VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 8 ώρες πριν, VIPdriver said: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup Σωστά κατάλαβα οτι με το what's up παίρνει κάποιος την προσφορα με 8,50€/μηνα, ενω με το αντίστοιχο της βονταφον με 11,80€/μήνα; 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Η προσφορά για απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 9 μήνες , ισχύει για WU , κοσμοκάρτα και frog για online παραγγελία και ενεργοποίηση μέχρι 24/3/25 (Δε με αφήνει να βγάλω screenshot στο cosmote app. Μπορείτε να το δείτε εκεί Cosmote app > παραγγελία sim > επιλογή καρτοκινητού) Ναι, ενεργοποιώντας το πακέτο data month στο wu, με 8.50€ το μήνα, παίρνεις απεριόριστα λεπτά και 200gb Edited 18 ώρες πριν by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Σωστά κατάλαβα οτι με το what's up παίρνει κάποιος την προσφορα με 8,50€/μηνα, ενω με το αντίστοιχο της βονταφον με 11,80€/μήνα; Αυτό κάνει το what's up πολύ διαφορετικό από το frog και την Coamokarta όσον αφορά τη συγκεκριμένη προσφορά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 19 ώρες πριν, Vox said: Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα 13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+ Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό.. Για τέτοιες καταστάσεις πλέον υπάρχει μόνο η λύση του starlink. Αν η κινητή είναι για τα μπάζα, και η σταθερή έχει ακόμα adsl, τότε starlink. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Καλά κάτσε μήπως το 5g είναι οκ όμως...μπορεί το 4G να είναι πιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν On 11/3/2025 at 10:55 ΠΜ, Vox said: Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα 13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+ Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό.. εγω θα έκανα το εξής... θα έπαιρνα τηλ. κοσμοτέ τάχα ενδιαφερόμενος γιά το home wifi 5G αν καλύπτει το σπίτι & με τι ταχύτητα...ίσως έτσι δείξει τι παίζει στην περιοχή σε 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 52 minutes ago, babis3g said: εγω θα έκανα το εξής... θα έπαιρνα τηλ. κοσμοτέ τάχα ενδιαφερόμενος γιά το home wifi 5G αν καλύπτει το σπίτι & με τι ταχύτητα...ίσως έτσι δείξει τι παίζει στην περιοχή σε 5G Το έχω κάνει. Βλέπουν τον ίδιο χάρτη και λένε ότι σύμφωνα με αυτόν υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά δεν μπορούν να είναι και σίγουροι. Μου προτείνουν ενναλακτικά το δικό τους δορυφορικό το οποίο δεν με συμφέρει οικονομικά. Προς το παρόν δεν έχει σταθερό το χρειάζεται η μάνα μου). Μόνο αν καταφέρω και τους φέρω εδώ στον χώρο να κάνουν μετρήσεις και αναβαθμίσω κατόπιν δοκιμής με κάποιο δικό τους ρουτεράκι που να δέχεται κάρτα SIM. Ψήνομαι πάλι τώρα που το λες να αρχίσω να ψάχνομαι. Έτσι και αλλιώς θα καθίσω μέχρι τέλος του μήνα εδώ αλλά θα αρχίσω να νευριάζω αν μπω στην διαδικασία πάλι. . Πάντως έρχονται αν τους καλέσω. Όταν θα με καλέσουν πίσω θα τους ρωτήσω αν έφεραν την καμπίνα; Μια άλλη φορά του είπα μην πατήσεις εδώ αν δεν φέρεις κανένα mini dslam! 😄 Τα σημερινά χάλια. Στο μεταξύ δεν είναι μόνο σε αυτό το σημείο αλλά για να πω ότι ΟΚ είναι μόνο εδώ αλλά κατά μήκος της Εθνικής οδού τουλάχιστον για 2χλμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν ευχαριστώ, α το έχεις κάνει ήδη ... από γνωστό με 5G κινητό να δείς ? αλλά φαντάζομαι εγώ χωρίς να ξέρω πολλά, αν δεν πάει καλά το 4G αφού το 5G βασίζεται στο 4G να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο ... αλλά αν μπορείς να καταφέρεις να περάσει κάποιος από οτε ίσως είναι καλύτερα ... γιατί από την άλλη άποψη ότι είδα screenshot στο νήμα cosmote wifi 5G από μέλος πού μόλις έβαλε την σύνδεση, κλειδώνουν 3-4 μπαντες 4G και ίσως βγάλει λιγο ταχύτητα και σταθερότητα αν δίνουν το πακέτο 50mbps 'η 100 ίσως καταλάβεις τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 58 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 58 λεπτά πριν 39 minutes ago, babis3g said: ευχαριστώ, α το έχεις κάνει ήδη ... από γνωστό με 5G κινητό να δείς ? αλλά φαντάζομαι εγώ χωρίς να ξέρω πολλά, αν δεν πάει καλά το 4G αφού το 5G βασίζεται στο 4G να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο ... αλλά αν μπορείς να καταφέρεις να περάσει κάποιος από οτε ίσως είναι καλύτερα ... γιατί από την άλλη άποψη ότι είδα screenshot στο νήμα cosmote wifi 5G από μέλος πού μόλις έβαλε την σύνδεση, κλειδώνουν 3-4 μπαντες 4G και ίσως βγάλει λιγο ταχύτητα και σταθερότητα αν δίνουν το πακέτο 50mbps 'η 100 ίσως καταλάβεις τι παίζει Το είχα δει με κάτι εφαρμογές παλαιότερα. Η κατάσταση δεν βλέπω να έχει αλλάξει στην πράξη Μου διαφεύγουν ποιές είναι τώρα. Είχα εντοπίσει ότι όλες οι κεραίες ήταν σε ένα σημείο. Θα το ξανά δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts