Mantzanes Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 2 minutes ago, Antonio27 said: Ναι είναι όλα ενεργοποιημένα, έχει συνδεθεί σε δίκτυο, γράφει 5G πάνω δεξιά κανονικά, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. iPhone 15 pro max. Δεν μου ήρθε κάποιο SMS, έκανα και ρισταρτ κλπ και τίποτα Σε ποιο δίκτυο συνδέθηκε; Μπες χειροκίνητα σε άλλο δίκτυο. Στη Salt ας πούμε. Edited 14 Απριλίου by Mantzanes 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 2 minutes ago, Antonio27 said: Ναι είναι όλα ενεργοποιημένα, έχει συνδεθεί σε δίκτυο, γράφει 5G πάνω δεξιά κανονικά, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. iPhone 15 pro max. Δεν μου ήρθε κάποιο SMS, έκανα και ρισταρτ κλπ και τίποτα Κάνε χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου μήπως έχει καλύτερη ισχύς ένα άλλο ελβετικό δίκτυο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Δοκίμασα salt, sunrise και Swisscom, όλα το ίδιο. Το σήμα δείχνει καμπάνα και 5g και στα τρία, αλλά πρόσβαση μηδέν. Πρώτη φορά στο εξωτερικό που αντιμετωπίζω θέμα, αλλά και πρώτη φορά που βγαίνω εκτός ΕΕ με what's up 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 5 minutes ago, Antonio27 said: Δοκίμασα salt, sunrise και Swisscom, όλα το ίδιο. Το σήμα δείχνει καμπάνα και 5g και στα τρία, αλλά πρόσβαση μηδέν. Πρώτη φορά στο εξωτερικό που αντιμετωπίζω θέμα, αλλά και πρώτη φορά που βγαίνω εκτός ΕΕ με what's up Επειδή σε κράτος εκτός ευρωπαϊκής ένωσης νομίζω ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις , προς γυμνές χρέωση και πάθεις κάνα εγκεφαλικό κρίμα είναι... Τσέκαρε στο what's up app Edited 14 Απριλίου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Βασικά αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα, είσαι εκτός εε. Δεν ξέρω αν υπάρχει πακέτο περιαγωγής για τη δική σου περίπτωση, αν όχι ή αν υπάρχει και δεν το έχεις βάλει, δες το υπόλοιπό σου μήπως έχει μηδενίσει... Edited 14 Απριλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 6 minutes ago, Antonio27 said: Δοκίμασα salt, sunrise και Swisscom, όλα το ίδιο. Το σήμα δείχνει καμπάνα και 5g και στα τρία, αλλά πρόσβαση μηδέν. Πρώτη φορά στο εξωτερικό που αντιμετωπίζω θέμα, αλλά και πρώτη φορά που βγαίνω εκτός ΕΕ με what's up Πάρε μία τοπική καρτούλα να κάνεις τη δουλειά σου.. Esim πολύ ευκολότερα. Edited 14 Απριλίου by Mantzanes 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Το υπόλοιπο είναι 10+ ευρώ. Δεν με πειραζει να έχω μεγαλύτερες χρεώσεις κλπ εδώ, απλά δεν βγάζω άκρη στο γιατί δεν έχω ίντερνετ και ας χρεώνομαι και πολύ παραπάνω Έχω ίντερνετ από το βρετανικό μου νούμερο, απλά προσπαθώ να φτιάξω και το ελληνικό στη δεύτερη συσκευή. Δεν είναι θέμα ζωής ή θανάτου, απλά θέλω να το λύσω αν γίνεται ιδανικά Edited 14 Απριλίου by Antonio27 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 minute ago, Antonio27 said: Το υπόλοιπο είναι 10+ ευρώ. Δεν με πειραζει να έχω μεγαλύτερες χρεώσεις κλπ εδώ, απλά δεν βγάζω άκρη στο γιατί δεν έχω ίντερνετ και ας χρεώνομαι και πολύ παραπάνω Έχω ίντερνετ από το βρετανικό μου νούμερο, απλά προσπαθώ να φτιάξω και το ελληνικό στη δεύτερη συσκευή. Δεν είναι θέμα ζωής ή θανάτου, απλά θέλω να το λύσω αν γίνεται ιδανικά Τσέκαρε μια εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_roaming_now_re.html Καλύτερα κάτσε με το ελβετικό νούμερο σου εκεί,πιο ασφαλές θα είσαι από χρεώσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου https://www.reddit.com/r/greece/comments/oesc8m/πως_η_cosmote_σχεδον_κατεστρεψε_τις_διακοπες_μου/?rdt=52044 Ξανασκέψου το.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 minutes ago, Mantzanes said: https://www.reddit.com/r/greece/comments/oesc8m/πως_η_cosmote_σχεδον_κατεστρεψε_τις_διακοπες_μου/?rdt=52044 Ξανασκέψου το.. Όντως αυτό ισχύει, αυτό το έχουν πει κιόλας η περιαγωγή είναι δωρεάν έδωσε ευρωπαϊκής ένωσης διαφορετικά χρεώνεσαι, οπότε όποια ενέργεια αν κάνεις αν χρεωθείς είναι με δικιά σου ευθύνη και δεν θα σου φταίει κοσμοτε και γενικά η εταιρεία που έχεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Πλέον έχουν μειωθεί οι χρεώσεις. 