elkons Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, nick.76 said: Στο cosmote app στο Ανακάλυψε υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο για την ανακύκλωση και μου εδωσαν 3GB για 3 μέρες. Πάλι καλά δεν έδωσαν πάλι 500mb 😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, elkons said: Πάλι καλά δεν έδωσαν πάλι 500mb 😅 Έχουν αλλάξει το δώρο γενικά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 47 minutes ago, GREGORYMO said: Έχουν αλλάξει το δώρο γενικά ναι, εγώ γιατί νομίζω ότι σε ανάλογες περιπτώσεις μας έδιναν το δώρο για 1 εβδομάδα; Τωρα, 3 ημέρες είναι πολύ λίγο! 2 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, tempo said: ναι, εγώ γιατί νομίζω ότι σε ανάλογες περιπτώσεις μας έδιναν το δώρο για 1 εβδομάδα; Τωρα, 3 ημέρες είναι πολύ λίγο! Ποτέ δεν έδιναν εβδομάδα. 500ΜΒ για 5 ημέρες έδιναν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ποτέ δεν έδιναν εβδομάδα. 500ΜΒ για 5 ημέρες έδιναν. Εργάσιμη 😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Καλημερα , σε ποσες μερες μετεφερετε καρτοκινητο πχ απο nova σε Cosmote? 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, anergos13 said: Καλημερα , σε ποσες μερες μετεφερετε καρτοκινητο πχ απο nova σε Cosmote? Αν πας σε κατάστημα μπορεί και την ίδια μέρα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, anergos13 said: Καλημερα , σε ποσες μερες μετεφερετε καρτοκινητο πχ απο nova σε Cosmote? Η φορητότητα έχει υποχρεωτικά προθεσμία τρεις εργάσιμες από την ΕΕΤΤ 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, minast said: Η φορητότητα έχει υποχρεωτικά προθεσμία τρεις εργάσιμες από την ΕΕΤΤ 😉 Όχι.. σε 30 ώρες έχω πάει Cosmote από κατάστημα. 1 hour ago, aektzhs 1 said: Αν πας σε κατάστημα μπορεί και την ίδια μέρα Την ίδια δεν γίνεται.. θέλει 24 ώρες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Teiresias_ said: Όχι.. σε 30 ώρες έχω πάει Cosmote από κατάστημα. Την ίδια δεν γίνεται.. θέλει 24 ώρες. Σε φίλο μου έγινε 9:30 να κάνει το αίτημα και 18:00 να είναι στο νέο δίκτυο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Σε φίλο μου έγινε 9:30 να κάνει το αίτημα και 18:00 να είναι στο νέο δίκτυο Σοβαρά;; Τότε το 24 ώρες πρέπει να είναι η προθεσμία που έχει το παλιό δίκτυο να εγκρίνει τη φορητότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 53 minutes ago, Teiresias_ said: Σοβαρά;; Τότε το 24 ώρες πρέπει να είναι η προθεσμία που έχει το παλιό δίκτυο να εγκρίνει τη φορητότητα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι ήταν συμβόλαιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 23 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι ήταν συμβόλαιο Δεν παίζει ρόλο, όλες οι φορητότητες έχουν τις ίδιες προθεσμίες, ανεξάρτητα από το είδος της σύμβασης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Έχω μια φίλη η οποία έχει what's up στην οποία ΚΑΘΕ μήνα στέλνουν Data όταν λήξουν Τσεκάρετε τι φάση περνάει το νούμερο, εμενα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 32 minutes ago, elkons said: Έχω μια φίλη η οποία έχει what's up στην οποία ΚΑΘΕ μήνα στέλνουν Data όταν λήξουν Τσεκάρετε τι φάση περνάει το νούμερο, εμενα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό Ουτε σε εμένα 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Ούτε σε εμενα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 46 minutes ago, elkons said: Έχω μια φίλη η οποία έχει what's up στην οποία ΚΑΘΕ μήνα στέλνουν Data όταν λήξουν Τσεκάρετε τι φάση περνάει το νούμερο, εμενα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό Θα υπάρχει κάποιος λόγος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 51 minutes ago, elkons said: Έχω μια φίλη η οποία έχει what's up στην οποία ΚΑΘΕ μήνα στέλνουν Data όταν λήξουν Τσεκάρετε τι φάση περνάει το νούμερο, εμενα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό Εγώ είχα ακούσει από φίλο που είχε γνωστό σε κατάστημα Cosmote. Και συχνά πυκνά του έστελνε δωράκια. Αλλά έτσι από μόνο του δεν έχω ακούσει ξανά κάτι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, GREGORYMO said: Θα υπάρχει κάποιος λόγος. Τι λόγος; Την ίδια ημέρα πήρε 2 νούμερα, αυτό το συγκεκριμένο δώρο το δίνουν στο ένα πάντα με ακριβώς το ίδιο μήνυμα, αυτό το μήνα 2 φορές ξέμεινε από data και το έστειλαν, δεν ξέρω, κωλοφαρδία Α ναι είχα πει πριν κάτι μήνες υπήρχε θέμα δεν μου είχε μπει το υπόλοιπο, μίλησα σήμερα το πρωί στο τσάτ ,με πήραν τηλέφωνο από 13888 μου ζήτησαν συγνώμη και μου έδωσαν 20€ [από 15€ που είχα βάλει] ως συγνώμη καο δώρο ένα πάγιο στο σταθερό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου (edited) Επιβεβαιωτικη ερωτηση ? Η φορητητα καρτοκινητου εχει ενα 10ρικο(?) + ποσο που θα βαλει καποιος για αγορα καποιου πακετου?? Edited 3 Σεπτεμβρίου by anergos13 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου (edited) 3 ευρω απο εφαρμογή, και χωρις υποχρεωση να ανανεωσεις. Δωρεαν απο καταστημα, με πιθανοτητα να σου ζητησουν ανανεωση απο 8 και πανω. Γιατι, σου ειπε καποιος για 10αρικο? Edited 3 Σεπτεμβρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, kmpatra said: 3 ευρω απο εφαρμογή, και χωρις υποχρεωση να ανανεωσεις. Δωρεαν απο καταστημα, με πιθανοτητα να σου ζητησουν ανανεωση απο 8 και πανω. Γιατι, σου ειπε καποιος για 10αρικο? Ειχα την εντυπωση.... Ρωταω για φιλο που θα παει σε καταστημα γιατι δεν το εχει με εφαρμογη κλπ... Αρα χρηματα θα δωσει μονο για αγορα καποιου πακετου....? 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου για ανανεωση υπολοιπου, να βαλει λεφτα δηλαδη μεσα, και μετα ενεργοποιει οποιο πακετο θελει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Άραγε αυτό το 3ευρο μπαίνει στο υπόλοιπο; 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου (edited) Νομίζω το πληρώνεις επιτόπου όταν κάνεις είναι αίτηση μέσα από εφαρμογή. Δεν θα μπαίνει στο υπόλοιπο. Edited 3 Σεπτεμβρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts