Dimitris_15 Δημ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Η εφαρμογή της Cosmote συνέχεια κρασαρει ξανα ανοίγει και ξανα ανοίγει 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. Τετάρτη στις 08:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:58 μμ 4 ώρες πριν, rob21 said: Αυτό δεν είναι προσωπική προσφορά; Επειδή γράφει:Δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχει στο Shop.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 10:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:56 μμ (edited) 7 ώρες πριν, gilbaba said: Το ξαναέγραψα παραπάνω: Το app το ειχα πάντα, ακόμη κι οταν προ 6μηνου εφυγα για Cu. Όλο αυτο το 6μηνο έμπαινα που κ που στο app απο περιέργεια, κανονικά με το cosmote id μου με το νουμερο μου. Οπότε οχι, δεν μου το περασαν αυτοί. Άσε που απο την ολη εμπειρία του chat, δεν τους το έχω να το κάνουν. Εκτός πια κι αν ο κάθε "εκπρόσωπος" συνομιλεί κάθε φορά με πολλούς πελάτες... Μονο τότε τους δικαιολογώ. Οι 14 μερες που γράφεις ειναι χύμα σερί ή μονο οι εργάσιμες? Οι 14 μέρες ειναι ημερολογιακές. Η δικιά μου εντύπωση στο chat είναι οτι ο κάθε εκπρόσωπος συνομιλεί με πάνω από ενα πελάτη ταυτόχρονα. Edited Τετάρτη στις 10:57 μμ by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:04 μμ 2 ώρες πριν, andreas545 said: Υπάρχει στο Shop.... Σε μένα δεν αναφέρει δώρο BOX 10€, δεν έχω BOX αλλά ήρθε εχτές σε SMS ένας κωδικός. Τη προσφορά μου την εμφανίζει στο Shop και στην αρχική σελίδα 2η. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) Έχει αλλάξει κάτι με την εντολή ΑΛΠΑΚ στο 1314; Στέλνω το μήνυμα (έχω whats up και θέλω να το κάνω φρογκ) και μου έρχεται η εξής απάντηση που φαίνεται στην φωτο. Edited 22 ώρες πριν by Lyricmyth19 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 4 minutes ago, Lyricmyth19 said: Έχει αλλάξει κάτι με την εντολή ΑΛΠΑΚ στο 1314; Στέλνω το μήνυμα (έχω whats up και θέλω να το κάνω φρογκ) και μου έρχεται η εξής απάντηση που φαίνεται στην φωτο. Σε εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 15 ώρες πριν, andreas545 said: Υπάρχει στο Shop.... Δεν είναι για όλους η προσφορά. 15 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Η εφαρμογή της Cosmote συνέχεια κρασαρει ξανα ανοίγει και ξανα ανοίγει Ένα μπάχαλο είναι η εφαρμογή. Μόνο η Vodafone έχει σωστή εγαρμογη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Καλημέρα σας, Κάποιος φίλος/φίλη που να έχει πάρει την προσφορά με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB χωρίς ανανέωση για 2 χρόνια, υπάρχει για ορισμένες πληροφορίες; 1 Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts