GREGORYMO Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Και ΕΓΩ ενεργοποίησα τα 7 ημέρες απεριόριστα αλλά ΔΕΝ μου τα έδωσε και 3 ώρες.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 (edited) εγω τα ενεργοποιησα σε 4-5 αριθμους και τα εδωσε μονο στους 2, περιμενω στο chat ποση ωρα να εξυπηρετηθω για τον εναν που με νοιαζει που μαλιστα εχει και σταθερο και κινητο cosmote! στο messenger μου ειπαν να απεγκαταστησω την εφαρμογη και να την ξανα βαλω,οτι ναναι... edit: οκ, εξυπηρετηθηκα, οχι με απεριοστιστα, αλλα οκ :) Edited December 17, 2025 by patrickdrd 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 2 ώρες πριν, babis3g said: ΜΠΡΑΒΟ COSMOΤΑΡΑ ❣️ What's up έχεις όχι COSMΟΚΑΡΤΑ. Είναι διαφορικές καρτοκινητές. Εγώ ενεργοποίησα απεριόριστα σε 3 What's Up και έγινε ενεργοποίηση, σε COSMOTE app δεν εχω δοκιμάσει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 (edited) ναι σωστα & εγώ ολα μεσω whats up τα εκανα, χτες ειχε αναβάθμιση καινούριο whats up app στο play store...μετά από χρόνια φετος που πήρα smart phone ήρθε κουτι Edited December 17, 2025 by babis3g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Μα δεν έχει αλλάξει κάτι με το τελευταίο update, πριν ένα μήνα έβαλαν MagentaAI σε ενα banner στην αρχική σελίδα απλά. Cosmote app το άλλαξαν, πιο δύσχρηστο δε μπορούσαν να κάνουν..γεμάτο διαφημίσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 χτες whats up app update 4.60.2 : in the new version you will find changes & fixes that further improve the user experience of the app 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Που είναι τα δώρα, άργησαν, θέλω το cosmote entertainment pack επειγόντως 😁 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 47 minutes ago, advantix said: Που είναι τα δώρα, άργησαν, θέλω το cosmote entertainment pack επειγόντως 😁 Της Νόβα το πηρες; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Σε λίγο δεν θα ξέρουμε πιο pack να παρακολουθήσουμε πρώτο. 😂😂 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 Λογικά αύριο θα στείλουν κάνα δωράκι γιατί μέχρι σήμερα είναι του MagentaONE. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Της Νόβα το πηρες; Κατά κύριο λόγο παρακολουθώ της cosmote, της nova είναι ένα f2g των γονιών μου, μεγάλοι σε ηλικία και δεν τα δίνω σημασία. Θα το ψάξω όμως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 9 ώρες πριν, advantix said: Κατά κύριο λόγο παρακολουθώ της cosmote, της nova είναι ένα f2g των γονιών μου, μεγάλοι σε ηλικία και δεν τα δίνω σημασία. Θα το ψάξω όμως. Δεν χρειάζεται να έχεις αριθμό νοβα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Και από εφαρμογή cosmote 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Σε φράγκ το entertainment το πήρε κανείς? Πέρυσι δε το έδινε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Τα δώρα μπορούμε να τα εξαργυρωσουμε όλα ή ένα από αυτά; 3 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Just now, minotavros said: Τα δώρα μπορούμε να τα εξαργυρωσουμε όλα ή ένα από αυτά; Όλα. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 Το δωρεάν cosmote tv μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) Πρέπει να παρεις τον κωδικο ως 01/01 και να τον εξαργυρωσεις ως τις 18/1. Edited December 18, 2025 by kmpatra 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 🎅 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ cosmote/whatsup ευχαριστουμε 🎅 επίσης βγήκε update cosmote app 12.2.0 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 έκανα online μια παραγγελία καρτούλα sim απο whatsup (μεταφορά αριθμού) απο Δευτέρα και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή (δεν μου έχουν στείλει mail ότι ξεκίνησε). Είναι λογικό αυτό; 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 μάλλον τώρα γιορτές αργούν οι μεταφορικές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 2 ώρες πριν, babis3g said: μάλλον τώρα γιορτές αργούν οι μεταφορικές ήρθε σήμερα αλλά δεν έλαβα email όταν ξεκίνησε (με αριθμό αποστολής). 1 1 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) On 18/12/2025 at 2:11 ΜΜ, kmpatra said: Πρέπει να παρεις τον κωδικο ως 01/01 και να τον εξαργυρωσεις ως τις 18/1. Αυτό είναι στο WHAT'S UP ; Γιατί στην εφαρμογή mycosmote για το καρτοκινητό μου δεν το βρίσκω κάπου γραμμένο. Το Όροι και Προϋποθέσεις εννοώ. Την προσφορά την βλέπω. Edited December 19, 2025 by advantix 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 1 hour ago, advantix said: Αυτό είναι στο WHAT'S UP ; Γιατί στην εφαρμογή mycosmote για το καρτοκινητό μου δεν το βρίσκω κάπου γραμμένο. Το Όροι και Προϋποθέσεις εννοώ. Την προσφορά την βλέπω. Εγώ στο mycosmote δεν βρήκα καν τον δωρεάν μήνα. Μόνο στο what's up. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts