stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Φυσικά, αλλά εγώ είπα ότι η κάθε εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, θα βρει τρόπο να τα πάρει από αλλού και προφανώς έκαναν μελέτη και θα βγάλουν περισσότερα ακόμα Ο καλυτερος πελατης για αυτους ειναι αυτος που ανανεωνει συχνα ΧΩΡΙΣ ομως να αγοραζει πακετο... οποτε θα σε γδυνει με τις βασικες χρεωσεις που ειπε ο vasileios. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι το promo4 είναι 600 προς WU και 200' προς όλους με 4€. Ευχαριστω, στο 1500'+1,5gb με 8,5€ με νεα αριθμοδοτηση γνωριζουμε αν γινεται μεταφορα λεπτων+mb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Δε χρειάζεται να αγοράζεις κάρτα κάθε μήνα. Βάζεις μια 15άρα-20άρα, ανάλογα με τις ανάγκες σου, και την κρατάς για το τρίμηνο μέχρι να λήξει. Με τα λεφτά που θα έχει μέσα η κάρτα, ενεργοποιείς τα πακέτα που θες. Απλά το μείον είναι ότι δεν υπάρχουν πακέτα διαρκείας 2-3 μηνών, πέρα από το καλοκαιρινό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Παιδιά το Promo4 μπορούν να το πάρουν όλοι και αν ναι με ποιον τρόπο Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Παιδιά το Promo4 μπορούν να το πάρουν όλοι και αν ναι με ποιον τρόπο Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο αν οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν σου έχει έρθει σχετικό sms. Δοκίμασε να στείλεις promo4 στο 1330 δεν χάνεις κάτι. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Επειδή είμαι το ίδιο άτυχος στην κοσμοτέ όπως και στην q,δηλ. δεν έρχονται μηνύματα προσφορών στο wu μου,έχει αποκωδικοποιήσει κανείς σε ποιούς και ποιά λογική έρχονται τα sms; Στην κοσμοκαρτα της μητέρας μου έρχονται 1-2 την εβδομάδα τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Επειδή είμαι το ίδιο άτυχος στην κοσμοτέ όπως και στην q,δηλ. δεν έρχονται μηνύματα προσφορών στο wu μου,έχει αποκωδικοποιήσει κανείς σε ποιούς και ποιά λογική έρχονται τα sms; Στην κοσμοκαρτα της μητέρας μου έρχονται 1-2 την εβδομάδα τελευταία... Έχω την εντύπωση ότι έρχεται μόνο σε εμάς τους παλιούς κατόχους καρτών σιμ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Επειδή είμαι το ίδιο άτυχος στην κοσμοτέ όπως και στην q,δηλ. δεν έρχονται μηνύματα προσφορών στο wu μου,έχει αποκωδικοποιήσει κανείς σε ποιούς και ποιά λογική έρχονται τα sms; Στην κοσμοκαρτα της μητέρας μου έρχονται 1-2 την εβδομάδα τελευταία... Το ίδιο γκαντέμης είμαι κι εγώ ! :p Τα μόνα τσάμπα που μου έρχονται από Cosmote είναι όταν έχω τα γενέθλια της σύνδεσής μου, που μου δίνει κωδικό reload it. :lol: Έχω την εντύπωση ότι έρχεται μόνο σε εμάς τους παλιούς κατόχους καρτών σιμ. Κι εγώ παλιός είμαι, αλλά δεν... :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 [/color] Ευχαριστω, στο 1500'+1,5gb με 8,5€ με νεα αριθμοδοτηση γνωριζουμε αν γινεται μεταφορα λεπτων+mb; Είχα αγοράσει το πακέτο με τα 1500 λεπτά και mb,εχθές πριν να λήξει το προηγούμενο αγόρασα πάλι το ίδιο πακέτο,Μεταφέρθηκαν μόνο τα mb,τα λεπτά προς όλους έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Ο καλυτερος πελατης για αυτους ειναι αυτος που ανανεωνει συχνα ΧΩΡΙΣ ομως να αγοραζει πακετο... οποτε θα σε γδυνει με τις βασικες χρεωσεις που ειπε ο vasileios. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω, στο 1500'+1,5gb με 8,5€ με νεα αριθμοδοτηση γνωριζουμε αν γινεται μεταφορα λεπτων+mb; Υπαρχει περίπτωση αυτό το πακέτο να είναι μόνο για 3-4 μήνες και με την νέα χρόνια να το καταργήσουν ;έτσι μου είπε υπαλληλος του Γερμανού Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Είχα αγοράσει το πακέτο με τα 1500 λεπτά και mb,εχθές πριν να λήξει το προηγούμενο αγόρασα πάλι το ίδιο πακέτο,Μεταφέρθηκαν μόνο τα mb,τα λεπτά προς όλους έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξης. Παλι καλα που μεταφερονται τουλαχιστον τα mb. Αυτα τα παρε μοιρασε κτλ τα δινει; Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πάντως παράπονο το έχω, βάζω σε δύο αριθμούς από 2 δεκάρες κάθε μήνα εδώ και 1 χρόνο τουλάχιστον και μια φορά κάποιο δώρο/ειδική προσφορά για μένα δεν έχω λάβει. Φαντάζομαι ότι τα δίνουν σε αυτους που ανανεώνουν σπάνια ως κίνητρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Επειδή είμαι το ίδιο άτυχος στην κοσμοτέ όπως και στην q,δηλ. δεν έρχονται μηνύματα προσφορών στο wu μου,έχει αποκωδικοποιήσει κανείς σε ποιούς και ποιά λογική έρχονται τα sms; Στην κοσμοκαρτα της μητέρας μου έρχονται 1-2 την εβδομάδα τελευταία... Εισαι ενταγμενος στο μητρωο 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πάντως παράπονο το έχω, βάζω σε δύο αριθμούς από 2 δεκάρες κάθε μήνα εδώ και 1 χρόνο τουλάχιστον και μια φορά κάποιο δώρο/ειδική προσφορά για μένα δεν έχω λάβει. Φαντάζομαι ότι τα δίνουν σε αυτους που ανανεώνουν σπάνια ως κίνητρο Να βάζεις 2 5αρες μέσω ίντερνετ και στα 2. Θα περνετε 1700mb και οι 2 δωρεάν. Μετά βάζετε οποιο πακέτο θέλετε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Υπαρχει περίπτωση αυτό το πακέτο να είναι μόνο για 3-4 μήνες και με την νέα χρόνια να το καταργήσουν ;έτσι μου είπε υπαλληλος του Γερμανου Ο γερμανος που το ξερει; Αφου ουτε πουλαει ουτε προωθει τα "φοιτητικα"/προνομιακα. Αντιθετως εχει οικονομικο οφελος να προωθει αλλα προγραμματα... Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Να βάζεις 2 5αρες μέσω ίντερνετ και στα 2. Θα περνετε 1700mb και οι 2 δωρεάν. Μετά βάζετε οποιο πακέτο θέλετε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Μόλις πάρω τη βεβαίωση τον Οκτώβριο θα το κάνω φοιτητικό και + αυτό που λες θα ξενιασω μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μόλις πάρω τη βεβαίωση τον Οκτώβριο θα το κάνω φοιτητικό και + αυτό που λες θα ξενιασω μου φαίνεται Με φοιτητικό με 4 ευρώ το μήνα θα είσαι άρχοντας. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 καλησπερα! απο το συνταγμα αγορασα ενα πακετο what's up με 10ευρω που εχει καθε μηνα το πακετο με 1500λεπτα προς ολους και 1,5gb καθε μηνα συν οτι σου δινει απο ανανεωση και reload it. απο σεπτεμβρη θα το ενεργοποιησω που θα τελειωσουν αυτα που εχω στο παλιο νουμερο. θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν παιζει να ακυρωθει η προσφορα του πακετου ξαφνικα ή πολυ συντομα και να παρω στο λαιμο μου και συγγενεις που τους ειπα για το πακετο αυτο. επισης σημερα πηγα σε καταστημα γερμανο να ρωτησω ποτε ληγουν τα συμβολαια 2 συγγενων για ευνοητους λογους, μπας και τους παρω απο τωρα 2 καρτες και τις ενεργοποιησουν με τη ληξη των συμβολαιων. τους ρωτησα για τα πακετα που πουλαν σε στασεις μετρο και μου απαντησαν οτι τα πακετα που λενε οτι πουλαν δεν ισχυουν και οτι ειναι μουφα! νταξει τι να σου πουν κιολας? πηγαινε εκει και οχι σε εμας που σου δινουμε ψιχουλα σαν προσφορα?αλλα 1% αν παιζει θα ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει το πακετο αυτο και παιζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 καλησπερα! απο το συνταγμα αγορασα ενα πακετο what's up με 10ευρω που εχει καθε μηνα το πακετο με 1500λεπτα προς ολους και 1,5gb καθε μηνα συν οτι σου δινει απο ανανεωση και reload it. απο σεπτεμβρη θα το ενεργοποιησω που θα τελειωσουν αυτα που εχω στο παλιο νουμερο. θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν παιζει να ακυρωθει η προσφορα του πακετου ξαφνικα ή πολυ συντομα και να παρω στο λαιμο μου και συγγενεις που τους ειπα για το πακετο αυτο. επισης σημερα πηγα σε καταστημα γερμανο να ρωτησω ποτε ληγουν τα συμβολαια 2 συγγενων για ευνοητους λογους, μπας και τους παρω απο τωρα 2 καρτες και τις ενεργοποιησουν με τη ληξη των συμβολαιων. τους ρωτησα για τα πακετα που πουλαν σε στασεις μετρο και μου απαντησαν οτι τα πακετα που λενε οτι πουλαν δεν ισχυουν και οτι ειναι μουφα! νταξει τι να σου πουν κιολας? πηγαινε εκει και οχι σε εμας που σου δινουμε ψιχουλα σαν προσφορα?αλλα 1% αν παιζει θα ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος το εχει δοκιμασει το πακετο αυτο και παιζει κανονικα. Δεν ακυρωνονται,εχω στη Wind τετοιο.Τα καταστηματα λενε οτι να ναι κατα 95%. Δοκιμασε το και οσο για τους συγγενεις σου,αν εχουν δικαρτα αλλαζουν νουμερο και το παλιο το κρατανε σαν 2ο whatsup/frog ειτε στην Q.Προσωπικα σου προτεινω τη λυση να παει στη Wind γιατι αξιζει. Οτι θες για την Wind/Q ρωτα στα αντιστοιχα θεματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 επισης σημερα πηγα σε καταστημα γερμανο να ρωτησω ποτε ληγουν τα συμβολαια 2 συγγενων για ευνοητους λογους, μπας και τους παρω απο τωρα 2 καρτες και τις ενεργοποιησουν με τη ληξη των συμβολαιων. τους ρωτησα για τα πακετα που πουλαν σε στασεις μετρο και μου απαντησαν οτι τα πακετα που λενε οτι πουλαν δεν ισχυουν και οτι ειναι μουφα! νταξει τι να σου πουν κιολας? Και που το ξερει ο γερμανος...; ουτε πουλαει ουτε προωθει τα "φοιτητικα"/προνομιακα. Αντιθετως εχει οικονομικο οφελος να προωθει αλλα προγραμματα...οπως συμβολαια. ουτε 1% δεν θα εδινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πώς ενεργοποιείται το wifi calling? Περνούμε κάπου τηλεφωνο; Ουτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου βρίσκω κάτι. Έχω Samsung s7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πώς ενεργοποιείται το wifi calling? Περνούμε κάπου τηλεφωνο; Ουτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου βρίσκω κάτι. Έχω Samsung s7 edge δωρεάν σμσ στο 1333 γράφοντας WIFICALL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Πώς ενεργοποιείται το wifi calling? Περνούμε κάπου τηλεφωνο; Ουτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου βρίσκω κάτι. Έχω Samsung s7 edge Πρώτα από όλα στέλνεις wificall στο 1333 και μετά περιμένεις να δώσει αναβάθμιση η κοσμοτε μέσω firmware στο κινητό σου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Πώς ενεργοποιείται το wifi calling? Περνούμε κάπου τηλεφωνο; Ουτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου βρίσκω κάτι. Έχω Samsung s7 edge Wificall στο 1333 στέλνεις για να δεις αν υποστηρίζει η συσκευή σου την υπηρεσία. Θα σου έρθει μήνυμα /απάντηση σχετικά. Αν σου πει ότι δεν υποστηρίζει, στέλνε τακτικά το μήνυμα της ενεργοποίησης γιατί προσθέτουν συνέχεια νέες συσκευές στην διαθεσιμότητα. Πρέπει να έχεις περασμένο το τελευταίο λογισμικό που έχει δωθει στην συσκευή σου και να μην έχεις μείνει πίσω για να λειτουργήσει η υπηρεσία. Επίσης αν έχεις Samsung πρέπει το κινητό να είναι αγορασμένο η από Γερμανό η από Cosmote για να το υποστηρίξει. Edited August 23, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Επίσης αν έχεις Samsung πρέπει το κινητό να είναι αγορασμένο η από Γερμανό η από Cosmote για να το υποστηρίξει. Δεν ισχυει, και στα samsung σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα καταστήματα Γερμανος. https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043309461&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate http://i.imgur.com/r13qVsVl.jpg Edited August 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Συμφωνώ δεν ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts