Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πρέπει να κάνεις login προφανώς πρώτα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ναι 100sms/μήνα! Απλά αν έχεις και το mycosmos τότε έχεις άλλα 300sms/μήνα! :) Να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πρέπει να κάνεις login προφανώς πρώτα... εχω κανει, εσβησα το ονοματεπωνυμο μου απο πανω δεξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Να σαι καλα! Παρακαλώ! Και όποιος έχει σταθερό ΟΤΕ μπορεί να μπει και σε αυτό https://tools.otenet.gr που είναι ολόιδιο με τα παραπάνω σαν εφαρμογή και να έχει άλλα 100sms/μήνα! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Αν βάλεις online από το site τους 30€, ξέρουμε αν σου δίνει ΚΑΙ δώρο GB ή μόνο +3€? Τα 3 αυτά ευρώ σε περιορίζει στο πώς θα χρησιμοποιήσεις, ή απλά προστίθενται και τα κάνεις ό,τι θέλεις? Γιατί και κατά την αγορά των 10€ πχ δε λέει κάτι για δώρο 1GB, παρόλα αυτά το δίνει... (Τουλάχιστον μέχρι τον προηγούμενο μήνα το έδινε, ισχύει ακόμα ή μήπως με τις τελευταίες αλλαγές το έκοψαν?) Ευχαριστώ Ενημερωτικά, έβαλα σήμερα 10€ online με χρεωστική, και μου έδωσε κανονικά το 1GB για 15 μέρες... Μετά αγόρασα το πακέτο με τα 6€ (200'+100ΜΒ) και μου μετέφερε για άλλον ένα μήνα κι άλλα 2,5GB περίπου που είχα από προηγούμενους μήνες και εληγαν 16/10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Έχουν παγώσει (σταματήσει) οι νέες ενεργοποιήσεις από το 2014. Δοκίμασε να γραφτείς εδώ: http://mail.cosmote.gr . Τα ίδια ακριβώς είναι με το mycosmos! Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το παραπάνω ; Μπορώ εγώ να γραφτώ που έχω WU και να έχω δωρεάν 100sms/μήνα όπως αναφέρθηκε παρακάτω ; Μπορεί να γραφτεί και όποιος έχει σύνδεση ; Έχει κάποια μηνιαία συνδρομή ή κάποιο άλλο κόστος ; Edited October 3, 2016 by volleyball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 οντως, ακυρο, εχει: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 http://i.imgur.com/gMey1Yv.png Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 αρα με otenet, mycosmos & cloud εχουμε 500 sms :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για το παραπάνω ; Μπορώ εγώ να γραφτώ που έχω WU και να έχω δωρεάν 100sms/μήνα όπως αναφέρθηκε παρακάτω ; Μπορεί να γραφτεί και όποιος έχει σύνδεση ; Έχει κάποια μηνιαία συνδρομή ή κάποιο άλλο κόστος ; Ξεκίνα από εδώ.. https://cloud.cosmote.gr/web/guest/residential/registration-splash-screen Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Και με το web2sms GR για Android μπορείτε να χρησιμοποιειτε τα sms χωρίς να μπαίνετε στα site. Χρειάζεται ενα login και εκεί βέβαια για να μένει ενεργός ο λογαριασμός,νομίζω μια φορά το εξάμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ναι, απο εκει τα εχουμε μαζεμενα και συγκεντρωμενα, δεν ηξερα αυτο με το login, αλλα πριν λιγο που δοκιμασα και τις 3 υπηρεσιες μου δουλευαν, την οτενετ χρησιμοποιω ενιοτε, της mycosmos κανω login στο email της μια στο τοσο, οποτε ισως μετραει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Για το mycosmos σίγουρα ισχύει το 6μηνο, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Και με το web2sms GR για Android μπορείτε να χρησιμοποιειτε τα sms χωρίς να μπαίνετε στα site. Χρειάζεται ενα login και εκεί βέβαια για να μένει ενεργός ο λογαριασμός,νομίζω μια φορά το εξάμηνο. Θελει ιντερνετ η εφαρμογη για να λειτουργησει ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Φυσικά. Τα δωρεάν μηνύματα δεν αποδίδονται στον αριθμό σου. Μέσω των site στέλνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Δεν μπορεί πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Έχει θέματα πάντως. Γράφτηκα, πήγα να κάνω επιβεβαίωση ότι είμαι συνδρομητής κινητής, για το cosmote email 2GB μου λέει παρουσιάστηκε πρόβλημα να δοκιμάσω αργότερα και για το cloud είναι εδώ και πόση ώρα σε επεξεργασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 οποτε φανταζομαι δεν έχεις να φοβασαι κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τελικά όντως δεν εληξαν αλλά ανανεωθηκαν! Καλό και αυτό και δεν το γνώριζα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά έκανα μια ανανέωση απο paypal και μου εδωσε μονο 500μβ ενω λεει 1gb. Ειμαι εξωτερικό όμως και δεν μου δουλεύει η εφαρμογή για να έχω εικόνα. Τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά έκανα μια ανανέωση απο paypal και μου εδωσε μονο 500μβ ενω λεει 1gb. Ειμαι εξωτερικό όμως και δεν μου δουλεύει η εφαρμογή για να έχω εικόνα. Τι μπορώ να κάνω? Πρέπει να το άλλαξαν από 1/10. Πλέον πρέπει να δίνει 500 ΜΒ. Αυτό το λέω σύμφωνα με κάτι σχόλια που διάβασα, γιατί στη σελίδα τους ακόμα αναφέρει το 1GB που λες, αλλά αναφέρει για ανανεώσεις μέχρι 30/9. Μπορείς να ενημερώσεις αν αυτά που πήρες έχουν ισχύ 1 μήνα ή 15 μέρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πρέπει να το άλλαξαν από 1/10. Πλέον πρέπει να δίνει 500 ΜΒ. Αυτό το λέω σύμφωνα με κάτι σχόλια που διάβασα, γιατί στη σελίδα τους ακόμα αναφέρει το 1GB που λες, αλλά αναφέρει για ανανεώσεις μέχρι 30/9. Μπορείς να ενημερώσεις αν αυτά που πήρες έχουν ισχύ 1 μήνα ή 15 μέρες ; Πωω ρε παιδία τι είναι αυτοί. 15 μέρες φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) Υπάρχει προσφορά που ενεργοποιειται από την εφαρμογή,τη σελίδα ή με sms και δίνει 500 mb για ενα μηνα με ανανέωση 10 ευρώ. Αν δεν την έχεις ενεργοποιήσει και αυτά που πήρες είναι για 15 μέρες τότε μάλλον πρόκειται για την προηγούμενη προσφορά. Τώρα γιατί πήρες 500 mb δεν ξέρω... Edited October 3, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Αν κάνεις ανανέωση σε κατάστημα 10€ Τι σου δίνει παραπάνω από το να κάνεις απο περίπτερο? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Στη σελίδα του whatsup έχει ακόμα την προσφορά του 1 γίγα με 15 μέρες. Αρα κακώς αποδόθηκαν 500mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Στη σελίδα του whatsup έχει ακόμα την προσφορά του 1 γίγα με 15 μέρες. Αρα κακώς αποδόθηκαν 500mb. Αυτό λέω απο την σελίδα έκανα την ανανέωση. Κοροιδια πάντως είναι, μπορω να παρω καπου τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts