Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι η εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ, το πρώην 134.

Και τι μπορεί να με ήθελαν? Για καμιά επιλεκτική προσφορά ίσως? :what:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι, μολις το ειδα (υπ)

Ξερεις ποσοι και ποσοι , θελωντας να ανανεωσουν το καρτοκινητο τους σε καταστηματα Cosmote- Γερμανος , λενε λαθος το νουμερο τους και στελνουν δωρακια σε τυχερους !!!

καλη..μέρα!μια ίσως ειπωμένη ερώτηση..ειναι εφικτό να διακοψω το συμβολαιο μου με την cosmote και να κρατησω τον ιδιο αριθμο σε καρτοκινητο ξανα της cosmote?και αν ναι αυτο γινεται τηλεφωνικα στο 1212 η σε κατάστημα της cosmote?

καλη..μέρα!μια ίσως ειπωμένη ερώτηση..ειναι εφικτό να διακοψω το συμβολαιο μου με την cosmote και να κρατησω τον ιδιο αριθμο σε καρτοκινητο ξανα της cosmote?και αν ναι αυτο γινεται τηλεφωνικα στο 1212 η σε κατάστημα της cosmote?
βεβαίως γίνεται. Στο κατάστημα θα πασ να κανείς την αίτηση διακοπής. Και θέλει περίπου έναν μήνα να διακοπεί. Από την στιγμή που θα κανείς την αίτηση διακοπής μπορούν να σε πάρουνε τηλ απο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να σε ρωτήσουν για ποιον λόγο το διακόπτεις. Ελπίζω να έχεις κλείσει χρόνο από την στιγμή που πήρες επιδότησης. Επικοινώνησε με το 13838 έχει αλλάξει το 1212 σε 13838 και πες τους ότι θέλεις να το διακόψεις να σου πουν εάν έχεις να πληρώσεις κάποιο αναπόσβεστο πόσο ή είναι δωρεάν και μετά επισκέψου ένα κατάστημα και κανε την αίτηση μετατροπής.

έχω ένα whats up.

μπορώ να ενεργοποιήσω το mycosmos ώστε να έχω mail και να στέλνω μηνύματα από τη σελίδα;

στέλνω κάποιο μήνυμα νομίζω.

έχει χρέωση η ενεργοποίηση;

:

έχω ένα whats up.

μπορώ να ενεργοποιήσω το mycosmos ώστε να έχω mail και να στέλνω μηνύματα από τη σελίδα;

στέλνω κάποιο μήνυμα νομίζω.

έχει χρέωση η ενεργοποίηση;

:

ειναι δωρεαν η ενεργοποιηση. για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156134

παιδια εγω που εχασα τον αριθμο μου επειδη δεν ανανεωσα εγκαιρα μπορω να κανω κατι?

λοιπον πηγα σημερα στην κοσμοτε και μου ειπε οτι μπορω να ζητησω τον αριθμο μου πισω εφοσον δεν εχουν περασει παραπανω απο εναμισυ μηνας...

ανοιγω τωρα το κινητο και εχει πιασει δικτυο αλλα οταν καλω καποιον αριθμο μου λεει οτι πρεπει να το δηλωσω ενω οταν καλω απο διαφορετικο αριθμο μου λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων κλησεων..τι λετε να κανω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

λοιπον πηγα σημερα στην κοσμοτε και μου ειπε οτι μπορω να ζητησω τον αριθμο μου πισω εφοσον δεν εχουν περασει παραπανω απο εναμισυ μηνας...

ανοιγω τωρα το κινητο και εχει πιασει δικτυο αλλα οταν καλω καποιον αριθμο μου λεει οτι πρεπει να το δηλωσω ενω οταν καλω απο διαφορετικο αριθμο μου λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων κλησεων..τι λετε να κανω?

να το δηλωσεις για να μπορεις να το χρησιμοποιεις χωρις προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ισχυει για ενεργοποιησεις μεχρι 31/1(?)*

*ολες(?) οι προσφορες πηραν παραταση μεχρι 31/1

άμα δεις στα προηγούμενα ποστ καμία προσφορά δεν πήρε παράταση εκτός μόνο των 1500 που είναι μέχρι τέλος του μήνα.

ισχυει για ενεργοποιησεις μεχρι 31/1(?)*

*ολες(?) οι προσφορες πηραν παραταση μεχρι 31/1

Πως ενεργοποιώ την υπηρεσία πρός σταθερά?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πως ενεργοποιώ την υπηρεσία πρός σταθερά?

Δεν υπάρχει τρόπος

αν οντως πηρε παραταση (που οπως ειπε ο JOHNMEGARYTHMOS δε πηρε) τοτε στελνεις

150 στο 1313. κοστος 5€

Η συγκεκριμένη προσφορά έχουμε ξαναπεί ότι δε πήρε παράταση. Μόνο τα 1500 λεπτά ομιλίας με την ανανέωση πήραν. Ούτε τα 500Mb ούτε τα 300sms πήραν παράταση.

Τα καρτοκινητα της κοσμοτε δεν εχουν να προσφερουν τιποτα πλεον,η πολιτικη της εταιριας εχει ως στοχο να μπορεσει να προσελκυσει οσους περισσοτερους μπορει στα καρτοσυμβολαια και συμβολαια,ενω τα καρτοκινητα τα εχει γραμμενα,με ενα whats up που δεν προσφερει χρονο ομιλιας προς σταθερα και μια κοσμοκαρτα που οταν ληξει το bonus 2 ωρων θα φευγει η καρτα αβερτα,αυτη τη στιγμη στην καρτοκινητη λεει να εχεις vodafone......και οποιος το χει ψαξει καταλαβαινει τι λεω.........

Συμφωνώ μόνο η βοντα δίνει τα καλύτερα στα καρτοκινητα της. Πιο συγκεκριμένα βολεύει περισσότερο το νέο καρτοκινητο με πακέτα ομιλίας προς όλα τα δίκτυα. Ή εάν στέλνεις περισσότερα Sms από ότι κλήσεις βολεύει το cu.

Καλησπέρα εχω παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι όταν μας παίρνει κάποιος τηλέφωνο και δεν τον έχουμε αποθηκευμένο τον αριθμό στις επαφές μας. Όταν είναι κοσμοτε ο αριθμός μας φαίνεται χωρίς +30 μπροστά . Ενώ στην βοντα και στην γουίντ όταν μας κάνει κάποιος κλήση χωρίς να έχουμε αποθηκεύσει τον αριθμό του μας το βγάζει πάντα με +30. Γιατί;. Πολύ φίλοι μου είπανε ότι επειδή η κοσμοτε είναι ελληνική για αυτό. Μου φαίνεται τελείως Κουταμαρα αυτή η απάντηση. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό;. Καιρό το είχα παρατηρήσει αλλά τώρα το θυμήθηκα να ρωτήσω.

Edited by Petros the Great

Παιδιά τί χρέωση έχουμε προς άλλα δίκτυα και σταθερά;

Τελειώνει πολύ γρήγορα η κάρτα μου όταν κάνω τηλέφωνα προς δίκτυα wind και vodafone.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Παιδιά τί χρέωση έχουμε προς άλλα δίκτυα και σταθερά;

Τελειώνει πολύ γρήγορα η κάρτα μου όταν κάνω τηλέφωνα προς δίκτυα wind και vodafone.

Αναλυτικός τιμοκατάλογος:

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH

Eυχαριστώ για το link.

Δεν συμφέρει με τίποτα, καλύτερα να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερο την cu.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Eυχαριστώ για το link.

Δεν συμφέρει με τίποτα, καλύτερα να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερο την cu.

Με κατι τετοια ποστ φαινεται ποσο καλη ηταν η προσφορα της κοσμοκαρτας με τα 120 λεπτα με την καθε ανανεωση.δυστυχως ληγει πολυ συντομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σκοτεινό μελών βλέπω

των μελών του myphone;

:lol:

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του