elkons Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 1 minute ago, sou_d said: Και γιατί δεν πληρώνεις με payzy φίλε μου; Ντεν έχω πέιζι καρντιά μου 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Just now, elkons said: Ντεν έχω πέιζι καρντιά μου 🙂 Εμ βρε πουλάκι μου τέτοια ώρα 😂😂 Και γιατί δεν έκανες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου (edited) Ντε τελω Δεν με βολεύει εδώ ήδη revolut πόσα άλλα θα εχω ; πάλι τα ίδια λεφτά όμως θα πάρουν γιατί με αναγκάζει να φτιάξω payzy για παραπάνω gb; Με απειλούν; Φρογκ ονλι τότε, το What's up το έχουν στο Θεό τα πακέτα είναι πολύ μέτρια εάν δεν έχεις payzy την έκατσες με τα data. Edited 12 Οκτωβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, elkons said: Ντε τελω Δεν με βολεύει εδώ ήδη revolut πόσα άλλα θα εχω ; πάλι τα ίδια λεφτά όμως θα πάρουν γιατί με αναγκάζει να φτιάξω payzy για παραπάνω gb; Με απειλούν; Φρογκ ονλι τότε, το What's up το έχουν στο Θεό τα πακέτα είναι πολύ μέτρια εάν δεν έχεις payzy την έκατσες με τα data. Δε σε απειλεί κανένας απλά σου δίνεται η δυνατότητα αυτή αν θες κάτι παραπάνω για τις παροχές σου Επίσης με την payzy σου επιστρέφεται το 1% της κάθε συναλλαγής εμένα μέχρι στιγμής μου έχουν επιστραφεί πάνω από 200 ευρώ Δεν είναι λίγα … 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου Ε νταξει είναι ακριβές όμως οι παροχές και λίγα αυτά που δίνουν όμως. Αφού τα ίδια λεφτά παίρνουν. Πχ το Bronze token τι να το κάνω; είναι χάλια. Θα τι σκεφτώ για τη Payzy. Είναι ασφαλής; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: Ε νταξει είναι ακριβές όμως οι παροχές και λίγα αυτά που δίνουν όμως. Αφού τα ίδια λεφτά παίρνουν. Πχ το Bronze token τι να το κάνω; είναι χάλια. Θα τι σκεφτώ για τη Payzy. Είναι ασφαλής; Μια χαρά ασφαλής είναι όπως όλες οι προπληρωμένες κάρτες revolut κτλ την φορτίζεις φυσικά χωρίς χρέωση και την χρησιμοποιείς Ελπίζω να μην βάλουν χρέωση φόρτισης όπως έχουν κάποιες άλλες κάρτες γιατί την χρησιμοποιώ και την φορτίζω σχεδόν καθε μέρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, elkons said: Θα τι σκεφτώ για τη Payzy. Είναι ασφαλής; Ειναι 3 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου (edited) 6 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Επίσης με την payzy σου επιστρέφεται το 1% της κάθε συναλλαγής εμένα μέχρι στιγμής μου έχουν επιστραφεί πάνω από 200 ευρώ Δεν είναι λίγα … Και εγώ κάπου εκεί έχω κερδίσει με επιστροφή, όλα με payzy. Πληρώνω εγώ από κινητό και έχω βγάλει και κάρτα χρεωστική και πληρώνει και η ο αδερφός μου όπου πάει με τον ίδιο λογαριασμό. Edited 13 Οκτωβρίου by panbet 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, elkons said: με αναγκάζει να φτιάξω payzy για παραπάνω gb; Marketing αφού 17 ώρες πριν, elkons said: Δεν με βολεύει εδώ ήδη revolut πόσα άλλα θα εχω Ναι,αλλά εκεί δεν έχεις επιστροφή 17 ώρες πριν, elkons said: Φρογκ ονλι τότε, Και εκεί υπάρχει διπλασιασμός δεδομένων 8 ώρες πριν, elkons said: Είναι ασφαλής; Όχι, στο λέμε για να σου φάμε λεφτά 😅😅😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Επίσης η payzy είναι του ομίλου, επομένως τους συμφέρει να μπαίνουν χρήματα εκεί και να προωθείται γενικά η χρήση... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου (edited) Μέχρι τις 31/10 στο πακέτο Unlimited calls του What's Up [2.5GB,Unlimited ομιλία και 60sms] θα παίρνετε+5GB και το αντίστοιχο τόκεν με 13,50 όπως ήταν δηλαδή. Edited 14 Οκτωβρίου by elkons 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Σε περίπτωση μεταβίβασης καρτοκινητού, από έναν χρήστη σε έναν άλλον, χάνονται υπόλοιπα χρημάτων και λεπτών ομιλίας ή παραμένουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Σε μεταβίβαση καρτοκινητού χάνεται απολύτως τίποτα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 59 minutes ago, pektis7 said: Σε περίπτωση μεταβίβασης καρτοκινητού, από έναν χρήστη σε έναν άλλον, χάνονται υπόλοιπα χρημάτων και λεπτών ομιλίας ή παραμένουν; Είστε φίλοι? Να κάνεις easy transfer αν υπάρχει περιθώριο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) Τώρα το ανακάλυψα οπότε θα το πω και εδώ. **Αν διατηρείς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορείς να χρεώσεις απευθείας το λογαριασμό ή την κάρτα σου με ποσό 15€, 20€ ή 30€ και να λάβεις τον 16ψήφιο αριθμό ανανέωσης υπολοίπου. Σε όλα τα ΑΤΜ της τράπεζας 24 ώρες το 24ωρο Καλώντας στο τηλεφωνικό της κέντρο στο 2103288000 Μέσω Web Banking. Για ανανέωση μέσω ΑΤΜ, επίλεξε από το σχετικό μενού Ανανέωση Χρόνου COSMOTE, και στη συνέχεια το ποσό που σε ενδιαφέρει. Ο 16ψήφιος αριθμός ανανέωσης υπολοίπου εκτυπώνεται σε απόδειξη συναλλαγής. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος με την διαδικασία, κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς 2103288000.** Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από εδώ Edited 15 Οκτωβρίου by elkons 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 2 minutes ago, elkons said: Τώρα το ανακάλυψα οπότε θα το πω και εδώ. **Αν διατηρείς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορείς να χρεώσεις απευθείας το λογαριασμό ή την κάρτα σου με ποσό 15€, 20€ ή 30€ και να λάβεις τον 16ψήφιο αριθμό ανανέωσης υπολοίπου. Σε όλα τα ΑΤΜ της τράπεζας 24 ώρες το 24ωρο Καλώντας στο τηλεφωνικό της κέντρο στο 2103288000 Μέσω Web Banking. Για ανανέωση μέσω ΑΤΜ, επίλεξε από το σχετικό μενού Ανανέωση Χρόνου COSMOTE, και στη συνέχεια το ποσό που σε ενδιαφέρει. Ο 16ψήφιος αριθμός ανανέωσης υπολοίπου εκτυπώνεται σε απόδειξη συναλλαγής. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος με την διαδικασία, κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς 2103288000.** Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από εδώ Ποτέ δεν είναι αργά αλλά είναι γνωστό καμιά 15ετια. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Τώρα το ανακάλυψα 😂 Δεν πειράζει το έμαθα και αυτό ...😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Συμφέρει περισσότερο ονλαιν ανανέωση από το app, λόγω bonus online ανανέωσης. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 2 minutes ago, elkons said: Τώρα το ανακάλυψα 😂 Δεν πειράζει το έμαθα και αυτό ...😛 Εννοείται! Είναι αρκετά χρήσιμο! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Συμφέρει περισσότερο ονλαιν ανανέωση από το app, λόγω bonus online ανανέωσης. Το γνωρίζω ,ενημερωτικά το ανέφερα . Μόνο για τη δυνατότητα ανανέωσης από atm της Πειραιώς δεν το ήξερα 🥲 Edited 15 Οκτωβρίου by elkons 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 8:30 ΜΜ, elkons said: Τώρα το ανακάλυψα οπότε θα το πω και εδώ. **Αν διατηρείς τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα στην Τράπεζα Πειραιώς, μπορείς να χρεώσεις απευθείας το λογαριασμό ή την κάρτα σου με ποσό 15€, 20€ ή 30€ και να λάβεις τον 16ψήφιο αριθμό ανανέωσης υπολοίπου. Σε όλα τα ΑΤΜ της τράπεζας 24 ώρες το 24ωρο Καλώντας στο τηλεφωνικό της κέντρο στο 2103288000 Μέσω Web Banking. Για ανανέωση μέσω ΑΤΜ, επίλεξε από το σχετικό μενού Ανανέωση Χρόνου COSMOTE, και στη συνέχεια το ποσό που σε ενδιαφέρει. Ο 16ψήφιος αριθμός ανανέωσης υπολοίπου εκτυπώνεται σε απόδειξη συναλλαγής. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος με την διαδικασία, κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς 2103288000.** Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από εδώ Όσο ζεις μαθαίνεις 👌👌👌👌 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Εάν κατά τη διάρκεια κλήσης τελειώσουν τα λεπτά του ενεργού πακέτου ομιλίας, η κλήση συνεχίζεται κανονικά και χρεώνεται το χρηματικό υπόλοιπο βάσει τιμοκαταλόγου; Σε περίπτωση που ισχύει το παραπάνω, υπάρχει κάποια ηχητική ειδοποίηση κατά την κλήση ώστε να καταλαβαίνει ο χρήστης ότι τελειώνουν τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας του πακέτου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Δεν υπάρχει αν εξαιρεσεις το sms που έρχεται μετά τη ληξη του χρόνου. Νομίζω κάποιο sms έρχεται και στο 80% του πακέτου. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Εμφανίστηκε έρευνα στο cosmote app. Δώρο 3Gb για 3 μέρες 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, albiz said: Εμφανίστηκε έρευνα στο cosmote app. Δώρο 3Gb για 3 μέρες Τι ημερομηνία γράφει? Γιατί δεν βλέπω κάτι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts