eatmydust Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Είναι η εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ, το πρώην 134. Και τι μπορεί να με ήθελαν? Για καμιά επιλεκτική προσφορά ίσως? :what: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ναι, μολις το ειδα (υπ) Ξερεις ποσοι και ποσοι , θελωντας να ανανεωσουν το καρτοκινητο τους σε καταστηματα Cosmote- Γερμανος , λενε λαθος το νουμερο τους και στελνουν δωρακια σε τυχερους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samaritan Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 καλη..μέρα!μια ίσως ειπωμένη ερώτηση..ειναι εφικτό να διακοψω το συμβολαιο μου με την cosmote και να κρατησω τον ιδιο αριθμο σε καρτοκινητο ξανα της cosmote?και αν ναι αυτο γινεται τηλεφωνικα στο 1212 η σε κατάστημα της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 καλη..μέρα!μια ίσως ειπωμένη ερώτηση..ειναι εφικτό να διακοψω το συμβολαιο μου με την cosmote και να κρατησω τον ιδιο αριθμο σε καρτοκινητο ξανα της cosmote?και αν ναι αυτο γινεται τηλεφωνικα στο 1212 η σε κατάστημα της cosmote? βεβαίως γίνεται. Στο κατάστημα θα πασ να κανείς την αίτηση διακοπής. Και θέλει περίπου έναν μήνα να διακοπεί. Από την στιγμή που θα κανείς την αίτηση διακοπής μπορούν να σε πάρουνε τηλ απο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να σε ρωτήσουν για ποιον λόγο το διακόπτεις. Ελπίζω να έχεις κλείσει χρόνο από την στιγμή που πήρες επιδότησης. Επικοινώνησε με το 13838 έχει αλλάξει το 1212 σε 13838 και πες τους ότι θέλεις να το διακόψεις να σου πουν εάν έχεις να πληρώσεις κάποιο αναπόσβεστο πόσο ή είναι δωρεάν και μετά επισκέψου ένα κατάστημα και κανε την αίτηση μετατροπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 έχω ένα whats up. μπορώ να ενεργοποιήσω το mycosmos ώστε να έχω mail και να στέλνω μηνύματα από τη σελίδα; στέλνω κάποιο μήνυμα νομίζω. έχει χρέωση η ενεργοποίηση; : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 έχω ένα whats up. μπορώ να ενεργοποιήσω το mycosmos ώστε να έχω mail και να στέλνω μηνύματα από τη σελίδα; στέλνω κάποιο μήνυμα νομίζω. έχει χρέωση η ενεργοποίηση; : ειναι δωρεαν η ενεργοποιηση. για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Η προσφορά 150 λεπτά προς σταθερά δεν ισχύει πια; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ισχυει για ενεργοποιησεις μεχρι 31/1(?)* *ολες(?) οι προσφορες πηραν παραταση μεχρι 31/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδια εγω που εχασα τον αριθμο μου επειδη δεν ανανεωσα εγκαιρα μπορω να κανω κατι? λοιπον πηγα σημερα στην κοσμοτε και μου ειπε οτι μπορω να ζητησω τον αριθμο μου πισω εφοσον δεν εχουν περασει παραπανω απο εναμισυ μηνας... ανοιγω τωρα το κινητο και εχει πιασει δικτυο αλλα οταν καλω καποιον αριθμο μου λεει οτι πρεπει να το δηλωσω ενω οταν καλω απο διαφορετικο αριθμο μου λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων κλησεων..τι λετε να κανω? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 λοιπον πηγα σημερα στην κοσμοτε και μου ειπε οτι μπορω να ζητησω τον αριθμο μου πισω εφοσον δεν εχουν περασει παραπανω απο εναμισυ μηνας... ανοιγω τωρα το κινητο και εχει πιασει δικτυο αλλα οταν καλω καποιον αριθμο μου λεει οτι πρεπει να το δηλωσω ενω οταν καλω απο διαφορετικο αριθμο μου λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων κλησεων..τι λετε να κανω? να το δηλωσεις για να μπορεις να το χρησιμοποιεις χωρις προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ισχυει για ενεργοποιησεις μεχρι 31/1(?)