fn1m Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 μετα απο sms που ελαβα,με μια κλήση στο 1330 πήρα μέρος σε κλήρωση για mp4 players και θα έχω ως δώρο 200mb απο 31/5 έως 2/6.έχω cosmokarta. Για να παρει κανεις μερος σε αυτον τον διαγωνισμο πρεπει να εχει ενεργοποιημενη την υπηρεσια ιντερνετ στο κινητο του. Πως ομως ενεργοποιειται αυτη; Εστειλα μηνυμα στο 1333 αλλα δεν μου στειλαν απαντηση με οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τα προνόμια της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην Cosmote http://goo.gl/6MvBYz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Για να παρει κανεις μερος σε αυτον τον διαγωνισμο πρεπει να εχει ενεργοποιημενη την υπηρεσια ιντερνετ στο κινητο του. Πως ομως ενεργοποιειται αυτη; Εστειλα μηνυμα στο 1333 αλλα δεν μου στειλαν απαντηση με οδηγιες. πρεπει να αγορασεις κάποιο πακετο mb.η αν ανοιξεις τα δεδομένα λογικά θα σε χρεώσει 1€ για μια ημερα ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fn1m Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τι εννοείς να ανοίξω τα δεδομένα; Συγγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι άσχετος σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τι εννοείς να ανοίξω τα δεδομένα; Συγγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι άσχετος σε αυτό το θέμα. εννοώ να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.να πάρεις ίντερνετ μέσω της cosmote.γίνεται μέσα απο τις ρυθμίσεις της συσκευής σου.ενδέχεται όμως αν δεν εχεις αγοράσει πακέτο με MB να χρεωθεις με ενα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Tην πρώτη φορά νομίζω δεν χρεώνεται 1 ευρώ. Του το λέει σε μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καλησπέρα. Εχω μία ερώτηση παρακαλώ. Δήλωσα 2 αριθμούς στο 1 λεπτό το λεπτό στις 19/5. Για να αλλάξω αυτούς τους αριθμούς πρέπει λέει να περάσει ένας μήνας. Μπορώ δηλαδή να τους ξανααλλάξω στις 19/6 ή στην 1/6 θεωρεί ότι πέρασε ο μήνας (ημερολογιακός?) Ρωτάω, γιατί και στο easy transfer πχ λέει 2 μεταφορές το μήνα αλλά ημερολογιακές. Αν πχ κάνω 2 μεταφορές στις 30/5, μπορώ να ξανακάνω άλλες 2 την 1/6 Ευχαριστώ... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Καλησπέρα. Εχω μία ερώτηση παρακαλώ. Δήλωσα 2 αριθμούς στο 1 λεπτό το λεπτό στις 19/5. Για να αλλάξω αυτούς τους αριθμούς πρέπει λέει να περάσει ένας μήνας. Μπορώ δηλαδή να τους ξανααλλάξω στις 19/6 ή στην 1/6 θεωρεί ότι πέρασε ο μήνας (ημερολογιακός?) Ρωτάω, γιατί και στο easy transfer πχ λέει 2 μεταφορές το μήνα αλλά ημερολογιακές. Αν πχ κάνω 2 μεταφορές στις 30/5, μπορώ να ξανακάνω άλλες 2 την 1/6 Ευχαριστώ... 30 μερες μετα μπορεις να τους αλλαξεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Την πρώτη Ιουνίου μπορείς να αλλάξεις τους δύο αριθμούς στην Cosmote , 30 ημέρες μετά σε vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Την πρώτη Ιουνίου μπορείς να αλλάξεις τους δύο αριθμούς στην Cosmote , 30 ημέρες μετά σε vodafone. +1!!!!;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 η cosmote καταργει την υπηρεσια my cosmos;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 η cosmote καταργει την υπηρεσια my cosmos;;;; Δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση.. που το είδες; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μου εστειλαν sms .... 16 ιουν τελος Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μόλις το είδα και σε άλλα θέματα του myphone.gr που το αναφέρουν... Κρίμα... Ιστορική υπηρεσία... :( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κι εμενα ηρθε sms και λεει την καταργει. Κριμα. Τι καταλαβαν? Αντι να δωσουν παροχες, κοβουν κι οσες ειχαν. Ξεφτιλα. Web sms πως μπορω να στελνω τωρα ως χρηστης καρτοκινητης cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Χρεώνουν 5€ την ενεργοποίηση του 1λεπτό το λεπτό. Κόβουν τη διάρκεια της κάρτας από 12 σε 6 μήνες. Κόβουν το My Cosmos. Μπράβο τους... και σ ανώτερα... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση.. που το είδες; Δυστυχώς Παναγιώτη μου ήρθε και σε μένα για το 74 και έπεται συνέχεια, καλά εκεί στο πράσινο δίκτυο τα έχουνε χάσει? Νομίζουν οτι ο κόσμος θα τους προσκυνάει για πολύ καιρό ακόμη?Σειρά εχει τώρα το''κουτσουρεμένο sharing'' Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα αλλά θα έρθει οσονούπω φαντάζομαι... Μεγάλο λάθος τους για μια υπηρεσία τόσο ολιγοέξοδη γι' αυτούς... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ναι ρε παιδια τι εγινε με το mycosmos; γιατι γμτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Υπαρχει αλλος εναλλακτικος τροπος για δωρεαν web sms για εμας τους καρτοκινητους της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Υπαρχει αλλος εναλλακτικος τροπος για δωρεαν web sms για εμας τους καρτοκινητους της cosmote? εδώ είσαι http://www.liveall.eu/ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εδώ είσαι http://www.liveall.eu/Δυστυχώς, δεν είναι μονο τα sms, είναι και η ειδοποίηση που έχουν σε κάθε Mail-έρχεται απεθείας sms στο κιν σου δωρεάν... Πολύ χρήσιμο, το χρησιμοποιώ για να ενημερώνομαι για τις κινήσεις των τραπεζικών μου λογαριασμών και για τις κλήσεις στο σπίτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ακριβως, αυτο το τελευταιο το χρησιμοποιω κανα χρονο κ το χα συνηθισει, αν κ "σπαστικο", απιστευτα βολικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 εδώ είσαι http://www.liveall.eu/ Δεν βλεπω να ειναι δωρεαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Δεν βλεπω να ειναι δωρεαν! δωρεάν είναι έχει οδηγίες, δείτε και εδώ αν σας βολεύει κάτι άλλο http://www.olatapsaxno.gr/for-free/45-free-sms Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts