pexths Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 ;) Τα πιτσιρίκια ίσως το κάνουν...οι μεγαλύτεροι δεν νομίζω. τα πιτσιρικια σιγουρα. αλλα και οι μεγαλοι τα μετρανε ενα ενα τα ευρω πλεον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 τα πιτσιρικια σιγουρα. αλλα και οι μεγαλοι τα μετρανε ενα ενα τα ευρω πλεον Οι φοιτητές να δεις πως τα μετράμε τα ευρώ πλέον....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarakiii Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 υπαρχει δυνατοτητα να μου πειτε τα δωρα του reload?με 5 ευρω,με 10 ευρω και με 20 ευρω?και την διαρκεια τους?ειναι στανταρ ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 υπαρχει δυνατοτητα να μου πειτε τα δωρα του reload?με 5 ευρω,με 10 ευρω και με 20 ευρω?και την διαρκεια τους?ειναι στανταρ ετσι δεν ειναι? Εδώ είσαι φίλε.... http://www.whatsup.gr/reloadit/#/gallery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarakiii Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 να σαι καλα φιλαρακι.οπως βλεπω συμφερει η 10αρα απο την 20αρα.αφου η 10αρα δινει 600 λεπτα που ειναι υπεραρκετα για εμενα τουλαχιστον.και σου δινει και μυνηματα με το reload εισαι μια χαρα.και τον επομενο μηνα αγοραζεις το plus με 7 ευρω και σου μενουν και 2 ευρω καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 τα πιτσιρικια σιγουρα. αλλα και οι μεγαλοι τα μετρανε ενα ενα τα ευρω πλεον Αν έχεις σχέση ναι αν οχι τι να τα κανείς υπάρχει και fb Οι φοιτητές να δεις πως τα μετράμε τα ευρώ πλέον....:lol: :lol::lol: Είναι ποιο ακριβά και απο καφέ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Αν έχεις σχέση ναι αν οχι τι να τα κανείς υπάρχει και fb σωστο. υπαρχει και η προσωπικη επαφη ομως που δεν αντικαθισταται απο τιποτα. φτασαμε στο σημειο 1500 λεπτα να μην μας ειναι αρκετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 σωστο. υπαρχει και η προσωπικη επαφη ομως που δεν αντικαθισταται απο τιποτα. φτασαμε στο σημειο 1500 λεπτα να μην μας ειναι αρκετα. φταιει το 3' ελαχιστη χρεωση κλησης... χεχεχεχε καπου πρεπει να ριξουμε το φταιξιμο σαν Ελληνες!:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 φταιει το 3' ελαχιστη χρεωση κλησης... χεχεχεχε καπου πρεπει να ριξουμε το φταιξιμο σαν Ελληνες!:lol: ψιλοκλεψια αυτη η ελαχιστη χρεωση αλλα δεν μπορεις να κανεις και διαφορετικα. υπαρχουν 15χρονες παρεες που εχουν ολοι απο 1500 λεπτα και στις 20 καθε μηνος δεν εχουν λεπτα και μηνυματα. κανονικη καταχρηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μου ήρθε μήνυμα από το more4u (με αποστολέα το 54102) και λέει για μια πρόσφορα μιας εταιρείας ξυραφιών και ότι για να δω την πρόσφορα πρέπει να μπω σε μια σελίδα που μου προτείνει. Λέει ότι η πλοήγηση στην σελίδα θα είναι χωρίς χρέωση. Το δοκίμασε κανείς να μπει; Ισχύει ότι είναι χωρίς χρέωση; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μου ήρθε μήνυμα από το more4u (με αποστολέα το 54102) και λέει για μια πρόσφορα μιας εταιρείας ξυραφιών και ότι για να δω την πρόσφορα πρέπει να μπω σε μια σελίδα που μου προτείνει. Λέει ότι η πλοήγηση στην σελίδα θα είναι χωρίς χρέωση. Το δοκίμασε κανείς να μπει; Ισχύει ότι είναι χωρίς χρέωση; πρωτη φορα το ακουω. δεν το πολυεμπιστευομαι αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 πρωτη φορα το ακουω. δεν το πολυεμπιστευομαι αυτα Το θέμα είναι οτι το MORE4U είναι υπηρεσία της Cosmote. Τώρα θα μου πείτε και τι θα καταλάβω αν δω μια διαφήμιση στην σελίδα που με παραπέμπει. Τίποτα δεν θα καταλάβω! Απλά ρωτάω για να ξέρω αν πράγματι είναι δωρέαν η πλοήγηση.... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 εγω που δε μιλαω και δε στελνω πολλα sms τι με συμφερει να κανω? το πολυ 100 λεπτα να μιλησω και να στειλω 100-150 sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 εγω που δε μιλαω και δε στελνω πολλα sms τι με συμφερει να κανω? το πολυ 100 λεπτα να μιλησω και να στειλω 100-150 sms. προς κοσμοτε η αλλα δικτυα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 προς wu. ξεχασα να το αναφερω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τα καρτοσυμβόλαια 25 με τα 1500 δωρεάν επηρεάζονται απο την κατάργηση των 1500 των wu ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Όχι, δεν επηρεάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά...μου ρθε ενα μνμα για τα 600 λεπτά... και για 10 ευρώ ανανέωση για να περαστούνε.. θέλω να ρωτήσω ότι απλά κάνω την ανανέωση των 10 πλέον και είμαι τζετ ετσι ? δεν στέλνω καποιο μνμα νωρίτερα για να μην χάσω τα 600 με νοιάζει.. ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά...μου ρθε ενα μνμα για τα 600 λεπτά... και για 10 ευρώ ανανέωση για να περαστούνε.. θέλω να ρωτήσω ότι απλά κάνω την ανανέωση των 10 πλέον και είμαι τζετ ετσι ? δεν στέλνω καποιο μνμα νωρίτερα για να μην χάσω τα 600 με νοιάζει.. ευχαριστώ... Και αυτοί δεν ενημερώνουν κάτι παραπάνω. Και εγώ έτσι ξέρω. Και μέχρι αυτό το μήνα με κάθε ανανέωση οποιαδήποτε ποσού είχες 1000 λεπτά... Τώρα το ρίξανε στα 600... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά...μου ρθε ενα μνμα για τα 600 λεπτά... και για 10 ευρώ ανανέωση για να περαστούνε.. θέλω να ρωτήσω ότι απλά κάνω την ανανέωση των 10 πλέον και είμαι τζετ ετσι ? δεν στέλνω καποιο μνμα νωρίτερα για να μην χάσω τα 600 με νοιάζει.. ευχαριστώ... Με τα 10 ευρώ θα πάρεις ΔΩΡΟ 600 λεπτά προς whats up (μόνο λεπτά όχι sms) συν το δώρο από το reload για την ανανέωση και θα σου μείνουν τα 10 ευρώ για σένα. Με τα 20 ευρώ θα πάρεις ΔΩΡΟ 1200 λεπτά και 1200 sms προς whats up συν το δώρο από το reload για την ανανέωση και θα σου μείνουν τα 20 ευρώ για σένα. Με τα 5 ευρώ απλά παίρνεις κάποιο δώρο από το reload για την ανανέωση και σου μένουν τα 5 ευρώ για σένα. Από κει και πέρα αν έχεις ήδη κάρτα στο νούμερο σου, κάνε τους υπολογισμούς σου αν σου φτάνουν τα ευρώ και αγόρασε κανένα πακετάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Και αυτοί δεν ενημερώνουν κάτι παραπάνω. Και εγώ έτσι ξέρω. Και μέχρι αυτό το μήνα με κάθε ανανέωση οποιαδήποτε ποσού είχες 1000 λεπτά... Τώρα το ρίξανε στα 600... κακως το μειωσανε, αλλα και 600 λεπτα δεν ειναι λιγα. ειναι 10 ωρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Με τα 20 ευρώ θα πάρεις ΔΩΡΟ 1200 λεπτά και 1200 sms προς whats up συν το δώρο από το reload για την ανανέωση και θα σου μείνουν τα 20 ευρώ για σένα. +1 το αλλον μηνα βαζεις τα 7€ συν τον αλλον αλλα 7€ και σουν μενουν 6€ να τα κανεις οτι θελεις,+ τα μπονους απο reload αρα σε τρεις μηνες εχεις δωσει 14€,για 3600 λεπτα/60=60 ωρες δεν σας φτανουν;;; :blink::blink: γκρινιαρηδες:p το κακο ειναι οτι δεν ειναι προς ολη την cosmote και εκει τα χαλαμε Edited February 5, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 +1 το αλλον μηνα βαζεις τα 7€ συν τον αλλον αλλα 7€ και σουν μενουν 6€ να τα κανεις οτι θελεις,+ τα μπονους απο reload αρα σε τρεις μηνες εχεις δωσει 14€,για 3600 λεπτα/60=60 ωρες δεν σας φτανουν;;; :blink::blink: γκρινιαρηδες:p το κακο ειναι οτι δεν ειναι προς ολη την cosmote και εκει τα χαλαμε Εμένα ναι και με το παραπάνω γι αυτό και ποτέ δεν έκραξα ή δεν φώναξα για την προσφορά. Οι άλλοι που δε μελετάνε καθόλου τις προσφορές άστους να παραπονιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 μαλλον θα κρατησω τον αριθμο για να με παιρνουν μονο. δε με συμφερει η νεα προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εμένα ναι και με το παραπάνω γι αυτό και ποτέ δεν έκραξα ή δεν φώναξα για την προσφορά. Οι άλλοι που δε μελετάνε καθόλου τις προσφορές άστους να παραπονιούνται. για το καθετι που αγοραζεις κανεις πρωτα ερευνα αγορας. ετσι χρειζεται και για τα καρτοκινητα πλεον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts