VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:36 πμ Κοσμοτεονλι 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:22 μμ Τη πάτησαν όσοι έβαλαν απεριόριστα για ένα μήνα ή στο diy Cosmote tv entertainment pack Πολλά δώρα φέτος η Cosmote, ελπίζω να αντέξει το δίκτυο με το απεριόριστο όπως τόσα χρόνια. Και η Nova κάτι έκανε με την EON τουλάχιστον.. Η vdf αναμένουμε ακόμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:29 μμ 7 minutes ago, elkons said: Τη πάτησαν όσοι έβαλαν απεριόριστα για ένα μήνα ή στο diy Cosmote tv entertainment pack Πολλά δώρα φέτος η Cosmote, ελπίζω να αντέξει το δίκτυο με το απεριόριστο όπως τόσα χρόνια. Και η Nova κάτι έκανε με την EON τουλάχιστον.. Η vdf αναμένουμε ακόμα. Θα δώσει και η βοντα. Θα κάνουν επέκταση των δώρων πιστεύω μέχρι τις 8 του Γενάρη ενδεχομένως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:45 μμ 22 minutes ago, elkons said: Τη πάτησαν όσοι έβαλαν απεριόριστα για ένα μήνα ή στο diy Cosmote tv entertainment pack Πολλά δώρα φέτος η Cosmote, ελπίζω να αντέξει το δίκτυο με το απεριόριστο όπως τόσα χρόνια. Και η Nova κάτι έκανε με την EON τουλάχιστον.. Η vdf αναμένουμε ακόμα. Που είδες τα πολλά? Τα ίδια ακριβώς με πέρσυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Γιατί λίγα είναι; αν συγκρίνεις πχ από τις άλλες 2 (περιμένουμε από τη 1) Έδωσαν πρώτα σε όσους έχουν σταθερή απεριόριστα δεδ 7 ημέρες τώρα έδωσαν 4€ box,απεριόριστα δεδ 15 ημέρες, Cosmote tv entertainment pack δωρεάν 1 μήνα, διαγωνισμός. Συνολικά 5 δώρα. Καλά είναι και ίδια ας είναι κάτι είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 12:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:53 μμ 1 minute ago, elkons said: Γιατί λίγα είναι; αν συγκρίνεις πχ από τις άλλες 2 (περιμένουμε από τη 1) Έδωσαν πρώτα σε όσους έχουν σταθερή απεριόριστα δεδ 7 ημέρες τώρα έδωσαν 4€ box,απεριόριστα δεδ 15 ημέρες, Cosmote tv entertainment pack δωρεάν 1 μήνα, διαγωνισμός. Συνολικά 5 δώρα. Καλά είναι και ίδια ας είναι κάτι είναι Ήμουν συγκεκριμένος. Σε σχέση με πέρυσι... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:10 μμ (edited) καλησπερα μια ερωτηση..στο whatsup οχι φοιτιτικο ομως αλλα κανονικο...αν ισχυει σε ενεργοποιηση unlimited data ενα μηνα με 11 η 13 ευρω.....γιατι μια κοπελα στο καταστημα cosmote μου ειπε οτι ισχυει μονο 4 γιγα το μηνα με 10 ευρω....το τονιζω οχι φοιτιτικο ....στο σαιτ παραγγελιων λεει για 11 ευρω unlimited αλλα δεν τονιζει εαν ισχυει για φοιτικο η κανονικο whatsup.. Οποιος ξερει ας μου πει ενας να ξερει Edited Δευτέρα στις 03:33 μμ by olympiakos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:44 μμ 2 ώρες πριν, olympiakos said: καλησπερα μια ερωτηση..στο whatsup οχι φοιτιτικο ομως αλλα κανονικο...αν ισχυει σε ενεργοποιηση unlimited data ενα μηνα με 11 η 13 ευρω.....γιατι μια κοπελα στο καταστημα cosmote μου ειπε οτι ισχυει μονο 4 γιγα το μηνα με 10 ευρω....το τονιζω οχι φοιτιτικο ....στο σαιτ παραγγελιων λεει για 11 ευρω unlimited αλλα δεν τονιζει εαν ισχυει για φοιτικο η κανονικο whatsup.. Οποιος ξερει ας μου πει Επιβεβαιώνω πωςε 11€ δίνει τα απεριόριστα και στο κανονικό και στο φοιτητικό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. Δευτέρα στις 04:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:05 μμ 20 minutes ago, cu2goup said: Επιβεβαιώνω πωςε 11€ δίνει τα απεριόριστα και στο κανονικό και στο φοιτητικό. ευχαριστω πολυ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. Δευτέρα στις 04:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:48 μμ 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Και τα 2 στα στοιχεια σου; Μηπως θελει update η εφαρμογή; Σήμερα εμφανίστηκε η προσφορά στην αρχική οθόνη, δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 2/1/2025, τι να πω... 1 Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:15 μμ 1 hour ago, HuskerDu said: Σήμερα εμφανίστηκε η προσφορά στην αρχική οθόνη, δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 2/1/2025, τι να πω... Άλλο είναι αυτό!!!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:16 μμ Από What's Up σε Neo και από Neo μετά σε What's Up πάλι πόσα € είναι το ΑΛΠΑΚ; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Τρίτη στις 10:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:21 μμ 1 hour ago, elkons said: Από What's Up σε Neo και από Neo μετά σε What's Up πάλι πόσα € είναι το ΑΛΠΑΚ; Το ΑΛΠΑΚ ισχύει για αλλαγή πακέτου καρτοκινητού. Το neo δεν είναι καρτοκινητό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 10:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:23 μμ Εννοούσα μετατροπή από Neo σε καρτοκινητό πάλι 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:50 μμ Οκ αφού είναι τόσο αστείο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. Χθες στς 05:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:31 μμ 19 ώρες πριν, elkons said: Εννοούσα μετατροπή από Neo σε καρτοκινητό πάλι Και εγώ ενδιαφέρομαι. Έχει την ίδια χρέωση με το κανονικό ΑΛΠΑΚ? επειδή έχω κάνει ήδη μια αλλαγή μου ζητάει 10 ευρώ. Αν το κάνω νέο και ξαναγυρίσω θα μου ζητάει τα ίδια ή θα είναι μηδενική η χρέωση? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν On 17/12/2024 at 11:16 ΜΜ, elkons said: Από What's Up σε Neo και από Neo μετά σε What's Up πάλι πόσα € είναι το ΑΛΠΑΚ; Δωρεάν είναι 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, sou_d said: Δωρεάν είναι Νομίζω ότι μόνο το πρώτο ΑΛΠΑΚ είναι δωρεάν, τα επόμενα χρεώνονται 3€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, minast said: Νομίζω ότι μόνο το πρώτο ΑΛΠΑΚ είναι δωρεάν, τα επόμενα χρεώνονται 3€. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html Εδώ δεν γράφει κάτι για χρέωση. Από neo σε frog/what's up/cosmokarta, πιστεύω πως δεν χρεώνεται 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ομολογώ ότι δεν ξέρω τι γίνεται με το Neo. Για τα άλλα, είναι το ίδιο και προς τις δύο κατευθύνσεις: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/allagis_paketou.html https://www.whatsup.gr/ypiresia-allagis-paketoy 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν @sou_d @minast Σας ευχαριστώ πολύ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Είπες ότι έχεις κάνει ήδη μία αλλαγή, τώρα τι είσαι, frog? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 13 minutes ago, kmpatra said: Είπες ότι έχεις κάνει ήδη μία αλλαγή, τώρα τι είσαι, frog? Ναι, έχω κάνει μόνο μια αλλαγή από what's up σε frog. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts