Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το σκεφτικά και αυτό αλλά δεν μπορώ να πάρω το τηλεφωνικό νούμερο για ανανέωση...Εκτός και αν για εξωτερικό υπάρχει άλλο νούμερο..

Aπο γερμανό ΣOY βάζουν ότι πόσο θέλεις η KAI AΠO σταθερό τηλέφωνο 6971001314

Α ναι! Στειλε καποιον σε ενα καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μπορει να σου βαλει οποιοδηποτε ποσο θελεις.

(οχι μονο τα στανταρ χρηματικα ποσά των καρτων ανανεωσης)

Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση.

Θα σου ερθουν και ενα-δυο μηνυματακια για την ανανεωση χρονου που εγινε.. (φανταζομαι μηνυματα-κλησεις μπορουν να γινουν κανονικα, ε?) ..αλλα και να μην γινεται να ερθει μηνυμα απο την Cosmote δεν υπαρχει προβλημα, η ανανεωση θα εχει γινει. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πότε με το καλό θα μπορείς σε όλες τις εταιρείες να βάλεις το ποσό που εσύ θέλεις, είτε είναι 1c είτε είναι 1000 €; Πότε;

Πότε με το καλό θα μπορείς σε όλες τις εταιρείες να βάλεις το ποσό που εσύ θέλεις, είτε είναι 1c είτε είναι 1000 €; Πότε;

1000 ευρώ? Γιατί δεν πας σε κατάστημα? Θα βάλεις ό,τι ποσό θες! Πραγματικό ποσό, όχι 1000 ευρώ βέβαια!

Πότε λένε να φτιάξουν το &^&%$%^&* δίκτυο??????????????

Έχω γονατίσει με τις απανωτές αποσυνδέσεις!!!!!!

1/20 η καλύτερή μου...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

απο οτι ειδα στο site της cosmote

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Καρτοκινητής (1313)

Χρεωση 0,003 €/δευτ.

0,119ευρω / ανα κληση δεν ειναι??

0.119 € / ανά κλήση ανεξαρτήτου διάρκειας!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

κριμα . τελος η προσφορα. λετε να βγει καμια αλλη? γιατι του d2g ειναι ακομα....
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

κριμα . τελος η προσφορα. λετε να βγει καμια αλλη? γιατι του d2g ειναι ακομα....

Του F2G λογικά εννοείς. Δεν νομίζω η Cosmote να είναι τόσο χαζή και να μην ακολουθήσει τον ανταγωνισμό από την στιγμή που η Wind συνεχίζει να προσφέρει το πρόγραμμα.

.

Μια απορία εχω, μετά την μετονομασία της COSMOTE σε T-Mobile GR η COSMOΚΑΡΤΑ θα γίνει T-ΚΑΡΤΑ; Η μήπως θα ακολουθήσει την Wind με μόνο ένα πακέτο καρτοκινητής το What's up?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλαξε ονομα η Cosmote ?!? :blink: Αληθεια? Δεν εχω ακουσει κατι, ουτε εχω δει καποια σχετικη διαφημιση ή κατι τετοιο.!

T-Mobile GR εγινε?? Απο ποτε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα δειξει (υπομονη) και η cosmote δεν εχει αλλαξει ονομα ακομα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδια σημερα τελειωσε το what`s up μου,ξανα ενεργοποιησα και μου δινει 600 λεπτα...τι εγινε....η cosmote σταματησε την προσφορα ενω ολοι οι αλλοι συνεχιζουν ?

Προς xenopoulos

Τελικα ειναι τοσο χαζη η cosmote!

Παντως τωρα που ''ξεφουσκωσε'' η προσφορα βλεπω και ''ξεμπουκωσε'' και το δυκτιο.Εδω και 1 βδομαδα δεν μου παρουσιαζονται τα απογευματινα 2ωρα και βαλε που δεν μπορουσα να κανω κληση.

Εμενα τα 1200sms ΜΟΝΟ προς whats up μου φανηκαν πατατα καθως δεν ξοδευονται με κανενα τροπο τοσα πολλα sms σε ενα μηνα!!Περιπου 700 πηγαν χαμενα!Ενος φιλου μου που στελνει σαν μανιωδης sms του περισσεψαν 350. Καλυτερα ας εδινε 300-400sms προς ΟΛΟΥΣ!Καλυτερη προσφορα απο αυτη των Xριστουγεννων me ta 300 sms και 30 mms προς ΟΛΟΥΣ δεν εχω ξαναδει!

τα 1200σμς ηταν για λογους μάρκετινγκ ! Δωσανε ολοι , ας δωσουμε και εμεις !

Αν διναν ολοι 1200 και η κοσμοτε πχ 1000 θα κακοφαινοταν.

Παλι καλα που δεν δωσαν 1250 να λες !

Τουλάχιστον να κανουν μονιμα και τα 600 sms !

Κάνοντας ανανέωση την τελευταία μέρα που έληγαν οι 30 μέρες της προσφοράς για τα 1200 λεπτά και τα 1200 μηνύματα, όσα μηνύματα δεν είχα στείλει πήραν παράταση 30 ακόμα ημερών και μαζί με τα νέα 1200 έφτασα να έχω 1823 μηνύματα! :wacko:

Αν την μέρα που λήγουν οι νέες 30 μέρες στείλω το sms 100 ( πακέτο sms choice) θα πάρω ακόμα 100 sms προς όλους και θα κρατήσω όσα από τα 1823 μηνύματα περισσέψουν προς what’s up;

Εμένα προσωπικά με βόλεψε αφάνταστα η προσφορά με τα 1200 λεπτά και τα sms και το θεωρώ ανόητο αν δεν ακολουθήσει τον ανταγωνισμό η cosmote σε αυτό το θέμα! :blink:

.

Παντως τωρα που ''ξεφουσκωσε'' η προσφορα βλεπω και ''ξεμπουκωσε'' και το δυκτιο.Εδω και 1 βδομαδα δεν μου παρουσιαζονται τα απογευματινα 2ωρα και βαλε που δεν μπορουσα να κανω κληση.

Κάνοντας ανανέωση την τελευταία μέρα που έληγαν οι 30 μέρες της προσφοράς για τα 1200 λεπτά και τα 1200 μηνύματα, όσα μηνύματα δεν είχα στείλει πήραν παράταση 30 ακόμα ημερών και μαζί με τα νέα 1200 έφτασα να έχω 1823 μηνύματα! :wacko:

Αν την μέρα που λήγουν οι νέες 30 μέρες στείλω το sms 100 ( πακέτο sms choice) θα πάρω ακόμα 100 sms προς όλους και θα κρατήσω όσα από τα 1823 μηνύματα περισσέψουν προς what’s up;

Εμένα προσωπικά με βόλεψε αφάνταστα η προσφορά με τα 1200 λεπτά και τα sms και το θεωρώ ανόητο αν δεν ακολουθήσει τον ανταγωνισμό η cosmote σε αυτό το θέμα! :blink:

εμένα πάντως με "καίει" περισσότερο αυτό που σχολίασε ο/η skoulikomirmigot: είναι πολύ ενοχλητικό να "καίγεσαι" να τηλεφωνήσεις και να μην "βγάζεις" γραμμή :cool:

Βοηθηστε με λιγο!πηγα σε ενα καταστημα Γερμανος να ρωτησω για φορητοτητα απο Q->Cosmote(what's up) και μου ειπαν οτι η ολη διαδικασια στοιχιζει περιπου 14 ευρω.καπου ειχα διαβασει οτι η φορητοτητα απο το ενα δικτυο στο αλλο ειναι δωρεαν!τι απο τα δυο ισχυει?ευχαριστω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βοηθηστε με λιγο!πηγα σε ενα καταστημα Γερμανος να ρωτησω για φορητοτητα απο Q->Cosmote(what's up) και μου ειπαν οτι η ολη διαδικασια στοιχιζει περιπου 14 ευρω.καπου ειχα διαβασει οτι η φορητοτητα απο το ενα δικτυο στο αλλο ειναι δωρεαν!τι απο τα δυο ισχυει?ευχαριστω...

σύμφωνα με αυτό http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=press_releases&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fpressoffice%2Fpressrelease%2F040407gr.xml&breadcrumbTitle=%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD+%CE%B7+%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8E%CE%BD+%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+%CF%84%CE%B7%CF%82+COSMOTE+ είναι δωρεάν :cool:

Απλά κάλεσε από το κινητό σου στο 13897 δωρεάν και όλα όκ.

SMS YP στο 1313

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

η αδερφή μου έχει τηλεφωνητή και επειδή της έχει σπάσει τα νεύρα θέλει να τον ξεφορτωθεί. έχει what's up. γίνετε;αν ναι πως γίνετε; και αν κοστίζει πόσο; ευχαριστώ