Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιος που έκανε πρόσφατα μετατροπή το what's up του σε φοιτητικό, να μου απαντήσει;

Δεν θυμάμαι να έχασα τίποτα

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε τι γκαντεμια ειναι αυτη! :lol:

Μετα απο αγωνα για να παρω κωδικο μετατροπης σε καρτα χωρις να πληρωσω κερατιατικα λογω αυξησεων, τελικα το καταφερνω και την επομενη βλεπω την ανακοινωση για τις αυξησεις στις καρτες :angry:

Βασιζα τη μετατροπη στα reload κλπ για να μαζευα ενα ωραιο ογκο data, αλλα τωρα αν ισχουν για 15 μερες + τις υπολοιπες αυξησεις νομιζω οτι πιο πολυ με συμφερει να δεχτω την """"προσφορα"""" ανανεωσης που μου προτειναν εξαρχης....

Ξανα για negotiations με το 13888 :dash:

Δυο καρτοκινητά σε μια σιμ γίνεται;

γινεται φιλε και δεν χρεωνει τιποτα η cosmote ως προς το μηνα εννοω οχι για να το κανεις πληρωνεις περιπου στην αρχη κανα 15αρι. αν εχεις συμολαιο και καρτα εκει βαζει κατι ψιλα τον μηνα.

γινεται φιλε και δεν χρεωνει τιποτα η cosmote ως προς το μηνα εννοω οχι για να το κανεις πληρωνεις περιπου στην αρχη κανα 15αρι. αν εχεις συμολαιο και καρτα εκει βαζει κατι ψιλα τον μηνα.

Λέω για ένα Whatsup και μια κοσμοκαρτα σε μια σιμ

Λέω για ένα Whatsup και μια κοσμοκαρτα σε μια σιμ

Ετσι το εχω και γω.Μπορεις και 2 κοσμοκαρτες η 2 whatp up.

Μπορείτε να εξηγήσετε ρε παιδιά πως δουλεύει αυτό το κόλπο με τα 2 WU σε 1 SIM?

Εγώ έχω ένα WU και έχω και ένα προνομιακό νούμερο και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν θέλω να αλλάξω νούμερο. Μπορώ να το βάλω στην SIM που έχω τώρα στο κινητό μου και να του πω όταν κάνει κλήση να έχει το κανονικό νούμερο και όταν θέλει data να καταναλώνει από το προνομιακό?

Καλημέρα,

Μετά απο 15+ χρόνια σε συμβόλαιο χαιρέτησα και εγώ σήμερα καθώς η τελική τους προσφορά ήταν στα 35€.

Χρήση κάνω κατα 50-60% κλήσεις σε wu και τα υπόλοιπα σε διάφορα δίκτυα και σταθερά. Σύνολο γύρω στα 1000 λεπτά ομιλίας.

Data χρειάζομαι τουλάχιστον 2GB.

ερωτήσεις:

μένω σε κοσμοκάρτα ή πάμε σε wu?

τι πακέτα/προσφορές αξίζει να βάλω και με ποιο τρόπο με την λογική να μην φύγω πάνω απο 20-25€ το μήνα

Ευχαριστώ

Επαναλαμβάνω, τι πακέτα μπορώ να διαλέξω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΔΕΥΤΕΡH SIM?

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

αν εχεις πολλες επαφες με whatsup σε συμφερει το whatsup. Κοιτα τα πακετα στην ενοτητα υπηρεσιες εδω https://www.whatsup.gr/ και με ανανεωση 10 ευρω παιρνεις reloadit https://www.whatsup.gr/reloadit/

αν δεις λιγο παραπανω εχει βγει ανακοινωση με επερχομενες αλλαγες σε πακετα και στη διαρκεια του reloadit (απο 1 μηνα σε 15 μερες) απο 16/1 και 26/3 του ερχομενου ετους.

Επαναλαμβάνω, τι πακέτα μπορώ να διαλέξω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΔΕΥΤΕΡH SIM?

Αγαπητέ,

Ουδείς μπορεί να αποφασίσει για τη δική σου χρήση, ποια πακέτα να πάρεις.

Παρακάτω στον σύνδεσμο, θα βρεις το σύνολο των πακέτων που προσφέρει το What's Up. Έπειτα μπορείς να κρίνεις εσύ τι θέλεις, βάση του κόστους του κάθε πακέτου.

Σύνολο υπηρεσιών What's Up: https://www.whatsup.gr/el/services

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μπορείτε να εξηγήσετε ρε παιδιά πως δουλεύει αυτό το κόλπο με τα 2 WU σε 1 SIM?

Εγώ έχω ένα WU και έχω και ένα προνομιακό νούμερο και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί δεν θέλω να αλλάξω νούμερο. Μπορώ να το βάλω στην SIM που έχω τώρα στο κινητό μου και να του πω όταν κάνει κλήση να έχει το κανονικό νούμερο και όταν θέλει data να καταναλώνει από το προνομιακό?

δεν γινεται με αυτη την υπηρεσια. Θα παρεις δικαρτο κινητο για να κανεις αυτο που λες. Η 2in1 sim εχει μια καρτα ενεργη και οι κλησεις απο την 2η προωθουνται στην πρωτη. Κλήσεις ομως θα μπορεις να κανεις μονο απο την ενεργη.Επισης τα μηνυματα ερχονται αμεσα μονο στην ενεργη καρτα. Μονο αν σε βολευει λοιπον να κανεις κλησεις απο το προνομιακο και να λαμβανεις εκει sms,μπορεις να χρησιμοποιησεις την 2σε1.

Απο την στιγμή που δε θες να αλλάξεις νούμερο αυτή την στιγμή στο wu μπορείς με 20€ κάρτα το μήνα αγοράζεις το combo call them all με 7.06€ που δίνει με αγορά μέσω της εφαρμογής wu 400 προς wu και 300 προς όλους (200 κανονικά και 100 online bonus) οπότε αν το πάρεις 2 φορές θα πας συνολικά πάνω από 1000' και τα εναπομείναντα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Βάζοντας την 20αρα κάρτα σε 2 10αρες παίρνεις 2 reload it δηλαδή θα έχεις 2,4gb internet και κανεις 2 φορές πάρε-μοιρασε και παίρνεις αλλά 200mb internet . Και σου μένουν κοντα στα 3.5€ υπόλοιπο. Και αν κάποια στιγμή πχ χρειαστεις extra μηνύματα για 2-3 ημέρες μπορείς να κάνεις πάρε-δωσε από τα λεπτά του πακέτου combo call them all και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσεις πακέτο μηνυμάτων. Αυτά ισχύουν για τώρα. Γιατί από το Μάρτιο έχουν ανακοινωθεί κάποιες αλλαγές μέσα στις οποίες υπάρχει και η κατάργηση αυτού του πακέτου που αναφέρω τώρα

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το υπόλοιπο σε χρήματα μεταφέρετε από έναν αριθμό σε έναν άλλο;

Και οι δυο είναι what’s up αριθμοί.

Νίκος Note 8

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Άψογος ο bbbb!

Ευχαριστώ πολυ

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Παιδιά το υπόλοιπο σε χρήματα μεταφέρετε από έναν αριθμό σε έναν άλλο;

Και οι δυο είναι what’s up αριθμοί.

Νίκος Note 8

ναι εφοσον ο αποστολεας εχει συνολικα βαλει 20€ το τελευταιο τετραμηνο

https://www.whatsup.gr/el/cosmote-mobile-easy-transfer

εδω θα δεις λεπτομερειες,προς το παρον ειναι off

παιδια μια ερωτηση στην cosmokarta τι ειναι το promo που γραφει με τις εστειλε η cosmote 2 καρτες sim. Edited by Ntonis

ναι εφοσον ο αποστολεας εχει συνολικα βαλει 20€ το τελευταιο τετραμηνο

https://www.whatsup.gr/el/cosmote-mobile-easy-transfer

εδω θα δεις λεπτομερειες,προς το παρον ειναι off

Δεν δουλεύει η σελίδα de0a3f3b66ebd0e22598dd6e74b9566a.jpg

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

ναι το εγραψα οτι ειναι off προς το παρον. Ολη η σελιδα ειναι εκτος.

το πακέτο των 1200mb με αυτόματη ενεργοποίηση γίνεται πριν την λήξη του προηγούμενου πακέτου ή μετά? πληροφοριακά ρωτάω για να μάθω εάν περνάει στον άλλο μήνα ότι δεν ξόδεψα τον προηγούμενο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και ένα απο τα κυριότερα του πακέτου <<- Τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ>> ;)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6