αναβαθμηση και οποτε το συνδεω παντα υπαρχει αναβαθμηση....πφφφ :lost: :wacko:
  9. Καλησπέρα...έκατσα σήμερα και διάβασα όλες τις σελίδες που λένε για το arc..Το έχω απο το Πάσχα..Δεν έχω βρει αρνητικά μόνο το θέμα τς μπαταρίας...Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει..1ον θέλω να βάλω φωτογραφία για φόντο και μου τις ζουμάρει υπερβολικά πολυ σε σημείο να έχω φόντο της sony μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό;;; και 2ον υπάρχει κανένας τρόπος να περάσω τα μηνύματα μου απο το παλιο μου nokia 5800 γιατί έχω φάει τον κόσμο;;; :( Ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...