elkons Δημ. Κυριακή στις 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:37 μμ 26 minutes ago, GREGORYMO said: Άργησαν αλλά 15.00 μου το έδωσαν... Ναι έτσι κάνουν εμένα 5 το απόγευμα είχε μπει. Δεν ξέρω αν γίνεται χειροκίνητα ή αυτόματα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. Κυριακή στις 07:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:46 μμ Εγώ έχω τη σωστή ημερομηνία και ποτέ (2 φορές) δεν μπήκε κάποιο δώρο. Επικοινώνησα και τις 2 φορές στο chat και μου έδωσαν δώρο χειροκίνητα. 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Κυριακή στις 08:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:17 μμ 30 minutes ago, greatst said: Εγώ έχω τη σωστή ημερομηνία και ποτέ (2 φορές) δεν μπήκε κάποιο δώρο. Επικοινώνησα και τις 2 φορές στο chat και μου έδωσαν δώρο χειροκίνητα. 🙂 Εμένα, δεν χρειάστηκε. Μπήκε από μόνο του 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 03:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:15 μμ Είμαι watch up. Ξέρω ότι αν πάω frog μεταφέρεται το υπόλοιπο μου. Τα λεπτά ομιλίας και ΜΒ που θα έχω εκείνη την στιγμή μεταφέρονται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:54 μμ Αυτή είναι η επιβράβευση των συνδρομητών COSMOTE καρτοκινητής με σταθερό. Το κατέστρεψαν το One στη καρτοκινητή. Επίσης μπήκε πάλι έρευνα με ημερομηνία 10/3/2025 στο γνωστό σημείο του Cosmote app. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:37 μμ 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. Χθες στς 02:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:54 πμ 3 Gb για 3 ημερες!! 2 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. Χθες στς 07:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:10 πμ Θα ήθελα να ρωτήσω πότε χάνεται αριθμός what's up ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:34 πμ 23 minutes ago, astronaytis said: Θα ήθελα να ρωτήσω πότε χάνεται αριθμός what's up ? Εαν εννοείς να τον καλείς και να λέει "ο αριθμός δεν υπάρχει" νομιζω μετά τους 14 μήνες από την τελευταία ανανέωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 08:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:09 πμ 13 μηνες ειναι. Και τους επόμενους 6 έχεις δικαιώμα να τον ξαναζητήσεις πίσω. Μετά η εταιρεία μπορεί να τον δώσει αλλού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:33 πμ https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. Χθες στς 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:49 πμ Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν. Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες; Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. Χθες στς 08:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:55 πμ On 6/3/2025 at 5:18 ΜΜ, Vox said: Επανέρχομαι στο αρχικό post σχετικά με τις διαθεσιμότητες που δίνουν για το συγκεκριμένο μέρος που θα επισκεφτώ. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο Cosmote. Οι άλλες δύο είναι χάλια. Ούτε σελίδα δεν ανοίγει. Για βίντεο δεν το συζητάμε καθόλου. Θα επανέλθω όταν δοκιμάσω. Οι πληροφορίες είναι από εδώ Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα 13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+ Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Χθες στς 08:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:57 πμ 6 minutes ago, astronaytis said: Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν. Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες; Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. Μετά τους τρεις μήνες μπαίνει φραγή, οπότε δεν έρχονται sms. Βάζεις χρήματα και ξανά έχεις sms και κλήσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 08:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:58 πμ 8 minutes ago, astronaytis said: Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν. Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες; Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. Δες στο σαιτ τι λεει, μήπως το άλλαξαν. Εγω ήξερα 13 μηνες. 1 minute ago, leo06 said: Μετά τους τρεις μήνες μπαίνει φραγή, οπότε δεν έρχονται sms. Βάζεις χρήματα και ξανά έχεις sms και κλήσεις Παίρνουν φραγή και τα εισερχόμενα σμσ μετά το 3μηνο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 09:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:00 πμ 8 minutes ago, astronaytis said: Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν. Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες; Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε της άποψης ότι η πληροφορία που σου έδωσε είναι ανακριβής. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις χρήματα, να πας σε κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες ή και να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ εάν σου είναι σημαντικό να κρατήσεις τον αριθμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. Χθες στς 09:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:07 πμ Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα δοκιμάσω να πάρω πάλι τηλέφωνο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου πουν αλλά αυτή την φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:14 πμ (edited) 7 minutes ago, astronaytis said: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα δοκιμάσω να πάρω πάλι τηλέφωνο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου πουν αλλά αυτή την φορά. Πες τους οτι το σαιτ λεει 13 μηνες και εαν σου πουν οτι άλλαξε, ζήτα τους λινκ. Edited Χθες στς 09:15 πμ by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 hour ago, Vox said: Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα 13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+ Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό.. Επικαιροποιώ. Με αλλαγή της κάρτας SIM στην θέση SIM1 έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα 4G+ στην Cosmote και αν είναι σταθερή η κατάσταση μου αρκεί. προς το παρόν. Αν και το ping είναι πολύ ανεβασμένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, astronaytis said: Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν. Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες; Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. Μέσα στην εφαρμογή σου αναφέρει ακριβώς πότε λήγει η σύνδεση. Είναι 13 μήνες, είχα βάλει τέλη νοεμβρίου για να πάρω το birthday token. Μπορεί να μη θυμάσαι καλά και να έχουν περάσει 13 μήνες αλλά αυτό που σου είπε για εξάμηνο ο υπάλληλος δεν ισχύει σίγουρα. Αν τυχόν μπορεί να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογή cosmote με κωδικούς για το συγκεκριμένο νούμερο, φαίνεται τι συμβαίνει. Η κάρτα σιμ όταν τη βάλεις στο κινητό είναι ενεργή ή όχι? Αν έχει σήμα: Ανοίγοντας την εφαρμογή whats up με ανοιχτά τα δεδομένα, μπορεί να κάνει login και να σου δώσει αυτή την πληροφορία όπως τη βλέπεις επάνω στην εικόνα. Αν υποθέσουμε ότι έχει λήξει πρόσφατα, μέσα στο εξάμηνο μπορείς να πας στο κατάστημα να εκδώσεις καινούργια με τον συγκεκριμένο αριθμό Edited 23 ώρες πριν by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, VIPdriver said: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup 3 ώρες πριν, VIPdriver said: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup Αν πάρω αυτή τη προσφορά μπορώ να γυρίσω καπάκι σε Cosmoκάρτα με ΑΛΠΑΚ μήνυμα; Θα συνεχίσω να έχω αυτή τη προσφορά μετά; Γνωρίζει κάποιος; Edited 21 ώρες πριν by zzzzz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Vox said: Επικαιροποιώ. Με αλλαγή της κάρτας SIM στην θέση SIM1 έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα 4G+ στην Cosmote και αν είναι σταθερή η κατάσταση μου αρκεί. προς το παρόν. Αν και το ping είναι πολύ ανεβασμένο. Δοκίμασε από το κινητό speedtest Το Hotspot είναι στα 2.4 ή 5GHz; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 25 minutes ago, zzzzz said: Αν πάρω αυτή τη προσφορά μπορώ να γυρίσω καπάκι σε Cosmoκάρτα με ΑΛΠΑΚ μήνυμα; Θα συνεχίσω να έχω αυτή τη προσφορά μετά; Γνωρίζει κάποιος; Αφού η προσφορα είναι αποκλειστικά για το what's up, αλλιώς θα το έδινε και στην κόσμοκάρτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 ώρες πριν, elkons said: Δοκίμασε από το κινητό speedtest Το Hotspot είναι στα 2.4 ή 5GHz; Το γυρίζει σε E σε κάποιες φάσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ έτσι. Και στο κινητό τα ίδια είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 57 minutes ago, Vox said: Το γυρίζει σε E σε κάποιες φάσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ έτσι. Και στο κινητό τα ίδια είναι. Μάλιστα Όλες για τα πανηγύρια είναι. Εκτός και αν 4G είναι πιταρισμένο αλλά η κεραία έχει Ν78 αλλάζει το πράγμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts