Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει. Αν είχες τα 300 λεπτά με το καρτοκινητό vodafone, μάλλον δεν έπρεπε να το αλλάξεις.

Ok, ευχαριστώ. Κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή με τις εταιρείες κινητής.

.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τελικα, με ενεργοποιημενο πακετο το 'daily pass', μπορω να εχω κι εγω την καλοκαιρινη προσφορα data της cosmote στην cosmokarta μου;

μπορεί δοκιμάσει κάποιος να κάνει Wi-Fi tethering από την what's up SIM του σε π.χ. ένα ταμπλετ η άλλη συσκευή; εμένα από την what's up κάρτα το ταμπλετ δεν ανοίγει τίποτα ενώ από την βοντα σιμ όλα καλά! Πολύ περίεργο!

μπορεί δοκιμάσει κάποιος να κάνει Wi-Fi tethering από την what's up SIM του σε π.χ. ένα ταμπλετ η άλλη συσκευή; εμένα από την what's up κάρτα το ταμπλετ δεν ανοίγει τίποτα ενώ από την βοντα σιμ όλα καλά! Πολύ περίεργο!

το έχω δοκιμάσει Εγώ αρκετές φορές και μάλιστα σε 2 -3 άτομα ταυτόχρονα συνδεδεμένα! Κανένα πρόβλημα!

το έχω δοκιμάσει Εγώ αρκετές φορές και μάλιστα σε 2 -3 άτομα ταυτόχρονα συνδεδεμένα! Κανένα πρόβλημα!

δεν μπορώ να καταλάβω τότε τι συμβαίνει σε μένα! από την σιμ βοντα όλα μια χαρά από την σιμ what's up δεν δίνει δεδομένα!

Μια χαρά γίνεται tethering, δοκιμασμένο με δύο διαφορετικές κάρτες What's Up. Μήπως φταίει η συσκευή που χρησιμοποιείς για να μοιράσεις τα δεδομένα σου; Εγώ π.χ. ό,τι και να κάνω, αν χρησιμοποιήσω για tethering τη Symbian συσκευή μου, το Android μου δε συνδέεται με τίποτα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

δεν μπορώ να καταλάβω τότε τι συμβαίνει σε μένα! από την σιμ βοντα όλα μια χαρά από την σιμ what's up δεν δίνει δεδομένα!

Τα περισσότερα dual sim κινητά έτσι είναι. Μόνο η μία θύρα sim μπορεί να δώσει ίντερνετ νομίζω. Η άλλη είναι απλά gsm. Δοκίμασε να εναλλάξεις τις κάρτες. Ψάξε το και εσύ λίγο όμως γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Τα περισσότερα dual sim κινητά έτσι είναι. Μόνο η μία θύρα sim μπορεί να δώσει ίντερνετ νομίζω. Η άλλη είναι απλά gsm. Δοκίμασε να εναλλάξεις τις κάρτες. Ψάξε το και εσύ λίγο όμως γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος.

κάτσε να τις αλλάξω....

η μλκια βέβαια είναι ότι εάν βάλω την κοσμοτε στην δεύτερη θέση που δίνει 3g δεν αναμένονται τα widget!

EDIT μπα άλλαξα τις θέσεις και πάλι η βοντα μια χαρά η κοσμοτε τίποτα! στο ίδιο το κινητό μια χαρά δουλεύουν τα δεδομένα και την κοσμοτε, στο tethering δεν δίνει δεδομένα!

Edited by fuorigioco1981

Καλησπέρα και από εμένα

Έχω ένα κινέζικο κινητό δικαρτο με μια μεγάλη και μια μικρή SIM και ρωτώ αν μπορώ να βάλω 2 εταιρειες δηλαδή Εάν υποστηρίζουν μικρή SIM...

Στο application του What's Up για Android πήρε το μάτι μου πακέτο 200 λεπτών προς όλα τα δίκτυα, κάτι που δεν υπήρχε πριν. Μπαίνω και βλέπω ότι μέχρι 15 Σεπτεμβρίου έχει προσφορά: τα 120 λεπτά προς όλους γίνονται 200. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γεια σας . Εχω καρτοκινητο whats up και τις τελευταίες μερες τα μηνύματα μ ερχονται με καθυστέρηση αρκκετων ωρων. Κατι τετοιο ωφειλεται στηβ συσκευη ή συην εταιρεια κ7νητης τηλεφωνίας?? ΕΕυχαριστώ :-)

Γεια σας . Εχω καρτοκινητο whats up και τις τελευταίες μερες τα μηνύματα μ ερχονται με καθυστέρηση αρκκετων ωρων. Κατι τετοιο ωφειλεται στηβ συσκευη ή συην εταιρεια κ7νητης τηλεφωνίας?? ΕΕυχαριστώ :-)

Όταν βρίσκομαι κι εγώ στο εξοχικό μου,- περιοχή με αδύναμο σήμα- έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες να μου παραδίδονται μηνύματα σε ανύποπτες στιγμές αναφέροντας ώρα αποστολής προγενέστερη

Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε !

Τότε έχεις δίκιο, κάτι δεν πάει καλά.Εάν έχεις κι άλλη συσκευή κάνε δοκιμές από το 1 στο άλλο.
Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε !

Πόσο τραγική είναι αυτή η εταιρεία? Εδώ και μισή ώρα έχω κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας στο what's up νούμερο και ακόμα δεν έχουν πιστωθεί να αγοράσω πακέτο ομιλίας και βιάζομαι! Πόσο πιο τραγική μπορεί να γίνει αυτή η εταιρεία που ούτε μια εφαρμογή της προκοπής δεν μπορεί να φτιάξει! μισή ώρα δεν με άφηνε ούτε να κάνω την ανανέωση και τώρα που την έκανα δεν την πιστωσε! ! ΈΛΕΟΣ ΑΠΛΆ

ρε παιδια...λιγο τα φωτα σας.....γλυκοκοιταζω την κοσμοκαρτα, (να κανω φορητοτητα δηλαδη) αλλα δεν βρισκω πακετα....

ειναι κανεις ευχαριστημένος? εχει κανενα καλο συνδυασμο ιντερνετ-λιγα σμσ ? δινει λεει 200 λεπτα προς ολους με καθε ανανεωση των 10?

ευχαριστω πολυ

Σε ποια εταιρια εισαι τωρα;;

μπερδεμα....ήμουν wind, πριν 20 μερες το εκανα cu. (απιστευτο προβλημα με κεραια, το εχω βαλει σε αλλο section) και σκεφτομουν την cosmote (σε καρτα παντα) και για το σημα και για την υποτιθεμενη καλη καλυψη

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της cosmote είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητο με το οποίο να μοιραζεσαι τα mbs ώστε να μήν τελειώνουν και εσύ να κλαις τα λεφτά σου?

Εγω ειμαι wind κ δεν εχω κανενα παραπονο. Τωρα εσυ, δεν εχεις αλλη επιλογη εκτος της cosmote. Wind ησουν, voda φευγεις, αρα εισαι για cosmote. Σχετικα με τις προσφορες, γνωρίζεις ποιος εχει τις καλυτερες.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Εγω ειμαι wind κ δεν εχω κανενα παραπονο. Τωρα εσυ, δεν εχεις αλλη επιλογη εκτος της cosmote. Wind ησουν, voda φευγεις, αρα εισαι για cosmote. Σχετικα με τις προσφορες, γνωρίζεις ποιος εχει τις καλυτερες.

ειλικρινα δεν γνωριζω....αν εχεις αποψη ειανι ευπροσδεκτη.

wind την παρακαλουσα 2,5 μηνες να κανει την συνδεση μου καρτα και μου ελεγε προβλημα δυσλειτουργιας...μεχρι που εστειλα την γραμμη στην βοντα.

να μην αναφερθω καν στο "3g" σημα της :D

ειλικρινα δεν γνωριζω....αν εχεις αποψη ειανι ευπροσδεκτη.

wind την παρακαλουσα 2,5 μηνες να κανει την συνδεση μου καρτα και μου ελεγε προβλημα δυσλειτουργιας...μεχρι που εστειλα την γραμμη στην βοντα.

να μην αναφερθω καν στο "3g" σημα της :D

η κοσμοκαρτα εχει το 200 λεπτά με χρεωση 5ε και το 0,01/λεπτο προς 2 αριθμους κοσμοτε. Το γουατς απ εχει πακετα προς γουατσ απ και λιγα λεπτα προς ολους. Δες στο σαιτ τα πακετα. Ριξε και μια ματιά στο φρογκ, που εχει σημα κοσμοτε. Εαν δεν ειχες θεμα με το σημα της γουιντ, θα σου ελεγα καρφωτό κιου.

η κοσμοκαρτα εχει το 200 λεπτά με χρεωση 5ε και το 0,01/λεπτο προς 2 αριθμους κοσμοτε. Το γουατς απ εχει πακετα προς γουατσ απ και λιγα λεπτα προς ολους. Δες στο σαιτ τα πακετα. Ριξε και μια ματιά στο φρογκ, που εχει σημα κοσμοτε. Εαν δεν ειχες θεμα με το σημα της γουιντ, θα σου ελεγα καρφωτό κιου.

η κοσμοκαρτα ειναι η μονη που δεν στα δινει μπονους (οπως ολοι οι αλλοι) αλλα πρεπει να καψεις 5 ευρω...και στα υπολοιπα πακετα...χαλια.

φρογκ και κιου δεν εχω κοιταξει....θα ριξω μια ματια

η αληθεια ειναι οτι με ενα καλο ψαξιμο βλεπω οτι πολυ μπροστα ειναι η f2g , αλλα να εχεις τηλεφωνο και να μην εχεις 3g...μου κανει καπως....