0,015/mb πρέπει να έχει πλέον για Ελβετία. Και 8.90 για 1gb. Αφού έχεις iPhone κοίτα και για esim. Φίλος που πήγε Κωνσταντινούπολη είχε βάλει holafly και τον έσωσε. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Δεν του φταίει κανένας εάν δεν ψαχτηκε πριν κάνει το ταξίδι. Μου αρέσει που του ήρθε ιδέα να ταξιδέψει Ελβετία σόλο και να αποφυγει τις πολεις και να ταξιδέψει από χωριό σε χωριό και άλλες π@π@ριές και έχει what's up... 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) 15 minutes ago, VIPdriver said: Δεν του φταίει κανένας εάν δεν ψαχτηκε πριν κάνει το ταξίδι. Μου αρέσει που του ήρθε ιδέα να ταξιδέψει Ελβετία σόλο και να αποφυγει τις πολεις και να ταξιδέψει από χωριό σε χωριό και άλλες π@π@ριές και έχει what's up... Εγω για εξωτερικό είχα πάντα τοπική κάρτα και ήταν κομπλέ What's up που έχει η σύζυγος κάνει μόνο για ταξίδια εντός Ε.Ε για εκτός δεν αξίζει και δεν έχω όρεξη να πληρώσω τριψήφια πόσα...διαφορετικα παίρνουμε μια τοπική κάρτα και είμαστε κομπλέ κάνοντας hotspot , οικονομία 🤡 Edited 14 Απριλίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 6 minutes ago, elkons said: Εγω για εξωτερικό είχα πάντα Frog και ήταν κομπλέ What's up που έχει η σύζυγος κάνει μόνο για ταξίδια εντός Ε.Ε για εκτός δεν αξίζει και δεν έχω όρεξη να πληρώσω τριψήφια πόσα...διαφορετικα παίρνουμε μια τοπική κάρτα και είμαστε κομπλέ κάνοντας hotspot , οικονομία 🤡 Και για το frog εκτός ΕΕ τα ίδια με το whatsup ισχύουν. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 3 minutes ago, dasnowy said: Και για το frog εκτός ΕΕ τα ίδια με το whatsup ισχύουν. Ναι μπερδεύτηκα απλά τοπική κάρτα ήθελα να γράψω. Πχ όταν πήγα Κωνσταντινούπολη πήρα μια κάρτα Turkcell ,την έβαλα σε ένα κινητό που δεν το χρησιμοποιούσα και έκανα hotspot στην οικογένεια και μιλούσαμε μέσω Viber 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Παιδιά να ρωτήσω επειδή είμαι καινούργιος στο what's up, αν ενεργοποιήσεις πακέτο πχ λίγες μέρες πριν την λήξη του υπολοίπου, γίνεται επέκταση της λήξης του; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 23 minutes ago, nikotsal said: Παιδιά να ρωτήσω επειδή είμαι καινούργιος στο what's up, αν ενεργοποιήσεις πακέτο πχ λίγες μέρες πριν την λήξη του υπολοίπου, γίνεται επέκταση της λήξης του; Μονο το F2G και το Q κάνουν επέκταση χρηματικού υπολοίπου μέχρι να λήξει το πακέτο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Τελικά απλά ενεργοποίησα το ίντερνετ για λάθος ζώνη, μόλις έβαλα τη σωστή ζώνη δούλεψε άψογα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σε όσους ασχολήθηκαν, το εκτιμώ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Όποιος σκέφτεται να πάει what's up, τώρα ειναι η ωρα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 1 minute ago, VIPdriver said: Όποιος σκέφτεται να πάει what's up, τώρα ειναι η ωρα... Όπα, δυνατή προσφορά.. Κάτι έχει βγάλει και το cu έχει πάρει το μάτι μου ανάλογο; Κάτι σαν απάντηση λογικά είναι αυτό 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Όποιος σκέφτεται να πάει what's up, τώρα ειναι η ωρα... Μέσω φορητότητας ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Just now, GREGORYMO said: Μέσω φορητότητας ? Απ ο, τι το έψαξα είναι και με νέο αριθμό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Όπα, δυνατή προσφορά.. Κάτι έχει βγάλει και το cu έχει πάρει το μάτι μου ανάλογο; Κάτι σαν απάντηση λογικά είναι αυτό 😏 Το cu 75gb για 6 μηνες και δωρο ηχείο. Το F2G 23,5gb για 12 μήνες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Just now, johnny_htc said: Απ ο, τι το έψαξα είναι και με νέο αριθμό Πήρα νέο αριθμό What's Up πριν 3 μήνες! , για 3 μήνες είχα Bonus 17GB περίπου.... Τους άλλους 3 θα πάρω αυτό το Bonus ή θα Κ...... Στο πηγάδι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Just now, VIPdriver said: Το cu 75gb για 6 μηνες και δωρο ηχείο. Το F2G 23,5gb για 12 μήνες Στο μεταξύ ίσως κάνω και λάθος, αλλά νομίζω τέτοια εποχή κάθε χρόνο, καμιά τριετία τώρα περίπου με τη φετινή, παίζουν τέτοιες προσφορές και οι τρεις τους. Cosmote, Vodafone το θυμάμαι σίγουρα, μάλλον και η νόβα 😏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts