Stavros_P Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το play now unlimited με τα 7,5€ κάνει και για YouTube; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το play now unlimited με τα 7,5€ κάνει και για YouTube; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το έγραψα και στο insomnia. Heybro εδώ Άπειρα GB για χρήση των Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ναι το έγραψα και στο insomnia. Heybro εδώ Άπειρα GB για χρήση των Video και Μουσική σε YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal και Deezer. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γειά σου ρε φίλε, sts4x4 εδώ!!! Και πάλι να 'σαι καλά μου έδωσες μεγάλη βοήθεια με αυτή σου την πληροφορία γιατί είχα λάθος εντύπωση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Γειά σου ρε φίλε, sts4x4 εδώ!!! Και πάλι να 'σαι καλά μου έδωσες μεγάλη βοήθεια με αυτή σου την πληροφορία γιατί είχα λάθος εντύπωση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατάλαβα φίλε μου. Καλές θεάσεις άπειρα MB είναι υπόθεση πραγματικά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το ματιάσαμε μου φαίνεται... Ρε συ το ενεργοποίησα και δεν το βλέπω κάπου, ούτε μήνυμα μου ήρθε... Πως εμφανίζεται στην εφαρμογή όταν το πάρεις; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το ματιάσαμε μου φαίνεται... Ρε συ το ενεργοποίησα και δεν το βλέπω κάπου, ούτε μήνυμα μου ήρθε... Πως εμφανίζεται στην εφαρμογή όταν το πάρεις; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες βρε συ σε κάνα YouTube και δες αν σε τρώει από τα άλλα. Εφόσον το ενεργοποίησες είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Οκ όλα καλά, έστειλα στο 1330 για υπόλοιπα και είναι ενεργό το πακέτο, απλά δεν υπάρχει κάποια ένδειξη στην εφαρμογή και κακώς βέβαια. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Οκ όλα καλά, έστειλα στο 1330 για υπόλοιπα και είναι ενεργό το πακέτο, απλά δεν υπάρχει κάποια ένδειξη στην εφαρμογή και κακώς βέβαια. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται βρε συ ξέρεις ότι για 30 μέρες έχεις απεριόριστα σε YouTube κτλ εφαρμογές. Τι άλλο να έδειχνε αφού είναι άπειρα τα MB. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δεν χρειάζεται βρε συ ξέρεις ότι για 30 μέρες έχεις απεριόριστα σε YouTube κτλ εφαρμογές. Τι άλλο να έδειχνε αφού είναι άπειρα τα MB. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανονικά σαν ένδειξη έπρεπε να υπάρχει... Και πότε λήγει... Όχι μόνο από το 1330 να ενημερώνει μπορεί να ξεχάσεις και να λήξει και να μην το πάρεις χαμπάρι ενώ εάν το έβλεπες στο app είναι διαφορετικά Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Κανονικά σαν ένδειξη έπρεπε να υπάρχει... Και πότε λήγει... Όχι μόνο από το 1330 να ενημερώνει μπορεί να ξεχάσεις και να λήξει και να μην το πάρεις χαμπάρι ενώ εάν το έβλεπες στο app είναι διαφορετικά Ναι την ημερομηνία λήξης επρεπε να την γράφει ο άλλος μπορεί να ξεχάσει. Βάλε ειδοποίηση στο ημερολόγιο μην ξεχάσεις και σε φάει τα MB για σιγουριά. Αν και με το my internet δεν σε τρώει λεφτά και να θες. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Κανονικά σαν ένδειξη έπρεπε να υπάρχει... Και πότε λήγει... Όχι μόνο από το 1330 να ενημερώνει μπορεί να ξεχάσεις και να λήξει και να μην το πάρεις χαμπάρι ενώ εάν το έβλεπες στο app είναι διαφορετικά Σωστό είναι αυτό, έπρεπε να υπάρχει έστω μια ένδειξη με το πακέτο για την ημερομηνία τουλάχιστον. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Σωστό είναι αυτό, έπρεπε να υπάρχει έστω μια ένδειξη με το πακέτο για την ημερομηνία τουλάχιστον. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είπα από την άποψη ότι τα υπόλοιπα στο app τα βλέπεις συχνά.. Αντίθετα στο 1330 δεν καλείς συχνά Ναι την ημερομηνία λήξης επρεπε να την γράφει ο άλλος μπορεί να ξεχάσει. Βάλε ειδοποίηση στο ημερολόγιο μην ξεχάσεις και σε φάει τα MB για σιγουριά. Αν και με το my internet δεν σε τρώει λεφτά και να θες. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι θέμα να χρεωθείς είναι το να ξέρεις τι έχεις ενεργό από υπηρεσίες Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το πακέτο με τα άπειρα γιγα για youtube μπορούμε να βλέπουμε οποιαδήποτε ποιότητα βίντεο η μέχρι 480p βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το πακέτο με τα άπειρα γιγα για youtube μπορούμε να βλέπουμε οποιαδήποτε ποιότητα βίντεο η μέχρι 480p βίντεο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..Μεχρι 480. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δηλαδή εάν επιλέξουμε μεγαλύτερη ανάλυση τί κάνει μας χρεώνει ή δεν παίζουν τα βίντεο; Προσωπικά το δοκίμασα πάντως σε 720 και έπαιξε κανονικά χωρίς να μου φάει από τα mb του άλλου πακέτου. Ας μας πουν την άποψη τους και οι πιο έμπειροι μιας και γω ίσως να κάνω λάθος αφού χθες το ενεργοποίησα για πρώτη φορά. Πάντως και στα ψιλά γράμματα δεν είδα να αναφέρει κάτι για όριο ανάλυσης. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μέχρι πόσα χρήματα μπορώ να μεταφέρω σε καρτοκινητα? Υπάρχει περιορισμός? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Σε καρτοκινητο από καρτοκινητο μπορείς 2,5,10€. Από συμβόλαιο/καρτοσυμβολαιο σε καρτοκινητο μπορείς 6,10,15,20,30€. Ο αποστολέας χρεώνεται επιπλέον 0,20€. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή εάν επιλέξουμε μεγαλύτερη ανάλυση τί κάνει μας χρεώνει ή δεν παίζουν τα βίντεο; Προσωπικά το δοκίμασα πάντως σε 720 και έπαιξε κανονικά χωρίς να μου φάει από τα mb του άλλου πακέτου. Ας μας πουν την άποψη τους και οι πιο έμπειροι μιας και γω ίσως να κάνω λάθος αφού χθες το ενεργοποίησα για πρώτη φορά. Πάντως και στα ψιλά γράμματα δεν είδα να αναφέρει κάτι για όριο ανάλυσης. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω ότι σε Cosmote One δεν υπάρχει περιορισμός, μήπως είσαι σε One? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και μέχρι το ποσό? Πχ μπορώ να στείλω 50€? 5*10€ δηλαδή σε ένα μήνα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Και μέχρι το ποσό? Πχ μπορώ να στείλω 50€? 5*10€ δηλαδή σε ένα μήνα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς να στείλεις η να λάβεις 4 φορές τον μήνα. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μέχρι πόσα χρήματα μπορώ να μεταφέρω σε καρτοκινητα? Υπάρχει περιορισμός? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάθε καρτοκινητό μπορεί να λάβει 4 φορές τον μήνα . Αυτός είναι ο μόνος περιορισμός . Παρεπιμπτόντως έχω καταφέρει να στείλω 8 μεταφορές σε καρτοκινητό , χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικές πηγές το ίδιο ακριβώς δευτερόλεπτο μετά τις 3 πρώτες. Σπάνια να το πετύχεις , συνήθως πέρνει 6. ( όλα Hackάρωνται :blink: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Κάθε καρτοκινητό μπορεί να λάβει 4 φορές τον μήνα . Αυτός είναι ο μόνος περιορισμός . Παρεπιμπτόντως έχω καταφέρει να στείλω 8 μεταφορές σε καρτοκινητό , χρησιμοποιώντας 5 διαφορετικές πηγές το ίδιο ακριβώς δευτερόλεπτο μετά τις 3 πρώτες. Σπάνια να το πετύχεις , συνήθως πέρνει 6. ( όλα Hackάρωνται :blink: )Μπράβο ρε φίλε Vasileios που το λες όλο και κάτι μαθαίνουμε... Ίσως χρειαστεί σε κάποιον. η φωτογραφία είναι για το hack που λες. Edited July 15, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Μεχρι 480. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Δηλαδή εάν επιλέξουμε μεγαλύτερη ανάλυση τί κάνει μας χρεώνει ή δεν παίζουν τα βίντεο; Προσωπικά το δοκίμασα πάντως σε 720 και έπαιξε κανονικά χωρίς να μου φάει από τα mb του άλλου πακέτου. Ας μας πουν την άποψη τους και οι πιο έμπειροι μιας και γω ίσως να κάνω λάθος αφού χθες το ενεργοποίησα για πρώτη φορά. Πάντως και στα ψιλά γράμματα δεν είδα να αναφέρει κάτι για όριο ανάλυσης. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά ισχύει αυτό με τα 480p, γιατι αν ναι καθιστα μπαρουφα το συγκεκριμενο πακετο, ενω αλλιως ειναι πολυ ενδιαφερον Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Το 7€-7gb και η προσφορά για το απεριόριστο με 7,5€ είναι και για Φρογκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Το 1ο σίγουρα ναι.Το 2ο δεν ξέρω, αλλά λογικά ναι. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts