cuibono Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Το καλεσες και σου λέει ότι έχεις φραγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μου κάνανε μια προσφορά στο what's up που έχω τώρα, 900 λεπτά προς cosmote, 200 προς όλους, 200mb internet , 1 ευρώ κάθε μήνα και μπόνους + 1 giga internet στα 12 ευρώ, τι λέτε; Καλά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Όχι, πάρα πολύ λίγο ίντερνετ και τα λεπτά προς όλους επίσης λίγα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μου κάνανε μια προσφορά στο what's up που έχω τώρα, 900 λεπτά προς cosmote, 200 προς όλους, 200mb internet , 1 ευρώ κάθε μήνα και μπόνους + 1 giga internet στα 12 ευρώ, τι λέτε; Καλά είναι; 1200mb internet το μηνα δηλαδη. Με 7.5 ευρω σε whats up μπορεις να εχεις 1200mb internet απο reload it με ανανεωση 10αρας μεσω ιντερνετ. Συν 100mb απο παρε μοιρασε στελνεις και 300 σε 3 φιλους συν 100mb απο την ενεργοποιηση του πακετο 400 προς whats up και 300 προς ολους. Και με το παρε δωσε 3 φορες το μηνα μπορεις να δινεις 60 λεπτα προς whats up η 20 λεπτα προς ολους και να παρεις η 240sms τη φορα η 200mb η 40 λεπτα προς ολους η 120 προς whats up x 3 φορες αυτο. Επισης για 2 ωρες καθε μηνα μπορεις να εχεις 1gb[500+500] η απο 60 λεπτα προς whats up με το παρε καβατζα. Το καλυτερο ειναι οτι πχ σου εμειναν 100 λεπτα στο τελος του μηνα? Απλα με την ανανεωση του πακετου μεταφερονται ολα τον επομενο μηνα. Δεν ληγουν ποτε δηλαδη. Τωρα αν καθε μηνα κανεις 1000 κλησεις μικρες λιγων δευτερολεπτων ισως συμφερει αυτο με τα 12 μιας και η χρεωση ειναι μονολεπτη. Ενω στη whats up ειναι 3 λεπτη. Δηλαδη μιλαμε για 100 κλησεις προς ολους η 133 προς whats up κατω των 3 λεπτων. Σκεψου ομως και την μεταφορα αυτων που μενουν καθε μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μου κάνανε μια προσφορά στο what's up που έχω τώρα, 900 λεπτά προς cosmote, 200 προς όλους, 200mb internet , 1 ευρώ κάθε μήνα και μπόνους + 1 giga internet στα 12 ευρώ, τι λέτε; Καλά είναι; μάλλον πρόκειται για το COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο πράγμα που σημαίνει 900' προς κινητά Cosmote και 200' προς σταθερά Cosmote και όλα τα υπόλοιπα δίκτυα η κατανάλωση των 900' γίνεται ανά 1' με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3' η κατανάλωση των 200' γίνεται ανά 1' με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 1' συνολικά πιστεύω ότι δεν είναι καλή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον δεν θα το κάνω Επίσης με 14 ευρώ μου δίνουν και μια συσκευή δώρο, απ' ότι βλέπω κόστος 120 ευρώ, για δύο χρόνια συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον δεν θα το κάνω Επίσης με 14 ευρώ μου δίνουν και μια συσκευή δώρο, απ' ότι βλέπω κόστος 120 ευρώ, για δύο χρόνια συμβόλαιο Ουτε εγω θα το έκανα, αλλά εαν δεν θέλεις να ψαχνεις και να ενεργοποιεις πακετα στο καρτοκινητο, στο συμβολαιο απλα πληρωνεις και τα έχεις. Πληρωνεις "την ευκολία" δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Με κάλεσαν ξανά,η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ, δεν το ξεκαθαρίζουν εξ αρχής ή έστω εγώ δεν το κατάλαβα, όπως έχει δεν συμφέρει με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Το καλεσες και σου λέει ότι έχεις φραγή? Ότι και να καλέσεις σου λέει ότι έχει φραγή, απλά αν περιμένεις λίγο σου λέει πληκτρολογήστε το 16ψηφιο κωδικό της κάρτας. Εγώ άκουγα ότι είχε λήξει το υπόλοιπο και το έκλεινα. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Γεια σας, θέλω να μεταφέρω ένα νούμερο F2G σε κοσμοκάρτα. Ξέρετε σε πόσες μέρες γίνεται η φορητότητα; Ρωτάω γιατί προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το χρόνο/MB που έχω στο F2G και που λήγουν 1/2/19. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αφού πάρεις τηλ. Τιν κοσμοτε και γίνει η φορητοτιτα σε 5 μέρες θα σου έρθει η νέα κάρτα με τα ελτα μετά θα περιμένεις η παλιά σου εταιρεία να απενεργοποιησει τιν κάρτα που έχεις τώρα. Αυτα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει έλλειψη σε κάρτες σιμ για φορητότητα σε καρτοκινητά αυτές τις μέρες. Εγώ περιμένω εδω και 2 εβδομαδες Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον δεν θα το κάνω Επίσης με 14 ευρώ μου δίνουν και μια συσκευή δώρο, απ' ότι βλέπω κόστος 120 ευρώ, για δύο χρόνια συμβόλαιο Το τυράκι είναι ότι το πακέτο που σου προσφέρουν δεν ακούγεται άσχημο κάθε φορά. Αλλά ουσιαστικά σε δένουν χειροπόδαρα με συμβόλαιο και έχεις ακόμα ένα λογαριασμό κάθε μήνα που στην πράξη πάντα βγαίνει παραπάνω από ότι περιμένεις. Όσο για τις προσφορές με 2ετές συμβόλαιο δεν συμφέρουν γιατί οι εκπτώσεις είναι μικρές και είναι σαν να αγοράζεις ένα φθηνό κινητό με 24 δόσεις..που απλά τις πληρώνεις σε αχρείαστο πάγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Υπάρχει έλλειψη σε κάρτες σιμ για φορητότητα σε καρτοκινητά αυτές τις μέρες. Εγώ περιμένω εδω και 2 εβδομαδες Καμία έλλειψη δεν υπάρχει, τους έχουμε μάθει πλέον. Τηλέφωνο στο 13888, αναφορά του θέματος και της πρόθεσης για καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. και βρίσκονται κάρτες αμέσως. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εκεί κάλεσα και ούτε αυτοί έχουν καρτες Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Κατάλαβα, χειροτέρεψε η κατάσταση. Ανάφερέ τους στην Ε.Ε.Τ.Τ., μην το αφήσεις έτσι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Και αν βάζει η ίδια η ΕΕΤΤ περιορισμούς στο πόσους συνδρομητές το μήνα μπορεί να προσθέτει η κοσμοτε στο δίκτυο της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει με 10 ευρώ ηλεκτρονική ανανέωση πόσα mb παίρνω δώρο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) παιρνεις δωρο απο το reloadit 1200 mb για 30 μέρες ή 2 gb για 7 μέρες. Επίσης αν χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσιες -πάρε μοίρασε έχεις 100 mb εφοσον δωσεις απο 100-300 mb σε αλλον (δωρεαν) -παρε καβάτζα: 500 mb 2 φορές στο μήνα για μια ώρα κάθε φορά. Edited January 16, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Με 10 ευρώ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ναι απο 10 και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Καλημέρα θα ταξιδέψουμε Ιταλία με την οικογένεια,3 συνδέσεις wats up, πρέπει να μιλήσω με COSMOTE για να δουλεύουν οι συσκευές εκεί;ή θα δουλεύουν έτσι και αλλιώς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Γεια σας, όπως είχα γράψει και πιο πριν είχα σαν κύριο νούμερο ένα .... και ένα δεύτερο κοσμοκάρτα αρκετά παλιό που έχει την προσφορά της ανανέωσης με 10€ και πάνω να σου δίνει ομιλία/MB. Μου έρχονταν κατά καιρούς μηνύματα πως εάν ανανεώσω 10€ και πάνω θα έχω 450Λ/200MB χωρίς την χρέωση των 6€. Σήμερα έκανα ανανέωση 10€ τόσο για να συντηρήσω το νούμερο μιας και έληγε σήμερα το υπόλοιπο των 6€ περίπου που είχα, αλλά και γιατί αποφάσισα για διάφορους λόγους θα «απαγκιστρωθώ» από το ..... και να έχω ένα κύριο νούμερο αυτό της κοσμοκάρτας. Όντως δεν μου χρέωσε τα 6€ και μου έδωσε 450Λ/200MB και ακόμη 600MB για 15 ημέρες. Edited January 17, 2019 by Vasileios Συγκρίσεις εταιρειών. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Υπάρχει συγκριτικός πίνακας με αντιστοιχίες προγραμμάτων COSMOκάρτα και whatchup? Τι προσφέρει το ένα και τι το άλλο για να αποφασίσω που θα καταλήξω; Να σημειώσω ότι έχω 2 COSMOκάρτες και 1 whatchup και δεν ξέρω προς τα που να στραφώ. Μου αρέσει στη COSMOκάρτα το Αγαπημένα πρόσωπα, υπάρχει αντίστοιχο στο whatchup? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Υπάρχει συγκριτικός πίνακας με αντιστοιχίες προγραμμάτων COSMOκάρτα και whatchup? Τι προσφέρει το ένα και τι το άλλο για να αποφασίσω που θα καταλήξω; Να σημειώσω ότι έχω 2 COSMOκάρτες και 1 whatchup και δεν ξέρω προς τα που να στραφώ. Μου αρέσει στη COSMOκάρτα το Αγαπημένα πρόσωπα, υπάρχει αντίστοιχο στο whatchup? Sent from my iPhone using Tapatalk ProΥπάρχει μέσα στην εφαρμογή What's up ένα πλαίσιο "επαφές" και εκεί μπορείς να δεις όλες τις επαφές σου που έχουν νούμερο what's up Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts