Jump to content

Samsung Galaxy S21 Ultra

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν μπορείς να το λειτουργησεις καθόλου θα έλεγα ότι είναι μονόδρομος να κάνεις ένα hard reset για να δεις τι παίζει κ αν έστρωσε το όλο θέμα 

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 minute ago, challenge143 said:

Αν δεν μπορείς να το λειτουργησεις καθόλου θα έλεγα ότι είναι μονόδρομος να κάνεις ένα hard reset για να δεις τι παίζει κ αν έστρωσε το όλο θέμα 

Κάποιες φορές κολλάει στα 1-2 λεπτά άλλες στιγμές μπορεί να μείνει 5 λεπτά ανοιχτό. Τώρα το έκλεισα εγώ να κάνω wipe cache για αρχή. Κάπου είδα στο samsung members για απομακρυσμένο έλεγχο αλλά πρέπει να έχω τηλεφωνήσει κάπου πρώτα να μου δώσουν ένας αριθμό που τον βάζω στην εφαρμογή για να συνδεθούν, μήπως ξέρει κάποιος που πρέπει να καλέσω;

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

45 minutes ago, _dimdim_ said:

Κάποιες φορές κολλάει στα 1-2 λεπτά άλλες στιγμές μπορεί να μείνει 5 λεπτά ανοιχτό. Τώρα το έκλεισα εγώ να κάνω wipe cache για αρχή. Κάπου είδα στο samsung members για απομακρυσμένο έλεγχο αλλά πρέπει να έχω τηλεφωνήσει κάπου πρώτα να μου δώσουν ένας αριθμό που τον βάζω στην εφαρμογή για να συνδεθούν, μήπως ξέρει κάποιος που πρέπει να καλέσω;

Αν κάνεις wipe cache κ δεν στρώσει κ αν κάνεις αυτό που σου είπα κ εγώ format πίστεψε με δεν πρόκειται να βρεις άκρη με τον απομακρισμενο έλεγχο θα σου πουν φέρτε το σε ένα  Εξουσιοδοτημένο  Κατάστημα .

6 minutes ago, challenge143 said:

Αν κάνεις wipe cache κ δεν στρώσει κ αν κάνεις αυτό που σου είπα κ εγώ format πίστεψε με δεν πρόκειται να βρεις άκρη με τον απομακρισμενο έλεγχο θα σου πουν φέρτε το σε ένα  Εξουσιοδοτημένο  Κατάστημα .

Δεν μπόρεσα να κάνω wipe cache γιατί ενώ πάτησα τα κουμπιά volume up + power button δεν με έβαλε στο μενού όταν άνοιξε το λογότυπο. Μίλησα με το chat και μου είπαν να κάνω έλεγχο για ενημέρωση, στην φροντίδα συσκευής και να ελέγξω στο samsung member τα διαγνωστικά. Ενημέρωση μου έβγαλε την τελευταία με το one ui 7 αλλά αν κολλήσει κατά την διάρκεια και δεν ξανά ανοίξει; Φοβάμαι να την αρχίσω. Παίρνω κάποια αρχεία back up και θα δοκιμάσω για επαναφορά εργοστασιακών.

Edited by _dimdim_

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

3 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Δεν μπόρεσα να κάνω wipe cache γιατί ενώ πάτησα τα κουμπιά volume up + power button δεν με έβαλε στο μενού όταν άνοιξε το λογότυπο. Μίλησα με το chat και μου είπαν να κάνω έλεγχο για ενημέρωση, στην φροντίδα συσκευής και να ελέγξω στο samsung member τα διαγνωστικά. Ενημέρωση μου έβγαλε την τελευταία με το one ui 7 αλλά αν κολλήσει κατά την διάρκεια και δεν ξανά ανοίξει; Φοβάμαι να την αρχίσω. Παίρνω κάποια αρχεία back up και θα δοκιμάσω για επαναφορά εργοστασιακών.

Ειχες συνδεσει ακουστικα η καλωδιο φορτισης σε θυρα usb? Γιατι χωρις αυτα δεν σε βαζει στο recovery...

13 ώρες πριν, GMF80 said:

Ειχες συνδεσει ακουστικα η καλωδιο φορτισης σε θυρα usb? Γιατι χωρις αυτα δεν σε βαζει στο recovery...

Όχι δεν είχα συνδέσει κάτι, μετά το διάβασα ότι χρειάζεται. Βέβαια τώρα δεν ανοίγει καθόλου το κινητό παρά μόνο όταν είναι στη φόρτιση πάει μέχρι το λογότυπο και μένει εκεί. Αν το βγάλω από τη φόρτιση μετά από κάποια ώρα σβήνει.

Όσο αφορά το recovery mode άλλαξε ο τρόπος στο android 15 που κάναμε παλιά με το volume up. Εγω το κατάφερα χθες με ένα βίντεο από το 25U. Δείτε παρακάτω. Κάνε το αν θες και σε αφήνει αλλά πολύ φοβάμαι φίλε ότι δεν το γλυτώνεις το service.. 

https://youtu.be/lLaMcd6XbFA

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ναι και θα σου πουν πλακετα 500€ παθων ...... εβαλα απο το αλι με 110€ και δουλευει τωρα πανω απο 6-7 μηνες. 

1 hour ago, Gorge said:

Ναι και θα σου πουν πλακετα 500€ παθων ...... εβαλα απο το αλι με 110€ και δουλευει τωρα πανω απο 6-7 μηνες. 

Το θέμα είναι ποιος αναλαμβάνει όταν την φέρεις να την τοποθετήσει;  αν δεν γνωρίζεις μόνος σου φοβάμαι ότι δεν θα δεχτεί κάποιος να το κάνει. Εκτός κ βρει μαγαζί όπως το irepair κ άλλα τέτοια που ίσως έρθουν σε συμφωνία 

Δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το πρόβλημα που έχεις αλλά μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα υπάρχουν πλακέτες σε πολύ οικονομική τιμή. Γιατί αν η τιμή που αναφέρει το παλικάρι είναι στα 500 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει το κόστος αυτό για επισκευή. Ενώ με 25 ευρώ το ρισκάρεις κ ότι βγει. Πρέπει να γίνει μια σωστή διάγνωση του προβλήματος σου.

https://www.skroutz.gr/s/29545845/Samsung-Plaketa-me-THyra-Fortisis-Epafi-Kartas-SIM-Galaxy-S21-Ultra-5G.html

On 8/6/2025 at 10:10 ΠΜ, challenge143 said:

Το θέμα είναι ποιος αναλαμβάνει όταν την φέρεις να την τοποθετήσει;  αν δεν γνωρίζεις μόνος σου φοβάμαι ότι δεν θα δεχτεί κάποιος να το κάνει. Εκτός κ βρει μαγαζί όπως το irepair κ άλλα τέτοια που ίσως έρθουν σε συμφωνία 

Δεν γνωρίζω αν είναι αυτό το πρόβλημα που έχεις αλλά μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα υπάρχουν πλακέτες σε πολύ οικονομική τιμή. Γιατί αν η τιμή που αναφέρει το παλικάρι είναι στα 500 ευρώ δεν ξέρω αν αξίζει το κόστος αυτό για επισκευή. Ενώ με 25 ευρώ το ρισκάρεις κ ότι βγει. Πρέπει να γίνει μια σωστή διάγνωση του προβλήματος σου.

https://www.skroutz.gr/s/29545845/Samsung-Plaketa-me-THyra-Fortisis-Epafi-Kartas-SIM-Galaxy-S21-Ultra-5G.html

H Πλακερα που εστειλες ειναι φωρτησης. ειναι η κατω κατω που μπαινει το type c. Εγω ελεγα την κεντρικη. Το ειχα παει irepair, μου ειπαν δεν φτιαχνει. smarteck 500 ευρω και σε αλλο ενα που μου ειπαν δεν φτιαχνει. Τελικα πηρα απο αλι μια 120κατι; καπου εκει. 

απο τα τοσα μαγαζια που το πηγα καποιο μου το επεστρεψε με μια χαρακια κατα μηκος της οθονης.... 

Το πήγα σε επίσημο service της Samsung και μου είπαν πλακέτα είναι και θέλουν 400€. Μιας και δεν αξίζει μου είπαν ότι έχουν κάποιον που με 10€ κάνει έλεγχο αν μπορεί να επισκευάσει την υπάρχουσα πλακέτα και μου λέει και κόστος, αν δεχτώ να την φτιάξει πληρώνω το κόστος που μου είπε αλλιώς πληρώνω τα 10€ του ελέγχου. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να την φτιάξει. Τους είπα να το σκεφτώ αλλά δεν ξέρω μην πληρώσω τσάμπα και μετά από 1-2 μήνες χαλάσει πάλι. Κατά 99% θα πάω για άλλο κινητό, επίσης τώρα δεν ανοίγει καθόλου από την Παρασκευή το βράδυ.

1 ώρα πριν, _dimdim_ said:

Εγώ να σου πω την αλήθεια θα το άφηνα να γίνει μια προσπάθεια με 10 ευρώ αν επισκευαστεί κ είσαι από τους τυχερούς.  Κ όσο κρατήσει.  Εδώ στέλνουμε εγκεφάλους αυτοκινητου κ air bag  κ υπάρχουν μεγάλες επιτυχίες.  Αξίζει πάντως το κόστος αυτό αν επισκευαζεται 

5 minutes ago, challenge143 said:

Εγώ να σου πω την αλήθεια θα το άφηνα να γίνει μια προσπάθεια με 10 ευρώ αν επισκευαστεί κ είσαι από τους τυχερούς.  Κ όσο κρατήσει.  Εδώ στέλνουμε εγκεφάλους αυτοκινητου κ air bag  κ υπάρχουν μεγάλες επιτυχίες.  Αξίζει πάντως το κόστος αυτό αν επισκευαζεται 

10€ είναι το κόστος του ελέγχου και αν μπορεί να το επισκευάσει θα βγάλει την τιμή της επισκευής, βέβαια δε θεωρώ ότι θα είναι κάποια απαγορευτική τιμή για επισκευή αλλά θα το σκεφτώ.

2 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Το πήγα σε επίσημο service της Samsung και μου είπαν πλακέτα είναι και θέλουν 400€. Μιας και δεν αξίζει μου είπαν ότι έχουν κάποιον που με 10€ κάνει έλεγχο......

ποιο επισημο τα λεει αυτα;

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

11 minutes ago, mivechris said:

ποιο επισημο τα λεει αυτα;

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω και δεν θέλω, στην επαρχία είναι και το βρήκα από το site της Samsung. Πιθανολογώ συνεργάζονται με κάποιον και θα πάρουν και αυτοί την ανάλογη προμήθεια...

Όταν το βάζω στη φόρτιση δείχνει το παρακάτω και μένει εκεί και όταν το βγάλω από την φόρτιση στο ίδιο μένει. Είναι λογικό αν έχει καεί η πλακέτα να ανάβει έστω και έτσι η οθόνη; 

IMG_20250609_183246.jpg

Edited by _dimdim_

Είμαι ξάπλα σπίτι όλη μέρα λόγο covid έλιωσα το κινητό αλλά η αυτονομία του δεν υπάρχει άριστη θα έλεγα.. Το έφτασα στα όρια του!! 

Screenshot_20250611_183018_Device care.jpg

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Ωραίος. Καλό sot . Η γυναίκα μου από ότι βλέπω βγάζει λίγο λιγότερο κοντά στις 6.30 ώρες.  Ερώτηση δεν της έχω περάσει ακόμα το ui7  .γενικά πως το βλέπετε είσαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές;  έχετε bug ? Το περνάω άφοβα; 

Εγώ με το χέρι στην καρδιά θα σου έλεγα ναι. Αν θες κάνεις και wipe cache από το recovery συν για όποιον θέλει να προσθέσω ότι όταν η μπαταρία ήταν στον φορτιστή στο 100% μπήκα από τον dialer στο *#9900#  χωρίς να το βγάλω από την φόρτιση και πάτησα στο Delete dumpstate/logcat και επίσης ποιο κάτω στο Batterystats Reset και έτσι έσβησαν όλα τα αχρείαστα προσωρινά αρχεία και η μπαταρία μετράει από καινούργια βάση από το 100%. Όποιος θέλει το κάνει δεν είναι απαραίτητο αλλά κάτι βοηθάει και αυτό για μένα.

5 ώρες πριν, zerv_5800 said:

Είμαι ξάπλα σπίτι όλη μέρα λόγο covid έλιωσα το κινητό αλλά η αυτονομία του δεν υπάρχει άριστη θα έλεγα.. Το έφτασα στα όρια του!! 

Screenshot_20250611_183018_Device care.jpg

Να υποθέσω πως με το που βγήκε από την πρίζα το άρχισες και έφτασες αυτή την αυτονομία.

Εγώ πιστεύω είναι χειρότερη η αυτονομία τώρα. Καταρχάς κάνω χρήση 5G όλη μέρα ανοιχτό, σπίτι WiFi,αρκετές κλήσεις μέσα στη μέρα, σύνδεση στο αμάξι για 1 ώρα τη μέρα και όταν γυρίζω σπίτι έχει 30% με το ζόρι. Πριν είχα τουλάχιστον 40%.. εντάξει είναι και συσκευή 4 ετών πια δεν έχω παράπονο.

6 ώρες πριν, gambitzx said:

Να υποθέσω πως με το που βγήκε από την πρίζα το άρχισες και έφτασες αυτή την αυτονομία.

Εγώ πιστεύω είναι χειρότερη η αυτονομία τώρα. Καταρχάς κάνω χρήση 5G όλη μέρα ανοιχτό, σπίτι WiFi,αρκετές κλήσεις μέσα στη μέρα, σύνδεση στο αμάξι για 1 ώρα τη μέρα και όταν γυρίζω σπίτι έχει 30% με το ζόρι. Πριν είχα τουλάχιστον 40%.. εντάξει είναι και συσκευή 4 ετών πια δεν έχω παράπονο.

Όπα έπιασες ευαίσθητο σημείο το λεγόμενο 5g το οποίο το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές κ έχω μιλήσει κ για τις 2 συσκευές.  Για να το πω ενσυντομίας κ στις 2 συσκευές καρατσεκαρισμενο είμαι 25 % λιγότερο μες στην μέρα με 5g, το έχω μόνιμα 4g κ στις δύο συσκευές. Το 5g κ στα 2 samsung μου το ξεπετσιαζει. Μέχρι τώρα χωρίς αλλαγή μπαταρίας στο 21 βγάζει 6.30ωρες άνετα. Εγώ προσωπικά με τέτοιες καταναλώσεις για ψυχολογικούς λόγους δεν το βάζω 5g άσε που μου είναι κ άχρηστο .

9 ώρες πριν, gambitzx said:

Εγώ πιστεύω είναι χειρότερη η αυτονομία τώρα.

Καλά υπέθεσες από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα βάλε και 1,5 ώρα αναμονή μέχρι να πάω και να γυρίσω από τον γιατρό αλλιώς ναι μετά δεν το άφησα από το χέρι.. 

Εγώ απλά σας έδειξα ένα δείγμα των δυνατοτήτων του. Γιατί μπορεί κάποιος να το δουλεύει όλη μέρα με 4 ώρες sot οθόνης. Και εμένα δεν βγάζει πάντα sot 7+.. Είναι ένα δείγμα όμως ότι υπό συνθήκες κρατάει.

Αν βάλω 5g έξω κλείσεις τηλέφωνα αστάθειες σήματος κλπ μπορεί να είναι 4-5 ώρες sot.. Η αυτονομία του για μένα είναι στα ίδια επίπεδα με πριν την μεγάλη αναβάθμιση. Τώρα είναι και θέμα χρήσης για τον καθένα είναι σχετικό. Πάντως κάποιον ενοχλητικό bug κατανάλωσης κλπ εγώ δεν βλέπω. 

• 3 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα μου έχουν χαρίσει κάποια καλά ακουστικά hands-free με υποδοχή jack 3.5mm . Υπάρχει κάποιος ανταπτορας από type c σε  3.5mm που να είναι συμβατό με s24 κ 21 ?

4 ώρες πριν, challenge143 said:

Παιδιά καλησπέρα μου έχουν χαρίσει κάποια καλά ακουστικά hands-free με υποδοχή jack 3.5mm . Υπάρχει κάποιος ανταπτορας από type c σε  3.5mm που να είναι συμβατό με s24 κ 21 ?

Υπάρχει από samsung, αν θες από άλλη μάρκα φρόντισε να "δουλεύει - είναι συμβατό " με samsung τηλέφωνο