* *ολες(?) οι προσφορες πηραν παραταση μεχρι 31/1 άμα δεις στα προηγούμενα ποστ καμία προσφορά δεν πήρε παράταση εκτός μόνο των 1500 που είναι μέχρι τέλος του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ισχυει για ενεργοποιησεις μεχρι 31/1(?)* *ολες(?) οι προσφορες πηραν παραταση μεχρι 31/1 Πως ενεργοποιώ την υπηρεσία πρός σταθερά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 αν οντως πηρε παραταση (που οπως ειπε ο JOHNMEGARYTHMOS δε πηρε) τοτε στελνεις 150 στο 1313. κοστος 5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Πως ενεργοποιώ την υπηρεσία πρός σταθερά? Δεν υπάρχει τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 αν οντως πηρε παραταση (που οπως ειπε ο JOHNMEGARYTHMOS δε πηρε) τοτε στελνεις 150 στο 1313. κοστος 5€ Η συγκεκριμένη προσφορά έχουμε ξαναπεί ότι δε πήρε παράταση. Μόνο τα 1500 λεπτά ομιλίας με την ανανέωση πήραν. Ούτε τα 500Mb ούτε τα 300sms πήραν παράταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τα καρτοκινητα της κοσμοτε δεν εχουν να προσφερουν τιποτα πλεον,η πολιτικη της εταιριας εχει ως στοχο να μπορεσει να προσελκυσει οσους περισσοτερους μπορει στα καρτοσυμβολαια και συμβολαια,ενω τα καρτοκινητα τα εχει γραμμενα,με ενα whats up που δεν προσφερει χρονο ομιλιας προς σταθερα και μια κοσμοκαρτα που οταν ληξει το bonus 2 ωρων θα φευγει η καρτα αβερτα,αυτη τη στιγμη στην καρτοκινητη λεει να εχεις vodafone......και οποιος το χει ψαξει καταλαβαινει τι λεω......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Συμφωνώ μόνο η βοντα δίνει τα καλύτερα στα καρτοκινητα της. Πιο συγκεκριμένα βολεύει περισσότερο το νέο καρτοκινητο με πακέτα ομιλίας προς όλα τα δίκτυα. Ή εάν στέλνεις περισσότερα Sms από ότι κλήσεις βολεύει το cu. Καλησπέρα εχω παρατηρήσει εδώ και καιρό ότι όταν μας παίρνει κάποιος τηλέφωνο και δεν τον έχουμε αποθηκευμένο τον αριθμό στις επαφές μας. Όταν είναι κοσμοτε ο αριθμός μας φαίνεται χωρίς +30 μπροστά . Ενώ στην βοντα και στην γουίντ όταν μας κάνει κάποιος κλήση χωρίς να έχουμε αποθηκεύσει τον αριθμό του μας το βγάζει πάντα με +30. Γιατί;. Πολύ φίλοι μου είπανε ότι επειδή η κοσμοτε είναι ελληνική για αυτό. Μου φαίνεται τελείως Κουταμαρα αυτή η απάντηση. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό;. Καιρό το είχα παρατηρήσει αλλά τώρα το θυμήθηκα να ρωτήσω. Edited January 15, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Παιδιά τί χρέωση έχουμε προς άλλα δίκτυα και σταθερά; Τελειώνει πολύ γρήγορα η κάρτα μου όταν κάνω τηλέφωνα προς δίκτυα wind και vodafone. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Παιδιά τί χρέωση έχουμε προς άλλα δίκτυα και σταθερά; Τελειώνει πολύ γρήγορα η κάρτα μου όταν κάνω τηλέφωνα προς δίκτυα wind και vodafone. Αναλυτικός τιμοκατάλογος: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Eυχαριστώ για το link. Δεν συμφέρει με τίποτα, καλύτερα να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερο την cu. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Eυχαριστώ για το link. Δεν συμφέρει με τίποτα, καλύτερα να αρχίσω να χρησιμοποιώ περισσότερο την cu. Με κατι τετοια ποστ φαινεται ποσο καλη ηταν η προσφορα της κοσμοκαρτας με τα 120 λεπτα με την καθε ανανεωση.δυστυχως ληγει πολυ συντομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κανα πρόγραμμα για internet >300 mb ξέρει κανείς αμα βγάλει η cosmote για what's up το 2011? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 σκοτεινό μελών βλέπω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 σκοτεινό μελών βλέπω των μελών του myphone; :lol: Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 των μελών του myphone; :lol: Ε wmc tv φταίει έβλεπα 16 τετράγωνα στην άκρη Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts