alextrela Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Δεν σταματά να με εκπλήσσει μετά 5η πλήρη φόρτιση και επιδόσεις μπαταρίας εντυπωσιακές!!! Από εχθές 11 πρωί έως σήμερα απόγευμα 60-40 data /Wi-Fi αντίστοιχα με αρκετές ώρες εχθές και σήμερα απόγευμα σε εξωτερικους χώρους (βόλτες πολλές :p). Ενδεικτικά εχθές από 100 έως 63% μόνο χρήση data, από 63 έως 40 μόνο Wi-Fi που ήμουν σπίτι και από 40 έως 22 πάλι data μόνο 4.30 απόγευμα με 7 που επέστρεψα σπίτι. Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Η καλύτερη επίδοση ever σε Sammy flagship μετά από τόσα χρόνια που δούλεψα όλη τη σειρά S από μακρινό s3 και έπειτα με μόνο διάλειμμα s4/5 που απείχα έως σήμερα Εννοείται κανένα note από 9 σειρά που δούλεψα όλα συγκρίνεται με snap 21 ultra, τους χωρίζει άβυσσος!! Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Εκείνο που έχει εντυπωσιάσει εμένα, στην έκδοση με exynos και ενημέρωση Φεβρουαρίου, είναι το σήμα. Λόγω κακού σήματος στην περιοχή μου, σε δέκα ώρες με το S10 έχανα ένα 5-6% σύμφωνα με το GSam Battery. Τώρα σε 20 ώρες, 1%. Άκουσε τα δικαιολογημένα παράπονα όλων μας η Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Εχθές όλη μέρα 6η πλήρη φόρτιση έλεγα να δοκιμάσω full όλη μέρα mobile data και με έβγαλε ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω. Αρκετές ώρες σε εξωτερικους χώρους με υψηλή φωτεινότητα. Επιτέλους 5000 μπαταρία να ανταποκριθεί στο 100% της χωρητικότητα της και στην πράξη με snap 888 και όχι να νιώθω ότι φοράω 4200-4300 μπαταρία. Έπρεπε φτάσουμε το 2021 για να το πετύχει η Samsung αυτό. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Galaxy S21 (απλό, exynos). Χρήση 4G, σχεδόν όλη ημέρα wifi ή 4G, σύνδεση σε galaxy watch και buds. 5.30-6 ώρες screen on time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Galaxy S21 (απλό, exynos). Χρήση 4G, σχεδόν όλη ημέρα wifi ή 4G, σύνδεση σε galaxy watch και buds. 5.30-6 ώρες screen on timeΠάρα πολύ καλά. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Έκανε δουλειά φέτος η σαμμυ εξαιρετικά νούμερα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Καλά έκανες, ειδικά όταν έχεις συνηθίσει το μέγεθος αυτό που ουσιαστικά είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα, τότε τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα της εταιρείας να δώσει κάτι πραγματικά καλό όπως και έγινε. Να ακολουθούσε και διαφορετική τιμολογιακή πολιτική θα ήταν το ιδανικό! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Από S0+ λέω να πάω στο μικρό S21 θα δω διαφορά σε μπαταρία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Έσπασα τα κοντέρ σήμερα όλη μέρα με WiFi σπίτι (καμία βόλτα, το κρύο με απέτρεψε και βαριόμουν:p) Συνολικά κατά 80% Wi-Fi χρήση στο σύνολο διότι εχθές το απόγευμα με βράδυ ήμουν έξω με data αλλά χαλαρή χρήση κάνα 5ωρο. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Αυτο ειναι με Snap ομως ε; με Exynos παίζουν αυτά τα νούμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Δεν έτυχε όσο καιρό είχα το exynos να κάνω παρομοια χρήση αλλά πιστεύω ένα 9ωρο πάνω κάτω θα το έπιανα μιας και το καλύτερο sot με exynos το είχα στις 7 ώρες περίπου αλλά με 36% υπόλοιπο μπαταρίας και είχα και περισσότερα mobile data χρήση τη συγκεκριμένη ημέρα από ότι σήμερα. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Δεν έτυχε όσο καιρό είχα το exynos να κάνω παρομοια χρήση αλλά πιστεύω ένα 9ωρο πάνω κάτω θα το έπιανα μιας και το καλύτερο sot με exynos το είχα στις 7 ώρες περίπου αλλά με 36% υπόλοιπο μπαταρίας και είχα και περισσότερα mobile data χρήση τη συγκεκριμένη ημέρα από ότι σήμερα. Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Απο που παρήγγειλες με snap ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Από insomnia πωλητή το πήρα σφραγισμένο (είχε φέρει κάμποσα κομμάτια πήρα το τελευταίο) Sent from my SM-G9980 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 (edited) Εγώ παλι ειμαι στην 6η πλήρη φόρτιση με ultra και αυτα τα νούμερα δεν τα βλεπω ούτε για αστειο,σήμερα είχα 21h αναμονή με 3h sot και υπόλοιπο 35% συνδεμένο με handsfree, η εφαρμογή σταθερά με την μεγαλύτερη καταναλωση samsung browser ,σκέφτομαι μήπως φταίει στο setup η μεταφορά σε όλα απο note 10plus Edited May 19, 2021 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 S21+ Exynos. Κι εγώ σταθερά σε καθημερινή βάση με τουλάχιστον 1η και 5/10ω σε αναμονή και 5+ ώρες ενεργής οθόνης μέχρι το 35%, 50/50 wi-fi/data και buds μέσα στη μέρα. Επιτέλους μια ολοκληρωμένη συσκευή. Αυτό με τη μπαταρία σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα τη ζωή μου είχε φάει... Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Εγώ παλι ειμαι στην 6η πλήρη φόρτιση με ultra και αυτα τα νούμερα δεν τα βλεπω ούτε για αστειο,σήμερα είχα 21h αναμονή με 3h sot και υπόλοιπο 35% συνδεμένω με handsfree, η εφαρμογή σταθερά με την μεγαλύτερη καταναλωση samsung browser ,σκέφτομαι μήπως φταίει στο setup η μεταφορά σε όλα απο note 10plusεγώ με το ζόρι φτάνω τις 5-5.30 ώρες, με ακουστικά bt, 4g και δεδομένα ανοιχτά περίπου την μισή μέρα. Το υπόλοιπο 2g και WiFi. Έκανα και εγώ μεταφορά όλα από το s10, Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Δεν ξέρω εγώ πάντως περίμενα παραπάνω απο το ultra ,με το ζόρι βγάζω 4 sot , και σε σχέση με το 11 pro max που είχα η μέρα με τη νύχτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts