Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

26 minutes ago, GREGORYMO said:

Άργησαν αλλά 15.00 μου το έδωσαν...

Ναι έτσι κάνουν εμένα 5 το απόγευμα είχε μπει. Δεν ξέρω αν γίνεται χειροκίνητα ή αυτόματα 

• Απαντήσεις 44,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ έχω τη σωστή ημερομηνία και ποτέ (2 φορές) δεν μπήκε κάποιο δώρο. Επικοινώνησα και τις 2 φορές στο chat και μου έδωσαν δώρο χειροκίνητα. 🙂

30 minutes ago, greatst said:

Εγώ έχω τη σωστή ημερομηνία και ποτέ (2 φορές) δεν μπήκε κάποιο δώρο. Επικοινώνησα και τις 2 φορές στο chat και μου έδωσαν δώρο χειροκίνητα. 🙂

Εμένα, δεν χρειάστηκε.

Μπήκε από μόνο του 

Είμαι watch up.

Ξέρω ότι αν πάω frog μεταφέρεται το υπόλοιπο μου.

Τα λεπτά ομιλίας και ΜΒ που θα έχω εκείνη την στιγμή μεταφέρονται?

Αυτή είναι η επιβράβευση των συνδρομητών COSMOTE καρτοκινητής με σταθερό. 

1112712938_Screenshot_20250310_195115_WHATSUP.thumb.jpg.a8903420fe7a6b3905a25d3750baff5e.jpg

Το κατέστρεψαν το One στη καρτοκινητή. 

Επίσης μπήκε πάλι έρευνα με ημερομηνία 10/3/2025 στο γνωστό σημείο του Cosmote app.

3 Gb για 3 ημερες!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

23 minutes ago, astronaytis said:

Θα ήθελα να ρωτήσω πότε χάνεται αριθμός what's up ?

Εαν εννοείς να τον καλείς και να λέει "ο αριθμός δεν υπάρχει" νομιζω μετά τους 14 μήνες από την τελευταία ανανέωση. 

13 μηνες ειναι. Και τους επόμενους 6 έχεις δικαιώμα να τον ξαναζητήσεις πίσω. Μετά η εταιρεία μπορεί να τον δώσει αλλού.

Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν.  Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες;  Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. 

On 6/3/2025 at 5:18 ΜΜ, Vox said:

Επανέρχομαι στο αρχικό post σχετικά με τις διαθεσιμότητες που δίνουν για το συγκεκριμένο μέρος που θα επισκεφτώ.

Δεν έχω δοκιμάσει μόνο Cosmote.  Οι άλλες δύο είναι χάλια. Ούτε σελίδα δεν ανοίγει. Για βίντεο δεν το συζητάμε καθόλου. Θα επανέλθω όταν δοκιμάσω. Οι πληροφορίες είναι από εδώ

diathesimotita.thumb.JPG.5abd0f52a64880954ee19d202613987f.JPG

Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα  13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+

Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό..

Cosmote 4g.JPG

Cosmote ANTH 01.JPG

screen Cosmote 4G.jpg

Voda Nova .3.24 0002.jpg

6 minutes ago, astronaytis said:

Είχα έναν αριθμό για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια περίπου δύο τρία έβαζα κάρτα μια δυο φορές τον χρόνο. Σίγουρα έχω να βάλω 8-9 μήνες δεν νομίζω παραπάνω. Δεν μου έρχονταν μηνύματα ταυτοποίησης όπου είχα βάλει τον αριθμό και λεω να δω τι γίνεται. Μπαίνω στην εφαρμογή μου ζητά τον αριθμό για επιβεβαίωση αλλά μήνυμα επιβεβαίωσης ποτέ δεν ερχόταν.  Οπότε καλώ τον αριθμό και λέει δεν χρησιμοποιείται. Παίρνω στην cosmote και μου λέει έχεις να βάλεις κάρτα πάνω από έξι μήνες έχει χαθεί το νούμερο. Λέω δεν είναι στους 13 μήνες;  Όχι μου λέει εδώ και τρία χρόνια είναι στους 6 μήνες και για να τον πάρεις πίσω μόνο στο κατάστημα και αυτό δεν γνωρίζω με σιγουριά αν γίνεται μου λέει. 

Μετά τους τρεις μήνες μπαίνει φραγή, οπότε δεν έρχονται sms. Βάζεις χρήματα και ξανά έχεις sms και κλήσεις 

8 minutes ago, astronaytis said:

Δες στο σαιτ τι λεει, μήπως το άλλαξαν.  Εγω ήξερα 13 μηνες.

1 minute ago, leo06 said:

Μετά τους τρεις μήνες μπαίνει φραγή, οπότε δεν έρχονται sms. Βάζεις χρήματα και ξανά έχεις sms και κλήσεις 

Παίρνουν φραγή και τα εισερχόμενα σμσ μετά το 3μηνο;

8 minutes ago, astronaytis said:

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε της άποψης ότι η πληροφορία που σου έδωσε είναι ανακριβής.
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις χρήματα, να πας σε κατάστημα για περισσότερες πληροφορίες ή και να απευθυνθείς στην ΕΕΤΤ εάν σου είναι σημαντικό να κρατήσεις τον αριθμό.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα δοκιμάσω να πάρω πάλι τηλέφωνο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου πουν αλλά αυτή την φορά. 

7 minutes ago, astronaytis said:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα δοκιμάσω να πάρω πάλι τηλέφωνο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου πουν αλλά αυτή την φορά. 

Πες τους οτι το σαιτ λεει 13 μηνες και εαν σου πουν οτι άλλαξε, ζήτα τους λινκ.

Edited by VIPdriver

1 hour ago, Vox said:

Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα  13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+

Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό..

Cosmote 4g.JPG

Cosmote ANTH 01.JPG

screen Cosmote 4G.jpg

Voda Nova .3.24 0002.jpg

Επικαιροποιώ. Με αλλαγή της κάρτας SIM στην θέση SIM1 έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα 4G+ στην Cosmote και αν είναι σταθερή η κατάσταση μου αρκεί. προς το παρόν. Αν και το ping είναι πολύ ανεβασμένο.

4G plus.JPG

1 hour ago, astronaytis said:

Screenshot_20250311-120019.thumb.png.9621bf9bd63a12a1364c2c8851ffd0f3.png

Μέσα στην εφαρμογή σου αναφέρει ακριβώς πότε λήγει η σύνδεση. Είναι 13 μήνες, είχα βάλει τέλη νοεμβρίου για να πάρω το  birthday token. Μπορεί να μη θυμάσαι καλά και να έχουν περάσει 13 μήνες αλλά αυτό που σου είπε για εξάμηνο ο υπάλληλος δεν ισχύει σίγουρα. Αν τυχόν μπορεί να έχεις πρόσβαση σε εφαρμογή cosmote με κωδικούς για το συγκεκριμένο νούμερο, φαίνεται τι συμβαίνει. Η κάρτα σιμ όταν τη βάλεις στο κινητό είναι ενεργή ή όχι? Αν έχει σήμα: Ανοίγοντας την εφαρμογή whats up με ανοιχτά τα δεδομένα, μπορεί να κάνει login και να σου δώσει αυτή την πληροφορία όπως τη βλέπεις επάνω στην εικόνα. Αν υποθέσουμε ότι έχει λήξει πρόσφατα, μέσα στο εξάμηνο μπορείς να πας στο κατάστημα να εκδώσεις καινούργια με τον συγκεκριμένο αριθμό

Edited by kmpatra

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αν πάρω αυτή τη προσφορά μπορώ να γυρίσω καπάκι σε Cosmoκάρτα με ΑΛΠΑΚ μήνυμα; Θα συνεχίσω να έχω αυτή τη προσφορά μετά; Γνωρίζει κάποιος;

Edited by zzzzz

2 ώρες πριν, Vox said:

Επικαιροποιώ. Με αλλαγή της κάρτας SIM στην θέση SIM1 έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα 4G+ στην Cosmote και αν είναι σταθερή η κατάσταση μου αρκεί. προς το παρόν. Αν και το ping είναι πολύ ανεβασμένο.

4G plus.JPG

Δοκίμασε από το κινητό speedtest 

Το Hotspot είναι στα 2.4 ή 5GHz;

25 minutes ago, zzzzz said:

Αν πάρω αυτή τη προσφορά μπορώ να γυρίσω καπάκι σε Cosmoκάρτα με ΑΛΠΑΚ μήνυμα; Θα συνεχίσω να έχω αυτή τη προσφορά μετά; Γνωρίζει κάποιος;

Αφού η προσφορα είναι αποκλειστικά  για το what's up, αλλιώς θα το έδινε και στην κόσμοκάρτα. 

3 ώρες πριν, elkons said:

Δοκίμασε από το κινητό speedtest 

Το Hotspot είναι στα 2.4 ή 5GHz;

Το γυρίζει σε E σε κάποιες φάσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ έτσι.  Και στο κινητό τα ίδια είναι.

57 minutes ago, Vox said:

Το γυρίζει σε E σε κάποιες φάσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ έτσι.  Και στο κινητό τα ίδια είναι.

Μάλιστα 

Όλες για τα πανηγύρια είναι. Εκτός και αν 4G είναι πιταρισμένο αλλά η κεραία έχει Ν78 αλλάζει το πράγμα.