zerv_5800 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Εχουμε κάνα νέο ποτέ θα βγει κάνα νέο update...?? Τελειώνει ο Ιούλιος και έχουμε ακόμη Μαΐου.. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 3 ώρες πριν, zerv_5800 said: Εχουμε κάνα νέο ποτέ θα βγει κάνα νέο update...?? Τελειώνει ο Ιούλιος και έχουμε ακόμη Μαΐου.. Το ui7 τι λέει; όσο καιρό το έχεις δουλεύει σωστά; υπάρχουν τίποτα bug . Μπαταρία; ρωτάω μιας κ είδα μήνυμα εδώ γιατί ακόμα την ενημέρωση δεν την έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 1 hour ago, challenge143 said: Το ui7 τι λέει; όσο καιρό το έχεις δουλεύει σωστά; υπάρχουν τίποτα bug . Μπαταρία; ρωτάω μιας κ είδα μήνυμα εδώ γιατί ακόμα την ενημέρωση δεν την έχω κάνει. Σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά. Δες και κάποια ποστ που έχω κάνει σε προηγούμενες σελίδες. Για μένα μια χαρά τα πάντα όλα. 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση. Έχω ενημερώσει εδω κ 8 μέρες το τηλέφωνο της γυναίκας μου στο ui7. Όντως έχει κάτσει πολύ καλά κ έχει αυξηθεί κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας παρόλο που είναι τόσο χρονών η μπαταρια. Το ερώτημα είναι ότι σε άσχετη φάση της βγάζει κάτι σαν κέρσορα στην μέση της οθόνης . Στο 24αρι στο δικό μου δεν μου κάνει κάτι. Τι μπορεί να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Παιδιά τι λέει όλα καλά?? Το κινητό μας ακόμα πάει τέλεια!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Απλά σκοτώνει...χωρίς ίχνος lag κ η μπαταρια ακόμα βράχος η σύγκριση γίνεται με το 24υ που στέκεται διπλα του ανετότατα. Κ στην τελευταία αναβάθμιση που έχετε πάρει δεν υπάρχουν προβλήματα .στο μόνο που μου έχει παραπονεθεί είναι το βάρος του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Εντάξει το βάρος και το μέγεθος είναι σχετικό για τον καθένα. Εγώ που είμαι (ακόμη) λάτρεις τον edge οθονών μέχρι που σκέφτομαι αν ποτέ χρειαστώ να αλλάξω πάλι αυτό θα ήθελα να πάρω σαν μεταχειρισμένο. Ναι 0 lag κλπ και στην ουσία δεν του λείπει τίποτα!!! 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Και εγω εχω μια αγαπη για τις Edge αν και ειναι αναθεμα η προστασια οθονης. Τωρα με απο 3μιση χρονια με μεμβρανες το αφησα free (S22 U) και ειναι αλλη φαση. Γλυκοκοιταζω το S25 U αλλα και εγω δεν βλεπω λογω αλλαγης μιας και τρεχει αψογα προς το παρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 On 8/8/2025 at 10:07 ΜΜ, challenge143 said: Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση. Έχω ενημερώσει εδω κ 8 μέρες το τηλέφωνο της γυναίκας μου στο ui7. Όντως έχει κάτσει πολύ καλά κ έχει αυξηθεί κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας παρόλο που είναι τόσο χρονών η μπαταρια. Το ερώτημα είναι ότι σε άσχετη φάση της βγάζει κάτι σαν κέρσορα στην μέση της οθόνης . Στο 24αρι στο δικό μου δεν μου κάνει κάτι. Τι μπορεί να είναι; εμενα το εκανε στο 24 αρι και εφταιγε μια ρυθμιση στο bluetooth του ρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 19 minutes ago, ilka71 said: εμενα το εκανε στο 24 αρι και εφταιγε μια ρυθμιση στο bluetooth του ρολογιου Ναι όντως αυτό ήταν της το ειχα φτιάξει όλα καλά. Απλά αυτό που εχω παρατηρήσει κ στο 21 κ στο 24 στις επαφές οταν παω να πληκτρολογήσω πχ Γιώργο να μου βρει τις επαφές που μπορεί να εχω 7 γιωργηδες όταν πατάω εκεί που θέλω μου την πάει πάνω πάνω κ αν δεν το πάρω χαμπάρι μου ανοίγει άλλη επαφή απο κάτω. Είναι λίγο περίεργο να το εξηγήσω. Αλλά όλα καλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Παιδιά καλημέρα τελικά το εργαλείο το ματιασαμε. Εχθές εκεί που το φορτιζε η γυναίκα απλά εμφανίστηκε μια κάθετη πράσινη γραμμή. Εκανα ότι ενέργειες διάβαζα στο ίντερνετ αλλά τζίφος. Το ερώτημα είναι αξίζει να της το επισκευάσω; η οθόνη βλέπω κάνει 330 ευρώ ε δεν θα θέλει κ μία μπαταρια μετά απο τόσα χρόνια; η να κοιτάξω να φτιαχτεί πουθενά αλλού; την γνώμη σας παρακαλώ; η αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Εχω την εντυπωση οτι η οθονη παει σετ με μπαταρια. Ειναι πολλα τα λεφτα για κινητο που δεν θα παρει και αλλες αναβαθμισεις λογισμικου θεωρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Πήρα τηλέφωνο τελικά στην smartec η οθόνη πάει χωρίς μπαταρια στα 323 ευρώ τελική και πηραενα τηλέφωνο το thefixer που μου είπαν ότι έχουν γνήσια ανταλλακτικά κ αυτοί κ είδα αρκετές καλές αξιολογήσεις στα 273 ευρώ. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 Έχω ακούσει καλά λόγια, μας έχουν φτιάξει ηχεία κλπ.. Ελπίζω να βάζουν γνήσια ανταλλακτικά. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Χαμός με τις κάθετες πράσινες γραμμές ρε γμτ...και στο νήμα του s21fe έχει πολλά περιστατικά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από αναβάθμιση λογισμικού...τί @κατα στέλνει η Σαμμυ για να πουλήσει νέα μοντέλα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, konakis said: Χαμός με τις κάθετες πράσινες γραμμές ρε γμτ...και στο νήμα του s21fe έχει πολλά περιστατικά. Συνήθως εμφανίζεται μετά από αναβάθμιση λογισμικού...τί @κατα στέλνει η Σαμμυ για να πουλήσει νέα μοντέλα... Άστα να πάνε κ εγώ την πάτησα, σήμερα θα πάω να το παραλάβω δεν άντεξα να το αφήσω έτσι αυτή την συσκευαρα. Είναι τόσων χρονών και είναι τούμπανο.ειναι αμαρτία να πεταχτεί παρόλο που έχω 3 συσκευές σειρά s ☺️ Ξέχασα να αναφέρω επειδή γενικά δεν κάνω ενημερώσεις και την συσκευή την έχει η γυναίκα μου έκανα την αναβάθμιση κ μετά από 1.5 βδομάδα μου εμφανισαι το πρόβλημα. Τυχαίο τι να πω δεν ξέρω Edited December 2, 2025 by challenge143 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 (edited) Τελικά εγκυκλοπαιδικά είναι οκ η οθόνη έκαναν καλή δουλειά ποιότητα κλπ?? Edited December 5, 2025 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 7 ώρες πριν, zerv_5800 said: Τελικά εγκυκλοπαιδικά είναι οκ η οθόνη έκαναν καλή δουλειά ποιότητα κλπ?? Ναι όλα δείχνουν οκ μπήκε η γνήσια οθόνη επάνω αν κ παρατήρησα ένα μικρό σημάδι στην κάσα αλλά έπρεπε να βάλω τα γυαλιά της πρεσβυωπία ς για να το δω αλλά όταν μπαίνει η θήκη δεν φαίνεται τίποτα γενικά δείχνει σωστή συναρμολογηση . Και τώρα το παράλογο της υπόθεσης... όταν έχουμε να κάνουμε με παράλογες γυναίκες .. αφού με ζάλισε να πάρει εκεινη το 25αρι γιατι δεν την βολεύει το μέγεθος του 24αρι.... και εννοείται ότι πήρε.... αρνητική απάντηση κ πλέον δεν αποχωρίζομαι αυτό το διαμαντάκι τελικά γυρισε στο 21 κ παράτησε το 2424αρι . Το είδαμε κ αυτό. Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 Μπράβο φίλε όλα καλά λοιπόν μια χαρά. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Καλησπέρα Έχει παρατηρήσει κανείς όταν ανοίγει την βασική κάμερα αν του κάνει θολούρα σαν να μην εστιάζει,αν πας στην σελφι και ξανά στρώνει. Έβγαλα κάμερα assistant και όλα και έκανα επαναφορά κάμερας αλλά νομίζω πολλές φορές το κάνει ακόμα. Εντάξει παλιά συσκευή δε λέω αλλά εξακολουθεί να είναι τοπ συσκευή ακόμα κ σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Όχι όσο το εχω δοκιμάσει δεν κάνει τίποτα η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Η Κάμερα του ακόμη και σήμερα δουλεύει υποδειγματικά!! Πολύ καλή σε όλα. Όπως και το κινητό. Μακάρι να ξανά βγάλει κάποιο με curved έστω ένα μοντέλο της. 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 18 ώρες πριν, zerv_5800 said: Η Κάμερα του ακόμη και σήμερα δουλεύει υποδειγματικά!! Πολύ καλή σε όλα. Όπως και το κινητό. Μακάρι να ξανά βγάλει κάποιο με curved έστω ένα μοντέλο της. Έχω το 25 ultra και το 21 ultra υπάρχει ακόμα στο σπίτι.. η κάμερά του ακόμα είναι πάρα πολύ δυνατή.. αυτό όμως που δεν μπορώ να ξεπεράσω με τίποτα είναι οι πολύ όμορφη οθόνη του.. η curve οθόνη του είναι το κάτι άλλο.. σίγουρα όταν το είχα δεν με βόλεψε με τζαμάκι και είχα μόνο ζελατίνα έν αντιθέσει με το 25άρι που μόλις το πήρα έβαλα κατευθείαν τζαμάκι αλλά χαλάλι του καθώς είναι πανέμορφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 5 ώρες πριν, LELELO said: Έχω το 25 ultra και το 21 ultra υπάρχει ακόμα στο σπίτι.. η κάμερά του ακόμα είναι πάρα πολύ δυνατή.. αυτό όμως που δεν μπορώ να ξεπεράσω με τίποτα είναι οι πολύ όμορφη οθόνη του.. η curve οθόνη του είναι το κάτι άλλο.. σίγουρα όταν το είχα δεν με βόλεψε με τζαμάκι και είχα μόνο ζελατίνα έν αντιθέσει με το 25άρι που μόλις το πήρα έβαλα κατευθείαν τζαμάκι αλλά χαλάλι του καθώς είναι πανέμορφο.. Ακριβως το ιδιο και εγω με το S22U και το S25 U. Σιγουρα πιο πρακτικο το 25αρι αλλα η curved οθονη ειναι αλλη φαση .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου H curved οθόνη ωραία, αλλά μόνο σαν styling. Είχα πραγματικά κουραστεί με τα λανθασμένα touches στις άκρες σε χρήση του κινητού με το 1 χέρι μέχρι και το S23u😞 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts